Translate

петак, 28. април 2023.

Šta se to događa u Ukrajini ?

 

Da bi razumeli današnja dešavanja, mora da razumemo kako je počela Specijalna Vojna Operacija protiv nacista, zločinaca, drogiranih pedofila i satanista, ne i slučajno na teritoriji današnje Ukrajine.
Rusi su na početku pomenute operacije opkolili Kijev, pored toga što su istovremeno izvršili policijske operacije na lokacijama gde su se nalazile biolaboratorije u kojima su se proizvodila oružja za masovno uništenje u vidu "virusa", koja treba da pobiju ne samo sve Ruse i ostale Slovene i nacije koje su od njih nastale, već i sve Ukrajince. Za to vreme je ista sudbina pripremana i onima koji imaju genetske veze sa svim narodima u Evropi u Americi, samo drugim metodama. 
Kijev su opkolili iz razloga kako bi se Ukrajinci probudili, osvestili, ustali i preuzeli svoju državu u svoje ruke, od strane drogiranih nacista i fanariotskog okota, pedera i pedofila. Samo iz tog razloga su se Rusi odmah našli na pragu Kijeva, da im pošalju poruku da su tu i da će im pomoći, ukoliko narod sam ustane i kaže onima koji su im ukrali državu, a koji Ukrajinci nisu, "Dosta više".
Ukrajinci kako širom Ukrajine, tako i u Kijevu, nisu izabrali slobodu i pomoć koja im je nuđena u samom startu da do nje i dođu. Oni su sami za sebe izabrali da budu robovi na svojoj zemlji, da im državu vode i državom i dalje upravljaju oni koji Ukrajinci i Rusi nisu. I da rade za 200 evra, na teritoriji koja može lako da im obezbedi najnižu platu od 2.000 evra, bez da su toga i svesni. Da toga ne budu svesni "pomogli" su im "političari" u Kijevu istim pričama kao kod nas, kako su "siromašna zemlja", što je u oba slučaja naravno laž. A pošto se Rusi ne mešaju u slobodnu volju bilo koga, ostavili su im njihov izbor da žele postojeće stanje, i krenuli u zaštitu prvo svog stanovništva, a onda i čitave Evrope, pa i sveta.
Ukrajina je Ruska teritorija, Ukrajinci su Rusi, kao i Poljaci, koji ukoliko dozvole sebi da ih uvuku u ovaj sukob oni koji su zauzdali Poljsku, a Poljaci nisu, onda ne treba ni da ih bude. Problem sa Poljskom je taj što je njihova država članica NATO-a ( organizacija oformljena od strane SS oficira i ostalih nacista koji nisu odgovarali za svoje zločine počinjene tokom Drugog Svetskog Rata ) i bilo bi veoma opasno da ih neko uvuče direktno u sukob sa Rusima. Ne samo po Poljsku, već i po čitavu Evropu čije narode sve vreme spašavaju baš ti Rusi, bez da su ti narodi toga i svesni. Kao članica NATO-a, Poljska bi u sukob uvukla i sve ostale članice ove nacističke organizacije, što bi itekako bilo opasno po narode koji žive na tim teritorijama.
Religija i naziv nacije ne čine jedan narod, već njegova genetika, a svi takozvani Sloveni su jedan isti narod podeljen na mnogo nacija i nekoliko religija. Nacije koje su danas namerno isprogramirane da budu u sukobu od strane onih koji Sloveni nisu, a koji su preuzeli države svih današnjih Slovena i militarizovali ih kako protiv drugih izmišljenih nacija, tako i protiv domaćeg stanovništva koje nije svesno čitave igre.
Specijalna Vojna Operacija je trebalo da se završi još marta prošle godine, posle mesec dana, ali su drogirani peder i pedofil Zelenski, nacisti i fanariotska mafija na tlu Ukrajine dobili obećanje da će dobiti mnogo novca od koga mogu da kradu za sebe koliko žele, kao i mnogo oružja koje mogu da koriste sve dok ne nestanu Ukrajinci sa teritorije današnje Ukrajine, ukoliko se sukob produži i traje do zadnjeg Ukrajinca. Naravno da je ovo bilo primamljivo, jer ginu Ukrajinci kojima oni ne pripadaju, a bogate se oni lično. Sazdani od genetike od kakve jesu sazdani, nije realno očekivati da ovakvi mogu da shvate suštinu, jer nemaju mogućnost duhovnog razvoja, već ih treba lečiti pod hitno i do kraja. Njima je nemoguće objasniti suštinu koju oni ne mogu da shvate, niti je moguće promeniti ih da budu pre svega ljudi, a onda sve ono što uz čoveka ide. Oni znaju samo za materiju i za njih dalje i više niti postoji, niti mogu da shvate. Đavo je njihov "bog" iz razloga što nudi samo i isključivo materiju i užitke fizičkog tela i ništa više. Da sve to dovedu do savršenstva njihov je vrh dokle mogu da dosegnu, sa njima nema dogovora i pregovaranja, jer oni ne znaju za istinu i držanje date reči. Oni moraju biti uklonjeni na ovaj, ili onaj način i ne sme im se dozvoliti više da se pitaju za bilo šta u bilo kojoj državi na planeti.
Ukrajinci su izabrali da gledaju svako sebe, bez da ih interesuje šta to i ko radi sa njihovom državom sve vreme. A onda su nacisti i fanarioti koji su im preoteli državu počeli na silu da ih hvataju jednog po jednog po ulicama, i da ih šalju da se bore sa Rusima sa druge strane, koji su dobro obučeni, opremljeni i profesionalci kada je u pitanju ratovanje. Bez ijednog dana obuke i iskustva u ratu, hvatali su po ulicama i njihovim kućama one koji su izabrali da se ne bune kada je bilo vreme za to i kada su imali priliku da sve ove strahote i spreče. Tada je postalo kasno da se bune i shvate gde su se našli, jer su sada za par dana bili prebačeni na front, ovaj put svako za sebe, bez moguće pomoći od bilo koga da se spasu. Kada je zlo došlo na njihov prag, kasno je bilo da shvate da je trebalo svi mnogo ranije da se pobune.
Za to vreme drogirani peder i pedofil Zelenski i fanariotska mafija oko njega se bogate, i prodaju ih na kilo žive mere, pored toga što prodaju svu imovinu koja pripada ne njima, već narodu Ukrajine. Zauzvrat su dobijali laži, prazne priče i prazna obećanja, jer kako drogiranog pedera i pedofila Zelenskog, tako i fanariotsku mafiju i naciste, ništa ne košta da lažu i obećavaju nerealne bajke.    
Ukrajinci nisu prepoznali šta im je nuđeno u samom startu, već su birali da gledaju svako sebe, svoje lične interese, da ćute i da se ne zameraju i da čekaju. Ćutali su 8 godina dok su nacisti finansirani njihovim parama na istoku njihove zemlje, ubijali žene i decu i vadili im organe. Njih nije interesovalo šta to i ko radi u njihovo ime, na njihovoj teritoriji, finansiran sve vreme njihovim parama, a sada su kao oni žrtve, koje čitav svet treba da žali.
Ukrajinci ćute i trpe "junački" sve vreme, bez trunke nade da će da se pobune. Skroz su izgubili dostojanstvo, čojstvo i junaštvo.
Ne interesuje ih što su im totalno preoteli državu oni koji i nisu Ukrajinci i što koriste ukrajinski državni aparat kako na tlu Ukrajine ne bi ostao nijedan Ukrajinac, ne i bez razloga. A razlog je da oslobode teritoriju današnje Ukrajine za neku novu državu, sa nekim novim narodom. Čak su im i svoju oznaku stavili  ispred očiju na državnim obeležjima, prikazujući im je sve vreme kao nekakvo njihovo nasleđe, bez da Ukrajinci imaju imalo svesti da shvate čija je to oznaka i šta ona predstavlja. Oni su sve to prihvatili bez preispitivanja i pogovora, i bez da se bilo ko pobuni i kada je to u pitanju.
Da li su Ukrajinci žrtve ? Naravno da nisu, oni su krivci što dozvoljavaju da se sve to radi sa njima u njihovoj zemlji, na njihovoj teritoriji.
Krivci su i što su njihove ćerke raštrkane širom sveta kao najpoznatije prostitutke, a oni bez imalo dostojanstva, nisu se čak ni zapitali šta su to sebi dozvolili.
U tako bogatoj zemlji, oni su sebi dozvolili da im fanarioti i nacisti preuzmu čitavu državu, da ih ponižavaju, uništavaju, sve vreme koristeći njihov novac za svoja zlodela. Potpuno isto kao i mi u Srbiji, nismo ni mi ništa bolji.
U Ukrajini je stradalo minimum 700 hiljada vojnika sa ukrajinske strane, bili oni Ukrajinci, ili bilo koji drugi, sve ostale brojke su laž. Toliko je onih koji su umrli i ranjeni, ma kojoj naciji pripadali, a nosili su ukrajinske uniforme.
Oni državu više nemaju, imaju jednog drogiranog pedera i pedofila koji i nije na tlu Ukrajine, a koji glumi predsednika. Koji nije Ukrajinac uopšte, već neko ko je doveden i postavljen da se za njegov mandat uništi čitav ukrajinski narod.
Ukrajinci  i dalje hrabro ćute na sve ovo, čekaju "spasitelje" sa Zapada, koji koga god da su "spašavali", njega više nema. Čekaju da "Zapad" obavi njihov posao, a "Zapadu" je posao da satre sve Ukrajince, sve vreme umreženi sa onima koji su preoteli čitavu Ukrajinu od Ukrajinaca i glume njihovu vladu. Da unište čitavu Ukrajinu kako bi sakrili dokaze o zločinima skoro svih politikanata širom sveta. Oni žele da unište mesto zločina kako bi uništili dokaze svojih zlodela. Da se oni pitaju oni bi pokrenuli i nuklearni rat, ali sva sreća te se ne pitaju ništa oni. E tu nastupaju Rusi koji su spasitelji svih evropskih naroda i nacija, bez da su ti narodi i nacije svesni. Nisu svesni svoje besvesti, da su Rusi sprečili da budu izbeglice koje beže od nuklerane katastrofe. Ovaj put bi oni bili izbeglice na tlu Azije i Afrike, a ne kakav je slučaj danas, samo da Rusi nisu zauzeli nuklearnu elektranu Zaporožje i da je nisu zaštitili od napada psihopata i duševnih demonizovanih bolesnika, koji su hteli da je dignu u vazduh i izazovu nezapamćen zločin od kada je sveta i veka. Da stradaju desetine i stotine miliona ljudi, a da oni koji preteknu prvi udar, budu raseljeni sa većeg dela Evrope širom sveta.
U svojoj bolesti koja itekako napreduje, satanisti su dali sebi za pravo da prete nekakvim lažnim sudovima Rusima i Putinu, umesto da pakuju četkice i paste za zube. Da imaju čime u zatvorima da peru zube, dok ne završe ispred streljačkih vodova. Jer će biti baš suprotno, konačno onako kako je po Pravdi i Bogu.
Rusi će njima suditi za neviđene zločine, kojih nije ni svesna većina čovečanstva, na vojnim sudovima tamo negde u Donbasu.
Rusi nema šanse da stanu dok ovaj put ne završe sve do kraja, dok zauvek ne obrišu sa lica zemlje čitav nacizam i sav fanariotski okot satanistički. Rusima je usađena u genima mržnja prema nacizmu i satanizmu i to je jednostavno tako. To je jedina mržnja za koju Rusi znaju, a mrze ih jer su im samo u Drugom Svetskom Ratu pobili 25 miliona predaka. 
Rusi su narod koji je imao najviše žrtava u tom ratu, jedina opravdana mržnja je u njihovom genetskom kodu zapisana. A to je mržnja prema nacistima i satanistima.
Tako da bi mnogo bezbolnije za sve narode i nacije na tlu Evrope bilo da se što pre osveste. Kako Ukrajinci, tako i svi narodi u Evropi, a tako i kod nas u Srbiji. I da svi narodi preuzmu svoje države u svoje ruke. Da sami pohapse sve naciste, drogirane pedere, pedofile i zločince u vidu fanariostke mafije, koji glume političare i ostalu "elitu" u svim zemljama, a koji su preoteli države svim narodima u Evropi. I koji su itekako dobro umreženi u satiranju svih naroda za koje znaju da im ne pripadaju.
A koliko su bolesni i koliko obožavaju da po nalogu svog šefa, Đavola, sve normalno izokreću, danas u Americi mobilišu uglavnom crnce, koje šalju u Ukrajinu. Šalju crnce da se bore za naciste, zato što su u pitanju uvrnuti, bolesni umovi pod totalnom kontrolom Đavola.
Njihova braća, bolesnici iz Britanije, poslali su i oružje za tenkove sa osiromašenim uranijumom, od koga ima veće štete po stanovništvo čak i od nuklerne bombe. Oni su svesni toga, jer su sve to testirali na ljudima kako u Iraku, tako i kod nas u Srbiji. I mnoge bolesti potiču baš od tog osiromašenog uranijuma danas kod nas, to je "poklon" Đavola koji nam je to poslao preko svojih satanista koje kontroliše na Zemlji.
Rusi će ovaj put ići do kraja da totalno unište ove  bolesnike i ludake u čitavoj Evropi. I svako normalan mora da zauzme stranu Rusa i Rusije, da shvati da se bore protiv Đavola, da je ovo mnogo više duhovni rat nego što bilo ko može da pretpostavi. 
Ljudi mora da shvate da zlo, satanizam i Đavo postoje i da je sve to njihovo delo. Da ništa nije gotovo, da smo u veoma opasnoj situaciji kao čovečanstvo i da satanisti i dalje imaju neograničene fondove koje mogu da koriste za sprovođenje u delo njihovih bolesnih zamisli.
Rusi neće stati dok zlo ne iskorene totalno ovaj put, šanse nema. A svim narodima je mnogo bolje da ih sami pohvataju i pohapse na svojim teritorijama i počnu da žive životima dostojnih čoveka, jer ukoliko čekaju na Ruse da ih oslobađaju to neće biti na način na koji očekuju i kome se nadaju. I svi mora da shvate, da su isti humanoidi, nacisti i fanarioti zauzdali sve države, pa i našu Srbiju. Da to nisu nikakvi Srbi, već nacisti, duševni bolesnici, drogirani pedofili i pederi, satanisti i fanariotski okot pogani.
Svako da očisti svoje dvorište od korova je najispravnije i najpoštenije. Da ne veruje bilo kome da je "sve predstava", "sve je gotovo", jer u realnosti nije. Veoma opasna vremena su pred nama i treba ostati pribran i svestan sve vreme, a one koji tvrde da je "sve gotovo", treba poslati kod lekara za glavu. A ne verovati takvima, bili oni psihički bolesni, ili ubačeni da rade to što rade, koji su tu isključivo da zamajavaju narod, dok satanisti sprovode svoje zločine u delo sve vreme. Ili ćemo i sami i dalje da budemo ludi i da verujemo tuđim rečima koje ne oslikavaju realno stanje na terenu, a ne sebi, svojim ušima i očima ? 
Ovakav program ljudi je veoma opasan, jer mogu da se nađu nespremni u veoma opasnim situacijama koje mogu da ih snađu u ovim vremenima. Ovi i ovakvi idioti ljudima prezentuju iskrivljenu realnost, koja nije bazirana na nikakvim dokazima u stvarnosti. Ti retardi su najopasniji po veće grupacije ljudi, a u pitanju je priča gde slepci vode one koji vide u ponor. Takvi "dešifruju vesti i Q dropove" i govore "sve je zavšeno" već 5 godina, nije to od juče.
U Ukrajini će tek biti stradanja u narednom periodu, a moguće je otvaranje još nekih frontova na čitavoj planeti. Ništa još nije završeno, tek predstoji posao koji treba da obave svi oni koji veruju da je "sve završeno".  
Svako treba da počisti svoje đubre u vidu duševnih bolesnika pod nazivom "elita" koji su preoteli sve države u Evropi pravim vlasnicima. Svako treba da se okrene svom domu, svojoj zemlji, da deluje lokalno, bez da mu odvlači pažnju bilo šta izvan njegove zemlje. Neće to da urade nikakve institucije i države, jer bi to značilo da mora sebe da pohapse i počiste oni koji su u državnim institucijama. To će morati da uradi narod i dobri, osvešćeni ljudi iz državnog aparata, čim se čitav ovaj bolesni sistem totalno uruši, a urušiće se, ovo je samo početak. Ovi i ovakvi sudovi, tužilaštva, institucije i ova i ovakva policija i vojska, neće da hapse nikoga, pre je za očekivati da se ovo što liči na vojsku u Srbiji nađe na frontu u Ukrajini na stranu nacista, jer to što glumi vojsku u Srbiji je pod direktnom kontrolom NATO-a, a ne "vrhovnog komananta" koji ne postoji po Ustavu u Srbiji, ili bilo koga drugog u ovoj zemlji.
Svi narodi, svako za sebe na svojim teritorijama, mora da obave svoj deo posla, bez da dozvole sebi da im pažnju odvlače bilo gde van granice njihove zemlje preko medija i preko izmišljenih i fabrikovanih "vesti" u njihovim državama pomoću kojih će da plaše narode, kako bi mogli da ih kontrolišu. Sve dok tu kontrolu ne preuzme veštačka inteligencija preko mašina koje će da kontrolišu sada čitavo čovečanstvo. 
Koristiće svo moguće oružje i metode, razne izmišljene "viruse" tipa "marburg", kako bi uveli digitalne valute i uveli totalno ropstvo. Po sistemu, "virusi se prenose preko papirnih novčanica" i ostalih fora, pokušaće da na ovaj način prevare ljude i potpuno porobe čitav svet preko veštačke inteligencije i digitalne valute. Ovo će pravdati nekim "dobrim" stvarima, kao i uvek kada ljudima treba da uvale neko zlo. Uvek ga zaviju u sjajne papire, tipa "digitalna valuta je dobra, jer neće biti kriminala, naplaćivaće se sto posto porez, svi će živeti mnogo bolje" i slično.
Svi narodi moraju da završe svoj posao i to do kraja, jednom za svagda.
Bez praštanja i milosti, jer ukoliko ovi prevaranti uspeju bilo koga da prevare i da se izvuku i ovaj put, sledeći put kada se budu pojavili, a pojaviće se jači nego ikada, niko i ništa neće moći da ih zaustavi.  
Slava Rusima i Rusiji, slava Srbima i Srbiji, slava svim dobrim ljudima, svim narodima sveta. Slava Bogu koji na kraju Pobeđuje.

P.S: U videu ispod možemo videti neku simboliku i Drvo Života koje predstavlja čitavu planetu. Dva lanca DNK u vidu krivudavih linija koje idu ka Drvetu Života i onaj treći pravi, u sredini, koji ima veze sa mašinama i veštačkom inteligencijom. Satanisti žele da od svih ljudi koji prežive ono što su im pripremili, stvore biorobote sa ovim trećim "lancem DNK" koji će biti pod totalnom kontrolom veštačke inteligencije. A taj "lanac" će usaditi u sve ljude preko takozvanih vakcina. 
Da li imamo oči da vidimo i uši da čujemo ?
I zašto je naš broj 23 ?
 

 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар