Translate

петак, 29. март 2024.

Totalitarna nacistička država Srbija

 

Kada neko krši Ljudska Prava Ljudima od Boga im data, kao i Ustav jedne države koji je izglasao čitav narod koji tu državu i čini, onda to nije više ni žandarmerac, ni vojnik, ni policajac, a ni pripadnik bia. Uniformu treba zanemariti, jer sama po sebi gubi svaki smisao. U pitanju je zločinac i kriminalac najgore vrste, ma koju uniformu nosio i ma kako se predstavljao. Uniforma ne čini ni čoveka, a ni profesionalca, niti je zaklon iza koga zločinci smeju da se kriju. 
Poslednja dešavanja na ulicama Srbije koja uključuju žandarmeriju, bia i vojnu policiju, nemaju nikakve veze sa dešavanjima u Rusiji. Ovo je klasično zastrašivanje o pripremanje naroda za uvođenje društva u totalitarnu policijsku državu, gde retardi naoružani do zuba ne čuvaju Ustav i Srbe koji im daju plate, nego bespogovorno sprovode u delo naređenja svojih pretpostavljenih. Sve dok komandu ne bude preuzela veštačka inteligencija, a onda za početak nadređeni postaju suvišni. 
Ovi i ovakvi moroni sa manjak pameti, a višak naoružanja, u bliskoj budućnosti vršiće teror nad civilima u skladu sa "naređenjima", a protiv Boga i Ustava. I umesto da hapse svoje nadređene koji im izdaju takva protivustavna naređenja, sprovodiće u delo ta njihova protivustavna "naređenja".
Uz pomoć kamera po čitavim gradovima, digitalizacije, a veoma brzo i raznih dronova i robota, te superkompjutera u Kragujevcu i Nišu kao i veštačke inteligencije koja uz njih ide, gde je sve to uvedeno i postavljeno mimo volje Srba za njihov račun bez da ih je bilo ko pitao za mišljenje i da li njihov novac, njihovu životnu energiju sme da troši na ta sranja, pokušaće da uspostave totalitanu policijsku državu na teritoriji čitave Srbije. 
Ovi idioti bez grama mozga u uniformama, prvobitni izvođači radova na uvođenju te nacističke države koji danas psihički i psihološki pripremaju narod na takvu buduću državu svojom pojavom po ulicama naoružani dugim cevima, nisu svesni da će veoma brzo i oni postati balast koji mora biti uklonjen. Jer će ih naravno zameniti razni roboti, dronovi i kamere, te njihove usluge više nikome neće biti potrebne. Mora da znaju da bez Naroda Srbskog nema ni njih. Tako da će ih veštačka inteligencija obrisati kao gumicom, od prvog do poslednjeg, čim se uspostavi totalna kontrola od strane te iste veštačke inteligencije uz pomoć mašina koje će sama proizvoditi za sebe. A to se zove VI sedme generacije, kojoj ljudi više nisu potrebni. Njihova sudbina na kraju se neće razlikovati ni po čemu od sudbine naroda nad kojim će pokušati da sprovode teror. Naprotiv, biće još gora. 
Ali do tada oni će kršiti Ustav i delovati silom protivustavno na sve ljude koji žive u Srbiji i misliti samo na povećanje plata, zarad totalitarnog nacističkog uređenja na steroidima kakvo nije viđeno na planeti Zemlji.
To što će bilo ko u budućnosti nositi bilo kakvu uniformu, ma kako se predstavljao, to nije znak da Srbi treba da se povinuju ovim i ovakvim poluidiotima razvaljenog mozga, dok ti isti krše Ljudska Prava koja Srbi imaju data prvo od samog Boga Oca, a onda zagatantovana Ustavom Srbije. Kakav god taj Ustav bio, Srbski Narod se većinski na referendumu složio da bude pravno važeći, a iznad Ustava ne može niti sme budi nijedan "zakon", ili bilo čija naredba i naređenja. Svaki zakon i naredba i naređenje moraju biti u skladu sa Ustavom, ukoliko nisu, svako ko naređuje i sprovodi u delo takve naredbe i naređenja, direktno je napao čitav Narod Srbski. Ustav je neka vrsta ugovora između čitavog naroda i onih koji će u državi zauzeti bitne funkcije. A kršenjem ugovora jedne od strana, ugovor prestaje da važi i nije obavezujući ni za drugu stranu. 
Ukoliko krenu da se prave pametni, da bilo koga prisiljavaju na bilo šta što je protivustavno i mimo njegove volje, Srbi ne treba da ih obrazuju i da sa njima postupaju ljudski, jer ti i takvi takvo postupanje ne razumeju. Nego bukvalno treba da ih teraju u pičku materinu, zato što su Srbi ti koji plaćaju ove morone, a ne suprotno. Jer oni pre svega nisu ni dostojni uniforme koju nose, niti pripadaju službama bezbednosti ukoliko krše Ustav. Već su se tada svrstali na stranu zločinaca, a onda uniforma gubi svaki smisao i ne treba se obazirati na istu, već na njihove postupke i dela. Svako ko krši Ustav pokušali i sprovodi u delo bilo čiju agendu koja je protivustavna i koja se kosi sa zdravim razumom, ma čime tu agendu pravdali, on je sam po sebi za sebe izabrao stranu zločina i zla. 
Bilo koji pojedinac koji pripada policiji, žandarmeriji, vojsci, bia, ili bilo kome drugome, nije iznad zakona i Ustava. Nijedna njihova grupacija takođe nije iznad Ustava. Čitave njihove službe i formacije nisu iznad Ustava Srbije, a još manje su iznad Srba u njihovoj Srbiji i Boga Oca koji je Jedini iznad Srbije. Tako da, ukoliko samo pokušaju da bilo kom Srbinu nameću bilo šta što je protivustavno, ne treba na njih gledati kao na bilo kakve autoritete, već kao na obične uskogrude imbecile koji su ujedno i izdajnici svoga naroda i Boga. Svojim postupcima određuju svoju pripadnost, a uniforma ne čini ni čoveka, a ni pripadnika službi bezbednosti. Ionako sve to šiju Kinezi. I prema svima njima tako treba i mora postupati. Ne kao prema Kinezima, već kao prema izdajnicima i zločincima. 
Ukoliko nekog komšiju Srbina ili bilo kod drugog čoveka napadnu ovi retardi, samo zato što ne pristaje na bilo šta što će oni pokušati da nameću, naravno da svi Srbi treba da stanu u njegovu zaštitu, a da ovim smradovima kažu da se teraju tamo odakle su došli. I da napuste njihovu ulicu, njihovo naselje i njihovo selo, ili grad. Ukoliko im samo padne na pamet da krše Ustav i Ustavom Zagarantovana Ljudska Prava, koja su ponavljam Srbi dobili od Boga Oca, a ne bilo koje države, bilo koje grupacije, ili bilo kog pojedinca, u putanju su zločinci i neprijatelj koju nacističku agendu sprovodi u delo na terenu.
Ukoliko su toliko retardirani da vrše zločine nad Srbima, nalik zločinima nacista u nekada nacističkoj Nemačkoj nad Nemcima, prema Srbima u njihovoj Srbiji, koji im ujedno i `leba daju, bili oni toga svesni, ili ne, onda oni Srbi nisu i prema njima se treba ophoditi kao prema neprijatelju Srba. Ne sme se pristajati na kompromis i učestvovati u bilo čemu mimo lične, svoje slobodne volje, mimo zdravog razuma, i pristajati na bilo šta što oni budu pokušali da nameću, samo zato što "samo rade svoj posao" i zato što "nose uniformu". 
Jer je takođe njihov posao da odbiju bilo kakva protivustavna naređenja po Ustavu, a onda i deluju prema onome ko je izdao takva naređenja u čitavom komandnom lancu, a ne da deluju protivustavno prema nedužnim Srbima i čitavom Narodu Srbskom kao poslušna pseta. 
Njihov je glavni i prvenstveni posao i taj da čuvaju Srbe i Ustav, jer ih Srbi isključivo iz tog razloga plaćaju svojom životnom energijom koja je izražena u novcu. Ne postoji nijedno opravdanje za kršenje i krađu Ljudskih Prava koja su Srbi dobili na bezuslovni Poklon od Boga Oca, kao što su dobili i Pravo da upravljaju svojom Srbijom. Ni bilo kakvi lažni virusi, ni bilo čija naređenja, ni bilo kakve "opasnosti" koje postoje samo u lažnim medijima, pa čak ni realni rat koji se vodi konvencionalnim oružjem, nisu opravdanje za otimanje i krađu Ljudskih Prava Srbima i čitavom Narodu Srbskom, niti smeju da budu. Tako je po Bogu Ocu i tako je po Ustavu Srbije. 
A kada se sve završi, a završiće se Pobedom Boga Oca, svakom pojedincu koji se ogreši o Ljudska Prava bilo kog Srbina, mora biti suđeno za izdaju i veleizdaju u ratu, genocid i zločin protiv čovečnosti učenjim prema Srbima. 
I ne samo njima, već svim njihovim nadređenima u čitavom lancu komandovanja, načelnicima, ministrima koji vode njihova ministarstva, svim sudijama počev od Ustavnog Suda pa do opštinskih sudova, kao i svim tužiocima koji rade na teritoriji čitave Srbije. A onda i svim vlasnicima "medija", direktorima, urednicima, novinarima i spikerima. 
Srbiju i sve u njoj, iznad i pod zemljom, Bog Otac je bezuslovno poklonio Srbima. Ne bilo kom pojedincu, grupaciji, ili bilo kojoj drugoj naciji, već isključivo Srbima koji su i dalje, hvala Bogu, većina u Srbiji. Iz nekog razloga Bog Otac je tako izabrao, a mudrost Božija je za ljude nedokučiva. 
Srbi u svojim rukama imaju Pravo upravljanja svojom Srbijom, a ne bilo koji Fanarioti, Indijci, Grci, Egipćani, Turci, Cincari i Cigani, i ko zna ko sve ne poreklom iz Azije i Severne Afrike sa svim svojim polutanima, hibridima, a koji su danas na prevaru infiltracijom  zauzeli sva bitna mesta u Srbiji i koriste državni aparat Srbije da Srbima nanose razna zla.
Tako da ovi uniformisani volovi, ukoliko zauzmu stranu tih i takvih, to će biti njihov izbor. Ukoliko se okrenu protiv Srba i Naroda Srbskog koji ih plaća, a budu sprovodili u delo naređenja i agendu ovih ih Azije i Severne Afrike koji glume Srbe, kao i njihovih polutana iz mešovitih brakova, onda to Srbi više nisu, ma kako se predstavljali. Oni su isto sa ovim fanariotskim psima, a sami su tako birali. Sami za sebe biraju stranu zla i zločina.
I prema svima njima se treba ophoditi kao prema neprijatelju. A kao neprijatelju i Suditi u bliskoj budućnosti, čim se čitavo ovo ludilo bez grama razuma završi po Bogu Ocu. 
Suditi isključivo za zločin protiv čovečnosti, genocid, izdaju i veleizdaju u ratu i na osnovu takvih presuda, sprovesti u delo odgovarajuće kazne. 
A svi koji krše zakletvu, Ustav i Prava koja Srbi imaju od Boga Oca, treba vrlo dobro da znaju kakve su kazne za ta dela u ratu. Bio to rat konvencionalnim naoružanjem, ili specijalnim metodama ratovanja, sasvim je nebitno. I još treba dobro da znaju za onu floskulu kojim odavno i konstantno uče Srbe, da "nisam znao", ili "samo sam radio svoj posao", a njegov je posao da čuva Ustav i brine o bezbednosti Srbskoga Naroda, nije regulisano zakonom i nema zakonsku težinu. Ko ne zna zakone i Ustav, te iz "neznanja" učestvuje u zločinima, njegov je problem.
A Srbi će naravno sutradan takođe "samo raditi svoj posao" prema svakom pojedincu koji se u hibridnom ratu ogrešio o Srbski Narod i ustao protiv Boga Oca i Srba.


            Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 



15 коментара:

  1. Da li je ova godina 2024. godina pravde, a sledeća 2025. godina suda (kako ste više puta ponovili) ili nas čeka ovaj logor i "konačno rešenje" sa VI sedme generacije, kako napisaste sada?

    ОдговориИзбриши
  2. Nije mi jasno zašto ste napisali ovaj tekst. Kome je namenjen?
    Da li onima koje na ovaj način pokušavate da urazumite, tima sa "viškom naoružanja"; ili onima retkima u Srbiji koji vide šta nam se sprema, a mogu samo da gledaju i da, posle strašnog terora koji ste nagovestili, nestanu?
    Koji običan čovek može da se suprotstavi do zuba naoružanim obučenim ljudima?
    Hoće li rukama da se brani od metaka, dronova, sve sile koju ste nabrojali?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znaš onaj vic kada narkoman prska u parku protiv krokodila, a baba mu kaže, sinko pa ovde nema krokodila. Natavno da nema baba kad prskam.
      Sve je u Božjim rukama, nadamo se da će se osvestiti. A to znači da rade posao za koji su plaćeni po zakonu i Ustavu. Ovde ne treba zaboraviti element njihovih žena, koje su razumnije i imaju majčinski instikt, a itekako imaju uticaja na njih. Oni su na poslu pod komandom nadređenih, a kod kuće pod komandom svojih žena.
      Da, ovo je godina Pravde, a sledeća Suda. Treba se uzdati u Boga, a manje u ljude. Neće biti onako kako je zlo planiralo, a sve zavisi od brzine trežnjenja ljudi. Ali smo na dobrom putu.

      Избриши
  3. Da li imate saznanja o devojčici Danki koja je navodno nestala?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gde su dokazi da je nestala ? I koliko je dece do sada nestalo, a da to nije medijski bilo propraćeno ? Da je stvarno nestala malo je verovatno da bi bilo na TV-u.

      Избриши
    2. Devojčica Danka je najverovatnije priprema terena za "eto vidite kako deca nestaju, hajde da ih čipujemo kao pseta da uvek znamo gde su, jer ćemo ih pratiti preko GPS-a".

      Избриши
    3. A pošto je ova 2024. "godina pravde", a sledeća 2025. "godina suda" TO SE NIKAD NEĆE DESITI!

      Избриши
    4. Naravno da se neće desiti, sve su to samo njihovi planovi koji neće zaživeti. Sve predstave sa TV-a preko "vesti", kao i preko YouTube sa mnogim "gostima", mnogi filmovi, "kultura", "norme u društvu", imaju krajnji isti cilj. Oni na tome rade decenijama, a nekada i vekovima. I konstantno ljude kao krdo vode u određenom pravcu, usađujući im sve to u podsvesni um. Ali se na kraju ne pitaju oni, već ljudi i Bog. Na kraju se oni zatvaraju i leče, jer su u pitanju izuzetno bolesni umovi.

      Избриши
  4. Čujem glasine i da se Kragujevac priprema za prvi 15 minutni grad u Srbiji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne samo Kragujevac, to sve ide odjednom preko veštačke inteligencije sedme generacije. Te raznih 5G, 6G, 7G preko ulične "rasvete", robota, dronova i "pametnih" kamera. Tako su barem ti bolesnici isplanirali, ali to ne znači da će uspeti u svojim namerama. Za Izrael i Bliski Istok su im planovi da se antihrist Vilijam pojavi kao "spasitelj", tako da će tamo biti svega i svačega u bliskoj budućnosti. Planiraju i da žrtvuju životinje u Jerusalimu na mestima koja su sveta za sve tri religije i da to sve prenose preko mejnstrim medija, kako bi se "bog" umilostivio i "poslao" Vilijama da sredi situaciju.

      Избриши
  5. Jedmom moraju pogrešiti ili preterati u svojim namerama kod nas, pa da odreagujemo kako dolikuje.Neka Bog da pravdu ove godine, radujem se tome.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 👍 Trafiking i zločin nad decom je tema na kojoj će padati.

      https://www.youtube.com/watch?v=GI1vfWi39xY

      Избриши
  6. https://www.youtube.com/watch?v=rzDQNkYSgRQ

    ОдговориИзбриши
  7. RTS je najveća propagandna mašinerija satanizma u Srbiji. Ova banda i kriminalni sindikat zatvorenog tipa koji čine nesrbi, gde Srbima nije dozvoljeno da se zaposle i rade, najviše radi na promociji satanizma u Srbiji preko "kulture", kao i propagandom satanizma, lažima i prevarama, te promocijom satanista kao "elitu" u Srbiji.
    Za to vreme Srbi i Narod Srbski ovo zločinačko udruženje plaća 3 puta, kako bi njihova "magija" bila što jača. Preko "takse", budžeta Srbije koji pripada Srbima i koji je njihova životna energija, a ne ovih parazita koji osim štete Srbima ništa ne rade i ne proizvode, a onda i preko kablovskih operatera, jer deo sa tih računa ide RTS-u:

    https://www.youtube.com/watch?v=-fckMg1v32U

    ОдговориИзбриши