Translate

петак, 25. август 2023.

Fašistička Falanga ...

 

Fašistička falanga koja misli da je izvan naroda, dok se jedino identifikuje sa svojim poslom i satanističkom uniformom danas nazivaju policijom. Gde kao jedinke ne postoje kada su izvan svog fašističkog krda, gde se osećaju zaštićeno i nedodirljivo. I ovo je pravi naziv za njih, nacisti ne bi bio prikladan, jer nemaju svest o svom narodu koji ih sve vreme plaća.
"Samo radimo svoj posao", "sledimo naređenja", nejčešće se čuje od fašista koji su da budu fašisti izabrali sami za sebe. Iako su dali zakletvu ovom narodu, ovi poslušnici bez kičme, radiće i protivzakonite radnje i kršiti Ustav, samo kako bi zadovoljili svoje nadređene preko vršenja represije baš prema tom istom nedužnom narodu.
Kako se ne bi zamerali i kako bi njima lično ostala nenarušena zona konfora, spremni su da žrtvuju i čitav narod. Da ćute, iako znaju da im je većina starešina u najgorim vrstama kriminala, trgovina narkoticima, reketiranje, zelenašenje, trgovina decom i ljudima. Neće delovati prema starešinama, nego će žmuriti, jer je tu narod na kojem će sprovoditi svoje fašističke metode delovanja.
Nešto čekaju, kao da ne vide kakva je situacija u državi, koju navodno predstavljaju. A kakvi oni sami, takva i država.
Izgleda da je najlakše biti slep, gluv i praviti se lud. Onda je lična odgovornost prebačena u tuđim rukama. Ili se barem tako nadaju.
Čekaju da se neko drugi pobuni umesto njih za njihova Prava koja imaju po svim zemaljskim i Božjim zakonima, a koja su im oteta od strane zločinaca u državnom udaru.
Iako imaju slobodu izbora, po Bogu, zakonu i Ustavu, lakše im je da spinuju i postupaju kao poslušna pseta. Da okreću glavu, da se prave ludi, gluvi i slepi, dok Srbija polako nestaje. Što će odvesti u nestanak i njih same i njihovu decu, samo zato što im je glava među nogama, a neretko i u dupetu svojih nadređenih. Bili svi oni svesni toga, ili ne, to ništa ne menja. Samo odlažu ono što je neminovno da se desi.
Iako imaju nametnute starešine poslate iz stranaka sa kupljenim diplomama, što je samo po sebi teško krivično delo koje se zove falsifikovanje i lažno predstavljanje, oni ćute kao zaliveni, ne deluju prema njima. Prave se po ko zna koji put da ne vide.
Starešine kojima mesto tamo nije ni po kom osnovu, a toga su svesni svi od reda, oni i dalje biraju za sebe da se ne oglašavaju i sprovode u delo naređenja mimo zakona i mimo Ustava, ali zato  sa sve jačom i jačom represijom prema običnom narodu.
Iako takva naređenja moraju i treba da odbiju, da imaju kičmu i ono među nogama, tako bi i postupali. Ali je lakše ne zamerati se nadređenima, a dizati patku na nedužan narod, što samo po sebi govori sve o ovim fašistima. A tu istu patku nikako da dignu prema onima koji imaju "jake veze i jaka leđa".
Naredio mi ovaj ili onaj, ili "radio sam svoj posao", neće biti opravdanje i olakšavajuća okolnost za bilo kog pojedinca, koji ima lično ime i prezime. Odgovaraće svaki fašista sa natpisom na uniformi "policija". Kako za svoja protivzakonita činjenja i po Ustavu nečinjenja kada je moralo da se čini. Odgovornost za svoje delovanje i nedelovanje nemoguće je prebaciti u tuđim rukama, jer jedini zakon koji moraju da poštuju i štite zove se Ustav. To je jedini njihov "starešina".
Zakon nije ono što izglasa ova i ovakva lažna skupština u državnom udaru, ili neka bolesna ideja njihovog "vrhovnog komandanta", koji po Ustavu ne postoji. A ako toga nisu svesni svi u policiji, onda treba da daju otkaze, a onda i sa kamatom da vrate svaki dinar ovom narodu koji su od njega uzeli. I naravno da odgovaraju za kršenje Ustava.  
Zakon nije kada se vrši represija nad narodom koji ih plaća, bez da žele da shvate otkud dolaze njihove plate. Ne plaća ove parazite koji ništa ne privređuju, fašiste, nijedan politikant, ili politička partija. Ovo privatno obezbeđenje zločinaca i tampon zonu između naroda i zločinaca koji su od naroda ukrali Srbiju, plaća narod kako bi nad njime vršili represiju fašističkim metodama, dok sa druge strane štite i pokrivaju sve one zločince koje bi moralo da hapse. Zločince prema kojima su servilni i iz čijih dupeta ne izlaze.
Ali u čitavom njihovom neznanju, ne znaju da među narodom ima i Božje Dece, koje je sam Bog poslao u ovim vremenima da narod štite samim svojim postojanjem i bivstvovanjem. I da Bog ne da na svoju Decu, na koju su oni krenuli.
Baš su se svojim delovanjem prema jednom predivnom biću, Božjem Detetu koje nema loše i zle misli, koje je Dobro samo po sebi i koje zrači Bogom u sebi, zamerili Tvorcu. Samim svojim delovanjem prema ovom velikom čoveku, bez razloga i bilo kakve krivice u njegovim rukama, pokrenuli su urušavanje čitave njihove fašističke organizacije, bez svesti da je to početak kraja njihove bande. 
A Božju Decu ne sme niko da dira, jer izaziva gnev samog Tvorca. A to dalje vodi ka uništavanju  čitave njihove organizovane falange, sve vreme finansirane od strane naroda kome ne služi, koja će se urušiti veoma brzo kao kula od karata.
Mnogo su zla naneli dobrim ljudima, mnogo su Dece Božje napali fašisti sa ličnim imenima i prezimenima u uniformi policije.
A šta će biti kada ostanu bez plata i uniformi, a samim tim bez svog satanističkog identiteta i simbola otuđenosti od naroda i lažne zaštite ? Ostaće goli pred Bogom, da se čitavom narodu prikažu, da ih vidi onakve kakvi zapravo jesu.
Kada ostanu bez zaštite satanista kojima danas služe bespogovorno, kršeći sve vreme zakone i Ustav, hoće li delovati fašističkim metodama ? Ili će se prikloniti narodu koga su do juče satirali svojim fašističkim metodama, koji će ih naravno prihvatiti. Jer je Narod Srbski, Narod Božji sa ogromnom dušom i srcem.
A Pravda po Bogu dolazi, njihova će organizovana fašistička falanga uskoro biti totalno razbijena od strane Boga, Tvorca. Jer Božju Decu ne sme niko da dira i prođe nekažnjeno, Bog ne da na svoju decu. Makar to značilo i uništavanje čitave falange, odjednom.
Prvo će da ostanu bez plata, za koje se grčevito drže, a onda će da osete Pravdu Božju na svojoj koži. Neće biti zločinaca i uniformi satanističkog i fašističkog sistema iza kojih će da se kriju.
Boga niko nikada pobedio nije.
Božja se Deca nikako ne diraju, a tome će uskoro svedočiti čitav Narod Srbski. 
 
 
 

 
 
Šta su Srbi, od kakvih su vrlina skovani, kakav karakter imaju i kako se zauzima strana Boga i Ljudi u ovim vremenima, može se videti u sledećem videu. Srbi staju na stranu Boga i Ljudi, a ustaju protiv đavola uvek i na svakom mestu. Ne vrše represiju nad sopstvenim, ili bilo kojim drugim narodom, nego se za Boga, slobodu naroda i Pravdu bore. Na sve moguće načine i svim metodama po Bogu i Ljudima.





 
 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 


Нема коментара:

Постави коментар