Translate

петак, 8. март 2024.

"Pedofilija" je silovanje dece.



Kada je ova tema zlostavljanja nedužne dece od strane bolesnika u pitanju, svako će morati da zauzme stranu, jer će čitav svet saznati istinu i šta se sve sa decom radi na globalnom planu. Ko kako izabere, tako će mu i biti. Ko kakvu stranu bude zauzeo danas, zauzeo je tu stranu doveka. Ova godina je godina Pravde, a sledeća godina je godina Suda. 
Oni koji su navikli da ćute i čekaju da vide šta će biti, kako bi se priklonili pobedničkoj strani, zauzeli su stranu zla, bili toga svesni, ili ne. Kao i svi oni koji budu pravdali i podržavali pedofiliju i ubijanje nedužne dece. Da li potoji gori zločin od tog zločina ? Za te i takve nikakvo opravdanje ne postoji. 
To što pedofili obuku odela i kravate, uvuku se u razne skupštine i izglasavaju "zakone" kojima "ozakone" pedofiliju, to ne znači da je to ispravno, da to trebamo prihvatiti i opravdavati. Da tako treba da bude i da mi ćutimo. Za taj najgori zločin nema nijednog opravdanja. 
Takva gamad nisu predstavnici bilo kog naroda, a oni koji su "snizili granicu za stupanje u seksualne odnose sa decom u Srbiji", odgovaraće svi od prvog do poslednjeg. 
Fore kako će pedofilima da stavljaju nanogice na godinu dana i kako se "borba protiv pedofilije" zasniva na hapšenju bolesnika koji dele slike i videa ovakvih zločina nad nedužnom decom, mogu da traju još neko vreme. A onda mora doći do stvarnog obračuna sa svim ovim bolesnicima.
Kada je Srbija u pitanju, Srbe niko nije pitao za njihovo mišljenje u njihovoj Srbiji gde su većina, kakvo je mišljenje Srba kada je ovaj najgori zločin prema nedužnoj deci u pitanju. Pravdanje bolesnika i njihovih postupaka zlostavljanja nedužne dece preko "medija", "demokratije", "prava na izbor deteta" i ostalih sranja, neće biti moguće. 
Pored politike ova bolesna gamad je preuzela i sve druge institucije, kao i "medije", a mnogi vlasnici, urednici i zaposleni u "medijima" su sa njima u istom zločinu. I oni će dobiti svoje. Svako ko je zlostavljao, silovao i ubijao decu, neće moći da se izvuče. Od prvog do poslednjeg, a pravi Srbski Zakoni biće primenjivani retroaktivno, jer smo tako u mogućnosti mi Srbi u našoj Srbiji. Nas zabole za njihovo "rimsko pravo", mi smo Srbi, a ne rimljani. 
Sve što su radili ovi bolesnici i ovaj šljam planete, a tako i u Srbiji, radili su iz razloga što su verovali da nikada neće odgovarati. Da će oh sistem koji čine slični njima uvek štititi. U suštini su sve to same kukavice koje se plaše i svoje senke, a takvi se najviše kurče kada su zaštićeni. Tako se postavljaju i prema deci, gde nije u pitanju samo seksualno "zadovoljstvo", već je u pitanju i "osećaj moći". Ovoga puta su se zajebali, nijedan zdrav čovek neće štiti gamad kada se istina sazna, a u Srbiji je još uvek hvala Bogu više zdravih od bolesnih. Svaki onaj pojedinac koji bude pravdao, zauzimao stranu ovih bolesnika, isto je sa njima. Zločinac i bolesnik, ma kakvu ličnu korist imao od svoje "podrške". 
Srbi će se okupiti i dogovoriti, preko zdravih razgovora koje niko neće moći da cenzuriše, kontroliše i vodi u pravcu koji njemu odgovara. Da spinuje stvorenim floskulama baš iz tog razloga, kako bi na kraju Srbi prihvatili pedofiliju kao "normalnu". I ta će Srbska Pravila važiti za svakog pojedinca na teritoriji Srbije. Neće biti povlašćenih i nedodirljivih. 
I ako se Srbi budu dogovorili da će u Srbiji dobiti smrtnu kaznu svaki trafikant, pedofil i ubica nedužne dece, tako će i biti. Ukoliko se Srbi, kao većina u njihovoj Srbiji koju su na poklon dobili od Jedinog Boga Oca *BEZUSLOVNO*, sa *PRAVOM UPRVALJANJA SVOJOM SRBIJOM U SVOJIM RUKAMA*, slučajno dogovore da će takve hemisjki kastrirati, tako će morati i da bude. 
Ukoliko se pak dogovore da će biti doživotna kazna zatvora sa obaveznim radom najtežih poslova uz zaplenu čitave imovine, onda će tako morati da bude. A njihovo fašističko i pedofilsko "rimsko pravo", mogu svi oni sebi da nabiju u dupe.
Nanogice mogu slobodno da nose za sve to vreme po izboru, kao što to rade danas. Mogu da vrište po "medijima" i internetu koliko žele. 
Pravda dolazi, niko ne može da je zaustavi. Biće zajebano, jer će se zlo braniti svim sredstvima. Ali na ktaju Bog Otac pobeđuje, to je već i sada očigledno. 
Ko veruje u moć molitve, najbolje je da se moli Bogu Ocu za svu nedužnu decu i da bude Volja Njegova. Sada je pravo vreme za to. 
U svakom slučaju na kraju Bog Pobeđuje, prvo Pravda ove godine, a onda i Sud sledeće dolaze.
To je ono što NIKO i NIŠTA ne može da zaustavi, za šta su mnogi čuli. 
Život svakog čoveka je vid operacije Boga Oca i život svakog čoveka je bitan. Kasnije je đavo taj koji preuzima ljude lažima, obećanjima, prevarom i iluzijama. One koje uspe da prevari, on regrutuje na svoju stranu. 
A svako za sebe sam bira da li će držati stranu Onoga koji ga je stvorio takvog kakvog ga je stvorio sa određenom svrhom, ili će preći na stranu onoga koji je stvoren i zajedno sa njim završiti na posebnom mestu koje je spremljeno samo za njega i njegovu vojsku. 
Svako sam za sebe bira da li će pratiti Put koji je za njega stvorio Bog Otac, ma koliko taj put bio težak, ili će skrenuti sa puta i ići prečicom koju je đavo kopirajući Put Boga Oca stvorio. 
Sa izborom ide i Odgovornost, gde će na kraju mnogi shvatiti na teži način da tu nije bila samo prazna reč koju su zloupotrebljavali u svrhu ličnog interesa, već realno stanje stvari.
I svaki čovek na kraju biva pozvan na Odogovornost. Zato je veoma važno šta biramo, kada se na našem životnom putu kao prepreka nađe neki od izbora. 




             Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 


5 коментара:


  1. https://www.youtube.com/watch?v=gx-0u2CDxPA

    ОдговориИзбриши
  2. UN i "nevladine organizacije" u organizaciji zločina nad decom i ljudima:

    https://rumble.com/v4ip2k3-child-trafficking-and-human-misery-us-gov-un-ngos-3-11-2024.html


    ОдговориИзбриши
  3. https://rumble.com/v4lcxw6-framework-of-epic-failure-human-rights-violations-us-gov-un-ngos-3-24-2024.html

    ОдговориИзбриши
  4. https://rumble.com/v4lz9go-quiet-on-the-set-nickelodeon-documentary-sexual-abuse-.html

    ОдговориИзбриши
  5. https://www.youtube.com/watch?v=kxHwfTpQjpc

    ОдговориИзбриши