Translate

петак, 18. август 2023.

Srbska Zemlja, Srbska Pravila ...

 

Srbi ne podržavaju uvođenje bilo kakvih sankcija braći Rusima. Sankcije Rusima mogu da uvedu jedino oni koji Srbi nisu. A takvi nisu predstavnici Srba, već isključivo predstavljaju sebe same i njihove zločinačke grupacije. Za uvođenje bilo kakvih sankcija Ruskoj Federaciji, nijedan pojedinac u Srbiji, ma kako se zvao, nema mandat, niti podršku Srba. Svaki pojedinac, ili grupacija, koji u tom zločinu učestvuju, ne predstavljaju volju Srba i nisu Srbski predstavnici, već veleizdajnici i strani špijuni.
Srbija pripada Srbima, a ne bilo kakvim drugim grupacijama. Srbi nisu građani, Srbi su Srbi u svojoj Srbiji, od Boga im datoj na bezuslovni poklon.
Srbi ne podržavaju bilo koga ko stvara neprijateljsku atmosferu između Srba i Rusa, jer su svesni da je u pitanju jedan narod. 
Srbi ne podržavaju bilo koje pojedince, ili zločinačke grupacije, koje izazivaju mržnju između Rusa i Srba, ni po kom osnovu.
Srbe ne interesuje nikakva kompenzacija u vidu povećanja plata, ili penzija, kako bi dali legitimitet uvođenju bilo kakvih sankcija braći Rusima i njihovoj državi Rusiji, Ruskoj Federacija.
Srbi se ne prodaju nizašta na svetu i Srbe je nemoguće potkupiti da pristanu na nešto  što ne žele ni po kom osnovu.
Svaki pojedinac, svaka zločinačka grupacija, koja bude učestvovala u zločinu uvođenja sankcija Rusiji, biće tretirani kao veleizdajnici u ratu i biće im suđeno na Srbskom Sudu za veleizdaju u ratu, ukoliko odbiju da rade svoj posao oni koji su plaćeni za taj isti posao i spreče ih u sadašnjosti u neprijateljskom delovanju, a zaposleni su u institucijama države Srbije.
Svi koji se danas nalaze na funkcijama u Srbiji su tvrdili i obećavali pre izbora da neće uvoditi nikakve sankcije Rusiji. Tako da ukoliko bilo koji pojedinac, ili zločinačka grupa to uradi, ili u tome učestvuje, automatski nema nikakav legitimitet i legalitet i moraju biti uhapšeni istog momenta.
Čitava Ruska Federacija i naša braća Rusi se danas u ovom ratu bore protiv samog đavola i zla na planeti i mi, Srbi, nećemo zauzimati stranu koja je suprotna Bogu.
Svi oni kojima je posao u Srbiji, da deluju prema veleizdajnicima, izdajnicima i stranim špijunima, štite Narod Srbski i Srbske Interese, a odbijaju da rade svoj posao za koji su plaćeni, a to je delovanje prema pojedincima i grupacijama koje nemaju podršku od strane Srba za uvođenje bilo kakvih sankcija braći Rusima, biće tretirani potpuno isto kao i oni koji su to delo počinili.
Svima od reda će biti zaplenjena čitava imovina, kako ona stečena u zločinu u svojoj generaciji, tako i ona koja je nasleđena. I svi će dobiti doživotne kazne zatvora.
Srbi u svojoj Srbiji takođe ne prihvataju pokretanje nikakve lažne pandemije koja se priprema sa Zapada, sa unapred proizvedenim lažnim vakcinama, koje su biološko-hemijsko oružje za masivno uništenje žive sile u hibridnom ratu, a ne bilo kakav medikament.
Srbi u svojoj Srbiji, ne pristaju i ne prihvataju nikakve lažne pandemije koje postoje samo u lažnim medijima i u tome neće učestvovati. Svako ko učestvuje u ovom napadu na Srbe specijalnim metodama ratovanja, a ima državljanstvo Republike Srbije, dobiće smrtnu kaznu na Srbskim Sudovima.
U lažnim medijima koji su u realnosti psihološko-propagandna mašinerija u vlasništvu stranaca i pod kontrolom stranih službi, a ne bilo kakvi mediji, koja se koristi kao specijalno oružje u specijalnom ratu protiv Srba i Srbi su te činjenice svesni. Dok sve vreme zloupotrebljavaju Srbsko Gostoprimstvo, jer se nalaze na teritoriji Srbije koja pripada Srbima.
Srbi u svojoj Srbiji, sami odlučuju kako će živeti, misliti i delovati, na koji način će se lečiti i da li će se lečiti od lažnih virusa koji ne postoje, kao i o primanju u svoje telo bilo kakvog otrova koji dolazi od američke vojne agencije DARPA, a ne od bilo kakve medicine, nauke, ili zdravstva.  
Po Božjem Pravu i Božjem Zakonu, koji su iznad bilo kakvih zemaljskih nametnutih lažnih zakona, Srbi u svojoj Srbiji sami donose svoja Pravila. I ne priznaju bilo čije zemaljske zakone i bilo čije lažno pravo, kao i lažne zakone koje na teritoriji Srbije, donose oni koji Srbi nisu, služeći se nečasnim metodama samog đavola.
Svaki pojedinac, ili grupacija, koji bude učestvovao u terorizmu preko širenja panike i straha preko lažnih medija, dobiće smrtnu kaznu zbog zločina protiv čovečnosti, genocida nad Srbima i terorizma, na Srbskim Sudovima po Srbskim Pravilima. Ma kako se zvao i ma šta za sebe mislio, nalazi se na teritoriji koja pripada Srbima i svako neprijateljsko delovanje prema Srbskom Narodu, biće sankcionisano smrtnom kaznom.
Svaki pojedinac, ili grupacija, u čijem su vlasništvu lažni mediji, ili odlučuje o poslovanju lažnih medija, dobiće smrtnu kaznu ukoliko dozvoli da se njegov lažni medij koristi za širenje straha, panike i bilo koje vrste propagande na štetu Naroda Srbskog.
Svaki pojedinac, ili grupacija, koji bude učestvovao u promovisanju lažnih vakcina, ili ucenjivanju bilo koga da u sebe primi to oružje za masovno uništenje, biće tretiran kao neprijatelj, veleizdajnik i terorista i dobiće smrtnu kaznu za svoje neprijateljsko delovanje.
Svaki pojedinac, ili grupacija, ukoliko pokuša da na prevaru, ili na silu, bode lažnim vakcinama bilo kog čoveka u Srbiji, dobiće smrtnu kaznu na Srbskim Sudovima.
Odgovornost će biti dovedena na lični nivo, po imenu i prezimenu. Nijedan pojedinac, ili grupacija, neće moći da se sakriju iza bilo koga, ili bilo čega, kako bi izbegli Pravdu.
Pravdu po Božjim Zakonima, Božjem Pravu i Bogu, čiju smo stranu svi mi Srbi, u našoj Srbiji, čvrsto zauzeli u ovom ratu do konačnog uništenja zla. 
 
I za kraj. Kosovo i Metohija su Srbski, a Krim i čitava lažna Ukrajina Ruski. Ono što je za Srbe Kosovo i Metohija, to je za Ruse Ukrajina.
Mi, Srbi, podržavamo isključivo suverenitet Ruske Federacije nad čitavom njenom teritorijom, a naš Srbski Suverenitet nad našom Srbskom Teritorijom. Kosovo i Metohiju ne damo nikome, ne delimo ni sa kim, pripadaju Bogu i nama Srbima. Kao i sve ostale Srbske Teritorije koje pripadaju nama Srbima, pa i one koje su danas trenutno otuđene, a koje nam moraju vratiti svi oni koji su ih od nas ukrali. 

 

 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар