Translate

четвртак, 18. мај 2023.

Ni Kurta, ni Murta ...

 

Srbija, sve u Srbiji na zemlji, ispod zemlje i u vazduhu, pripada Srbima i ostalim ljudima koji žive na njihovoj teritoriji. Srbi kao većina su vlasnici kako svega vidljivog, tako i suvereniteta nad svojom državom i teritorijom. Svake tvrdnje i delovanja koja nisu u skladu sa tim su protivustavna, protivzakonita i protiv Boga. Bilo čije nametanje da ponovo zauzda većinu kao manjina u Srbiji koja je u vlasništvu Srba kao većine, u suprotnosti je sa svim zakonima, kako ljudskim, zemaljskim, tako i večnim i nepromenjivim, Božjim. 
Sve mimo toga je zločin nad čitavim narodom u Srbiji i ustanak baš protiv tog istog Boga, po ko zna koji put.
Narod koji se okuplja u Beogradu na protestima mora svega toga da bude svestan. Ukoliko to ne zna, mora da bude obavešten i da za tu istinu sazna. Ukoliko nije obavešten, u pitanju je manipulacija od strane pojedinaca i grupacija, kako bi ti i takvi po ko zna koji put ukrali suverenitet od Srba. 
Svi oni pojedinci i grupacije koji se tamo okupljaju i nameću kao vođe, ukoliko ne saopšte ovu istinu narodu sa govornice, deo su samo pokušaja po ko zna koji put državnog udara u Srbiji u kontinuitetu od 5. oktobra 2000. godine pa do današnjih dana. Da se država i sve u njoj vrati Srbima i Srbskom Narodu u vlasništvo, od strane grupacija koje su ukrali državu od pravog vlasnika, jedino je prihvatljivo i pravedno.
Menjati jedno zlo za drugo nije prirodno, bilo ono predstavljeno kao manje, ili veće, sasvim je nebitno. Zlo je zlo i nikako ne može da bude Dobro. Od zla narod u Srbiji ne može da očekuje bilo šta dobro za sebe, ma kakvo to zlo bilo. Bilo ono veliko, ili malo. Dosta smo birali manje zlo, vreme je da ovaj narod uzme ono što zaslužuje i ono što mu pripada. A pripadamo sve vidljivo i nevidljivo na teritoriji na kojoj je oformio svoju državu po Božjem Pravu i Božjim Zakonima.
Bilo čije nametanje kao lažnih spasitelja, bili u pitanju pojedinci, ili grupacije, narod mora da shvati kao neprijateljsko delovanje zarad kako ličnog, tako i interesa neprijatelja ovog naroda iz inostranstva. I nikako ne sme to da prihvati i podrži. 
Bilo kakav lažni dogovor sa onima u državnom udaru, koje mediji lažno nazivaju "vlast", kako bi se narod po ko zna koji put premantao, mora biti smatran takođe kao neprijateljsko delovanje.
Svi pojedinci i grupacije koji bi na silu preko nekakve revolucije koje bi da predvode lažni sociolozi i lažni profesori i ostala lažna elita, a itekako psihopate i duševni bolesnici, mora da znaju da njih niti je ko birao, niti oni imaju legitimitet od naroda za tako nešto. Niti će ih bilo ko priznati. I mora da shvate da ovo nije ni Francuska 1789. godine, a ni Rusija 1917. godine. I da oni nisu ni Jakobinci, a ni Lenjinova banda. Davno su prošla ta vremena kada je narod mogao da bude premantan ovakvim prevarama i da satanisti i duševni bolesnici na ove fore zauzdaju narod. Narod u Srbiji je dovoljno otrežnjen i sada vidi već ogoljene sataniste koji glume lažne revolucionare, koji Srbi ni po kom osnovu nisu. I svestan je da svi ti lažni političari zajedno, zvali oni sebe vlast, ili opozicija, nemaju podršku u narodu ni 10 procenta. Imaju je samo u medijima koji rade na štetu Srba i njihovih interesa.
Jedina svrha okupljanja naroda u Beogradu  mora da bude da se država i čitava Srbija vrate narodu, koji je jedini pravi  vlasnik.
Nikakve zamene Kurte sa Murtom, jer ni jedni, a ni drugi, nisu ni legitimni ni legalni ni po kom osnovu. One koji su u državnom udaru trenutno u vidu zločinaca iz SPS-a i SNS-a, ne treba moliti i sa njima pregovarati, jer nemaju legitimitet, već isključivo zahtevati od policije da radi svoj posao po Ustavu i zakonu i da ih sve pohapsi zbog zločina počinjenih nad ovim narodom. Sa zločincima, nacistima i teroristima se ne pregovara i ne dogovara. Bili oni od medija predstavljeni kao lažna vlast, ili lažna opozicija.
Neostvareni revolucionari, itekako opasne psihopate i krvnici, ne smeju da preuzmu Srbiju od potpuno istih takvih u državnom udaru, a da narod navedu da zbog njihovih ličnih ciljeva, od kojih je jedan i da izbegnu doživotne zatvorske kazne, strada po ulicama Beograda. Oni jedino silom i nasiljem mogu da izvrše državni udar, jer je očigledno da ni njih kao ni ove trenutno u državnom udaru narod ne podržava i ne želi, iza koga će ostati prevareni narod koji će nastaviti da strada sve dok potpuno ne nestane sa ovih teritorija.
Niti bi takvo preuzimanje vlasti u Srbiji priznala bilo koja ozbiljna država na planeti, a prve to ne bi priznale kako Rusija, tako i Trampova Amerika koja će uskoro vaskrsnuti iz pepela. 
Svega ovoga treba da budu svesni i svi pojedinci koji imaju lična imena i prezimena, a koji se nalaze u svim službama bezbednosti u Srbiji. I da takođe budu svesni da će se Srbija od zla osloboditi pre, ili kasnije. A kada se bude oslobodila, nikome neće biti oprošteno svako zlodelo učinjeno na štetu ovog naroda. U ma kakvom sjajnom papiru to zlo bilo umotano i ulepšano, svi pripadnici svih službi bezbednosti mora da znaju da se mir na ulicama Beograda mora održati po svaku cenu i da niko ne sme da uzme ono što mu ne pripada, a što pripada čitavom Narodu Srbskom. 
Srbski Narod neće prvi prihvatiti nikakve revolucije i državne udare na državni udar, to treba svakome ko živi u Srbiji da bude jasno. Pogotovu onima koji su pripadnici svih službi bezbednosti u Srbiji.
Narod kad god i gde god, treba da se okuplja u miru, dostojno kako mu i priliči, bez bilo kakvog nasilja usmerenog ka bilo kome i bilo kakvog ludovanja po ulicama Beograda. I da samo zahteva za sebe ono što mu pripada i ono što je davno zaslužio, a sve što narod zahteva treba da sprovedu u delo oni koji su plaćeni za to u vidu službi bezbednosti, baš od strane tog istog naroda. A to je život čoveka u skladu sa Bogom i Božjim Zakonima, kakav većina Srbije itekako zaslužuje. I nikako drugačije. 
Sve ostalo su laž i prevara, koju Kurta i Murta žele da iskoriste da ponovo prevare narod, kako bi se pre svega izvukli od hapšenja i odgovornosti.
Ali ovog puta im to neće uspeti, jer je ovaj narod dovoljnu osvešćen i budan, da tako nešto ne dozvoli. A svi oni koji su se od naroda odrodili, slepo verujući za sebe da su nešto posebno, bolje i drugačije, u vidu onih koji pripadaju službama bezbednosti, institucijama i državnom apartu, mora da se osveste i znaju da Pravda dolazi u bliskoj budućnosti. I da će svako od njih ponaosob biti izmeren, bez mogućnosti da se sakrije iza bilo koga, ili bilo čega i da će u skladu sa onim kako tas pokaže, dobiti i ono što zaslužuje.
Odgovornost neće izbeći nijedan pojedinac, a odgovaraće isključivo ličnim imenom i prezimenom. Po delima i nedelima svojim, svako će odgovarati. 
Prema delima i nedelima svojim, svako će dobti nagradu onakvu kakvu zaslužuje.

 

 
 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 


Нема коментара:

Постави коментар