Translate

петак, 19. мај 2023.

Ко су прави терористи ?


"Тероризам је смишљена употреба незаконитог насиља или претње незаконитим насиљем ради усађивања страха, с намером присиљавања или застрашивања друштва, како би се постигли циљеви који су уопштено политички, верски или идеолошки."
Баш по овој дефиницији се данас широм света понашају скоро све владе и власти на планети, под директном контролом од стране приватних, а лажно у медијима представљених међународних институција. Типа УН, СЗО, СЕФ, ММФ, Светска Банка и остале.
То што неко носи скупо одело купљено парама народа, то не значи и да није терориста. Терористу не чини одело, већ методе које је изабрао и уз помоћ којих делује.
Људи су навикли да виде у медијима терористе углавном тамо негде са Блиског Истока, што је наравно лаж и представа. Све те групације, од прве до последње, су под контролом тајних служби и политичара, иначе их одавно не би ни било. Прави терористи су они у скоро свим владама света, који користе медије, институције ( тужилаштво и судство, здравство, школство, социјалне центре ) и апарате силе ( тајне службе, војску и полицију ), како би држали у страху, а самим тим и под тоталном контролом  становништво на одређеној територији и вршили терор над њим, све време кршећи уставе и законе по уставу који важе на тим територијама. Кршењем устава било које државе од стране власти у тој држави, тим чином та власт престаје да буде легитимна и легална. Један од основних задатака свих влада је пре свега чување и очување устава те државе, а онда и све остало. 
Јер су устави свих држава својеврсни уговори између народа и њихових представника, који одређују правила понашања и деловања на одређеној територији. Права и обавезе, како свих у држави, тако и оних који су на власти и који би требало да буду у служби свих становника одређене територије, а не владари који уз помоћ терора владају одређеном територијом. То су прави терористи, они који се у скупим оделима смеју са екрана и продају народима маглу, док су им дела сасвим супротна у односу на речи које изговарају. А не они које приказују у медијима као некакве терористичке групе, како би имали у кога да упере прстом и буде по систему по ко зна који пут, "оптужи другог за оно за шта си ти крив". Само из разлога како би се од очију јавности сакрили они прави терористи, који за све што је представљено као добро, узимају заслуге искључиво за себе, док за све што је лоше, увек указују прстом у неког другог. Неретко је тај неко други и читав  народ на чијој грбачи паразитирају, што је само још једна метода манипулације преко стварања осећаја кривице код оних у чијим рукама никаква кривица у реалности није. А опет сакривање правих криваца, који страх и осећај кривице опште популације користе како би том популацијом управњали онако како њима лично одговара. 

Још једна од метода која се најчешће користи за застрашивање опште популације, народа, су такозване "операције лажне заставе" ( false flag ). То су политичке операције где се изведе неки злочин на одређеној територији од стране власти, био он стваран, или фабрикован у медијима, а за тај злочин оптужи неко други. А који се касније преко изазваног општег страха користи за постизање одређених циљева, који се по правилу односе на одузимање слобода и права људи, на територији на којој представљају власт. Слободе и Права које су људима дате, не од било какве власти и владе, или било ког појединца, већ искључиво од Бога сваком човеку по рођењу.

   


Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар