Translate

субота, 7. јануар 2023.

Operacija pod Lažnom Zastavom ( False Flag ) ...

 

Da je ovo spontani događaj bio bi zataškan i ne bi se pojavio u medijima. Pošto je preplavio "medije" baš na Pravoslavni Praznik, koji su pod kontrolom nacista sa obe strane Ibra, dokaz je da je planirana operacija. 
Ovo je namerno iscenirano ranjavanje dece od strane nacista iz Beograda i Prištine, kako bi izazvali rat, jer jedino tako mogu još neko vreme da ostanu na vlasti i izbegnu odgovornost. Narod sa Kosova i Metohije, na kakav god ga delili, će se dogovoriti o zajedničkom životu koji će biti prelep za sve. 
Ali pre toga moraju da se reše terorista i nacista iz Beograda i Prištine, koji glume njihove predstavnike. Oni ne smeju u bilo čije ime da pregovaraju i da se bilo šta dogovaraju, jer su postavljeni na tim pozicijama od strane satanista i njihovih tajnih službi, niko ih nikada nije birao na bilo kakvim izborima. Ne predstavljaju nijedan narod, predstavljaju sebe i svoje gazde sa Zapada. To su nacisti, sa nacističkim nasleđem i teroristi u odelima koja su kupili od para pokradenih od naroda. 
Srbi i Albanci ne smeju da posisaju ovu prevaru i sukobe se na Kosovu i Metohiji. Ovo je namerno iscenirano kao i napad u Sarajevu, koji je pokrenuo rat u Bosni i Hercegovini. Kao i Račak koji je bio povod rata na Kosovu i Metohiji, od strane iste nacističko-terorističke bagre, koja je u zločinu protiv čovečnosti i genocidu nad čitavim narodom koji živi na Balkanu. Svi oni imaju imena i prezimena i nisu to ni Albanci, ni Srbi, ni Hrvati, ni Bosanci.
To su sve sami nacisti i teroristi, deca i unuci istih takvih koji su vršili zločine u Drugom Svetskom Ratu i u ratovima devedesetih, koji moraju konačno da snose odgovornost za svoja zlodela. 
Ovako se ponašaju samo iz razloga što nikada nisu kažnjeni za svoja zločine.

Da li je još jedan cilj ovog isplaniranog događaja ustvari zaplašivanje neposlušnih Srba sa Kosova i Metohije, koji se bune i ne dozvoljavaju nacistima i teroristima iz Beograda da svojim mentorima sa Zapada predaju Kosovo i Metohiju ?
 




Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар