Translate

петак, 26. април 2024.

~ 47 ~

 


Rešenje uzroka svih problema u Srbiji je veoma prosto. Uzrok svih problema su izdajnici, unutrašnji neprijatelj. A to rešenje se zove decentralizacija u državi u svakom pogledu, a to važi i za službe bezbednosti.
Srbiji je pored policije i policijske istrage koja mora biti vraćena u ruke policije, a koja će biti organizovana na opštinskom nivou gde će opštine same određivati sastav i održavati svoju policiju, potrebna i jaka Srbska kontraobaveštajna služba. Decentralizacijom ove službe će se razbijati špijunski lanci koji su na nivou čitave države, bez da će bilo ko moći da interveniše i sve to da odvede u pogrešnom pravcu, preko centralizovane kontrole i komande u Beogradu.  Ministarstvo unutrašnjih poslova mora da se ukine, to je stecište parazita koje nema svrhu, a isto važi i za ministarstvo inostranih poslova i ministarstvo odbrane. 
Budžeti mora da budu na opštinskom nivou, državni budžet ne sme da postoji. Ukoliko je potrebno bilo šta da se finansira na državnom nivou, uz dogovor finansiraju opštine iz svojih budžeta. Ujedno i kontrolišu potrošnju, a zaduživanje naroda, kao i prodaja imovine koja pripada narodu, mora biti zabranjena zakonom gde će predviđena kazna za kršenje tog zakona biti doživotna robija i zaplena imovine izvršiocima i njihovim porodicama. 
A osim vojske  nijedna institucija i služba nema potrebe da bude na državnom nivou, jer se onda ostavlja prostor za zloupotrebe i stvaranje parazita koji rade na štetu Naroda Srbskog. Opštine po dogovoru takođe će održavaće svoju vojsku iz svojih budžeta. 
Svi sadašnji vajni takozvani obaveštajci mora da se raspuste, jer je njihovo znanje neupotrebljivo. Spletkarenja, pakosti, trikovi i ostale gluposti mogu da nanesu više problema i štete, nego što mogu da reše bilo koji problem. A na kraju svoje greške nikada ne plaćaju "igrači", već njihove greške i neznanje plaća isključivo Narod Srbski, neretko i svojim stradanjem. Za njih nema nikakve odgovornosti, njihove greške uvek idu pod tepih. A sa Narodom Srbskim u njegovoj Srbiji ne sme nijedan pojedinac, ili grupacija, da se igraju. 
Preventivno delovanje je uvek mnogo bolje nego se baviti lečenjem  posledica kasnije. Po sistemu, nema uzroka problema, nema problema, a nema ni posledica. 
Srbiji je pod hitno potrebna jaka kontraobaveštajna služba koja će očistiti Srbiju od špijuna koji rade za bilo čiji interes, osim kada je u pitanju interes Naroda Srbskog. I ona se mora zvati onako kako jeste, a ne nešto uvijeno. Mora nositi prefiks Srbska, a onda i protiv-špijunska služba. Logo ove službe treba da ima u sebi ne sove, ili slepe miševe, već mačku koja je najveći majstor za hvatanje pacova i ostalih štetočina.
Ta služba mora biti sastavljena za početak od mladih momaka, Srba, pogotovu gejmera koji su sebe nesvesno obrazovali i znaju da rešavaju probleme. I oni moraju biti obučeni na kursu za prelazni period dok se ne uspostavi pravi fakultet bezbednosti u Srbiji na kome će se školovati nove generacije. Današnji "fakulteti" sa retardima koji su tamo "profesori" moraju biti raspušteni takođe.
U toj službi za početak ne sme biti nijedan Beograđanin, dok se Beograd koji je najveće stecište špijuna danas koji uživaju na grbači Naroda Srbskog, a rade na njegovu štetu, totalno ne očisti. 
Beograd moraju raditi momci koji su rođeni i žive u drugim delovima Srbije, jer je totalno izbušen po naslednom sistemu, od oca na sina. I tamo ih mora imati najviše dok se ne reši ova gamad, a u Srbiji ne sprovede totalna decentralizacija i gašenje mnogih državnih institucija i svih agencija koje danas proizilaze iz vlade Srbije, koje su takođe stecišta parazita danas, itekako ničim opravdano bogatih i bahatih parazita. 
Do podataka o štetočinama će se za početak doći tako što će se  razgovarati sa ljudima u svim krajevima i naseljima svih gradova u Srbiji. Oni koji su zaduženi za te gradove i opštine sakupiće podatke o svima koji su se nenormalno obogatili. Prvo da ih sve popišu, a onda i svoje kancelarije oblepe njihovim slikama, te krenu da ih obrađuju. Kod nas je dobro to što smo izašli iz socijalizma, gde manje više bejasmo jednaki. Tako da će se danas lako pronaći svi oni koji su radili na štetu Naroda Srbskog i korupcijom i krađom Naroda Srbskog preko prevare "privatno-državne saradnje" totalno uništili državu i čitav Narod i državu uveli u dužničko ropstvo, dok su sa druge strane oni lično postali milijarderi i milioneri u evrima i dolatima. 
Biće obrađivani od strane pripadnika ove službe koja osim zajedničkog logoa na nivou države nema ništa drugo zajedničko, kao i svi koji su na bitnim pozicijama u Srbiji u realnom vremenu. Svako odeljenje ovakve službe mora da ima slobodu i autonomiju delovanja u lokalu na svojoj teritoriji, po zakonima i pravilima službe koji će biti doneti. Kada je rad na teritoriji izvan Srbije u pitanju, mogu biti izabrani momci po sistemu po jedan iz svake opštine, koji će biti obučeni i poslati u inostranstvo da reše problem onih izdajnika i zločinaca koji će u međuvremenu pobeći iz Srbije. 
I svaki špijun koji je naš državljanin, a radi na štetu Naroda Srbskog, mora da zna da kada se pojave kod njega ovi momci, da mu je to kraj. Da ide na doživotnu robiju i da se njemu i njegovoj porodici pleni čitava imovina. Bez bilo kakvog igranja, tipa, sad će da ga koriste da preko njega dostavljaju dezinformacije i poluinformacije onima za koje radi. Ne, to bi za izdajnika bila nagrada, on mora da odgovara istog momenta za izdaju i snosi posledice svog zločinačkog delovanja. Nema izdajnika, nema problema, posledicama se ne treba baviti. Prosto. 
Ova situacija danas je namerno tako postavljena da oni nikada ne odgovaraju, a čuva ih "genetika i nasleđe" u službama i diplomatiji. Kada budu uhvaćeni u izdaji da mogu ne samo da se izvuku, već i dodatno obogate kasnije. A ta "genetika" znači da su se njihovi preci dobro pokazali u ubijanju Srba, preko ustaških, četničkih i partizanskih pokreta, kao i kasnije preko ozne i udbe. Ovi i ovakvi za svakog izdajnika mogu da kažu da je bio sa njim na vezi i radio "u korist države", kako bi ga zaštitili, a dovoljno je da im plati za tu uslugu. 
Sa izdajnicima nema niti sme biti saradnje, niti im se sme praštati. A to što su postali izdajnici sami su tako za sebe izabrali. Svaki izbor sa sobom treba i mora da nosi odgovornost i posledice. 
Ukoliko im se prašta, ili dodatno nagrađuju za izdaju i zločine kakav je slučaj danas, na taj način se pozivaju i bodre da budu špijuni koji rade na štetu Srbskog Naroda, jer mogu da se izvuku i prođu nekažnjeno. Uvek i u svakom momentu moraju biti pozvani na odgovornost, kako bi znali da neće proći nekažnjeno za svoje zločine, a to znači i da se neće dodatno "razmonožavati". A momci koji budu radili u toj službi neće biti moguće samo da rade, bez bilo kakvih rezultata osim reči kako "oni mnogo rade", jer od toga nema nikakve vajde. Već će morati da imaju i rezultate. 
A da imaju rezultate sve što treba je da rade po zakonima koji će biti doneti kada je u pitanju njihova služba, gde će obavezno stojati u zakonu zabrana praštanja dokazanim izdajnicima i saradnja sa izdajnicima u bilo kom pogledu. Osim prikupljanja podataka od izdajnika kada budu bili uhvaćeni, narodski rečeno prikupljanje podataka i drugih izdajnika koje će odrukati. 
Kada ovoga što imamo danas ne bude bilo, može da zove bilo ko da se zauzima za te izdajnike kada budu uhvaćeni u izdaji i zločinu, što će biti odlično. Sam će pozvati ove momke da sada krenu da deluju i prema njemu. 
A onda će postati i nebitno ko je ko i ko je šta u Srbiji, ako je izdajnik koji ima naše državljanstvo ide u zatvor, čitava imovina koju ima na svoje ime, kao i njegova porodica, se pleni i završen posao. Takav pojedinac posle ličnog izbora za sebe da bude izdajnik i zločinac prestaje da bude Srbin, ili šta god mislio o sebi i za sebe, gde "nacionalna pripadnosr" postaje nebitna. I postaje pripadnik isključivo "naciji izdajnika", a takvima ne sme biti mesto u Srbiji na slobodi. U izdaju spadaju i korupcija, krađa Naroda Srbskog i parazitiranje na grbači tog istog Naroda. 
Veoma je prosto, a sve ostalo što danas imamo je tu samo iz razloga da se problem ne reši, već da se i dalje nastavi igranje sa posledicama, gde izdajnici i zločinci ne samo da prolaze nekažnjeno, već se i dodatno bogate na najgorem zločinu koji postoji. A to je izdaja.
Bez izdajnika u jednoj državi nijedan narod ne može biti napadnut iznutra od strane neprijatelja iz inostranstva i zločinačkih grupacija u toj državi, jer su oni ti koji sprovode u delo zločine stranog neprijatelja na terenu u bilo kojoj državi. 




"Јер, наша борба није против крви и меса, већ против поглаварстава, против власти, против владарâ овог мрачног света и против злих духовних сила на небесима."








                                  Srbski Narod iznad svega. 
                   Samo Bog iznad Naroda Srbskog. 




4 коментара:

  1. Da sve pripada pravim vlasnicima na Zemlji, da od pravih vlasnika nije ukradeno i zloupotrebljeno, da li bi imali ovo što imamo danas širom sveta ?
    Da li bi bilo prvo Hefnera i Plejboja, a onda i Gejtsa, Cukerberga i raznih Maskova ?
    Da YouTube, Google, Facebook, Tesla, Microsoft i ostali Tviteri i iksovi, pripadaju Američkom narodu, koji je i pravi vlasnik svih tih kompanija, da li bi bilo cenzure ? Da li bi bilo lažne pandemije ? Da li bi mogla da se sprovede u delo, da nije bilo cenzure zdravog razuma i glasova razuma kako u lažnim medijima, tako i na društvenim mrežama i uopšte na internetu ?
    Ko bi bio recimo Bil Gejts, da mu Microsoft nije poklonjen, pre nego što je stvoren novcem Amerikanaca ? Bio bi samo sin naciste i eugeničara, koji bi ako želi da živi, morao da radi realan posao. Isto važi i za razne Cugerberge i ostale Maskove.
    To što oko sebe sami prave famu, te im u tome pomažu i razni lažni mediji, to ne znači da su ti retardi po bilo čemu iznad drugih ljudi, već suprotno. Čak i da jesu, to im ne daje za pravo da nanose zlo i prolaze nekažnjeno.
    Sva "njihova" imovina pripada Amerikancima jer je stvorena uglavnom od vojne agencije DARPA, kao i ostalih agencija u Americi. A sve to je finansirao Američki narod, a ne ovi retardi.
    Po kom osnovu gmazovi zaposleni u DARPA i ostalim zločinačkim agencijama, daju sebi za pravo da ono što stvore životnom energijom Amerikanaca, kasnije okrenu protiv ne samo tih istih Amerikanaca, već i čitavog čovečanstva ?

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo što je napisano je do sad valjda već svima poznato; svima koji i malčice razmišljaju o bilo čemu.

    Mene zanima KAKO se dogodilo da su takvi produkti, o kojima pišete i u ovoj crtici, zauzeli sve, oteli ljudima sve PA I PRAVO OD BOGA IM DATO i porobili čovečanstvo? Kako su oni (njihovi preci) ubijali ljude, životinje, biljke (UBIJAJU I DALJE, NEMILICE) koliko god su hteli; sakatili, rušili, uništavali zemlju, vodu, vazduh NEKAŽNJENO? Zašto su oni tako lako porobili sve Božje kreacije?

    Po svemu ovome što se dešava bar koju hiljadicu godina ispada da je zlo (iliti njegovi bogovi, jedan bog-potpuno je nevažno lkako se zove ta sila) jači od dobra, od Boga Oca od koga su nastalo sve dobro i "dobro" najvišem smislu...
    Oni su činili takve nezamislive zločine i NIKAD NIZAŠTA NISU BILI KAŽNJENI, pa su i ti zločini postajali sve monstruozniji; ZAŠTO JE TO BOG OTAC DOPUŠTAO?
    Jesu li se ljudi suprotstavljali; jesu li uopšte mogli da se suprotstave toj sili? ZAŠTO je "dobro" iznova i iznova gubilo bitke?
    I ZAŠTO tvrdite da će ovaj put dobro trijumfovati; šta se promenilo?

    Volela bih da čujem Vaše mišljenje i hvala Vam unapred ako odlučite da nam ga saopštite!

    ОдговориИзбриши
  3. Nadam se i zaista želim da doživimo istinsku slobodu, DA SHVATIMO KO SMO I ZAŠTO SMO TU OVDE I SAD, da se radujemo životu, da stvaramo, da volimo, da se množimo
    Posebno da ne budemo tako surevnjivi jedni prema drugima.
    Poverenje je ono na čemu bi trebalo da budu zasnovani odnosi među ljudima; među dobrim ljudima.

    ОдговориИзбриши
  4. Mene iznad svega zanima istina o Bocu ocu i sve u vezi sa tim.Mislim da to saznanje donosi ljudima oslobođenje od straha od smrti prvenstveno.

    ОдговориИзбриши