Translate

среда, 17. април 2024.

~ Krađa koja nikada ne prestaje ~



Kada god treba da se ukaže na nešto loše, što je na neki način povezano sa Srbijom, bilo to loše smišljeno, fabrikovano, ili stvarno, lažni mediji na čelu sa RTS-om u Srbiji uvek upiru prstom u Srbe i Srbski Narod. Sa druge strane kada god treba nešto dobro da se targetuje, a to dobro ili pohvalno dolazi baš od Srba, ti isti lažni mediji kao papagaji mantraju i ponavljaju "građani Srbije". Sve ovo nije slučajno, a uopšte ni naivno, već kako bi se nanosila šteta Srbima i Narodu Srbskom u svakom mogućem pogledu, od strane onih koji su vlasnici i zaposleni u medijima na teritoriji Srbije, a koji Srbi nisu. Sve zarad njihovog cilja uništavanja Srba i Srbije i stvaranja njihove države na teritoriji koja je od samog Postanka Srbima data na poklon od strane samog Boga Oca. 
Realnost je da Srbi ništa loše nisu mogli ni da urade zadnjih par vekova, jer nijednog Srbina nije ni bilo na pozicijama moći i mestima odlučivanja u Srbiji. A opšte je poznato da države funkcionišu po hijerarhiji i po sistemu naredba-sprovođenje u delo. 
"Građani" koji nisu Srbi, a koji su s konjče došli u Srbiju i uživaju itekako kvalitetno gostoprimstvo i blagostanje za razliku od Srba i Naroda Srbskog, bez da bilo šta realno i produktivno rade u svojim bednim životima osim destrukcije za koju jedino znaju, u ime Srbije i Srba, te Srbskog Naroda, počinili su sva zla i zlodela koja zatim pripisuju Srbiji, Srbima i Narodu Srbskom. A svi oni su imali i imaju danas svoja lična imena i prezimena i ponavljam, ne pripadaju Srbima, kao što oni u komšiluku ne pripadaju Hrvatima, Bosancima i bilo kom drugom narodu. 
Ove reči se mogu primeniti na sve narode u Evropi pa i čitavom svetu, ne samo ovde kod nas. Ali pošto sam Srbin koji živi u Srbiji i pripadnik Srbskog Naroda, pišem u ime Srba. Ništa bolje nije situacija u svim drugim državama koje nose imena po većinskim narodima, u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, pa ni u samoj Rusiji. 
U Srbiji su Srbima ukradena sva Prva koja nisu dobili od bilo kog drugog naroda, bilo koje grupacije, države, zakona, pa čak ni od bilo kog pojedinca. U Srbiji su Srbima ukradena Prava koja su dobili od samog Boga Oca kao bezuslovni poklon. A to su Pravo na Život, Slobodno Odlučivanje, Slobodan Izbor i upravljanje svojim Životima i svojom Teritorijom preko države koja  deluje na toj teritoriji. I koja nosi ime baš po Srbima.  
Srbi u Srbiji ne samo što su većinski narod, već je teritorija na kojoj se nalazi država Srbija koja po njima i nosi ime, takođe besuslovni poklon Srbima od strane samog Boga Oca, a ne bilo kakvim "građanima", koji Srbi nisu.
Ali ako pogledamo društveno uređenje u Srbiji danas, Srbi imaju najmanja Prava, jer su im ta Prava ukradena od strane onih koji Srbi nisu. A ti koji su Srbima u njihoj Srbiji sve ukrali  došli su s konjče u Srbiju iz Azije i danas u Srbiji glume pre svih Srbe, a po potrebi mogu biti bilo koji drugi narod, samo ako je u njihovu ličnu korist. Te danas u Srbiji glume sve i svašta, počev od Srba, preko Jevreja, Cincara, Hazara i Bog će znati čega više ne. 
Čak i da sva ova Prava i teritoriju gde su oformili državu koja po njima nosi ime, Srbi nisu dobili na poklon od Boga Oca, Srbi su starosedelački narod koji čini većinu u Srbiji. A po svim društvenim uređenjima ide ono da većina uvek treba o svemu da odlučuje. Alo kada je realnost u pitanju, realnost je da se u Srbiji Srbi ama baš ništa ne pitaju. 
Čak i da zanemarimo to da su svi ostali narodi Srbiju koja oduvek pripada Srbima kasnije naselili, opet su Srbi hvala Bogu Ocu i dalje većina. Ne bilo koji "građani", ne bilo koji drugi narod, ma šta mislili za sebe i o sebi. Makar glumili Jevreje, Cincare, Hazare i pitaj Boga Oca koga sve ne, ipak je ovo Srbija, a Srbi su ovde ne samo većina, već i narod koji je oformio državu na ovoj teritoriji koja je Srbima ukradena od strane onih koji Srbi nisu. 
Zašto danas u Srbiji prolaz imaju isključivo svi oni koji nisu Srbi, kada svako društveno uređenje kaže da većina uvek mora da se pita ? I da većina uvek odlučuje ? Zašto u današnjoj Srbiji Srbi niti se pitaju, niti bilo šta odlučuju ? 
A gde su danas Srbi u Srbiji ? Gde su Srbi u politici i diplomatiji ? Nema ih. 
Zašto Srbi nisu ambasadori, političari, diplomate, biznismeni ? Zašto Srbi ne određuju i vode politiku koja je u interesu Srba, već to u njihovoj državi rade oni koji Srbi nisu, nanoseći probleme ne samo Srbima, već i drugim narodima i to u ime Srba ? 
Da li bi Srbi imali probleme sa bilo kojim narodom na planeti da su u politici i diplomatiji isključivo Srbi kao većina, a u drugim zemljama pripadnici tih drugih naroda, jer je skoro u svim državama sveta isti slučaj ? Da li bilo koji narod, osim onih koji su s konjče i čergu došli iz Azije i preuzeli i ukrali države svim narodima u Evropi, ima različite interese ? 
Naravno da ne, svim narodima u Evropi i svetu je u interesu da žive u miru, sreći i blagostanju, kako na svojim teritorijama, tako i u skladu sa svojim komšijama koji ih okružuju. 
Kako to onda da su jedni narodi "neprijatelji" drugim narodima danas ? Da li je uopšte moguće da čitav jedan narod bude neprijatelj čitavom drugom narodu, ili je u pitanju zloupotreba čitavih naroda raznim metodama ? Da li je to iz razloga što su sve države preuzeli oni koji su s konjče došli iz Azije u Evropu i od tada huškaju jedne narode na druge, stvarajući lažne probleme i razlike među narodima u dogovoru sa istim takvima u drugim državama ? Po sistemu zavadi, podeli, nahuškaj, a onda vladaj iako si došljak iz Azije, a ne starosedelac kome je Bog Otac dao na Poklon sve što u tim državama postoji ?
Gde su Srbi danas u obrazovanju i kulturi u njihovoj Srbiji ? Zašto se preko lažnog obrazovanja u stvarnoj Srbiji šire laži o Srbima i lažna istorija Srba ? Zašto se u "kulturi" promoviše lažna umetnost koja slavi đavola i čista doktrina satanizma, a nema Srbske Kulture ? 
Zašto Srba nema među univerzitetskim profesorima, akademicima, izdavačima knjiga koje se koriste u školstvu, kao i u ministarstvu gde se određuje i utvrđuje školski program ? Ko to sebi daje za pravo da određuje šta će to Srbska deca da uče u Srbiji ?
Gde su Srbi danas u crkvi koja je u njihovom vlasništvu kao institucija, a čitava imovina koju zloupotrebljava i rasprodaje današnja firma SPC pripada baš Srbima, a Srbe niko ne pita kako će se raspolagati njihovom imovinom ? Ko to sebi daje za pravo da Srbsku Imovinu u današnjoj nekakvoj Severnoj Makedoniji poklanja bilo kome i stvara lažnu crkvu nalik onoj koju nazvaše ni manje ni više nego "vaseljenskom patrijaršijom" ? Zašto patrijarh u Srbiji nije Srbin, zašto crkva ne nosi ime Srbska Pravoslavna Crkva ? I zašto u vrhu SPC nisu Srbi ?
Zašto Srba nema u medijima ni za leka, iako se ti isti mediji nalaze na teritoriji Srba gde su većina, kao i frekvencije koje su u vlasništvu opet Srba, a koje koriste ti isti mediji ? 
Gde su Srbi da budu vlasnici medija, da budu urednici, novinari, spikeri ? Na kraju, gde su Srbi da se pojave u medijima, barem na tom RTS-u koji plaćaju i koji je potpuno u njihovom vlasništvu ? Pre će Aboridžini da se kolektivno presele na Arktik, nego da se samo jedan Srbin pojavi na današnjem satanističkom RTS-u.
Gde su Srbi da budu glumci u Srbiji, reditelji, scenaristi ? Zašto su sve oni koji su s konjče došli danas u Srbiji, glumci, reditelji, scenaristi, a nijedan Srbin ?
Gde su Srbi da budu generali u vojsci, policiji ? Gde su Srbi u službama bezbednosti i tajnim službama u Srbiji ? Nema ih, a i kada ih ima, ne mogu da napreduju do samog vrha jer su ta mesta rezervisana za one koji su s konjče došli u Srbiju. Takva mesta se čuvaju i drže isključivo za one koji Srbi nisu, jer se takvima u najmanju ruku lako manipuliše da rade na štetu Srba u njihovoj Srbiji. Srbima se podmeću noge na svakom koraku, Srbi ne mogu da se probiju do vrha bilo čega u Srbiji. 
Oni koji ne znaju koja je urota u pitanju, oni koji su s konjče i čergu došli u Srbiji takve ljude zloupotrebljavaju, a na kraju kada ih totalno iskoriste onda i odbace. 
A gde su onda Srbi u njihovoj Srbiji ? Ako nisu u zatvorima, jer Srbima nije dozvoljeno da budu čak ni kriminalci, pošto je i to rezervisano takođe za one s konjče i čergu, ali bez mogućnosti da odgovaraju, onda Srbi rade najteže i najmanje plaćene poslove. 
Srba nema u vrhu države, Srba nema u vrhu institucija, Srba nema u kulturi, jer se tu u suštini ništa ne radi, a itekako uživa. Uz mogućnost da se institucija i državni aparat koriste da se Srbima nanosi šteta u svakom smislu. Zato su tamo sve sami oni koji Srbi nisu. Zato je sve u Srbiji takvo kakvo jeste, jer ovi s konjče nemaju moć kreacije, isključivo destrukcije. 
I oni se čvrsto drže privilegija koje su ukrali Srbima, ne odriču ih se nikada, već te privilegije par vekova nasleđuju njihova deca. Deca koja kasnije nalik roditeljima uživaju bez da bilo šta rade, osim što iznutra nanose štetu nesagledivih posledica, kako Srbima tako i narodima koji ih okružuju.
Gde su danas još Srbi ? Naravno raseljeni po Evropi i širom sveta, ne i slučajno već planirano i sa određenim ciljem. 
Namerno je u Srbiji stvorena takva političko-ekonomska situacija da se Srbi najure iz Srbije, da se bukvalno oteraju sa njihove teritorije. A oni koji su tvrdoglavi i ne žele da odu, biće izmešani nekim narodima kojima mesto uopšte nije ne u Srbiji, već u samoj Evropi. 
Do tada će na njihovim plećima parazitirati oni koji su sve preoteli zadužujući Srbe i prodajući njihovu imovinu i dalje vršeći zločine nad Srbima koristeći čitav državni aparat koji pripada Srbima i koji Srbi finansiraju. Oni koji su s konjče došli opet će biti ti koji upravljaju svim i svačim u Srbiji, samo ovog puta sa nekim drugim narodom, jer Srba u Srbiji više biti neće. Barem su takvi njihovi planovi, koji naravno neće biti sprovedeni do kraja u delo.
Srbija nije mala, kako mantraju ovi gmazovi već decenijama. Srbi nisu mali narod, već jedan od najvećih i najstarijih naroda na planeti od koga su stvorene baš od strane ovih istih zločinaca mnoge takozvane slovenske nacije u Evropi. 
Srbija nije siromašna država, već najbogatija država u Evropi u svakom pogledu. Siromašni duhom su oni koji su s konjče došli u Srbiju, ali ne i kada je novac u pitanju jer su sve živo što je moglo pokrali Srbima. I ne prestaju i dalje kradu. Ako je Srbija siromašna, kako i dalje uspeva da postoji posle ovolike pljačke koja traje već dva veka ?
Srbija nije siromašna ne samo duhovno, već i materijalno. Veštački se održava situacija takvom kakva danas jeste, kako bi se što više Srba bavelo da napusti njihovu teritoriju i ode u Evropu. Dok oni koji nisu Srbi rukama i nogama kradu i pljačkaju Srbe u njihovoj Srbiji bez bilo kakve odgovornosti, među njima glumeći Srbe, Jevreje, Hazare i Cincare. 
A pljčkaju bez odgovornosti zato što su na najodgovornijim mestima bez bilo kakve odgovornosti u tužilaštvima, sudovima, službama bezbednosti i svim institucija, postavljeni baš sve sami oni koji Srbi nisu. Dok se Srbima kao većini kradu sva Prava, zauzvrat sve vreme dobijaju mantru "prava manjina" i omaju preko lažnih medija, kako ne bi shvatili gde su se našli i kuda sve to vodi. 
A svi ovi satanistički gmazovi i prevaranti zajedno održavaju takav satanistički sistem, ne zato što se vole, oni za to ne znaju. Oni bi se podavili kao jazavci samo da jedni drugima nisu potrebni, jer jedino za lični interes znaju. 
Takav sistem održavaju samo iz razloga što svi zajedno na njemu parazitiraju i uživaju, bez da bilo ko od njih bilo šta realno mora da radi.
Vreme je da se Srbi u njihovoj Srbiji bude i vide čitavu prevaru. Da se vraćaju iz inostranstva i da traže i uzmu nazad sve ono što im je ukradeno, sve ono što njima pripada. 
Da nateraju institucije i one zaposlene u njima da počnu da rade posao za koji ih plaćaju Srbi, isti oni koji su im platili i školovanje, jer za njih školovanje jeste besplatno, ali nije besplatno i za Srbe. Da rade posao za koji su plaćeni i kada je unutrašnji neprijatelj Srba u pitanju, a ne samo kada su Srbi u pitanju, gde su itakako vredni i ažurni za razliku kada taj isti posao treba da rade prema zločincima i izdajnicima, "građanima" Srbije. 
Jer u svakom slučaju dolazi vreme kada će svi oni koji ne rade svoj posao, morati da biraju između svog i dupeta ovih zločinaca. Svi će biti pozvani na odgovornost, iako veruju da je to samo reč koja nema nikakvo značenje kada su oni u pitanju. Moraće da daju vidljive rezultate njihovog rada, ili će prvi odgovarati. 
A ukoliko ne budu počeli da rade svoj posao pre tog vremena, kada to vreme dođe, odgovaraće zajedno za ista dela sa onima prema kojima danas ne deluju po zakonima i u skladu sa onim za šta su plaćeni. Jer nije posao naroda niti da vidi neprijateljsko delovanje, a još manji da radi u sprečavanju i sankcionisanju takvog delovanja. Već je to posao onih kojima je Narod Srbski platio prvo školovanje, a onda i daje platu za posao za koji su školovani. Sa takvim radnim mestima ne idu samo privilegije, već ide i odgovornost za koju će biti priupitani mnogo pre nego što misle. kao i za rezltate njihovog rada i nerada. 
Najgori scenario bi bio baš taj da Narod Srbski radi njihov posao, jer takav scenario bio bi poguban za sve one koji odbijaju da rade danas posao za koji su itekako dobro plaćeni od strane Naroda Srbskog. I ne samo to, već se bez bilo kakve odgovornosti bave korupcijom, što itekako negativno utiče na čitavo društvo u celini, jer tamo gde ima ovakve korupcije, normalni ljudi pre svega napuštaju takvo društvo i beže glavom bez obzira. Normalni ljudi ne učestvuju u korupciji, normalni ljudi nikada ne izdaju, to rade isključivo duhovno i duševno oboleli humanoidi koji ljudi nisu. 
A kako društvo izgleda kada je postavljeno po normama onih kojima su "normalni" laž, prevara, lopovluk, korupcija, incest, pederastija, pedofilija, destrukcija i sve ostale bolesti i devijacije koje su Srbima strane, možemo videti danas širom sveta, pogotovu kada je takozvani Zapadni Svet u pitanju. 
Tu nema normi naroda koji su poreklom iz Evrope i starosedeoci na ovim teritorijama, već su te i takve "norme" sa fensi nazivom "zapadne i ebvropske vrednosti" isključivo po merilima onih koji su ukrali sve državne aparate, a koji su s konjče i čergu došli iz Azije na ove teritorije. I te takozvane "evropske i zapadne vrednosti" nemaju ama baš nikakve veze sa narodima koji na ovim teritorijama žive, već su donešene "na poklon" narodima Evrope od strane onih koji su došli s konjče na ove teritorije. 
Oni govore u ime svih naroda kojima ne pripadaju, oni se dogovaraju u ime naroda kojima ne pripadaju bez da ih pitaju za mišljenje, oni se dogovaraju u ime svih naroda kojima su ukrali države i institucije, infiltracijom i preuzimanjem državnih aparata iznutra. 
I krajnje je vreme da se podvuče crta, da se sa ovim parazitima  obračunaju svi narodi na tlu Evrope. Parazitima koji nikada ne rade realne poslove, već isključivo kradu životnu energiju nezasito svim narodima u Evropi, tako što među njima glume "elitu" koja je nakačena na njihovoj grbači preko državnog budžeta koji u budućnosti ne smeju da postoje i takvi budžeti moraju biti ustavima svih država zabranjeni. 
Da ih sve do jednog pozovu na odgovornost po imenima i prezimenima i da ih izmere po delima njihovim tajnim, a ne po rečima koje izgovaraju, a koje uvek kažu ono što ti narodi žele da čuju.
Dela im nisu na manjaku, zakoni za njihova zlodela postoje u svim državama, samo ih treba sprovesti u delo. Više niko nikada, ma kako se zvao, ne sme biti iznad pravila, zakona, koji važe na jednoj teritoriji. Ma kakve zakone doneli većinski narodi na svojoj teritoriji, u skladu sa svojom istorijom, identitetom, tradicijom, kulturom i nasleđem. 


                         Srbski Narod iznad svega. 
                   Samo Bog iznad Naroda Srbskog. 





16 коментара:

  1. Malo ljudi zna da se za vreme Obame novac uplaćivao iz Amerike u Iran, zatim se taj novac slao u Ukrajinu gde je bio "opran", a onda se kao takav slao u Vatikansku banku. To je bio "bermudski trougao" za prljavi novac. Kasnije je taj novac korišćen za finansiranje političkih kampanja širom sveta, kako bi se postavljali na pozicije moći satanistički igrači u svim državama.
    Iran ima parlament u obliku piramide sa 33 prozora. Koje veze Iran, Islam i kultura naroda koji živi u Iranu imaju sa piramidama i Egiptom ? Nikakve, naravno.
    Zašto baš 33 prozora ? Zašto se skupština Srbije nalazi na adresi broj 13, a zgrada generalštaba na adresi broj 33 ? Zašto je Batut u čiju je izgradnju učestvovala i porodica Rokfeler na broju 5 ? "Odbrana i smrt neprijatelju" kaže Batut, a "neprijatelj" su Srbi u njihovoj Srbiji. Takođe predstavlja i lucifera sa druge strane.
    A zašto je najpoznatija policijska stanica u Srbiji na adresi 107 ? Zašto Beograd ima baš 17 opština ? Kako nema 16, ili 18 ?
    Izrael protiv Irana je "Zvezda-Partizan", gde su i jedna i druga strana pod istom kontrolom. I neće im biti dozvoljeno da izazovu sukob globalnog karaktera, ma koliko oni to želeli dok glume razlike.
    Gde im je Klaus Švab ? Zašto se plaše i zašto su u panici ?
    Hoće li to čitavo čovečanstvo uskoro saznati za sve njihove zločine nad nedužnom decom ?
    Zašto su mnogi sa ovih prostora bežali u Argentinu, ne samo nacisti i fašisti, već i mnogi pre njih ? Šta će biti sa Centralnim Londonom, koji je za sataniste veće svetilište i "sveto tlo" čak i od samog Vatikana ? Zašto britanski vladari mora da se izuju kada ulaze u Centralni London i poljube prsten gradonačelniku Centralnog Londona ? Otkud ideja za "italijansku" mafiju i ljubljenje prstena šefu sa Sicilije ? Otkud rituali u "italijanskoj" mafiji ? Kriminalci smislili rituale ? Ili je neko drugi oformio mafiju sa unapred smišljenim ritualima ? Šta je prikazano u filmu Kum 3 ?
    Šta će biti sa Antarktikom kada bude došao na red ?

    ОдговориИзбриши
  2. Ko nije čitao 17. knjigu Biblije o Jestiri, treba da je pročita da bi znao šta će se događati ove godine. Ove 2024. godine se poklapaju datumi pomračenja Sunca i Meseca sa onima u knjizi o Jestiri. Takođe se u toj knjizi opisuje kako je sve ono što su zločinačke grupacije i pojedinci spremali narodu, vratilo njima kao bumerang. A isto to će se desiti ove godine sa svim zločincima i zločinačkim grupacijama širom sveta.
    Ubijaće se međusobno, nameštati jedni druge, bežati i kriti se, izvršavaće samoubistva.

    ОдговориИзбриши
  3. Što se tiče Rio Tinta, prvo što svi ljudi treba da znaju je to, da su vlasnici te kompanije želeli stvarno da otvore rudnik, oni bi ga otvorili i niko ih ne bi sprečio u tome. Ne bi bilo ni Ćute, ni Mute, ni lažnih protesta, niti bilo čega. To mora svi da prebace u svojim glavama, jer Ćuta bez dozvole ne bi smeo da se "pobuni" protiv njih i Ćuta je toga itekako svestan.
    Kao što je to bila promocija Ćute, preko koje je završio kasnije u skupštini zakačen na našu grbaču, iako dana radnog staža nema sa svojih 6 decenija života, tako se danas promovišu mnogi prevaranti preko te teme. I preko dva sedenja u skupštoni Ćuta će takođe dobiti "nacionalnu penziju", koja je rezervisana za parazite koji Srbi nisu, ali ne i za Srbe. Srbi u Srbiji mora da rade minimum 40 godina i da mole Boga da do tada ovi paraziti ne izjedu totalno Srbiju, kako bi primao penziju po sistemu "kol`ko mu daju", jer praziti uvek tuđe prvo daju mnogo sebi, a onda ono što ostane ide narodu.
    I nije Ćuta jedini, mnogo je takvih. Tu nacionalnu penziju naravno da dobija "elita" u vidu politikanata, glumaca, pevača i ostalih prevaranata i prodavača magle, bez valjanog opravdanja zašto se ovim parazitima koji ništa korisno nisu radili, poklanja životna energija naroda u vidu "nacionalne penzije", ali ne i narodne. Jedna od najpoznatijih penzionerki sa Dedinja je Danica Drašković, koja već par decenija uživa penziju, pored toga što je u upravnom odboru NIS-a, gde krade od Srba još nekoliko stotina hiljada dinara životne energije na mesečnom nivou. I sve te prvo "nacionalne penzije" moraju biti preispitane, a onda mora doći i do zaplene imovine ovim prevarantima i šibicarima, od kojih će mnogi morati i na robiju. Kasnije mora biti izvršena revizija i svih penzionera i penzija u Srbiji, jer su mnogi prevaranti širom Srbije takođe nakačeni na grbaču naroda kao "penzioneri", mnogi od njih i sa svojih tridesetak godina života.
    Nalik Ćuti u videu ispod imamo promociju dve "obrazovane" naše državljanke, ali ne i Srbkinje. Sofija i Nina. I pitanja koja postavljaju na konferenciji Rio Tinta su isključivo u svrsi samopromocije, gde je ovo samo početak kreiranja njihove "javne ličnosti", kako bi kasnije bile kao "eksperti" postavljene u Srbiji na pozicije moći. Sa jedne strane "obrazovani eksperti sa Oksforda i Kembridža", a sa druge "odavno borci za Srbiju". Potpuno isto kako se to radilo na "protestima" sa izvesnim Cicvarićem, koji takođe Srbin nije.
    U zadnjih par meseci cena litijuma na svetskom nivou je pala za 80 procenata, tako da se Rio Tintu ne bi ni isplatila tolika ulaganja. Ali je ta kompanija dobra za dizanje dimne zavese i odvlačenje pažnje Srbima, dok se za to vreme vrše druga razna iskopavanja širom Srbije, kao i još neke izdaje od strane onih koji su s konjče došli u Srbiju, a Srbi nisu. Jedno od njih je i priprema iskopavanja uranijuma na Staroj Planini, gde je još "drug Marko", Ranković, vodio operaciju koja je kasnije stopirana, a ticala se iskopavanja uranijuma u nekadašnjoj Jugoslaviji.
    Rio Tinto danas služi samo za zamajavanje naroda, po sistemu "gledaj tamo da ne vidiš ovde". Zato ne treba obraćati pažnju na "borce protiv Rio Tinta", jer su oni kontrolisana opozicija koja služi za zamajavanje naroda i samopromociju i promociju pojedinaca, koji kasnije treba da se postave na pozicije moći u Srbiji. Tamo nema Srba, nema ljudi, ima samo lažova, prevaranata , šibicara i gamadi. A Srbi treba da gledaju ovde, a ne tamo. Da gledaju šta šibicari rade u drugim delovima Srbije, jer ponavljam, da su njihove kolege šibicari iz Rio Tinta stvarno želeli da otvore taj rudnik u ovim vremenima, taj rudnik bi bio otvoren. A državni aparat bi uključio sve institucije, sve moguće resurse i sve metode zastrašivanja čitavog naroda koji živi na tim prostorima, dok se u "medijima" o tome ništa ne bi ni čulo, niti znalo. Niko iz "medija" ne bi smeo da pisne i pomene Rio Tinto, već bi pravili predstave drugog tipa da zamajavaju narod i prodaju maglu, da se čutava ta operacija ne vidi.

    https://www.youtube.com/watch?v=hVRRiuWTTT4

    ОдговориИзбриши
  4. Oni koji su s konjče došli u Srbiju tipa Prvoslav Perić, čitav sinod nekakve SPC i Toma Fila, danas imovinu Srba koja pripada Srbima predaju njhovoj braći u takozvanoj Makedoniji, koja su tamo s konjče došla, kao i na Kosovu i Metohiji. A pre toga su svi oni zajedno na Srbskoj Teritoriji, Staroj Srbiji, stvorili nekakvu Makedoniju, a od tamošnjih Srba lažnu makedonsku naciju koju su naravno zajahali i na čijoj grbači parazitiraju ovi prevaranti i šibicari, glumeći intelekt i elitu.
    Uživaju bez da bilo šta rade, otimaju tuđe, kradu rukama i nogama sve ono što im ni po kom osnovu ne pripada, stvaraju nacije i države, koje po potrebi kasnije huškaju u dogovoru jedne na druge, dok oni sve vreme ostaju sakriveni. Savršeno, zar ne ?

    ОдговориИзбриши
  5. Zločin u Srebrenici organizovan je od strane UN-a, istih onih koji danas hoće meni da nakaleme nekakav "genocid". Zatim od strane Alije Izetbegovića, Nasera Orića i ostalih koji niti su Srbi, niti Hrvati, niti Bošnjaci, a još manje Hrišćani i Muslimani, a realno satanisti. Sve u dogovoru između njih, sasvim nebitno ko je glumio Srbina, ko Hrvata, a ko Bošnjaka.
    Veliku ulogu u svemu tome imali su i određeni "Holanđani", u realnosti oni koji su s konjče došli u Holandiju i preuzeli Holandiju Holanđanima.
    Tako da svi oni zajedno mogu da ga duvaju, mogu da proglašavaju šta žele i jedu govna do mile volje. Niti sam bilo koga ubijao, niti vršio bilo kakav "genocid", a jesam Srbin.
    A kada dođe pravo vreme, a doći će uskoro, svi će zličinci biti pohvatani i osuđeni baš za genocid nad Srbima, Hrvatima i Bošnjacima. A Milorad Dodik i ostali koji su s konjče došli i glume danas Srbe, takođe će dobiti po svojim delima, po imenu i prezimenu Milorad Dodik.
    Svi oni koji budu pokušali, ili ne dao Bog izazvali bilo kakav sukod, ili građanski rat u Srbiji, ili sa braćom iz komšiluka, zvezde kažu da će do poslednjeg biti streljani javno, a odgovaraće po imenu i prezimenu. A oni koji budu uspeli da pobegnu sa ovih teritorija, biće počišćeni kao pacovi u državama gde budu pobegli.

    ОдговориИзбриши
  6. Ko su u stvari ti ljudi koji su došli iz Azije?

    ОдговориИзбриши
  7. Kada unutrašnji neprijatelj u jednoj državi želi da ostane sakriven, da ga narod ne prepozna, on izmisli lažnog spoljašnjeg neprijatelja i u njega sve vreme ukazuje prstom.
    Kako ljudi ne bi prepoznali unutrašnjeg neprijatelja, koji je u realnosti jedini neprijatelj svim narodima danas, on mora konstantno da stvara spoljašnjeg "neprijatelja". Po sistemu gledaj tamo da ne vidiš ovde i uvek optuži nekog drugog za ono za šta si ti kriv. To je sistem koji je razvio Gebels, šef nacističke propagande koji nisu bili uopšte Nemci, nego baš unutrašnji neprijatelj Nemaca koji je glumio Nemce.
    Svaki spoljašnji neprijatelj dolazi na tenkovima, on je vidljiv. Nijedan spoljašnji neprijatelj ne može tajno da uradi bilo šta i izazove bilo kakav zločin u bilo kojoj državi na planeti bez logistike iznutra, a tu nastupa jedini pravi neprijatelj, a to je onaj unutrašnji koji daje logistiku. Daje logistiku i radi na štetu naroda na čijoj grbači parazitira. Jer tamo gde nema unutrašnjeg neprijatelja postoje jake kontraobaveštajne službe u državi, a onda je svaki pokušaj tajnog delovanja spoljašnjeg neprijatelja u samom startu osuđen na propast. Drugim rečima, nemoguće je da bilo koji stranac uradi bilo šta loše po narod na čijoj se teritoriji nalazi bez podrške i logistike iznutra. Ovo može svako da proveri. Sve što treba je da zamisli da ima neograničene resurse, kada je novac u pitanju i neka smisli neku pakost u nekoj državi koja mu prva padne na pamet. Da li bi mogao tu pakost da izvede, ako ne poznaje nijednog državljana te države koji će da mu pomogne, ili nekoga ko će da mu da vezu sa nekim ? Ma koliko novca imao, svako je nemoćan u bilo kojoj stranoj državi bez logistike iznutra. Za početak nema ni sredstva, a ni vodiče na toj teritoriji, kako bi takvu pakost i mogao da sprovede u delo.
    Kako narod jedne države ne bi osvestio ko je zapravo taj jedini realni neprijatelj, a to je samo i isključivo onaj unutrašnji, stalno se drži u tenziji i iznova se pronalaze novi "neprijatelji" sa strane. Ako uzmemu za primer Srbiju, konstantni "neprijatelj" su Hrvati i Albanci. Pošto postoje oni koji neće progutati tu udicu, onda treba smisliti mnogo novih "neprijatelja" i stalno ukazivati prstom u njih, gde će svako za sebe izabrati ko je zapravo taj "neprijatelj". Ponuda mora biti velika, kako bi postojao izbor za svakog pojedinca.
    Pored Hrvata i Albanaca na listi "neprijatelja" su stalno Bošnjaci. A naravno i svi Rimokatolici i Muslimani. Sledeći su Nemci, Amerikanci i Britanci, pa zatim Francuzi. Onda slede slede Rotšildi, Rokfeleri, Bilovi Gjetsovi i razni Klausi Švabovi. Za one koji i ovo ne progutaju "neprijatelj" je ko ? Tako je CIA, MI6, BND i ostale tajne službe zapadnih država.
    Sledeći "neprijatelj" na listi rezervisan za one kod kojih ne prođu strane službe su vanzemaljci. I ovde postoji veliki izbor, tipa Reptili, Anunaki, Grejsi. Zatim slede "entiteti sa astrala" koji "kradu ljudima energiju", dok za to vreme entiteti koji su s konjče i čergu došli u svim državam, realno kradu životnu energiju svim narodima.
    I tako sve sam "neprijatelj do neprijatelja", razne "klimatske promene", "globalna zagrevanja", da svako ima da izabere. Što bi se reklo da svako nađe sebe.
    Samo da se niko ne doseti da je jedini neprijatelj Srba u Srbiji onaj unutrašnji, koji Srbi nisu. A isto je i u svim ostalim državama na planeti. Da nije njih u svim državama, da li bi se ikada desio bilo koji rat, svako treba da se zapita sam za sebe.
    Kako videti da li je neko na strani naroda od "aktivista" sa lažnih medija, sa YouTube i društvenih mreža ? Tako što identifikuje pravog neprijatelja, onog unutrašnjeg i narodu ukazuje isključivo na njega.
    A kako prepoznati one koji su poslati da sakriju tog jedinog realnog neprijatelja ? Tako što prstom ukazuju stalno na gore pobrojane "neprijatelje" koji dolaze sa strane. Nikada ne staju, jer su sve završili u svojim državama i na svojim planetama, samo im je još ostalo da Srbima nanose štetu.

    ОдговориИзбриши
  8. Drago mi je što im je Petrušić (i oni koji rade s njim) konačno pronašao zajednički imenitelj, tj. kom to narodu oni ustvari pripadaju.

    ОдговориИзбриши
  9. Namazani izdajnici i veleizdajnici u Srbiji. Ukinu zakone o izdaji i veleizdaji, kao i smrtnu kaznu i krenu da se takmiče ko će više, jače, brže i bolje da bude što veći veleizdajnik. Jeste, to baš tako funkcioniše.
    I mogu oni da veruju za sebe da pripdaju i Liliputancima, te iz tog razloga "nisu izdajnici i veleizdajnici", jer nisu Srbi. Ali dokle god sisaju životnu energiju nas Srba, dokle god imaju naše državljanstvo i okupiraju i infiltriraju naše institucije, otimaju i kradu našu životnu energiju bez da bilo šta rade, oni podležu našim zakonima. I odgovaraće za veleizdaju i izdaju ne u miru, već u ratu, a oni treba dobro da znaju koja je kazna za takva zlodela. Ima da lete opanci po stadionima.
    Isto važi i za sve danas okupljene na bini u Banjaluci, gde, gle čuda, opet ne beše nijednog Srbina. Nijedan Srbin, barem jednog da su turili čisto za promenu. Sve sami oni koji su s konjče došli na našu teritoriju i preuzeli sve ono naše, Srbsko, među nama po potrebi glumeći Srbe.
    Ukačili se na binu, okupili Srbe da ih slušaju, dohvatili se mikrofona i lože li lože, lažu li lažu.
    A to laganje i loženje takođe spadaju u veleizdaju u ratu.

    ОдговориИзбриши
  10. U Srbiji niko nikada nije dobio mandat od Srba da prodaje bilo šta što njima pripada. Ili predaje bilo kome, bilo šta. A ovde spada i crkvena imovina koja je imovina koja pripada Srbimaa, a ne bilo kakvih lažnih sveštenika i popova, koji pre svega Srbi nisu. Nalazila se ta imovina u današnjoj Grčkoj, Svevernoj Makedoniji, Bugarskoj, Crnoj Godi, Turskoj, Rumuniji, Moldaviji i bilo gde na svetu, čitava imovina mora biti vraćena, a oni naka prave svoje "pravoslavne" crkve na tim teritorijama, ali ne koristeći i zloupotrebljavajući našu imovinu.
    Sa strane to što sve što je prodato od strane onih koji Srbi nisu, a pripada Srbima po Pravu od Boga Oca i nasleđu, sve što su prodavali, prodavali su uz korupciju, a takvi ugovori nisu važeći. Tako da sve što je otuđeno mora biti zaplenjeno i vraćeno Srbima, a oni koji su prodavali ono što njima ne pripada, moraju biti pohapšeni i osuđeni na doživotne kazne zatvora. A njima, njihovoj bližoj i daljoj rodbini, te kumovima i prijateljima, takođe zaplenjeno sve, od-do.
    Oni koji su od njih kupovali bilo šta što pripada Srbima, a ne ovim gmazovima, neka naplate svoja potraživanja od njihovih porodica.
    Sve što se nalazi na teritoriji Srbije, pod zemljom i u vazdušnom prostoru Srbije, izuzev crkvene imovine koja je danas rasuta po raznim lažnim državama i nacijama, pripada Srbima. I od toga ništa nije na prodaju.
    A to ako je neko bilo šta prodavao i poklanjao, kako bi ostajao "na vlasti", ili "vladao", bilo kada u istoriji, opet je problem njega, njegovih porodicca i naslednika, koje su učestvovale u ovim zločinima i uživale dobit iz takvih zločinačkih i prevatnih radnji, umesto da spreče svoje najbliže rođake u vršenju takvih zločina.
    Tako da raznorazni Kinezi, Amerikanci, Britanci, Neci i kome god pripadali, neka jure njihove porodice i neka sa njima raspravljaju šta imaju da rsprave.
    Našu imovinu niko nema pravo, niti je ikada imao pravo i mandat, da prodaje i predaje bilo šta, bilo kome. Za takozvane "izbore" znamo kako su održavani i na koji način je "glasano", a za sve to postoje i dokazi. Čak i da jeste bilo sve regulatno, niko u predizbornoj kampanji nije govorio da će prodavati imovinu Srba, ili bilo kome predavati kao da je njegovo lično, ono što pripada Srbima i Narodu Srbskom. Tako da je to takođe prevara, a gde ima prevare, nikakvi ugovori i kupoprodaje ne važe.
    Za njihove "zakone" koje su donosili po lažnim skupštinama nas takođe zabole patka, jer ti "zakoni" su i protivustavni i donošeni od strane onih koji nisu imali ni legalitet ni legitimitet, a još manje podršku Srba i Srbskog naroda da rade to što su radili. Oni niti su, niti mogu ikada odražavati volju Naroda Srbskog.
    Podršku Srba nikada neće ni dobiti, od Srba mogu da dobiju samo dršku. A ovako treba da razmišljaju i deluju svi narodi na planeti i da se izvrši revizija svega što je rađeno u zadnjih nekoliko vekova. A onda i da se pronađu naslednici svih ovih zločinaca, da se i oni priupitaju za zdravlje.
    Ali pre toga treba svesti račune sa zločincima za "mere" i "vakcinaciju" tokom lažnog virusa i lažne pandemije sa našim savremenicima, koji su kršili ustave svih zemalja, otimali ljudska prava i izvršili zločin protiv čovečnosti i genocid nad svim narodima na planeti.

    ОдговориИзбриши
  11. Svi ljudi u svim državama treba da vrše pritisak na sve tužioce da konačno krenu da rade posao za koji ih ti ljudi plaćaju i koji su im platili i školovanja da bi se našli na mestima gde se danas nalaze. Pored beneficija, svi tužioci imaju i obavezu i odgovornost, na koje su totalno zaboravili. Ali nisu ih zaboravili kada je u pitanju običan narod, tu su itekako ažurni i ekspeditivni. Nekako im slabije ide kada su u pitanju zločinci koje štite zajedno sa čitavim sistemom.
    Ljudi treba da znaju da "poslanički imunitet", kao i bilo koji drugi politički imunitet, štite uglavnom za dela za koje je zaprećena zatvorska kazna do 5 godina, ne štite za kazne koje su veće. A dela "političarima" i raznoraznim "načelnicima", gde su kazne veće od 5 godina, nisu na manjaku. A toga je svesna i većina tužilaca, ali oni tim svojim znanjem trguju za sebe lično, iako je to znanje u vlasništvu naroda koji ih plaća i koji im je platio školovanje, a ne tih tužilaca lično. Jer da im narod nije platio školovanje i da im ne daje plate, ne bi ni bili tužioci.
    Tako da svi ljudi u svim državama treba da počnu da vrše pritisak na tužioce da konačno počnu da rade svoj posao. Da im šalju pisma i mejlove, a ujedno i da ih podsete da su oni ti koji plaćaju te tužioce, a ne zločinci iz državnih aparata. Štaviše oni plaćaju i te iste zločince.
    Otkud zločincima iz državnog aparata novac kada ništa ne privređuju i kada su i oni zakačeni na grbaču svih naroda ?

    ОдговориИзбриши
  12. Među prvima koji moraju odgovarati u Srbiji su svi "poslanici" iz saziva skupštine koji su izglasali protivustavni "zakon" o "obaveznoj imunizaciji dece" hemijsko-biološkim oružjem, koji se kosi sa članom Ustava 25. koji kaže:

    "Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка."

    Pošto deca ne mogu da daju svoj slobodni pristanak o njima odlučuju roditelji i staratelji dok ne postanu ponoletna. A "zakon" koji kaže da je "imunizacija obavezna", nije bilo čiji slobodan pristanak. Još ako uz to idu i pretnje novčanim kaznama koje većina u Srbiji ne može platiti, kao i pazi sad ovo "kazna oduzimanja deteta", gde je tu slobodan pristanak ?
    Svako neka se zapita sam za sebe koju i kakvu kaznu pored "poslanika" zaslužuju i tadašnji državni tužilac koji je na sve ovo ćutao, koji je morao da reaguje, kao i sve sudije takozvanog ustavnog suda, koji su takođe ćutali. I to svi po imenu i prezimenu.
    I da li uopšte zaslužuju kaznu zatvora, ili istu onu kao nacisti posle suđenja u Nirnbergu ?
    Ovde ne da je prekršen samo Ustav Srbije, već i međunarodno pravo, kao i svi međunarodni ugovori i konvencije tipa Ženevska Konvencija i Nirnberški kodeks.
    I svi ovi zločinci se nipočemu ne razlikuju od Mengelea, osim što su gori i od tog zločinca. Jer imaju više krvi nedužne dece na svojim rukama, čak i od samog Mengelea.

    ОдговориИзбриши
  13. Daj Bože, ne samo da odgovaraju, već da budu ka-žnje-ni za sva zlodela koja su činili i čine i dalje, neometano.

    ОдговориИзбриши
  14. Skupila se neka poluretardirana gamad i kalašture u skupštini Srbije na nameštenim lažnim izborima, parkirali konjčiće i čerge ispred skupštine, obukli skupocena odela kupljena parama Srba, a onda "izglasavaju zakon" da se Srbska Deca u njihovoj Srbiji "obavezno vakcinišu" otrovima koje spavljaju razne DARPA-e i razne Rokfeler fondacije ?
    Oni kojima je posao da ih uhvate za uši i satru, ćute, oni kojima je posao da izdaju naloge za hapšenje, isto, oni kojima je posao da im presude, takođe.
    I mi svi sve to treba da prihvatimo zdravo za gotovo, da ponavljamo da je belo crno, a voda suva i da to tako ide ?

    ОдговориИзбриши