Translate

недеља, 18. децембар 2022.

Veštačka Srbija ...

 

Prvi direktni susret u realnom životu Srba sa veštačkom inteligencijom bio je onaj sa takozvanim Okom Sokolovim. Vozilo koje će samoinicijativno da kažnjava Srbe u Srbiji, jer smo sve probleme rešili, ostao nam je samo taj najveći problem u vidu bahatog parkiranja od strane nekulturih Srba, kako kaže TV. Osim sporadičnih pobuna od strane pojedinaca, većina je ostala nema na šta je potrošen njen novac. Da nije bilo onih gde je veštačka inteligencija greškom slala kazne, u vidu taksista koji moraju biti parkirani dok čekaju mušterije, možda bi Srbi i zauvek ostali ne samo nemi, nego i gluvi. A kazne šalje samo u digitalnom obliku do servera raznih milicajaca, pa ko vidi vidi ukoliko  sam proverava preko neta da li kaznu i ima. A ko ne vidi, videće izvršitelja kada plati desetostruko više nego što je protivustavnu i protivzakonitu kaznu dobio od Oka Sokolovog. Kažu da su taksisti rešili problem dogovorom i to je dovoljno, zašto bi dublje razmišljali, oni su sebe spasili. Za sada. 
Ovo ne treba nikoga da čudi, jer je većina ćutala i na pojavu protivustavne parapolicijske formacije u vidu prvo komunalne policije, a kasnije i milicije, koju opet ista ta većina plaća svojim novcem preko poreza i nameta. A plaća je da bi bila u službi politikanata u državnom udaru, a da istovremeno na većinu vrši represiju. Represiju po uzoru na nekadašnje braonkošuljaše u nacističkoj Nemačkoj. Politikanata koje TV iz milošte zove nekakvom vlašću. 
 
Čudno bi bilo da je Srbe zabrinulo to što je njihovim parama kasnije kupljen nekakav superkompjuter u Kragujevcu, koga tako nazvaše neke čudne prikaze sa ekrana. 
Kompjuter koji su Srbi debelo platili, a za njihov račun su to kupili oni u vidu ministara i predsednika kako opet kaže TV, dok je realnost da su svi oni u državnom udaru i teškom zločinu protiv čovečnosti nad domaćim stanovništvom. 
Kvantni kompjuter kome upravlja veštačka inteligencija, jer su Srbi izgleda ostali bez one prirodne od Boga im date.
Da bi kompjuter mogao da upravlja Srbima, mora biti nahranjen podacima koji su Ustavom zaštićeni, ali ko te pita za Ustav u Srbiji. Pravo je pitanje da li makar jedan primerak ovog dokumenta u Srbiji još uvek postoji, ili su svi spaljeni po uzoru na nekadašnju borbu raznih crkava protiv onih koje etiketiraše jereticima. 
Pored podataka koji bi bili sada u Beogradu u nekakvom opet od para većine izgrađenom Data Centru, da bi se veštačka inteligencija potpuno iskazala i trenirala svoju slobodnu volju nad Srbima koji je u Srbiji odavno nemaju, potrebni su i 5G repetitori koje dobismo od braće nam Kineza uz debelu nadoknadu, ako računamo ugradnju u cenu onih likova sa TV-a, koji se u cenu i ugradiše. Dalje, kažu, preko tih repetitora stvoriće nam nešto što zovu Internet Of Things, skraćeno IoT, što bi značilo na Srbskom preko interneta umrežene stvari. To će kao da umreži frižidere, automobile i mobilne telefone, zajedno sa pametnim televizorima i WC šoljama, te će frižider da nam javlja kada ističe rok nekoj namernici koju u njemu imamo. Naravno, da bi nam javio ovako nešto, prvo treba namirnice u njemu i da imamo. A onda i da smo slučajno neku zaturili kako bi joj istekao rok. 
Uz ovu 5G tehnologiju brzih filmova i lakih skidanja, kako reče neizbežni TV koji je tu uvek da neukim Srbima pojasni ono što kao takvi ne razumeju, obavezno idu i neke kamere koje, kažu, prepoznaju lica. I tu se s vremena na vreme pojave neki ljudi koji kažu da sve ovo vodi u gradove koncentracione logore, gde svime upravlja veštačka inteligencija, ali njihove reči se ne slažu sa rečima TV-a, te ćemo ostati u religiji verovanja TV-u barem još neko vreme. 
I pored svega ovoga, pojavljuje se sada opet jedno neizbežno oko u ovim najblaže rečeno čudnim vremenima, a nikako oči u množini, kao da Srbima sve vreme poručuju nešto što oni nikako da shvate. A njega nazvaše Vatrenim Okom i poklonom Srbima od strane braće Kineza, gde se misli na kinesku komunističku partiju koja je satrla do sada nekoliko desetina miliona Kineza u svojoj sjajnoj istoriji. Ali eto nekakvim Srbima tamo u Evropi misli dobro, mnogo ih voli i poklanja im laboratorije, samo iz razloga što su Srbima predstavljeni kao njihova braća. A u tim pojedinačnim vatrenim očima, gde po jedno imamo u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu, kuvaju se nekakvi virusi koji ne deluju na braću Kineze, ali su itekako efikasni na njihovu braću Srbe. I koji će procuriti u nekom od pomenutih gradova, ovaj put bez slepih miševa, već od strane nekog od dekana medicinskih fakulteta u ovim univerzitetskim gradovima. 
Ovo nikoga ne treba da brine, jer su uporedo građene fabrike za proizvodnju vakcina baš u toj Srbiji, koje će proizvoditi vakcine za Srbe i pre nego što se virus protiv koga su namenjene i pojavi. A i kakvi bi to Srbi lideri u regionu, Evropi i svetu bili, kada ne bi preduhitrili problem koji će se pojaviti u budućnosti, već sada u sadašnjosti. 
I da bi sve bilo najbizarnije i najbolesnije, sve ovo prati iz prikrajka nešto još mnogo čudnije. Kao da vreba dok mu iz džepa vire nekadašnje knjižice komunističke partije Jugoslavije. Slična onoj Kineskoj, ali ne i ista. 
Sada na kraju skupina nekih lešinara u Beogradu, onima nalik iz crtanih filmova, bi o nečemu da razgovara sa Srbima u njihovoj Srbiji. Kažu SANU bi sa Srbima da razgovara, što samo po sebi govori da nije reč o Srbima u SANU. A što bi značilo Srpska Akademija Nauka i Umetnosti, valjda. Tako barem kaže TV, bez koga nikako bilo šta da prođe, a da on uvek to ne nazove pogrešnim imenom. Srpska, ali ne i Srbska, što mnogo o njoj govori. Dok bi zli jezici rekli da je u pitanju Satanističko Nacistička Asocijacija Utvara, koja hoće da razgovara sa Srbima i ubedi ih da prihvate nekakve zakone nekakve SZO, a suspenduju svoj domaći Ustav. Jer eto, neka SZO tamo preko bare misli bolje Srbima nego oni samima sebi. Čak kažu misli mnogo bolje od gore pomenute braće komunista iz Kine. 
Sve u svemu, ako se sve ovo do kraja sprovede u delo, kako su naumila sva naša braća u vidu Kineza, onih preko bare iz SZO-a i domaćih akademika, mi uopšte više nećemo imati potrebe za prirodnom Srbijom.
Svi oni zajedno stvoriće za nas lepšu, jaču, bolju i veću Srbiju. Biće to Veštačka Srbija, ali poklonu od braće se u zube ne gleda.

Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар