Translate

понедељак, 4. септембар 2023.

Bolesnik Evrope ...

 

Naši "najveći prijatelji" i "najveći strani investitori", Nemačka, su već sada duboko u recesiji. Prezaduženi više nego Grčka u koju vole da ukazuju prstom, a o njihovim bankama koje su obične praonice krvavog novca da i ne govorimo. Njihova "savršena ekonomija", zasnovana na pljačkanju uglavnom Rusa i Srba, kao i još mnogih naroda, je pred prskanjem.
Kinezi su im otkazali narudžbinu automobila vrednu 100 milijardi evra, kao i narudžbinu nekih aviona i delova, koji se proizvode kako u Nemačkoj tako i širom u Evrope.
Ovaj bolesnik Evrope je i prošlog puta, 2008. godine, izazvao velike probleme ekonomiji čitave Evrope. Tada su ukazivali prstom u Grčku uglavnom, a ovog puta će najverovatnije to biti Rusija. Svi su "krivi", samo ne ti izuzetno inteligentni i pametni Nemci. U realnosti, jedina istina je da su oni krivi kako za prošlu finansijsku krizu, tako i za ovu koja sledi. A ne narodi koje pljačkaju decenijama, gde i mi kao Srbi, zauzimamo visoko mesto na lestvici naroda koje su pljačkali sve vreme. 
Deo krivice je i u rukama nemačkog naroda, koji sve vreme ćuti i nemo posmatra razvaljivanje Nemačke od strane ovih gmazova, koji Nemci nisu.
Odgovorni za te krize i pljačkanja nas Srba u Srbiji su  sve vreme predstavljani kao "veliki poltičari" i "naši najveći prijatelji". Tako je, to su Gerhard Šreder i Angela Merkel. A ne samo ovaj nesretnik i retard Šolc, koga će nemački narod da vija po ulicama Berlina za ne više od 2 meseca, zajedno sa bandom bolesnika i retarda kojima je okružen u vidu "nemačke vlade".
Ovo će itekako uticati i na nas zbog "ogromnih stranih investicija" uglavnom naših para, preko kojih u Srbiji lažno nemačke, a u realnosti globalističke korporacije sa sedištem u Nemačkoj, uglavnom proizvode delove za nemačku industriju automobila. Uz pomoć veselih robova, Srba, koji ginu od posla u njihovim fabrikama izgrađenim našim parama na tlu Srbije. Ovu vrstu "proizvodnje" su naučili tokom Drugog Svetskog Rata u nacističkoj Nemačkoj u logorima, a ono što radi dobro, naravno da ne treba menjati. Sve što treba je u Srbiji naći dobre upravnike logora, u vidu "patriota političara", i njima je to pošlo za rukom.
I za divno čudo se tim logorima izgrađenim na teritoriji Srbije, za Srbe njihovim novcem, već dotura opet naš novac iz budžeta, kako bi održavali privid kao da nešto proizvode. I kako masovna zatvaranja i otpuštanja ne bi ugrozila izdajnike u državnom udaru, u Srbiji poznatije kao jedna partija fašista, lažno podeljena na "vlast" i "opoziciju". I kako već ne bi bilo pobune na ulicama širom Srbije, protiv upravnika raznih manjih logora, koji svi zajedno čine jedan veliki logor pod nazivom Srbija.
U Nemačkoj će naravno biti haos veoma brzo. Imaće i "migrante" koje je navukla tamo "genijalka" Angela Merkel uz pomoć izuzetno "inteligentnih" izdajnika koji čine službu bezbednosti pod nazivom BND, sada gladne i besne na ulicama svih većih gradova. Jer para za njihove socijale koje su u rangu plata Nemaca koji rade, neće biti.
Pored svega ovoga, Nemci više nemaju skoro pa besplatan gas iz Rusije, gde su čak i krali Rusima preko prevarantskih šema taj isti gas. Ali zato Nemci ne popuštaju plaćanje na mesečnom nivou i do 50 hiljada evra u za plate birokratiji EU u vidu duševnih bolesnika, pedera, lezbejki, kurvi i pedofila. Dok radni Nemci rade za 2 hiljade evra, birokratija EU se za to vreme drogira, opija i igra u masovnim orgijama. Ne mogu svi da rade, neko mora i da vlada. A samim tim i dobro zabavlja.
Na nas će to uticati negativno i kada je drvo za ogrev u pitanju, koje pripada nama Srbima. A koje će otrsiti ovi nesrbi u državnom udaru u Srbiji kao nezasiti skakavci, na čelu sa fašistom Vučićem. Jer će videti priliku da to drvo prodaju Nemačkoj za ogrev, pošto gasa je tamo sve manje i manje, a sve je skuplji i skuplji. 
Makar to značilo i ekološku katastrofu u Srbiji, jer bitan je profit. Kao i ugalj koji pripada svima nama, a koji će ova banda izdajnička takođe izvoziti za Nemačku, i dodatno nas opet pokrasti. Za to vreme "zeleni Srbije" se junački bore po kafanama u Srbiji, protiv flaša skupocenih rakija i kvalitetnih crta kokaina, naravno sve na račun Naroda Srbskog. Sve smo to mogli da vidimo prošle jeseni, samo ako smo hteli da vidimo. A ono što dobro radi, šta ? Tako je, ne treba menjati.
Kada krene čitava parazitska i pljačkaška EU da se urušava, a to je mnogo brže nego što mnogi misle, krenuće i Amerika. Gde će stradati i dolar koji pripada federalnim rezervama, ali ne i Amerikancima. Naravno da će velikih problema imati i euro, jer su evropska centralna banka i federalne rezerve, takoreći jedna te ista banka.
Ovde ćemo imati i mi velikih problema, jer i nama baš te dve naizgled odvojene centralne banke diktiraju kako ćemo voditi svoju monetarnu politiku, dok zločinci u državnom udaru u Srbiji sve vreme vrište o "suverenitetu i nezavisnosti" Srbije.
Jedino rešenje koje smo imali da izbegnemo sve ovo što izbeći nećemo,  je da pristupimo BRIKS-u. Ali zločinci i fašisti u državnom udaru u Srbiji koji Srbi nisu, su izabrali put ka "kolektivnom Zapadu". Sve sa pesmom na fašističkim usnama, "evropske i zapadne vrednosti". Udarnički, ali po Srbima u njihovoj Srbiji.
Dolazi krajnje vreme kada mora da odreaguju izdajničke vojske i policije, kako u Nemačkoj i svim državama EU, tako i u Srbiji. A zajedno sa njima i pripadnici svih službi bezbednosti, jer ih narod u čijem komšiluku žive, itekako poznaje u svim državama Evrope. Iako se sve vreme kriju u mraku, dok se svojim poslom ne bave. Ili još gore, rade na štetu svih tih naroda. 
Primer kako to treba da se uradi već imaju. Potpuno isto kao vojska u Nigeru. Najsvežiji primer, naravno, a ima ih još. Ne treba mnogo pameti koja kod svih njih i jeste na manjaku.
Mogu da odreaguju i što pre pohapse sve ove izdajnike, koji su uzgred budi rečeno, svi od reda u državnim udarima, jer nikada nisu birani ni na kakvim izborima. A toga su svesni svi u svim službama bezbednosti širom Evrope, vojskama, policijama, sudstvima i tužilaštvima, samo se sve vreme prave ludi, jer im je svima široko oko guše, dok narodi koji ih plaćaju sve vreme tonu duboko u mulj. I preko guše.
Samim tim i zauzmu svoju stranu i pokažu da nisu sa zločincima u državnom udaru na istoj strani. A to je strana gde stanuju izdaja, veleizdaja, zločinačko udruživanje, zločin protiv čovečnosti i genocid. 
Sve sama sjajna dela, za koja će odgovorni morati da odgovaraju, iako možda danas deluje kao da do odgovornosti nikada neće doći, što može itekako da ih zavara.Mnogi od njih imaju i sabrana dela u svojim rukama, kada su pobrojana dela u pitanju.
Znači to neće biti nikakvi vojni udari, ili hunte, već hapšenja onih koji su već izveli državne udare. U nekim slučajevima u kontinuitetu i po nekoliko decenija, pa i vekova.
Ili to, ili da se spremaju svi od reda da budu hvatani po ulicama od strane naroda, kada se točak promena zalunfa. A pored politikanata biće hvatani i svi visoki oficiri kako vojski, tako i policija, kao i tužilaca i sudija širom Evrope. A pošto smo mi deo Evrope, hteli-nehteli, jer  "Evropa nema alternativu", najverovatnije će toga biti i kod nas.
Da se psihički dobro pripreme da ih narodi širom Evrope hvataju lasima, kao nekada divlje veprove, divlje konje i zajapurene bizone na Divljem Zapadu.
Zapad je mnogo podivljao, kolektivno, sa sve svojim zapadnim i evropskim vrednostima pederastije, pedofilije i kanibalizma. 
Tako da će i narodi po uzoru na nametnutne vrednosti sa fensi imenom podivljati i krenuti da sprovode sami pravdu, ukoliko svoj posao ne rade oni koji su za taj posao plaćeni. Biće to pravi Divlji Zapad, kao nekada.
Vreme je da se i Srbi pripremaju, da ih promene ne uhvate nespremne. Kako rekoše ono zaverenici u državnom udaru u Srbiji, iako narod nije za Evropu, oni će tamo da nas uvuku. 
Da prave lasa, obuju kaubojke i dobro se pripreme za lov. Naravno ako žele da budu deo Zapada i konačno sami tako odluče, jer su do sada bili vođeni mimo svoje volje. Ukoliko su rešili da sami za sebe odlučuju, jer zaverenici u državnom udaru se ne obaziru na mišljenje naroda.
Izdajnici, zaverenici u državnom udaru širom Srbije i strani špijuni u Srbiji se hvataju lasima kao divlji veprovi, a vezuju PVC vezicama. 
To ćemo uskoro videti na primeru onih koji nemaju alternativu, a imaju lažni sjaj Evrope. 
A onda im se svima sudi za veleizdaju, izdaju u ratu, kao i za zločin protiv čovečnosti i genocid nad narodom u Srbiji. Naravno, na stadionima, na Narodnim Sudovima, ukoliko sudovi i tužilaštva u Srbiji ne počnu da rade posao za koji su plaćeni. Ako izaberu da i dalje ne rade svoj posao, kreće se od njih.
Svi od reda, bez razlika kada su političke stranke i partije u pitanju, ili takozvane nevladine organizacije i tajna društva kojima pripadaju. Ne sme biti deljenja.
Bez da se dele na ove i one, kako se ne bi kasnije žalili zbog diskriminacije. Jer to onda neće biti po zapadnim i evropskim vrednostima.

 

 


 

Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 



Нема коментара:

Постави коментар