Translate

субота, 31. децембар 2022.

Srpska lista izdajnika, ali ne i Srbska ...

 


Najgore što postoji na Kosovu i Metohiji, sa onim najgorim iz Beograda koje je generacijski, nasledno-porodično u izdaji preko ustaško-komunističkog nasleđa, umrežilo se je da satre Srbe prvo sa Kosova i Metohije, a onda i u čitavoj Srbiji. Beograd će ostaviti za kraj, jer su tamo izdajnici na dohvatu ruke narodu. A oni koji žive u Beogradu ne shvataju da ako nema Kosova i Metohije, neće biti ni njih. 

Sav talog društva sa Kosova i Metohije, sve ono najgore, ušao je u "kosovske institucije" preko takozvane srpske liste. Sve ono što je prodavalo oružje Albancima pre sukoba na Kosovu i Metohiji devedesetih i njihova deca, oružje kojima je kasnije pucano na Srbe, sada su takozvana srpska lista. Sve ono što je sa Albancima sa Kosova i Metohije, uz podršku takozvanih srpskih službi bezbednosti uvozilo heroin u ostatak Srbije, a onda i širom Evrope kako bi trovalo ne samo Srbsku Decu, već i Evropsku, sada je položilo zakletvu na "ustav Kosova" i uzelo "državljanstvo Kosova", kako bi moglo da učestvuje u izdaji Srba "legalno i legitimno".

Za sve to imaju podršku iz Beograda od strane taloga ostalog dela Srbije, koji oblače svakakve dresove i koji glume sve i svašta po potrebi, kako bi razbili volju naroda u Srbiji. Ti i takvi su na rečima najveće "patriJote", dok su im za to vreme svesna tajna dela na štetu Srba. Srba kojima većina od njih i ne pripada. Srbima kojima je izdaja najveći zločin koji može da počini neko ko se Srbinom predstavlja, a ovakvim činom dokazuje i pokazuje da Srbin nije. 

Dok su Srbi spavali i "gledali sebe", državu su im preuzeli nesrbi i satanisti, zločinci i duševni bolesnici, pederi i pedofili koji se pritom sve vreme drogiraju kvalitetnim kokainom kupljenim parama Srba. A Srbima se predstavljaju kako su i oni Srbi, što je laž i kako rade u inreres usnulih Srba, dok je realnost da rade za svoj lični interes najgora zločinačka dela usmerena baš ka Srbima. 

Srbi spavaju, gledaju sebe, ne zameraju se i polako ali sigurno nestaju. Većina nesvesno, a manjina svesno učestvuju u ovoj izdaji, pre svega iz razloga što se ne bune što ono što je njihovo, krčme oni koji nisu Srbi već 12 godina na očigled svih Srba. Kupuju svoj ostanak na vlasti sada već svi ušemljeni i umreženi, bez razlika, baš tim Kosovom i Metohijom. Dok ujedno sve Srbe vode na klanicu, gde će biti kasno da se Srbi osveste kada ih u klanicu i totalno uvedu. 

Neko je nakada rekao da nije Srbski ćutati. Nije Srbski gledati samo sebe i svoj lični interes. Nije Srbski "ti li ne bi krao da si na vlasti", to je Srbima ubačeno i nametnuto od strane ovih kako se ne bi bunili zbog ogromne pljačke i izdaje svega što nosi u svom nazivu Srbsko. Da izdaju nesrba koji su zauzdali Srbe prihvatimo kao svoj lični izbor i odluku. 

Nije Srbski "Dačić je dobar političar, uvek je na vlasti", već je Srbski da je on izdajnik, koji pre svega Srbin nije. To je takođe ubačeno i od Srba opšte prihvaćeno, kako bi nesvesno pristali da je izdaja sastavni deo bića baš tih Srba. 

Da li ćemo ćutati i nestati zajedno sa Kosovom i Metohijom, ili ćemo svojoj sestri i braći Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji, a ne "Kosovarima koji žive na Kosovu", pomoći sada kada smo im najpotrebniji, a samim tim sprečiti mečku kojoj su sledeća vrata na kojima će da zaigra baš ona naša. Mečka neće stati sve dok poslednji Srbin sa ovih prostora ne nestane.

Da li ćemo da se pravimo da nas se ne tiče, što nam uzimaju Svetu Zemlju, koja ima najveću duhovnu vrednost od svih zemalja na Svetu ? Da li ćemo da se pravimo slepi, gluvi i nemi, kada nam oduzimaju Zemlju na osnovu koje možemo da naštampamo pravi novac, sa pokrićem, a da se rešimo ove današnje valute koju kontrolišu belosvetski satanisti dok nam se ujedno smeju što je nazivamo "srpski dinar" ? A onda i da imamo plate od 5.000 evra, a ne robovske sa robovskom valutom "RSD", koja novac nije i koja sa Srbima nikakve veze nema osim lažnog naziva.

Da li ćemo da aboliramo NATO agresiju, I Svetski Rat i II Svetski Rat, odricanjem od svoje Svete Zemlje, a samim tim i ostanemo bez odštete koju mora da nam isplate oni koji su nas rušili u prošlom veku nekoliko puta do temelja ?

Svako se pita, nema neutralnih kada su Kosovo i Metohija u pitanju. To su nam naši preci ostavili kao amanet i kao zavet, ovde neće biti "čekam da se sve završi, pa da odaberem pobedničku stranu". 

To je ta tema na kojoj se pokazuje ko je Srbin, a ko nesrb i izdajnik. To je ta tema koju je Bog izabrao za nas Srbe, da preko nje vidi ko je Srbin, a ko ne. To je ta tema na kojoj su se svi pokazali i koji će se tek pokazati, a koji glume patrijotizam, dok su plaćeni sve vreme da razbijaju volju naroda, kako bi se odrekao Kosova i Metohije.

Da li ćemo biti Srbi, ustati i reći dosta više, želimo svoju državu nazad, ili ćemo ćutati i nestati dok nas podmićuju "povećanjem minimalca i penzija" kako bi ćutali ?

Ima li Srba u Srbiji, ili svi spremaju kćeri da ih oplode "migranti", "strani radnici" i "sperma iz Španije", ukoliko uopšte budu i mogle da imaju dece posle vakcina koje su za njih uvezli nesrbi da ih "leče" od onoga od čega ta deca ne boluju ?

Pravi Srbi su spremni u svakom momentu da poginu za svoj narod. Nesrbi, dezerteri i izdajnici, koji su zajahali sve poluge moći u Srbiji nisu Srbi, niti mogu da budu. Zato su i postavljeni na mestima gde jesu. 

Da li ćemo barem mi koji nismo na tim pozicijama ucene biti Srbi, ili izdajničke pičke kakvi su oni koji su od strane belosvetskih satanista postavljeni da Srbe i unište ?

Hoćemo da budemo isto sa njima, ili ćemo se od njih ograditi ?

Ne postoji ništa gore od onih koji tvrde da je "Kosovo izgubljeno odavno" i da "mi tamo ništa nemamo više". A od njih gori su samo oni koji ćute na sve to i gledaju samo sebe. Takvi su nepostojeći i takva će im sudbina i biti. 

Granica između njih i nas su Kosovo i Metohija. To je ta linija koju neko pregazi i pogazi, a koju drugi nikada, nizašta, neće pregaziti. Ćutanje je znak odobravanja i podrške. Srbima je strano ćutanje na nepravdu, ko prećuti izdaju Srbin nije, već otpad Srbskog Roda koji se odriče ujedno svojih predaka i njihove žrtve. 

Ko danas bude ćutao, neka zanemi doveka i neka gleda sebe dok u pakao ne zakorači. Pakao u koji će ga odvesti zajedno sa sobom politikanti iz Srbije, koji Srbi nisu, i srpska lista sa Kosova i Metohije. 

Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар