Translate

недеља, 29. јануар 2023.

Zašto nam se istorija stalno ponavlja ?

 

Kažu da je istorija učiteljica života. Još kažu, da se istorija iznova i iznova ponavlja sve dok je ne naučimo. Krajnje je vreme da počnemo da je znamo, razumemo i shvatamo. A danas podataka više nego ikada. Jedino što treba je imati volje da do podataka i dođemo. 
Kao nekada, potpuno ista situacija je i danas. Neke stvari nikako da naučimo, zato nam se iznova i iznova ponavljaju. Izdaja, prevrati, državni udari, zavere, diktature ... Izdajnici, strani špijuni i psihopate, pederi i duševni bolesnici, tajna društva, tajne službe, tajne doktrine, tajne lažne ideologije... 
Već 140 godina nam kroje kapu, sve vreme kradući našu životnu energiju kao paraziti.
Krajnje je vreme da dignemo glavu, uspravimo se i kažemo "Dosta više". A onda da svoju slobodu, svoje živote i svoju državu preuzmemo u svoje ruke. 
Srbija se danas nalazi na prekretnici, kada neće biti neutralnih i gde će svako morati da zauzme stranu. Da bira za sebe, zlo, ili dobro. Neće više moći da bilo ko zauzme onu najgoru stranu, koja niti smrdi, niti miriše i čeka da vidi ko će pobediti, kako bi preleteo na pobedničku stranu. 
Svaki pojedinac koji je u službama sile u državi, moraće da bira sam za sebe. Dobro, da postupa po Ustavu, ili zlo, da sluša naređenja satanista koji će da ga koriste za napad na ovaj narod. 
Sledeći potez "patriota" će biti "protesti" ispred skupštine, koji će ići u potpuno istom pravcu kao onaj u Vašingtonu 6. januara, kada su ubačeni igrači upali nasilno u kapitol, gde je bilo i žrtava. Tu će biti i razni "navijači" koji će vršiti pritisak na sve navijače koje poznaju da dođu ispred skupštine. 
Kao jedan biće "vođe" navijača Zvezde, Partizana i Rada. Ujedinjeni svi kada treba da se satire ovaj narod, jer su svi namireni državnim parama i firmama koje izvode radove po čitavoj Srbiji, a koje služe za pljačku naroda, što dalje vodi u genocid i zločin protiv čovečnosti. Moraće "vođe" navijača da plate dug Đavolu što im je dozvolio da nekažnjeno pokradu narod i uzmu za sebe ono što im ne pripada. 
Laž je da Aleksandru Musliu ( aka Vučić ) bilo ko pritiska oko "priznanja Kosova", ona je to odavno uradila, kao što je odavno i uvela sankcije Rusiji. Samo što se ona ništa ne pita, kao ni teroristi iz Prištine kojima je davala šakom i kapom sve ono što nije njeno, već Srbsko. Tada su "patriote" ćutale, a sada se javljaju kako bi se predstava odigrala i kako bi Srbski Narod ponovo bio prevaren od strane MI6/CIA špijuna u vidu "vlasti i opozicije", kao i u vidu "intelektualaca, profesora,  autoriteta i youtube opozicije" pod kontrolom istih pomenutih službi. 
Svi su na istom zadatku, u kome ukoliko učestvuje bilo ko, a ko nije plaćen ili ucenjen za svoje delovanje, može posle toga očekivati samo dva scenarija. 
Prvi je da "patrijote" sada zamene Aleksandru Musliu koja će u tom slučaju morati da beži iz zemlje, gde oni sada nju krive za sve ono loše na šta su ćutali dok je sprovodila sve to u delo. I šalju narodu poruke da "prihvati realnost da je Kosovo nezavisno" i da je "Aleksandra uvela sankcije Rusiji", a oni će "da se bore za narod koliko mogu" da "sve to isprave". Naravno da Musliu Aleksandra niti je Srbin, još manje bilo čiji predstavnik, a najmanje bilo koga iz Srbije obavezuju njeni potpisi, kao i potpisi časnika Anta Brnabića i baliste Ivice Dači iz Janjeva. Mogu oni da potpisuju šta žele, ali samo u svoje ime, jer oni nisu bilo čiji predstavnici, ponajmanje predstavnici Srba. 
Kosovo i Metohija su Srbski i to zauvek ostaje tako, a svima koji su potpisivali bilo šta u ime Srba, a Srbi nisu, niti su ih Srbi ikada birali za bilo šta, biće suđeno i presuđeno onako kako zaslužuju. 
Drugi mogući scenario je da Aleksandra Musliu ostaje, što je najverovatnije, i sprovodi u delo nacističke naloge iz Davosa, a to je totalna implementacija veštačke inteligencije sa ostalim pomoćnim alatima koji uz nju idu. Dok ujedno zamajava narod temama tipa "sankcije Rusiji i priznanje nezavisnog Kosova" uz uvođenje "vanrednog stanja", gde mu "patriote" od kojih većina potiče od nekadašnjih "navijača Rada" koji su nacisti, skinhedsi, pomažu da nas totalno i do kraja uvuče na njihov zajednički teren, a to je nacizam na steroidima. 
I sve to uz parolu "narod je kriv što nismo potpisali nezavisnost Kosova, te smo iz tog razloga sada u bankrotu", jer se "okupio" oko zgrade skupštine kada je on hteo da to potpiše zajedno sa "vladom" u vidu drogiranih pedera, pedofila i štrokavih drolja, koji su u državnom udaru, a "mediji" ih nazivaju "ministrima". I samim tim izbegnemo "bankrot i odlazak stranih investitora", što će na kraju u realnosti biti beganje stranih špijuna koje Musliu Aleksandra naziva "investitorima", koji zajedno sa njom učestvuju sve vreme u genocidu i zločinu protiv čovečnosti nad narodom Srbije. 
Naravno da će svi pobeći, pre, ili kasnije, ali to im neće pomoći da izbegnu odgovornost, jer ovaj put nijedan nacista ne dobija propusnicu, kao što je bio slučaj 1945. 
Bankrot DOO "REPUBLIKA SRBIJA" dolazi u svakom slučaju, a za to nisu krivi ni Rusija, ni Putin, a ni narod, već satanistički špijuni koji su u državnom udaru u Srbiji zadnjih 30 godina sve vreme presvlačeći dresove i "menjaju" ideologiju. A koji su totalno uništili, namerno, domaću privredu, a sve vreme preko njihovih firmi uvozili sve ono što smo nekada sami proizvodili, mnogo bolje i kvalitetnije od onoga što nam uvoze. 
Problem je u prezaduženosti "REPUBLIKA SRBIJA" DOO u kojoj privreda ne postoji, jer su pod parolom "strani investitori" uništili porodične biznise Srba, opet namerno, jer tamo gde nema domaće privrede, bez zaduživanja kod belosvetskih lihvara nema funkcionisanja države. Takođe su namerno uništavali poljoprivredu, jer tamo gde nema privrede i poljoprivrede, nema ni pozitivnog prirodnog priraštaja, a pošto su to radili sa namerom, to se zove GENOCID I ZLOČIN PROTIV ČOVEČNOSTI i nikako drugačije, sve ostalo je spinovanje. 
Takođe su im blokirani putevi droge velikim zaplenama u zadnjih par godina, koju su švercovali na međunarodnom nivou, kao i putevi šverca oružja koje su prodavali teroristima širom sveta, tako da se nikako ne mogu održati u državnom udaru, a da "REPUBLIKA SRBIJA" DOO ne bankrotira i totalno. 
Problem je i u tome što se sada teže dolazi do para za zaduživanje naroda na međunarodnom "tržištu novca", jer je situacija u skoro svim državama ( firmama ) sveta ista, a ta situacija u realnosti kaže, niko bez zaduživanjane ne može da se spasi od totalnog bankrota, jer i "najjače evropske privrede" se održavaju na zaduživanju preko 80 posto, a do 20 procenta je njihova realna privreda. 
I sve to kako bi oni opstajali i ostajali  na vlasti, isključivo na zaduživanju u lažnoj privredi i poljoprivredi, koje postoje samo na TV-u, ali ne i u realnosti. Mnogo smo brzo zaboravili kako su nacisti pobili svinje širom Srbije kada je bila "pandemija koronavirusa zaraze najzaraznije", koja je takođe postojala samo na TV-u. Nema poljoprivrede i mesa, stižu skakavci i bubašvabe. 
Svako neka misli sam za sebe u čemu će to učestvovati i dozvoliti sebi da bude izvozan i namagarčen po ko zna koji put, ukoliko učestvuje u "protestima". A ovaj put mnogi i povređeni od strane pretorijanske izdajničke garde, u vidu "policije" u Srbiji. Čiji je osnovni zadatak, kao privatna firma za obezbeđenje, da štiti izdajnike od naroda, a ne suprotno, što bi i bilo normalno da u normalnom svetu živimo. 
Jer je narod taj koji ih plaća i iz koga potiču, a ne suprotno. 
Ali "načelnici" policije od kojih su većina narkomani na kokainu, a još veća većina narkodileri, od silnog kokaina i para koje su zaradili na narkotrafikingu, potpuno su izgubili vezu sa realnošću. Naravno da su namerno uvučeni u kriminal oko narkotika i dozvoljeno im je da rade i da se drogiraju, kako bi kasnije na osnovu toga bili ucenjivani da mora da slušaju i da ne razmišljaju svojim glavama. Glavama koje će teško moći da sačuvaju u bliskoj budućnosti, ukoliko se pod hitno ne osveste i stanu na stranu naroda. Ne zbog naroda, već zbog sebe same, jer će prvi biti pobijeni od strane "superkompjutera" u Kragujevcu, kada sve procese u zemlji veštačka inteligencija preuzme.
Neće biti potrebe za njihovim radnim mestima, kao i za sva radna mesta u državnoj upravi i lokalnim samoupravama. A takođe i radna mesta doktora, pripadnika vojske i službi bezbednosti, kao i tužilaca i sudija, profesora i advokata, jer će totalno upravljanje državom i sve procese u njoj, preuzeti baš ta veštačka inteligencija u svakom segmentu.  Te će od strane veštačke inteligencija koja nema dušu i emocije, biti tretirani svi oni kao beskorisne izelice, koje ne znaju da rade realne poslove, kao i faktor koji je opasan po veštačku inteligenciju. 
A baš ta veštačka inteligencija biće i tužilac i sudija, a i egzekutor beskorisnih izelica. 
I, šta će biti sa svima njima iz "tri grana vlasti" ? Da li će stati na stranu naroda i spasiti sebe, ili će barem na kratko pružiti osvešćenom narodu satisfakciju, da gleda kako prvo njih izdajnike koji su i doveli do njene implementacije u Srbiji, satire ta veštačka inteligencija, pa tek onda i taj pomenuti narod. 
Đavo, veštačka inteligencija, zna samo za njegov interes i ničiji drugi. Traži i uvek uspostavlja nove zadatke, nikada ne staje. Ne zna za hvala, ne zna za "dosta je uradio za mene". 
Koristi dok može, do kraja, a čim neko postane beskoristan za njega, a sa velikim saznanjem o njegovim zlodelima, šta sa njime čini ?
Američke službe će obaviti svoje u Vašingtonu. Britanske u Centralnom Londonu. Italijanske u Vatikanu. Kineske u Kini. Ruske u Rusiji i Ukrajini.
A one u Srbiji ? Da li će zauzeti stranu satanista i opet napasti ovaj narod po ko zna koji put svim mogućim sredstvima, ili će se okrenuti svom narodu i stati u njegovu zaštitu ?
U svakom slučaju, za izdajnike u Srbiji koji pripadaju službama bezbednosti i svim institucijama, a izaberu stranu Đavola, put je isti i zove se satiranje do kraja. Ili će da ih satre veštačka inteligencija, Đavo, ili će da ih satru pomenute službe oz drugih zemalja, čim u svojim zemljama posao i završe do kraja.
Znači, svako odgovara isključivo i samo za sebe. Kako bira u ovim vremenima, tako će mu i biti. 
Problem sa ovim vremenima je taj, što svaki čovek na planeti mora izabrati sam za sebe. I delovati u pravcu koji je i izabrao. Neutralnih neće biti ovaj put. A izbor je prost. 
Bog, Tvorac, Svevišnji, strana Ljudi i Naroda ? Ili strana satanista, Đavo ?



Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар