Translate

среда, 24. април 2024.

Nacista pod plaštom Cincarina

 


"Cincari vrede kao čist narod. Njihovo odelo je uvek čisto i nikad poderano. Kad idu, idu dostojanstveno, svečano obučeni, pognute glave, sa brojanicama i ćute, a kad progovore, to ide tiho i polako, kako liči jednoj staroj i savršenoj rasi. Dragutin Ilić je u romanu Hadži-Đera napisao da "bez velike potrebe i nevolje nisu se uopšte mešali sa Srbima" i uvažavali su ih samo kao dobru mušteriju, ali nikako i kao ravne grčko-cincarskoj naciji", a Stevan Sremac u Kir Gerasu da su se Cincari "od vajkada oni u svemu delili od meštana Srba i hteli da budu nad Srbima kao zejtin nad vodom".


Mnogi ljudi kada čitaju ove reči pomisliće da je ovo odlomak iz Hitlerove knjige "Majn Kampf", ali biće u zabludi. Ovo je odlomak iz knjige Tome File, Završna reč. Gde pisac promoviše nacističke ideje nalik Hitleru 1933. godine u nacističkoj Nemačkoj. 
I prvo što u Srbiji svi Cincari treba da urade, njih 250 koliko ih ima po poslednjem popisu, je da se javno ograde od Tome File, jer izjave ovakvog tipa mogu biti okarakterisane kao nacističke, a sami Cincari kao nacisti. Takođe pod hitno treba da se oglasi i Lila Kona kao predstavnica Cincara Balkana i ogradi se od Tome File u ime svih Cincara. A ukoliko podržava reči Tome File treba da se izjasni u tom pravcu, a onda pod hitno treba da se odrekne Srbskog novca i beneficija koje uživa na grbači Srba u Srbiji. Jer se u rečima Tome File negativno govori o Srbima, nipodaštava se i vređa većinski Srbski Narod koji je ujedno i vlasnik svega u Srbiji, a Toma Fila je zloupotrebio gostoprimstvo Srba u njihovoj kući. 
Sa druge strane posle ovakvih reči mnoge institucije u Srbiji mora da deluju prema Tomi Fili, ali opet iz nekog razloga to delovanje izostaje. Pravo je pitanje zašto se te institucije kojima je posao da deluju prema ovakvima i dalje prave slepe i gluve ? 
Iz kog razloga je Tomi Fili dozvoljena promocija nacizma u Srbiji, to ni sam Bog Otac ne zna. I naravno Lila Kona bi trebalo da vrati sav novac sa kamatom koji joj je bez osnova i opravdanja isplaćivan iz budžeta u Srbiji koji pripada Srbima, bez da je vlasnike tog istog novca, Srbe, bilo ko pitao. Drugim rečima to je samo još jedna u nizu pljačka i krađa životne energije Srba u njihovoj Srbiji, dok se za to vreme ta ista energija ne odvaja za Srbe, njihovu kulturu i jezik. Zauzvrat Srbi dobijaju preko svih medija u Srbiji napad na njihovu kulturu, istoriju, veru, nasleđe i identitet, dok se istovremeno sa svih medija promoviše satanizam u državi i na teritoriji gde živi većinsko Hrišćansko, Pravoslavno stanovništvo.
Takođe treba preispitati i ko je sve i po kom osnovu dao sebi za pravo da isplaćuje životnu energiju Srba u Srbiji ne samo Cincarima koji u Srbiji i nemaju status manjine jer ih nema dovoljno da bi taj status dobili, nego i svim ostalim manjinama i njihovim udruženjima, dok je sa druge strane za to vreme na Srbe u njihovoj Srbiji slao raznorazne protivzakonite i protivustavne zločince, takozvane "javne izvršitelje", u realnosti zelenaše i iznuđivače sa kojima su u kriminalu i razne sudije, bankari i načelnici policija. 
Sve ovo gore napisano je Istina, a unutrašnji neprijatelj se uvek koristi lažima, prevarama, iluzijama i namerno plasiranim dezinformacijama.  Da li će konačno institucije u Srbiji koje su u vlasništvu Srba i koje Srbi finansiraju u svakom pogledu početi da deluju prema ovima i ovakvima, ili će se i dalje praviti mutavi svi oni koji su plaćeni da ne budu mutavi, sačekaćemo da vidimo. 
Laž i dezinformacija u miru mogu da budu veoma opasni po jedan narod. A u ratu mogu da budu pogubni. Uzmimo za primer Prvi svetski rat kada je mnogo naroda i vojske odvedeno u smrt koju su mogli da izbegnu, samo jednom dezinformacijom na koju su se nadovezale kasnije druge laži i dezinformacije. A ta dezinformacija je bila da se narod može spasiti jedino povlačenjem preko Albanije, a došla je od strane "generala i političara" koji nisu bili Srbi. Ali koji su itekako kasnije predstavljeni od strane nesrba u Srbiji kao "veliki generali i stratezi", ne i bez razloga. Razlog je taj što su uspešno sproveli genocid nad Srbima.  
Na taj način je mnogo naroda odvedeno u smrt, a onda ih je na Krfu dočekala "vakcina" koja je pobila dodatno one koji su uspeli da prežive. A razni "obećavani" brodovi nisu stigli na vreme, jer su možda i postojali samo u "obećanjima". 
Ali je zato stigla municija pogrešnog kalibra. I ovde možemo kriviti strance za neka stradanja, ali bez domaćih izdajnika, stranci nisu mogli da urade ništa tada, a ne mogu da urade ništa ni danas. 
Nisu stranci ti koji su ubacivali pesak u brašno za vojsku i narod u Srbiji za vreme Prvog svetskog rata, nego lažni Popovići, čiji se naslednici danas itekako opet pitaju u Srbiji, a nisu Srbi. U tome im je pomagao i Nikola Pašić i dobro zaradio zajedno sa njima dok je Srbija bila u plamenu, a plamen su u Srbiji isti ti i zapalili, a ne Srbi. 
Nisu municiju za Srbsku Vojsku tada naručivali stranci, nego izdajnici u vidu Nikole Pašića koji nije bio Srbin. A koji se takođe "povlačio" sa narodom, stim što je on bio dobro ugrejan za to vreme, još bolje uhranjen i povlačio se na konju, dok su narod i vojska išli pešice. 
Danas se takođe genetski naslednici Pašića pitaju za mnoge stvari u Srbiji. A da nas dodatno ponize i usput nam se smeju kako smo mi Srbi glupi, a ta gamad "pametna", ovo satanino seme koje u Srbiji glumi Srbe, Jevreje, Cincare i ko bi ga znao koga sve ne, u svakom gradu je imenovalo najprometnije ulice i trgove baš imenom ovog gmaza koji Srbin nije bio, a koji je odgovoran za smrt više Srba i od samog Hitlera kasnije. I manji licemer od Hitlera, jer Hitler nije glumio prijatelja Srba, dok je ovaj genetski povezan sa Hitlerom sve vreme u Srbiji glumio Srbina. 
Iz tog razloga je izuzetno važno da se u narodnim državama uvek pita većina, a to su u našem slučaju Srbi, pogotovu oni čiji su preci stradali za dobrobit i slobodu Srbije. I da državom uvek upravljaju Srbi, a na pozicije moći osim Srba ne sme da se nalazi niko ko nije Srbin, ukoliko želimo da opstanemo i preživimo kao narod i država. 
I ovde ne sme biti nikakve lažne demokratije i licemerstva, da se potomci izdajnika postavljaju na pozicije moći i ne služe većini, već njome vladaju i ubijaju po potrebi i mogućnosti. 
Kada su ovakve stvari u pitanju ovde nema niti sme da bude  kompromisa, jer baš zbog tih kompromisa i glumljenja demokratije smo se i našli u situaciji u kakvoj smo se našli. A našli smo se pred nestankom i kao država i kao narod. 
Inače ćemo se ponovo naći u onoj oprobanoj situaciji kao narod i kao većina, da nas isti ponovo "vode preko Albanije" gde ćemo iznova stradati samo mi kao Srbi, a oni opet na čitavoj toj laži profitirati za sebe lično u svakom pogledu. Sve dok nas Srba ne bude na teritoriji koju smo na poklon dobili od samog Boga Oca, kao i država kojom moraju upravljati isključivo i samo Srbi. 
Kako sa državom tako mora biti i sa Srbskom Pravoslavnom Crkvom. 
Tako da recimo Toma Fila i ostali lažni patrijarsi i sinodi koji nisu sastavljeni od Srba, nema šta da traže u SPC koja mora nositi ime Srbska. I u kojoj moraju biti isključivo Srbi, jer smo mi Srbi kao prvo većinski narod, a kao drugo, sva imovina kojom danas upravlja takozvana SPC u našem je vlasništvu, a ne njihovom. Oni nisu imali sredstava i znanja da izgrade sve te manastire i crkve, već je to sve građeno i finansirano od strane naših predaka, Srba. Kada je sve to građeno njih nije ni bilo na ovim prostorima, oni su se kasnije pojavili, a onda i zloupotrebili gostoprimstvo Srba. Zato smo mi kao Srbi i živeli Zlatni Srednji Vek, a tamo gde je njih bilo taj period se zvao Mračnim, a narodi kojima su oni vladali živeli su u paklu. 
Sva imovina koju je danas uzurpirala biznis-korporacija SPC nije ni u vlasništvu ktitora, jer iako su ktitori ti koji su izgradnju finansirali, izgradnja je finansirana novcem koji je skupljen od Srbskog Naroda u vidu poreza. A kome se to ne sviđa, široko mu polje. Neka ide tamo gde mu je bolje, 
Srbija je država Srbskog Naroda po kome nosi ime, Srbiju su gradili preci Srba i ginuli za njenu Slobodu, dok su preci svih onih koji Srbi nisu, a danas su njihovi naslednici preuzeli sve pozicije moći u Srbiji, oduvek i u svakoj prilici vodili Srbe u smrt i ogromna stradanja služeći se lažima, prevarama i dezinformacijama. 
Da ne bude zabune. Svaki pojedinac koji se ogrešio o Srbski Narod i Srbiju kao državu, te radio na štetu Srba, mora odgovarati uvek i samo po ličnom imenu i prezimenu. Nikako ne treba suditi i osuđivati čitave narode i nacije kojima oni pripadaju, a možda i ne pripadaju, jer su njihova lična zlodela njihova, a ne zlodela njihovih naroda. A kada je većina zločinca u pitanju, njima naravno nije  za verovati kome i čemu pripadaju. Jer su svi oni promenjivi i bivaju sve i svašta po potrebi, a njihove metode su uvek laž i prevara.


Hepening na kome se pojavljuje Lila Kona nije uopšte jeftin, a čitav događaj finansirali su Srbi. Svako neka sebi postavi pitanje, zašto se na isti način ne finansiraju događaji gde se promovišu Srbska kultura, Srbske porodice, kao i Srbsko nasleđe. I neka svako sebi postavi pitanje, ko je taj mamin sin koji Srbsku životnu energiju razbacuje tek tako, po kom osnovu, i ko je to sebi dao za pravo da radi, bez da Srbe uopšte pita za ono što je u njihovom vlasništvu i ono što Srbima pripada ? 




                          Srbski Narod iznad svega.
                    Samo Bog iznad Naroda Srbskog.



14 коментара:

  1. Toma Fila koji je oduvek voleo da bude "savetnik" i kao i svaki patološki lažov govorio da ga politika ne interesuje, sada odjednom želi da bude gradonačelnik Beograda. Zašto ?
    Zato što se nada da se sakriti iza politikantskog imuniteta i izbeći odgovornost za zločine koje je počinio prema Srbima.
    Što je babi milo to joj se i snilo. Drugim rečima, od toga nema ni moega. Taj "imunitet" nismo dali bilo kome mi Srbi u našoj Srbiji, a šta su izglasavali izdajnici i zločinci koji su ukrali sve institucije u Srbiji od <Srba kako bi sebe zaštitili od zločina koje čine prema Srbima, a nisu Srbi, nas ne interesuje. Osim kada budu bili pozvani na odgovornost za "zakone" koje su donosili i uz pomoć prisile sprovodili u delo na štetu Srba i Srbske Dece u njihovoj Srbiji.

    ОдговориИзбриши
  2. Jedno od najvećih stecišta hohštaplera, otpada i šljama društva, izdajnika u svakoj državi je ministarstvo inostranih poslova.
    Recimo u našem ministarstvu inostranih poslova ne može da se zaposli nijedan Srbin, ili ljudi koji čitaju ove reči. Tamo mogu da se zaposle samo dokazani izdajnici po genetici, a može i Ivan Mrkić sa svojih 25 godina. I da tamo provede 40 godina bez da ga iko pita za učinak i šta je uradio dobro za tih 40 godina. A itekako se bogatio na štetu Srba.
    Preko tog ministarstva se koristi infrastruktura u vidu ambasada da se Srbima nanosi šteta, kada smo mi Srbi u pitanju, a isto važi i za sve druge narode. Dok naravno sve vreme Srbi finansiraju čitavu žurku. Oni završavaju poslove čiji je cilj da Srbi nestanu, a koriste ambasade koje pripadaju Srbima i novac Srba, koji ninje ništa drugo nego njihova životna energija uložena u neki rad. Nešto najvrednije što čovek ima na ovoj planeti.
    I ovde niko ne treba da ima ništa protiv, ali neka finansiraju sve to svojim novcem, a ne našim. Neka obezbede sebi ambasade, a ne one kupljene našim parama. Neka sami zarađuju, a ne da im Srbi plaćaju ogromne plate, zatim "odvojeni život" koji uključuje razna drogiranja, orgijanja, kurvanja, pedofilije i ostale bahanalije u inostranstvu, dok oni zauzvrat uništavaju Srbe i Srbiju i dodatno potkradaju Narod Srbski, završavajući svoje lične kombinacije.
    Tamo se upošljavaju isključivo oni koji se biraju negativnom selekcijom. Pored kurvi koje se prostituišu sa ovim izdajnicima, te ih ti "džekovi" uhlebe ali sve to plaćamo mi Srbi, da bi neko bio ambasador, ili prateće osoblje ambasade, mora da bude dokazani izdajnik, sitan lopov koji se ne libi da ukrade i cuclu detetu iz usta, jajara i kukavica. Jer se takvi naravno najlakše kontrolišu i takav otpad je spreman na sve, čak i da proda rođenu majku zarad ličnog interesa.
    Jedan od primera kakvi se tamo ambasadori ubacuju je penzionisani pilot koji se upišao od straha kada je trebalo da poleti prema NATO avionima, te je taj avion takav upišan kasnije morao da preuzme pravi pilot. Ali je zato taj isti ukrao gumeni čamac koji koriste specijalne jedinice iz magacina, te ga i jedva vratio posle ogromnog pritiska da mora da ga vrati. Kasnije je ukrao iz magacina dve gume koje se koriste za MIG-29, koje je poklonio svom rođaku koji se bavi sečenjem šuma, ali je taj rođak morao da mu pokloni hrastova ulazna vrata zauzvrat.
    Kasnije je prebačen da bude šef VOA, vojnoobaveštajne agencije, a kada je završio "karijeru" u vojsci naravno sa činom upišanog generala, ni manje ni više ubačen je u kancelariju za Kosovo i Metohiju. Eto kakvi se bave najvažnijim pitanjem danas u Srbiji, a to je još jedan od dokaza da domaći izdajnici rade na odvajanju te Srbske teritorije od Srbije, a ne bilo kakvi stranci.
    Ovaj upišanko je zbog svoje "hrabrosti" i svoje "moralne veličine" kasnije nagrađen ambasadorskim mestom u jednoj od država bivšeg Sovjetskog Saveza.
    Eto, takve "ambasadore" i još gore ima Srbija širom sveta. Ista ona Srbija kojoj to ministarstvo pre svega nije potrebno i ono mora biti ugašeno, a svi zločinci, lopovi, jajare, kurve i upišani lažni generali, moraju biti pozvani na odgovornost i da svojevoljno vrate sve ono što su od Srba pokrali. Ukoliko ne žele svojom voljom, mora im biti zaplenjeno i vraćeno Srbima, a kamatu će idraditi u zatvorima.

    ОдговориИзбриши
  3. Najcrnje od svega je to sto nas narod ne zna kakvim neljudima smo okruzeni, jer nemaju ovakve informacije.Za Bogu je plakati šta nam se radi i kako nas sve unistavaju.Neka istina sto pre izađe, da bude kraji lazljivim medijima.

    ОдговориИзбриши
  4. Eto kako funkcioniše sve to. Kome nije bilo jasno do sada, sada treba da mu bude jasno kao dan. Mada je svima sve trebalo da bude jasno još posle lažne plandemije koja je bila ništa drugo nego zločin protiv čovečnosti i genocid nad Srbima, izveden od strane "građana" u Srbiji i njihovih zločinačkih grupa i udruženja. I sve to uz pomoć lažnih institucija u Srbiji, a čitavu tu zločinačku mašineriju plaćaju i održavaju Srbi svojom životnom energijom.
    Građani iz ministarstva inostranih poslova i iz svih medija drvlje i kamenje na Srbe u njihovoj Srbiji. Sada "građani" zamajavaju Srbe i nazivaju ih genocidnim, jer "građani" nisu Srbi pre svega, a onda i nisu radili dobro posao za koji ih Srbi itekako dobro plaćaju, ne samo u novcu koji pripada Srbima, već i u beneficijama. Njihov je uticaj katastrofalan po Srbe i to nikako ne može da bude slučajno.
    A to rade iz razloga jer drže sve lažne medije u Srbiji, ministarstvo inostranih poslova i sve ostale institucije i službe u Srbiji pod svojom kontrolom. I samo zato što niko od njih, nikada, nije odgovarao za bezbrojne zločine koje su počinili prema Srbima u njihovoj Srbiji u kontinuitetu već nekoliko vekova.
    Zato pod hitno treba pohapsiti prvo sve "građane" s konjče iz ministarstva inostranih poslova, jer je njihova "diplomatija" ustvari zločin nad Srbima u kontinuitetu.
    Isto važi i za sve "građane" iz lažnih medija i svih institucija u Srbiji, koji su takođe u Srbiju došli s konjče, a nisu Srbi.
    I pozvati ih sve na odgovornost zbog veleizdaje, zločina protiv čovečnosti i genocida nad Srbima koji nikada ne prestaje.
    U linku ispod možemo videti razvojni put Ivana Mrkića, belog ciganina, koji je Srbima naneo štete više nego mnogi osvajači u istoriji uz pomoć njegove sabraće koji su državu i sve institucije u Srbiji ukrali Srbima. I koji to i dalje nesmetano radi, jer iz nekog razloga oni koje Srbi plaćaju da ga spreče u njegovim namerama, delovanju i zločinima nad Srbima, svoj posao ne rade. Zato i svi oni moraju biti pozvani na odgovornost zajedno sa njim, osuđeni na doživotne kazne zatvora i mora im biti zaplenjena sva imovina koju su pokrali od Srba u njihovoj Srbiji. Sve dok nekažnjeno prolaze za zločine koje su počinili nad Srbima u Srbiji koja je u vlasništvu Srba, ova nacističko-satanistička klika nikada neće stati:

    https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%9C%D1%80%D0%BA%D0%B8%D1%9B

    ОдговориИзбриши
  5. Jeniši, grko-vlasi, iliti beli cigani su izvršili genocid nad Srbima, Hrvatima, Bosancima i Albancima devedesetih godina prošlog veka. I dalje vrše taj zločin u kontinuitetu, ne prestaju.
    Oni to rade perfidno i pogano, sakriveni sve vreme iza svih naroda, jer su u suštini to najobičnije pizde i kukavice, jajare, prevaranti i šibicari. I oni su jedini unutrašnji neprijatelj svim narodima na planeti. Svako zlo koje se desilo, pa i genocid na tlu Amerike prilikom doseljavanja ljudi iz Evrope na tu teritoriju, njihovo je zlodelo. Njihovo je zlodelo i genocid nad stanovništvom u Južnoj Americi.
    Nijedan narod u realnosti nema spoljašnjeg neprijatelja, oni su ti koji stvaraju lažna neprijateljstva među narodima, kako bi mogli da ih dele, kontrolišu i satiru, huškajući ih po potrebi preko lažnih medija koji su pod njihovom kontrolom jedne na druge.
    Uzurpirali su i infiltrirali državne aparate svim narodima na Balkanu i čitavoj planeti, stavili pod svojom kontrolom sve medije. Ukradenom životnom energijom, novcem svih naroda na planeti, stvorili su i dan danas finansiraju lažne međunarodne institucije koje su pod njihovom kontrolom. I služe isključivo njihovim ciljevima i interesima, a koji su u totalnoj suprotnosti sa interesima svih naroda na planeti Zemlji. Svi ostali narodi na ovoj planeti imaju interes da žive u miru, sreći, napretku i blagostanju, a to se itakako kosi sa bolesnim umovima ovih destruktivnih nacista.
    Slobodan Milošević, Franjo Tuđman i Alija Izetbegović, kao i čitav vrh JNA, svih kvazidržava tada, paravojski i svih službi bezbednosti i institucija u svim kvazidržavama u to vreme, su bili beli cigani, Jeniši, a ne Srbi, Hrvati, Bosanci, ili Albanci. I čitavo to vreme su sve zločine sprovodili u delo u dogovoru, prodavali oružje svim stranama, krali decu svim narodima na svim ratištima koje su oni stvorili i organizovano čerupali organe svim ljudima. Šverc svega i svačega u to vreme je takođe bio isključivo pod njihovom kontrolom.
    To je najgenocidnija nacija i u realnosti jedina takva na planeti Zemlji. Osim na Balkanu odgovorna je za stradanja i ubijanja svih ljudi na Zemlji u istoriji, kao i za sve ratove koji su se odvijali u prošlosti. Oduvek su finansirali obe "zaraćene" strane, a onda i "pregovarali" sa njihovom braćom sa druge strane u ime oba, ili više naroda.
    Logore smrti u kojima su ubijali nedužne ljude, žene i decu, može da smisli samo njihov bolesni um koji je vezan na đavola, a ne Boga Oca. Takve bolesne i morbidne stvari ne može da smisli i sprovede u delo organizovano nijedan narod na planeti.
    Oni su unutrašnji neprijatelj svim narodima na Zemlji i svi narodi mora da ih reše, kako bi čitavo čovečanstvo krenulo nezaustavljivo napred. Po sistemu svako svoje dvorište da očisti. Dokle god ovi bolesnici i zločinci kontrolišu sve institucije u svim državama, kao i monetarnu politiku na čitavoj planeti, na Zemlji pravog napretka i mira biti neće.
    I njihova glavna metoda je oduvek bila i ostala: Uvek okrivi nekog drugog za ono za šta si ti kriv. A uz pomoć lažnih medija danas je to lakše uraditi nego ikada.

    ОдговориИзбриши
  6. Rešenje svih problema u Srbiji je veoma prosto. Sve što treba je uhapsiti Aleksandra Vučića, Ivicu Dačića, Petra Petkovića, Marka Đurića i Anu Brnabić, za kršenje zakona i Ustava u odnosu na Kosovo i Metohiju. A oni takvi kakvi jesu, odrukaće, otpevati i namestiti sve po dubini sa kojima su učestvovali u zločinima i uzrok svih problema u Srbiji biće rešen veoma brzo.
    Na taj način će se doći do svih nacista po imenu i prezimenu, koji su ikada uradili bilo šta na štetu Srba u njihovoj Srbiji.
    Zašto institucije u Srbiji čiji je posao da štite Narod Srbski koji ih plaća, državu, Ustav i zakone to ne rade, kada su ovi gmazovi očigledno izvršili veleizdaju u odnosu na Kosovo i Metohiju ?
    E, to je pravo pitanje. Ali i svi oni koji su zaposleni u službama bezbednosti i odgovornim institucijama biće rešeni na isti način, imaju još malo vremena da konačno počnu da rade posao za koji ih plaća Narod Srbski.

    ОдговориИзбриши
  7. Ako sam dobro razumela, nase sluzbe bezbednosti bi trebale da počnu da rade svoj posao, i tako bi krenulo rešenje problema u Srbiji?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako je, kao i tužioci i sudije. Ili ne moraju, u svakom slučaju mogu samo da odlože neminovno. A onda će biti deo problema koji mora biti rešen, a ne i deo rešenja.

      Избриши
  8. Da u Srbiji funkcioniše država prema izdajnicima, a ne samo kada je represija i tiranija prema Narodu Srbskom, koji inače čitavu tu žurku plaća, već bi policija upala u ministarstvo inostranih poslova i podelila nanogice svima, od portira do vrha, kao i rešenja o otkazu. I dala uputstva da ne napuštaju svoje domove.
    A onda bi bili opozvani svi ambasadori i osoblja svih ambasada Srbije u svetu i bili bi pozvani da se svi pod hitno vrate u Srbiju. Rešenja o otkazima bi ih čekala na aerodromu, kao i nanogice, te uputstva da ne napuštaju svoje domove jer će kod njih doći specijalni istražitelji da im postave neka pitanja. Da se za početak vidi ko je sve i na šta trošio životnu energiju Srba, a učinak njihovog "rada" je takav kakav jeste. Kao i iz kog razloga su primali plate, koje bi naravno morali da vrate sa kamatom. Podvukla bi se crta za svakog od ovih izdajnika ponaosob.
    Ali pošto je u Srbiji država izdajnički aparat, ništa od toga se neće desiti. Dobićemo samo priče preko lažnih medija kako su "ginuli, trčali i radili". Neko može čitav dan da valja kamen po livadi, koji će učinak biti uveče ? Šta je uradio ?
    Tako i ovi paraziti koji se iživljavaju našim novcem, našom životnom energijom, stvarajući nam usput probleme svojim delovanjem i pljačkom kojih ne bi bilo da nije tih gmazova i izdajnika.

    ОдговориИзбриши
  9. Veleizdajnik Aleksadar Vučić već peni iz Njujorka kako su "krivi Nemci i Amerikanci". Po starom oprobanom receptu, okrivi uvek drugog za ono za šta si ti kriv.
    A Vučić, Dačić, Brnabić i kopile Nikole Pašića maloumni Đurić nisu krivi, nego su krivi baš Nemci i Amerikanci ? Nemci i Amerikanci nemaju svojih problema nego su im baš Srbi u ovim vremenima najbitniji ?
    Nemci i Amerikanci od problema u svojim državama koji su ogromni, nemaju pametnija posla nego da se bave Srbima ? Zna se ko nikada nema pametnija posla osim da nanosi štetu i zlo svim narodima, jer se nakačio na grbaču svih naroda kao najobičniji parazit. A to nisu ni Nemci, ni Amerikanci ni bilo koji narod na planeti, već isključivo paraziti, beli cigani.
    A ostali brodolomci s konjče iz ministarstva inostranih poslova, tipa braća Mrkić i čitavo "ministarstvo" koje niko nije birao, već svi zaposleni po izdajničkim, genetsko-belociganskim, kumovskim i kurvinskim vezama na račun nas Srba, nisu takođe krivi ?

    ОдговориИзбриши
  10. Kada je Tramp rekao nevidljivi neprijatelj, možda je mislio na bele cigane koji su planetarni neprijatelj svim narodima?
    Drugo, imam utisak da ćemo i mi u Srbiji sačekati braću iz većih zemalja da bi se pokrenulo oslobađanje naše zemlje?

    ОдговориИзбриши
  11. Malo je to kompleksnije od jedne grupacije, ili nacije. Recimo tih Jeniša ima dosta u Švajcarskoj, a njihovi životi se ne razlikuju ni po čemu od života onih koji to nisu. Isto su na nivou dece. Kada su Cincari kod nas u pitanju, tačno je to da u državnom aparatu imaju prođu oni koji se predstavljaju kao Cincari, pogotovu u službama bezbednosti i diplomatiji. Ali to ne znači da su svi Cincari loši, mnogi koji imaju delimično tu genetiku su veliki Srbski rodoljubi. Mnogi i ne znaju da je imaju. Ali se pripadnost Cincarima takođe i zloupotrebljava. Recimo kada nekoga ko zablista žele da uvuku i iskoriste da radi nešto na štetu naroda i države, a što ide u njihovu ličnu korist i korist njihovih grupacija, oni mu priđu i puste mu priču kako mu je tamo neka prababa bila Cincarka, te je "isto sa njima" i treba da bude "sa njima". Lakše je da izdaje Srbski Narod ako je "Cincar", jer onda to nije "njegov narod". Daju mu beneficije, ozbiljna radna mesta, lože ga kako je "naj", sve dok ga totalno ne iskoriste. Kada im više nije potreban, odbace ga, neretko i nameste. E ti koji se time bave, a ujedno se bave i okultizmom, oni su problem. A svi oni imaju lična imena i prezimena. A ako znamo da je DNK pored ostalog i vrsta antene, koja je naštimovana da prima određenu frekvenciju, njihova DNK ima u sebi nešto što možemo nazvati nanotehnologijom, koju nose i prenose preko krvi još od prethodnog rata za planetu Zemlju ovakvog tipa. Zato su učeni od vajkada da se uzimaju isključivo međusobno, da se ne mešaju, jer imaju "plavu krv". Njihova DNK je "naštelovana" da hvata frekvencije demona i đavola, najplastičnije rečeno, mada je i to malo kompleksnije. Ta njihova klika je oduvek bila "sveštenička" i u svim prethodnim civilizacijama koje su nestale, uvek je "sveštenička" klika upravljala, vladari su bili samo marionete.
    Meni su bitni ljudi koji čitaju, jer ne čita svako. Danas svako može da pravi videe, a svako i gleda te iste videe i veruje u bajke. Ali su retki oni ljudi koji čitaju, a oni su najbitniji.
    Većina koja čita ne bi mogla sve ovo da shvati, zato pišem tako opšte, kako bi mogli da shvate.
    Najbitnije je da što više ljudi osvesti da nikada više, nikome, ne daju tek tako svoju životnu energiju, jer je to nešto najvrednije što imaju ovde na Zemlji. Pogotovu da ne dozvoljavaju bilo kome da na toj energiji parazitira, dok za to isto vreme radi na štetu onih na čijoj se životnoj energiji nakačio kao parazit.
    Nijedan pojedinac nije spasitelj, niti je bilo ko bitniji od bilo koga drugoga. Svi smo mi samo jednaki delovi jedne velike slagalice. Mnogi ljudi na dnevnom nivou čine dobra dela prema drugim ljudima, a za njih niko i ne zna. A od njih nije bitniji niko ko je javno istupio, već su svi na istoj ravni. Sve ostalo je ego i neznanje pojedinaca ma koliko verovali za sebe da bilo šta znaju. Neke stvari ne mogu nigde da se objave i za sada mora da ostanu sakrivene, jer mogu da ih vide oni koji ne treba da ih vide. Ali recimo neke promene će se dešavati u trepataju oka, jer Bog ima takve metode delovanja. Svi će znati da je to od Boga, jer to neće biti iluzije i prevare kojima se bave ovi retardi, nego baš čuda. I ne postoji problem koji On ne može da reši, niti uzrok koji ne može da izleči, ili ukloni. Tako da nama nisu potrebna naša braća iz drugih država, što ne znači da jedni drugima nećemo pomagati. Sve što nam treba je vera u Boga Oca. Uvek, ma koliko bilo zajebano, a biće, nikada se Boga ne smemo odreći. Imaćemo problem i sa tim što je magnetno polje Zemlje oslabelo, pored pakosti koje će zlo stvarati. A samim tim biće i mnogo ljudi koji će oboljevati, jer nas ne štiti kako bi trebalo od kosmičkih zračenja. Što će dalje stvoriti i nenormalne anomalije u klimi, ozbiljne zemljotrese i snažne vulkanske erupcije, kao i svakakve čudne pojave na nebu. I to sve najverovatnije već od ovog leta. Ali ako se držimo Boga Oca i vere u Njega, ništa za nas neće biti nemoguće. I ne smemo se nikada plašiti bilo čega, ili bilo koga. Zna se za koga je strah rezervisan.

    ОдговориИзбриши
  12. Toma Fila stalno govori da će završiti u paklu. Izgleda da ne zna da pakao nije stvaran za ljude i humanoide, već za demone. I da čak ni njemu kao takvom tamo mesto nije.
    Veruje za sebe da je pametan, što se kosi sa realnošću. Njegovo znanje je neupotrebljivo.

    ОдговориИзбриши