Translate

четвртак, 7. март 2024.

Ko je "duboka država" u Srbiji ?



Država duboka, a pamet plika. Možda bi ovo bio najkraći, ali ujedno i najverodostojni opis ovog fenomena. Nego da krenemo polako da razložimo na činioce sve to, jer bez pojedinaca koji čine neku grupaciju, nema ni grupacije ma kako se ona zvala. 
Rankovićeva "prvosrbijanska" komunistička linija i nekako zna da odglumi patriotizam, iako im je srž komunizam u kome su oni "crvena elita" koja uživa, samo jede govna i ne prestaje da priča, vara, laže i ubija ljude, a ne rade ništa. Zakačeni su uvek na budžet Srbije, životnu energiju Srba uloženu u neki realni rad i posao koja je izražena u novcu, iako nisu Srbi. Isplate za svoje neprijateljsko delovanje prema Srbima dobijaju preko raznih "službi" i "institucija", te državnih preduzeća. Možemo ih nazvati psiho-fanaro-komunistima, danas lažnim republikancima. 
Ali, "drugosrbijanska" linija Koče Popovića kada pokušava da glumi patriotizam, to tek deluje  tragikomično. "Religija" im je njuejdž, a "zanimanja" vezana za isti, kao i "umetnost" svih vrsta po Valu ( Ba`al ) i Molohu. Gde u pitanju nije nikakva umetnost, već bljuvotine, ali kako oni kažu koji koriste tu istu metodu ? "Sto puta ponovljena laž postaje istina." 
Oni su "iscelitelji", "astrolozi", "beli magovi" i ostali specijalci "sa posebnim moćima" koji varaju naivne ljude, dok takođe ujedno uzimaju novac i iz budžeta Srbije, opet životnu energiju Srba, bez da bilo šta realno rade. To im je dozvoljeno da na taj način pljačkaju naivne ljude, jer preko njuejdža promovišu luciferijansku doktrinu, na kojoj treba da se zasniva sutradan jedna za sve obavezna religija sa đavolom na čelu. Neretko mešaju Pravoslavlje sa indijskim religijama i sa učenjima Kroulija, Bejli i Blavacke, kako bi prevarili naivne Srbe koji u dubini duše osećaju da je jedini pravi put Srbsko Pravoslavlje, koje je najstarije i prvo Hrišćanstvo, nastalo na današnjem Kosovu i Metohiji i drugim delovima Stare Srbije, danas takozvane Severne Makedonije i takozvane Turske, Grčke, Bugarske i Albanije. 
Neretko su "profesori, docenti, akademici i umetnici svih vrsta", ruke prljaju isključivo kada treba da uzmu novac koji ni po kom osnovu njima ne pripada. Njih možemo nazvati psiho-fanaro-boljševicima, "liberal-socijal-demokratama". 
Zajedničko svima njima pored toga što glume i lažu, parazitiraju bez da ikada bilo šta rade, je i to da su svi od reda duševni bolesnici, psihopate i sociopate. Takođe im je zajedničko to da su svi od reda itekako sujeverni i žive u bolesnom strahu od "mađija", te su najčešći i najveći posetioci i mušterije "belih magova" koji "skidaju magiju", bez svesti da "bela magija" ne postoji. Jedina "magija" koja je ljudima potrebna je "Neka bude Volja Tvoja".
Zajedničko im je i to da među njima nema nijednog Srbina. Izuzetno prizemni, neizlečivi materijalisti, pohotni seksualni manijaci svih vrsta i nimfomani, kao i bolesno pohlepni do zla njihova "boga", đavola.
Ljudi su ubeđeni da oni nemaju "boga" i da su "ateisti", što je naravno laž, jer od njih nikada istina ne može da se čuje. Toliko zlo koje traje milenijumima i vekovima na svim poljima, ne mogu da otganizuju ljudi. Može samo glavom i bradom đavo, lažni "bog sa 1000 imena". Zašto ga nazivaju "bogom sa 1000 imena" ? Zato što se nule ne računaju u toj njihovoj "nauci", te ostaje da je "on jedan". Đavo je "taj" po njima. 
Takođe im je zajedničko i to da obožavaju obrede i rituale, koji ljudima nisu potrebni. Te su stoga uvek oni ti koji pripadaju raznim tajnim društvima, gde se matori konji i kobile, igraju kao deca nekakvim ritualima, preko kojih odaju počast svome vođi sa rogovima. U suštini ovde je reč o njihovom programiranju i kontroli ovih retarda, od strane retarda koji su iznad njih na lestvici u tim tajnim društvima. 
I sve ovo nije opasno dotle dok u tim svojim ritualima ne počnu da koriste nedužnu decu, tada je obaveza svakog Srbina da ustane i stane u zaštitu dece. Jer društvo koje ne može da zaštiti one najslabije, decu, ne treba ni da postoji. 
Naravno da preko tih tajnih društava svakojakih bolesnih, nakaradnih učenja i doktrina, svi oni dobijaju sve ono što itekako vole. A to su razna zvanja i titule, tipa "prinčevi, princeze, visoke sveštenice, veliki magovi i majstori". Obožavaju elitizam jer za sebe veruju da su posebno pametni, pošto imaju dara kada su ljigavost, pakost, beskrupuloznost, lukavstvo i spletkarenje u pitanju. U suštini su to sve sami uskogrudi i sebični idioti, bez trunke mozga i grama znanja, kojima je njihovo dupe uvek na prvom mestu. Sve svoje nedostatke i duševna obolenja nadomeste svojim "grofovskim i baronskim" zvanjima, koja neretko kupuju, ili izrađuju falsifikat dokumente kako bi sebe predstavili u što boljem svetlu. Jedina "titula" koju svi oni zaslužuju je "baron Minhauzen", iz razloga što svi nalik njemu, ne znaju istinu da izgovore. Osim ako je ne izmešaju sa lažima, ili spremaju teren za neko svoje kasnije zločinačko delovanje, kako bi preko istine privukli ljude da im se nesvesni priključe njihovoj agendi. 
Ove dve linije se u Srbiji smenjuju od vajkada, a posebno su grupisani posle Drugog svetskog rata. Oni su uvek "narodni heroji", "najpametniji", "njabolji i najveći umetnici", "naj-naj" u svemu i svačemu, jer su oni ti koji su kontrolisali sistem sve do današnjih dana. Na taj način sami sebe hvale i promovišu preko "medija" i od sebe lažno stvaraju sve ono što nisu. 
Pošto su posle raspada Jugoslavije smislili razne "stranke", kako bi Srbima pravili omaju da Srbi kao mogu nešto tu da biraju i o bilo čemu odlučuju, Srbima je malo teže da shvate od čitave te omaje, da je u Srbiji još uvek na snazi jednopartijski komuino-nacistički sistem sa dve struje. Koje se stalno smenjuju i dogovaraju, te su ishodi svih dosadašnjih "izbora" u lažnoj parlamentarnoj demokratiji u Srbiji, unapred već dogovoreni.
Povezani su sa svojom braćom na internacionalnom nivou, a to su takođe sve sami komunisti, fašisti i nacisti širom sveta, sa kojima rade svi zajedno na štetu naroda koje glume, a za svoj cilj koji se zove "veliki rad", "novi svetski poredak", "novi Rim" i slično. Gde je naravno uvek đavo na čelu i "bog" kome se ovi idioti mole. Da ne bude zabune, oni su itekako svesni postojanja Jedinog Boga Oca, ali namerno i svesno biraju stranu đavola, jer veruju da će đavo pobediti i nadmudriti Jedinog Boga Oca, te će se oni okoristiti oko te đavolove pobede.
U Srbiji glume Srbe, u Rusiji Ruse, a u Americi Amerikance. I to sve kako bi preuzeli narativ i priču, pošto je uglavnom samo njima dozvoljeno da se pojavljuju u "medijima", kako pravi Rusi, Amerikanci i Srbi, ne bi mogli da se čuju i da se čuje njihov glas. U Rusiji donekle može da se probije glas Rusa, kao i u Americi glas Amerikanaca, ali u Srbiji je sve totalno pokriveno, kao u nacističkoj Nemačkoj pre Drugog svetskog rata. I to ne samo u "medijima", već i na internetu. Naravno, Srbi su ti koji sve to finansiraju, a ko bi drugi ?
Svima njima koji su povezani čak i rodbinskim vezama, neretko su usta puna Srbije u Srbiji, Amerike u Americi i Rusije u Rusiji, dok sa druge strane umreženi i itekako povezani, zajedno rade na štetu svih naroda na planeti. Naravno, po dobrom starom oprobanom receptu njihovog velikog učitelja Gebelsa, uvek ukazuju prstom na drugog za njihova zlodela na svim teritorijama. Te su uvek krivi "Amerika, Rusija, Srbija", kao i sve ostale države po potrebi, dok je realnost da su oni odgovorni za sva zlodela na čitavoj planeti. Iza svih naroda i država se samo kriju, dok u dogovoru prave sve zločine na čitavoj Zemlji. 
Sve u svemu, vreme je da se mi Srbi oslobodimo ove obe fanariotsko-jezuitske linije koje su preuzele i preotele sve u Srbiji i na čitavom Balkanu, neretko povezani i rodbinskim vezama, iako su opet po starom dobrom isprobanom receptu jedni "Srbi", drugi "Makedonci", treći "Bosanci", četvrti "Hrvati", peti "Crnogorci" i tako redom. Među kojima Srba nema, kada je Srbija u pitanju, i da im zaplenimo sve što su pokrali i uzeli na prevaru od nas Srba, a onda ih uposlimo po rudnicama i ravnicama Vojvodine, da odrade kamatu koju itekako vole, kao i sve što su u međuvremenu otuđili.
Oni pojedinci i grupacije koji su prodavali u inostranstvu našu decu i naše starine, a koje su iskopavali i krali širom Srbije, za uši i tamo gde su ih prodali da ih povrate kako umeju i znaju.
Pa nazad u Vojvodinu ravnu da se uhvate motike. Ili krampa u nekom od rudnika, ko kako izabere. 
Kravate, košulje i odela kupljene našim parama mogu da zadrže, ali da ih naravno takođe odrade. Čak ćemo im ispisati titule i zvanja na odelima, da se zna hijerarhija u kopanju, jer oni bez hijerarhije ne znaju i ne umeju da funkcionišu. 
Nacisti, fašisti i komuniti su svi u istoj agendi koja i dalje traje. Mnogi od njih navodno na suprotnim stranama, u realnosti su takođe u rodbinskim vezama, nebitno "kome narodu pripadali" i gde se u svetu nalazili, ma koje narode i nacije glumili. Svi su u istoj agendi, koja od planete Zemlje treba da stvori sistem koji je komuno-nacizam na steroidima. Gde su oni robovlasnici i "elita", naravno, a onih 500 miliona najviše kojih pretekne, njihovi totalno porobljeni robovi bez ikakvih prava. 
Razlike među njima, kao i "suparničke strane" su tu samo da bi zavarale ljude i kako bi to sve koristili da nahuškaju jedne na druge, da se na kraju sami istrebimo za njihov račun. 
U stanju su da posvađaju i dva oka u glavi, jer jedino na taj način mogu da postoje, a njihova igra i parazitizam na grbačama svih naroda i nacija se nastavi.
To je ta famozna "duboka država" u Srbiji, oni su u svim "službama bezbednosti", institucijama, agencijama koje su nastavak "vlade Srbije", kao i u ministarstvu inostranih poslova, gde su njihova braća takođe u tom ministarstvu u drugim državama. Preko "diplomata" i "ambasadora" održavaju komunikaciju i dogovaraju svoja zlodela na globalnom planu i naravno uvek kontrolišu budžete svih država sveta. Gde oni iako ništa ne doprinose, uvek određuju kome će koliko da ide. Na taj način uvek navrću na svoju vodenicu i na taj način finansiraju zločinačke operacije, koje sprovode u delo na štetu naroda čije pripadnike glume. 
Preko kontrole aparata sile u zemljama, kao i sustva, tužilaštva i advokature, uvek kontrolišu sve u jednoj državi, dok sa druge strane preko ministarstava inostranih poslova u dogovoru kontrolišu i sprovode u delo međunarodne zločinačke operacije.
Sistem je zaokružen, za njih odgovornost ne postoji ni za počinjena najteža i najgora krivična dela, a sistem predaju u nasleđe svojim potomcima, gde neretko potomci njihovih rođaka i kolega, nose njihova prezimena, iako nisu njihova biološka deca.
To bi bilo to otprilike, kada je u pitanju ta "duboka država". Ona je u suštini jedan aparat na globalnom nivou, nema posebno srpske, američke, ili ruske. Svaka svoj deo posla sprovodi na teritoriji gde se nalazi, jer da nije tako, sistem kontrole ne bi mogao da bude uspostavljen. Drugim rečima, bilo koji deo "duboke države" koji se nalazi na teritoriji drugih naroda, ne može u Srbiji da sprovede u delo nijedan zločin. U Srbiji to sprovode samo i isključivo oni koji su na teritoriji Srba, a za svoja zlodela uvek prstom pokazuju u "Ameriku, Rusiju, Britaniju, Nemačku", kao i u "strane službe" i tako redom. 
To možemo videti svakodnevno u mnogim "emisijama" na svim televizijama, gde razni specijalci protzivaju druge države i narode, te razne "strane službe", koji su takođe svi od reda na kazanu takozvane duboke države, a zadatak im je da razvaljuju svest i zbunjuju Srbe u njihovoj Srbiji. Gde je narvno i taj kazan u vlasništvu Srba, ali pod kontrolom onih koji ih šalju u "emisije" da narodu prodaju maglu na račun Naroda Srbskog. 
Ovde je bitno to da svi oni imaju naše državljanstvo, ma šta mislili za sebe. Kao i to da svi oni imaju svoja lična imena i prezimena, po kojima će odgovarati od prvog, do poslednjeg. 
Neće moći da se kriju iza bilo koga, ili bilo čega, niko i ništa neće moći da im pomogne da se izvuku i izbegnu Pravdu. Njihovi zločini ne zastarevaju, a vreme Pravde uskoro dolazi. Izdaja, veleizdaja, propaganda, psihološke operacije i neprijateljsko delovanje su njihova dela, a uskoro će čitav Narod Srbski biiti svestan njihovog delovanja, a onda kreću sudovi za najteža počinjne dela u zadnjih nekoliko decenija. 
Na kraju uvek Jedini Bog Otac Pobeđuje, a stranu đavola su sami svi od reda svesno izabrali za sebe. Od kavijara i`leba bez motike, većina njih preći će na motiku za tri obroka dnevno. 
Biće to za njih "maksimalna magija". 





Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 



28 коментара:

  1. Mi smo u ratu specijalnim metodama ratovanja, a neprijatelj nije izvan Srbije. U pitanju je unutrašnji neprijatelj. Njegove su metode da nas ućutka, da nas cenzuriše, da nas navede na autocenzuru. Da na kraju neprijatelj bude jedini koji govori, a da mi slušamo, povinujemo se, prihvatamo belo kao crno, crno kao belo, laž kao istinu. Da se ne bunimo kada se bolest nameće kao zdravlje.
    Medijima više niko ne veruje, zato je neprijatelj zatrpao internet i društvene mreže svojom agenturom.
    Naše oružje je Istina, a naš alat je internet. Mora da se čuje naš glas, moramo biti glasni, jer neprijatelja ima manje, ali itekako vrišti i itekako je glasan.
    Ukoliko se ne bunimo, znači da prihvatamo bolest i postojeće stanje.
    Zato, budimo glasni, neka se naš glas čuje što dalje i što jače. Krajnje je vreme da se čuje glas nas Srba u našoj Srbiji, gde smo hvala Bogu Ocu i dalje većina.

    ОдговориИзбриши
  2. Pošto već svi znaju da je Toma Fila "loš policajac", naravno da tu nastupa i "dobar policajac" koji će da nas "brani". Prevara mora da bude odigrana do kraja. Njegovo je ime Diogenis Val+avanidis, a po tome kako hvali sebe i svoje pretke, treba da nam bude jasno o kome se tu zapravo radi. Naravno da mu ne treba verovati nijednu izgovorenu reč, jer je laž njihova osnovna metoda delovanja.
    Stalno su nas njegovi preci "branili" u prošlosti zajedno sa precima Tome File, kao što nas njih dvojica "brane" danas. Pogotovu tamo oko Bitolja i Soluna, zato su nas na toj teritoriji satrli komunisti, nacisti i ostali zločinci. Pošto su tamo obavili "posao", poslati su u Srbiju da taj posao obave ovde do kraja. Dobro obučeni za satiranje Srba, sa mnogim pomoćnicima koji glume Srbe, dok je realnost da su gurbeti koji su u Srbiju došli s konjče. Inače i ovog gmaza plaćamo mi Srbi iako je navodno Grk našom životnom energijom, kao i sve ostale "lepotane" koji se pojavljuju u videu. I sve to kako bi radili na našu štetu, "specijalnim operacijama".
    Video je informativno-obrazovnog karaktera, gde "novinar", "dama" u sredini koja više liči na dečka, kao i "dvojica Srba sa Kosova", ali ne i Kosova i Metohije opet ne i bez razloga, nijedno od njih nije Srbin i Srbkinja. Ali su ubačeni da preuzmu priču i narativ koji će voditi u pravcu opet nestajanja Srba, kako se glas Srba ne bi čuo.
    Oni glume Srbe, da se Srbi ne čuju. Sve to finansiraju novcem Srba i imaju prostup "medijima" koje opet finansiraju Srbi, dok je za Srbe zabranjeno pojavljivanje u tim istim medijima.
    Većina koji se pojavljuju kod ovog retardiranog nekadašnjeg "nastavnika istorije" na njegovog kanalu, nisu Srbi, kao što nije ni on. Sve sami gurbeti:

    https://www.youtube.com/watch?v=jLvDvBdyRVQ

    ОдговориИзбриши
  3. U linku ispod možemo videti "popisane" grupisane neprijatelje Srba, Srbske Duhovnosti, moralnosti, istorije i kulture, preko kojih se uništava Srbsko Biće i identitet našeg Velikog Naroda. Od kojih opet naravno nijedan Srbin nije i opet naravno sve se to finansira novcem Srba iz budžeta, kako neprijateljsko delovanje, tako i parazitiranje ovih gurbeta. .
    Ovo je izvanredan popis svih njih, da Srbi mogu da ih vide i prepoznaju. Njihovo propagandno glasilo preko koga se bave psihološkim operacijama na štetu Srba pored "nezavisnih YouTube kanala", koje opet naravno mi Srbi plaćamo, je izdavačka kuća "Catena mundi" ( zanimljiv naziv ).
    Itekako su povezani i umreženi sa SANU i Maticom srpskom, gde takođe Srba ni za leka, a šta ? Tako je ! Opet sve njih i čitavo njihovo delovanje plaćaju Srbi. . Sve što treba pratiti je gde se kreću, sa kime rade na "projektima", na kakvim "projektima" rade, ko im daje prostor u "medijima" svake vrste i sve će nam se samo kasti:

    https://www.youtube.com/@podkastkodbrane/videos

    ОдговориИзбриши
  4. Nije potrebna naša "pomoć" braći Rusima u Rusiji, ima ko tamo da reši komuniste i naciste, te ostale sataniste. Problem je što to nema ko da uradi u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i ostalim kvazidržavama na Balkanu, pošto su totalno preuzete od istih takvih. Te ćemo morati sami.
    Specijalci koji se non-stop bave Rusijom iz Srbije i "brinu" o Rusiji, te iz Srbije "spašavaju Rusiju", kada toliko brinu zašto se ne prijave kao dobrovoljci i ne odu na ratište ? Zašto su toliki licemeri, neka odu i neka se bore ako su stvarno to za šta se predstavljaju. Neka dokažu svojim delima.
    Našoj braći Rusima naša "pomoć" iz Srbije nije potrebna, niti mi možemo da im pomognemo odavde iz Srbije. Jer pre svega nismo pomogli ni sebi samima, a da bi mogli bilo kome da pomažemo odavde, moraćemo prvo da pomognemo samima sebi.
    Oni koji se bave takvim stvarima, to rade samo iz razloga kako bi pravili štetu Srbima. I kako bi glumili "rusofile", iako to nisu. Kako bi se sakrili iza "ljubavi prema Rusiji", da prevare Srbe.
    I kako bi po oprobanom starom receptu "gledaj tamo da ne vidiš ovde", zamajavaju Srbe da se Srbi ne osveste i otrezne.

    ОдговориИзбриши
  5. Stiže nova grupa gurbeta koji glume patriotizam i Srbe, prave "priču". A koji će u bliskoj budućnosti "da se bore" za prava Srba, preko skupštinskog restorana. Ko će da plaća ove parazite, čiji su preci došli s konjče u Srbiju ?
    Tako je ! Kao i do sada, Srbi. A ko bi drugi ?
    Posao države je da zaštiti decu. A pošto pojedinci i grupacije koji su u državnom aparatu ustvari prodaju tu istu decu, onda oni izbace ovakve prikaze da glume "borbu" i prave "maglu", kako Srbi ne bi videli da oni čiji je to posao ne samo da ga ne rade, a za koji su itekako dobro plaćeni, već organizuju čitav taj zločin. I svaki problem se "rešava" na isti način.
    Ovde su sada Bosika i ostala banda "rešenje problema", kako se realni problem nikada ne bi rešio. Za druge su tu Damnjan Knežević, Ivica Božović, Mario Zna Moega, Nada Gladović, Ivan Ivanović, Suzana Lazarević, Marko Jakšić, Dragana Trifković, Aleksandar Jerković, Jovana Stojković, Borisav Antonijević, Aleksandar Jovanović-Ćuta, Slađana Velkov, Snežana Terzić i mnogi, mnogi drugi. Jer u Srbiji je mnogo problema za koje treba smisliti "opoziciju". Ne može jedan "junak" da se sam "bori" oko svih problema, a i ima dosta parazita koje treba uhlebiti i zakačiti na grbači Srba, da ne počnu stvarno da se bune. Dok se uzrok svih problema sve vreme krije u mraku i satire Srbe na svim poljima bez odgovornosti.

    https://www.youtube.com/watch?v=ohgllLo0rNE

    ОдговориИзбриши
  6. "Ooo, Siniša Ljepojević je izuzetan intelektualac. Tako je pametan." Rečenica koja se može čuti u "medijima" od rođaka Ljepojevića i braće u istoj agendi satiranja Srba, kao i na internetu od strane onih koji će preko Ljepojevića da se ogrebu za sebe lično. Gde nijedan od svih njih Srbin nije, naravno.
    Čak i da jeste tako, od toga ima isključivo on lično koristi, a ne Srbi. Zašto bi se to stalno potenciralo, da se Srbima urezuje u um ?
    U realnosti je isti "intelektualac" kao Džon Keri u Americi. Za njega se preko "medija" u Americi stalno tvrdi da je "jedan od petorice najmudrijih ljudi na svetu". Kao što se za Majkla Obamu stalno tvrdi da je "najlepša žena na svetu", gde on niti je lep, a još manje žena. Ali to treba Amerikanci da prihvate i dalje ponavljaju, bez da preispituju i bune se. Ukoliko se neko pobuni i kaže istinu, naravno, "on je rasista".
    A toliki su "intelektualci" i Ljepojević i Keri, da su čitav život zakačeni kao paraziti na leđima prvi Srba, a drugi Amerikanaca. Niti je drugi Amerikanac, niti je prvi Srbin. Oni su "građani" jer su izdanak istog plemena bez korena, koji ne pripadaju nijednom narodu, a istovremeno mogu sve da budu po potrebi.
    Prvi je čitav život "novinar" RTS-a, dopisnik iz Londona, gde mu Srbi daju platu i plaćaju zavidan život u ovom itekako skupom gradu preko "odvojenog života". A drugi je "političar" od kada zna za sebe, zakačen na grbači Amerikanaca. I itekako se obogatio na njihovoj grbači, bez da je osim jedenja govna po medijima u vidu "mudrosti", ikada bilo šta radio u svom izdajničkom, bednom životu.
    Toliko je "mudar" da ga danas najviše "brine" ispuštanje gasova ruskih aviona u delu Rusije koji se naziva Ukrajinom, za njega je to najveći problem. Kaže da Rusi, samo kada bi hteli, mogli bi da smanje emisiji "štetnih gasova".
    Ovom "mudracu" najveći problem u tom delu Rusije su "izduvni gasovi" iz aviona. Neka je sa srećom Amerikancima prvo smeštanje u GITMO ovog gmaza, a onda i sve drugo kako Amerikanci odluče.
    Taman će mu biti bliže Antarktik na koji obožava da ide po instrukcije i naredbe.

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo su donekle i prelepa vremena, gde se pokazalo i pokazuje se i dalje, da ljudima ne samo da uopšte nisu potrebni razni "stručnjaci i eksperti" zakačeni na državni aparat, pa čak i čitave institucije, već su samo balast na plećima čitavih naroda. Ako izuzmemo to što pored svega toga svesno rade na štetu čitavih naroda koji ih plaćaju.
    Tako da ljudi mogu da vide svojim očima i da sami shvate, da u budućnosti kao takvi ne da ne treba, već ne smeju da postoje. Da se konačno okonča parazitski sistem koji izjeda čitave narode iznutra kao karcinom.
    Sada je sve ogoljeno i tek će biti, a neće videti samo oni koji za sebe sami izaberu da ne vide. Kako god, ti i takvi ukoliko ne žele da se late realnog posla koji je koristan i za njih i za društvo u celini, slobodno mogu da pomru od gladi. Da se konačno okonča parazitiranje na lažima, prevarama, prodaji magle i iluzijama.
    A valjda niko nije toliko nenormalan da ovim i ovakvim parazitima i dalje daje svoju životnu energiju i svoje vreme uloženo u realoni rad, koje je mogao da provede sa prijateljima i porodicom. I da ovim parazitima sve to poklanja bez da oni bilo šta stvarno rade, dok sa druge strane ne da preživljavaju, već uživaju kao bubrezi u loju. Mnogo bolje žive od onih kojima na prevaru kradu životnu energiju, a kojima serviraju priču o svojoj "posebnosti i neophodnosti" za čitavo društvo, što je samo jedna ogromna laž i prevara.
    Ili ćemo svi izabrati ludilo i dozvoliti i dalje postojanje ovih parazita, što bi značilo da smo svi zreli za kolektivno lečenje.

    ОдговориИзбриши
  8. Jedna od najvećih laži je ta da "Srbiji nanosi zlo" Amerika, Britanija, Nemačka, ili bilo koja druga zemlja. Srbiji i Srbima nanose zlo oni koji su u Srbiji, "intelektualci" i čitava "elita" kao takva promovisana u medijima, što je naravno laž. Niti su oni intelektualci, niti elita, već najobičniji otpad svakog društva. Prevaranti, lažovi, prodavci magle i šibicari. I svi koji se pojavljuju u "medijima" itekako su svesni svog delovanja, ma koliko bili samo "sportisti", "umetnici", ili "pevači".
    Svi oni u Srbiji imaju naše državljanstvo, neretko se predstavljaju kao Srbi, a nisu. Tako će im i biti suđeno, po imenu i prezimenu i po državljanstvu. Ako se ustanovi da smo u ratu koga možda nismo ni svesni, jer se vodi specijalnim metodama ratovanja, suđeno će im biti za izdaju u ratu.
    Potpuno isti sistem je u Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bugarskoj, Rumuniji, Grčkoj, Albaniji i svim drugim državama sveta. Bez domaćih izdajnika, ma šta mislili takvi za sebe na kraju ipak imaju državljanstva tih država, nijedno zlo ne bi moglo da se sprovede u delo, čak i da to naredi neko iz inostranstva. Oni su izvršioci na terenu, bez njih nijedno zlo ne bi moglo da se sprovede u delo. A posle izvršenih zločina, uvek po pravilu prstom ukazuju na čitave druge narode i čitave druge države, bile one "duboke", ili plitke.
    Za lične zločine ovih pojedinaca i grupacija, gde svako od njih ima lično ime i prezime, uvek optužuju, okrivljuju, a onda i "brane", čitave narode na čijim grbačama generacijski itekako dobro parazitiraju, bez da bilo šta rade. Osim ako rad nije na štetu tih naroda, iz kafane gde im ti narodi plaćaju račune. Tada su izuzetno vredni i aktivni.
    Tako su Srbi dobili naziv "četnici", iako je to bila jugoslovenska vojska, a ne Srbska, Hrvati su "ustaše", ostali su "balisti" i ostali nazivi.
    Dok je realnost da su u vrhovima svih tih "pokreta" uvek bili isti humanoidi koji su na našu teritoriju došli s konjče. Svi rodbinski povezani i u zločinima, gde navode brata na brata da se za njihov račun međusobno ubijaju. Oni mogu da budu i "jevreji" i "muslimani" i #pravoslavci" i "katolici". Mogu da glume pripadnost bilo kom narodu, sve po potrebi. Tako su radili Izetbegović, inače najodgovorniji za stradanje ljudi u Srebrenici, Tiđman i Milošević. Svi od istog plemena s konjče, gde je jedan glumio "srbina", drugi "hrvata", treći "bošnjaka".
    Interes svih naroda ma kako se zvali je isti. Da žive u miru, sreći i blagostanju. Da pomažu jedni drugima i da žive jedni pored drugih i jedni sa drugima, kao dva tođena brata.
    Interes ovih s konjče koji su svima preuzeli države i u sve države koriste u dogovoru da izazivaju mržnju i zlo među ljudima je da svi narodi nikada ne žive u miru, sreći i blagostanju.

    ОдговориИзбриши
  9. Beogradska "elita", naravno bez Srba, toliko je opsednuta "crnom magijom" i toliko se plaše tog fenomena, više nego ljudi koji žive u selima Istočne Srbije koja je poznata po ovakvim "dešavanjima". Najviše našeg novca koji su ničim izazvani uzeli za sebe, pošto su ga od nas pokrali, troše na "bele magove" da im skidaju "vradžbine", te razne hodže i ostale kristalokuglaše da ih od iste spašavaju i leče.
    Neki od njih više vremena provode sa tim specijalcima, nego sa rođenom decom, prijateljima i porodicom. Što bi se reklo, ne izbijaju od tih "magova". Teška bolest.

    ОдговориИзбриши
  10. Mnogi iz "elite" u Srbiji, gde niko od njih Srbin nije, pogotovu oni iz Beograda, imaju čitave salaše po Vojvodini na kojima imaju upošljene ljude koji za njih i njihove porodice proizvode hranu. Ne hrane se oni u Lidlu i ostalim supermarketima, vrlo dobro znaju šta se tamo prodaje. Pa oni su "uvoznici" svega toga.
    Ta "hrana" iz supermarketa "na stalnim sniženjima", gde je precenjena i sa tim i tolikim "sniženjima", rezervisana je isključivo za Srbe i ostale dobre ljude koji žive u Srbiji, ma kako se osećali.
    Prvo su namerno upropastili domaću proizvodnju hrane i čitavu poljoprivredu u Srbiji, a onda su oni postali "uvoznici" koji nenormalno zarađuju na čitavom tom uvozu. Dok ujedno rade ono što obožavaju, a to je da truju i polako ubijaju Srbe. Genijalno, zar ne ?

    ОдговориИзбриши
  11. A,da. Srećan "praznik" feministkinjama koje slave borbu "žena", koje su inače imale patke, što uopšte "nije ni bitno". A koji su se izborili za "pravo žena" da postanu retardi i debili, preko programiranja uz pomoć "obrazovanja i medija".
    Bile su to "žene" kao što je "žena" Majkl Obama. Da nije bilo njih tada, ne bi danas bilo ni Majkla, a slabije bi bilo i Brnabićke. Kada već ne može da bude zdravo, neka je sa srećom bolest svesti i podsvesti.

    ОдговориИзбриши
  12. Jugoslav Petrušić je i dalje jedini čovek koje je javnosti poznat i koji govori o uzroku svih problema u Srbiji. Svi ostali i dalje prave predstave "rešavajući" posledice koje taj uzrok izaziva. Što je u suštini samopromocija "boraca" i izbegavanje rešavanja problema, te skretanje pažnje da se ne vidi, ko je zapravo zadužen i plaćen ne samo da rešava te i takve probleme, već da do takvih problema uopšte i ne dođe. Takav je slučaj i sa "borbom" istaknutih i od medija promovisanih pojedinaca da se deca vrate Ani Mihaljici.
    Čiji je posao da sva deca u Srbiji budu bezbedna i da li ti neljude rade svoj posao za koji su plaćeni ? Ko je doveo do takvog stanja u Srbiji da se sa decom dešava, to što se dešava ? Ko sve to nije sprečio, a to mu je takođe posao za koji je itekako dobro plaćen ? A ko će biti taj famozni "spasitelj" dece, ovi "borci", ili neko treći na kraju predstave ? Da li u čitavoj predstavi učestvuje i Ana Mihaljica, zato što je ucenjena svojom decom ? Da li su njoj stvarno oduzeta deca, ako jesu, iz kog razloga ? Ili je ona stvarno žrtva koju koriste čitav antisistem i "borci" za svoje ciljeve ? To su prava pitanja koja treba postaviti.
    Nije posao ni Došena, ni Gladovićke, a ni Bosike, da se "bore" za decu. U suštini se oni ne bore nizašta, samo prave omaju i predstavu za narod i sebe promovišu. Ujedno kriju sve one kojima to zapravo jeste posao i njihov nerad.
    Kada su problemi bilo koje vrste u pitanju, treba se baviti uzrokom problema, a ne posledicama.

    ОдговориИзбриши
  13. Ako su u Beogradu, kao najvećem gradu u Srbiji, pokradeni izbori za gradsku skupštinu kako tvrdi "opozicija", kako onda nisu pokradeni i oni republički, pošto su se održavali istog dana na istim izbornim mestima gde su pokradeni gradski izbori ? Zašto "opozicija" onda ulazi u republičku skupštinu ćutke, bez da se buni, a za Beograd tvrdi da su izbori pokradeni ? Zar nije logično da su pokradeni i na republičkim izborima, ako su pokradeni za gradske izbore ? Beograd, kao veliki grad, itekako utiče i na rezultate na republičkom nivou.
    Da li u Srbiji uopšte postoji opozicija, ili je sve unapred dogovoreno, dok je u realnosti na snazi jednopartijski sistem na štetu Srba ? Da li su sve lažne razlike, čitavi izbori, svađe i sve ostalo u čemu učestvuju svi ovi šibicari, samo predstava za narod koji treba prevariti da kao nešto odlučuje i da kao narod tu nešto bira ?

    ОдговориИзбриши
  14. Jugoslavija je imala 6 republika javno, i jednu tajnu, fanariotsku. Što bi bilo ima 7, a "vidi" se 6. 67, ili 76, je broj antihrista. 6 broj čoveka, 7 broj lucifera po satanistima.
    Imala je 6 republika koje se vide i 2 pokrajine. 2 je "broj podele", a ta podela baš u Srbiji, a 6 broj čoveka. 26, kao i 62 "u ogledalu", je kod za 911, ili 119, opet zavisi kako se čita. Šta se to desilo 11.9., ili 9.11. kako to pišu Amerikanci 2001. godine u Njujorku ? Ko je stvarno srušio "Bliznakinje" dok je prstom ukazivao u sve drugo, baš dana, sata i minuta kada je na nebu međ` zvezdama "Devica rađala" ? Da li slučajnosti postoje ?
    I da li je ovaj zločinački sindikat ustvari globalni fenomen, globalna mafija iznad zakona koja satire sve narode širom sveta ? Šta kje to ustvari "duboka država" ?

    ОдговориИзбриши

  15. https://www.youtube.com/watch?v=av9A6mmJqS0

    ОдговориИзбриши
  16. Svi treba da znaju i zapamte, da je sredstvo koje je na prevaru ubrizgavano ljudima ustvari bilo oružje za masovno uništenje, a ne bilo kakva vakcina. To je informacija koja je proverena i potvrđena od dobrih ljudi iz Amerike, koji se bore na tlu iste pošasti koja uništava čitav svet. Ta informacija kaže da je još 2015. godine vojna agencija pod nazivom DARPA koja radi u interesu vojno-industrijskog kompleksa Amerike, proizvela to otužje. Mnogo pre pojave lažne pandemije, što sve govori i o samoj plandemiji.
    Tako da je to bio vojni napad na civile i vojske širom sveta, oružjem, a ne bilo kakvo "lečenje i prevencija". I tako ga treba klasifikovati u budućnosti.

    ОдговориИзбриши
  17. Svaki onaj koji preko interneta traži novac, kuka i zapomaže kako nema para, iz razloga što se "bori za narod i istinu", u pitanju je lažov, manipulator, prevarant i šibicar. Tu spadaju i oni koji "ne mogu finansirati svoj rad i kojima će ugasiti kanal", što je naravno laž. Za kanal treba telefon sa kamerom, a njega svi danas imaju.
    Pored toga što prevari naivne ljude da mu daju novac kako on ne bi morao ništa da radi, a mogao da uživa, jede po kafanama i putuje, ujedno i šalje poruku onima koji su spremni da plate njegovo delovanje, da će se baviti njihovom propagandom za njihov račun kada mu plate, opet na štetu naroda i istine.
    Niko te i takve nije terao, niti od njih tražio, zahtevao, još manje ih molio, da se "bore za istinu i narod". Niti će bilo kome faliti i nedostajati, sami su tako izabrali za sebe.
    U realnosti se svi takvi bore isključivo za sebe i lični interes, za svoje dupe. Tako da ovim parazitima nikada ne treba davati novac, jer je to ustvari naša životna energija uložena u neki posao. Kao i vreme koje smo uložili u neki rad, iako smo mogli to vreme da provedemo kvalitetnije. Pa pošto smo sve to već žrtvovali i uložili, zašto deo toga davati ovim lenjštinama i parazitima, koji nikada ništa ne rade, osim što jedu govna preko interneta ?
    Ovde ne spadaju oni koji prodaju svoje proizvode, nešto što je opipljivo. Tipa majice, šolje sa nekim natpisima, knjige, ili bilo šta drugo što postoji fizički.
    To možemo da kupimo, ako želimo, ali ne moramo. Niko nije prinuđen da kupuje bilo šta.
    Oni koji su prevaranti uvek prodaju maglu, tipa "neće moći da nastave da rade" ili slično, nikada ne nudeći ništa opipljivo zauzvrat. Kao da bilo koga zabole patka da li će moći, ili neće oni moći "da rade za istinu i narod".
    Ako ne mogu to niko ionako nije od njih tražio, sami se nude. Neka nađu koristan realni posao, pa neka rade.
    Hvala im na njihovom "nesebičnom radu" preko interneta i šetnji po Beogradu.

    ОдговориИзбриши


  18. https://www.youtube.com/watch?v=Y8s6OGFmZRQ

    ОдговориИзбриши
  19. Gde je nestao glumac Sandulović, golemi "operativac" za zamajavanje naroda ? Nije li se ukačio na konjče i napravio "điha-điha 4 noge, sve 4 krute" ? A i njegova ženica zaslužuje Oskara. Jedini koga su "ubijali" više puta i od samog Prigožona. 😂
    Nego, ima jedno bitnije pitanje, to jest dva. Vratiće se "elitista" Sandulović čim zatreba. Verovatno bez konjče. I čim mu kinta zatreba, živi se široko na grbači Srba generacijski. Potomak golemih politikanata koji su mnogo zadužili Srbiju. Ali bukvalno zadužili Srbe i Srbiju, a taj novac uzimali za sebe. Moglo im se, "elita". Ruke samo nek` su "čiste".
    Bitnije pitanje je šta radi firma koja pripada kraljevskoj porodici Švedske, Ericsson, u Srbiji ? Koji, naravno, nusu Šveđani, barem ne 100 %.
    Ko je to iz Srbije, a nije Srbin, prodao i predao bezbednost Srba i čitave Srbije Ericssonu u ruke ? Da li je to izdaja, ili veleizdaja ?
    I da li je to najteže krivično delo izvedeno u miru, ili u ratu ? Ako je rat u pitanju, omda je to mnogo klizav teren. Nego, koje je to drugo pitanje bez koga ne bi ni bilo "stradanja" Sandulovića, ovo je bilo prvo ?
    Mnogo ljudi zna, da su se mnogi nacisti iz nacističke Nemačke izvukli i izbegli odgovornost, što neće biti slučaj sa njihovim potomcima. Neki prebačeni u Ameriku, drugi u SSSR, treći u zapadni deo Rusije poznatijim pod nazivom Ukrajina, četvrti u Argentinu i na Antarktik, a peti u Beograd. Šesti pitaj Boga gde sve ne. I nijedan od njih nije izgledao kako ljudi zamišljaju klasičnog Nemca. Niti je bio plav, niti naročito svetle puti, niti je imao male uši. Već uši koje skoro iz vrata kao da "rastu". Kad smo već kod Antarktika, tamo planiraju da begaju svi belosvetski nacisti, fašisti i komunisti, svi u agendi "globalnog Rima".
    Ali retki ljudi znaju da se malo njih izvuklo i izbeglo odgovornost kada su u pitanju "urednici, novinari i spikeri". To je to drugo pitanje. Izuzetno mali broj je izbegao odgovornost, takvi se lako poizvode. Što bi se reklo, za naciste potrošna roba. Streljani su svi u istom danu.
    Naravno tada spikeri u propagandnim filmovima koji su pustani Nemcima po bioskopima, da im se razvaljuje svest preko propagande. U bioskopima su Nemci "pobeđivali" sve do dana dok Sovjeti nisu ušli u Berlin, tada je već bilo teže da ih lažu. A i nije imao ko, jer su se u panici razbežali ove danas "žrtve" svega i svačega. A da se ne bi videle prave žrtve u Srbiji, "žrtve" su na dnevnom nivou naravno "medijski radnici" i od njih uvek iznova stvorene "žrtve".
    Da ne bude zabune, komunizam, fašizam i nacizam su jedna "ideologija", samo sa različitim nazivima, baš iz razloga da bi do zabune i došlo.
    Na kraju je učinak ovih nacističkih "medijskih radnika", u realnosti nacističke agenture, bio taj da je Nemcima nakačeno breme od strane onih koji nisu Nemci, a kojima je baš to breme i trebalo da bude nakačeno, ako ćemo po Pravdi Boga. Kao i osećaj krivice gde krivica nije njihova, već je krivica u rukama fanariota i jezuita koji Nemci nisu. Po starom dobrom oprobanom sistemu iz "diplomatije" koji uvek pali, "okrivi drugog uvek za ono za šta si ti kriv".
    Šta će se dešavati sa "urednicima, novinarima i spikerima" koji su uz pomoć propagande u "plandemiji" izvršili genocid širom sveta ?
    Kod nas možda neće biti tako, ali u Americi koja je "kolevka demokratije", kako nas pomenuti uče i o čemu seru po "medijima" već decenijama, ići će ispred streljačkih vodova. Zbog "plandemije" koju su sproveli u delo za račun raznoraznih nacista, fašista i komunista. Koji, šta ? Pa naravno. "Odavno ne postoje više".

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A hoće li kod nas iko biti kažnjen za bilo šta; zla li se šta?

      Избриши
    2. Kazniće prvo oni sebe, jedni druge. Okrenuće se jedni protiv drugih. Sve ono što su nama spremali, vratiće se njima. Preokret. A onda, čak i da mi ne želimo, da kojim čudom želimo da im oprostimo ili slično, to neće biti moguće. Na kraju presudiće im i sam Bog.

      Избриши
  20. "Famoznog" kardiohirurga dr Dragana Milića mogu da promovišu i "podržavaju" samo oni koji će preko njega u bliskoj budućnosti da se lično okoriste za sebe, a ti i takvi su uglavnom iz Niša, kao i oni koji o njemu ništa ne znaju. A koji i dalje veruju u bajke tipa "politička borba". I to u "parlamentarnoj demokratiji", gde ne postoje ni demokratija, a ni parlament. Gde je demokratija samo reč bez značenja za koju se vezuju oni plitke pameti, bez da znaju da "demokratija" niti je ikada postojala, niti će postojati. Kao i da je parlament samo jedna od pozornica gde se odigravaju tazne predstave, sa ne tako dobrim glumcima. I od demokratije i od parlamenta, mnogo više štete, nego koristi. Takvi kao Milić mogu samo u "demokratiji" da odlučuju o bilo čemu. Ali pre toga mora da se stvori "demokratski centar" u državi, kakav danas imamo u Beogradu. Hrvati ga imaju u Zagrebu, Bosanci u Satajevu, a danas takav centar ima svaka država na planeti. A onda se tamo okupe "demokrate", koje uništavaju čitave narode i države korupcijom, pljačkom i otimanjem svega onoga što pripada narodu. Naravno sve to rade dobro sakriveni sve vreme iza plašta "demokratije".

    ОдговориИзбриши
  21. Kada si uposlen u državnom aparatu na nekoj funkciji i zakačen na budžet koji pripada narodu, ne mora da brineš. Ukoliko ne znaš bilo šta da radiš, znaš da primaš platu. Znaju oni oko tebe ono što treba da znaju. Istu platu primaš kao i oni, oni rade i tvoj posao, jer ti ne znaš, ili ne želiš da ga radiš. Može ti se, pogotovu ako "imaš leđa".
    Ukoliko pogrešiš nešto, opet nema brige za tebe. Ne plaćaš ti svoju grešku, nikada. Uvek tvoje greške plaća narod.
    Za tebe nema odgovornosti, iako ti je odgovornost najomiljenija reč, odgovornost je u rukama naroda. Za sve što zasereš, ili ne uradiš, a moralo je da uradiš, "kriva" je država, služba, ili institucija kojoj pripadaš. Ti nikada, nizašta, nisi kriv.
    Ukoliko namerno nešto pogrešno uradiš, jer si pakostan, ili izvršavaš ono što ti je neko sugerisao iako znaš da je pogrešno i nečasno, opet za tebe zime nema. Oni koji su oštećeni takvim delovanjem, ukoliko nekako uspeju da dođu do pravde, dobiće poravnanje tako što će im narod platiti, ne i ti.
    I sve ovo možeš da zloupotrebljavaš, da uzimaš pare od naroda tako što ćeš smisliti neki scenario, zajedno sa takvima u državnom aparatu, nalik tebi.
    Možeš da stvaraš "žrtve" sa kojima kasnije deliš novac koji pripada narodu, kada mu "država" bude isplatila odštetu. Savršeno, zar ne ?
    Ko je "duboka država" ?

    ОдговориИзбриши
  22. "Oko za oko, zub za zub". Svako pravo koje su satanisti uskratili drugim ljudima, treba i mora biti i njima uskraćeno. Najteže i najveće kazne za sve od prvog do poslednjeg koji su na bilo koji način učestvovali u plandemiji "koronavirus i kovid19", gde se računaju i propaganda i promocija "vakcina", kao i kasnije u napad na Srbe oružjem koje su zvali lažno "vakcinom", možda se jedino može nazvati Pravdom.
    Za genocid, zločin protiv čovečnosti, kao i ratni zločin, to je jedina adekvatna kazna. A možda i kazna iznad te.

    ОдговориИзбриши
  23. Ukoliko ne poznajemo pravu istoriju, nećemo moći da razumemo sadašnjost. Video ispod treba svako da pogleda i čuje. A onda će mu mnoge stvari biti jasnije.
    Da li su se hohštapleri iz "države" ikada odrekli svojih "biznisa" ? Ili su samo počeli više da piju, a manje Šarcu daju ?
    Da li je #bratstvo i jedinstvo" ikada prestalo na teritoriji bivše Jugoslavije, kada su u pitanju zločinci, ili je ono sve jače i jače u omerti ?
    Kažu naši stari "nekom rat, drugom brat". Da li je za većinu bio rat na prostorima bivše Jugoslavije, kako bi za "braću" na svim stranama bio brat ?

    https://www.youtube.com/watch?v=YIcxj2oHdU0

    ОдговориИзбриши
  24. Verovatno je jasno ko je mogao na ovaj datum, 22.3.2024. godine ( BBC, Skul and Bones ), da izvede zločin u Moskvi. Naravno da ovo nije moglo da se izvede bez podrške i logistike iznutra, što je dokaz da Rusija još uvek nije rešila unutrašnje probleme u službama i "diplomatiji". Cilj ovakvih "događaja" je da se izazovu strah i panika, kao i nestabilnost u jednoj državi.
    Naravno da jadnici uvek gledaju da se okoriste oko ovakvih događaju i okrenu ih u svoju korist. Da sebe stavljaju u prvom planu i promovišu sebe lično. To je samo dokaz njihove bolesti, a ne i dokaz da im je stalo do ljudi koji su stradali. Gledaju da se lično okoriste od svake tragedije.
    Tako su se jedni od takvih "hitno" okupili i razmatrali "nacionalnu bezbednost" u državi koja je itekako daleko od Rusije. Da li je to dovoljno "dobar" događaj da se lično promovišu, kao i da na osnovu takvog "događaja" plaše sopstveno stanovništvo ?

    ОдговориИзбриши
  25. https://www.youtube.com/watch?v=QGX_LYfhoQ4

    ОдговориИзбриши