Translate

субота, 11. март 2023.

Deca su JEDINI PRIORITET ...

 

Jedino se preko oslobađanja utamničene Dece realno oslobađa Čovečanstvo. Do tada, nema slobode za Ljude na Zemlji.
Bog i Njegova Deca su prioritet preko koga se osvaja Sloboda. Nisu prioritet bilo čije finansijsko blagostanje, makar se ono zvalo i GESARA, što je samo DARPA operacija koja treba da probudi pohlepu u ljudima koji iole nešto vide. A samim tim ih GESARA svrsta na stranu Đavola, bez da su toga i svesni.
Nisu prioritet ni zvanja, ni buduće funkcije onih koji još uvek nisu svesni svog neznanja, dok veruju da bilo šta znaju. Njihovo je znanje neupotrebljivo, ma kakve titule imali dodeljene od strane satanističkog sistema. Nama takvi niti mogu, niti će ikada biti nekakvi autoriteti, jer mi znamo da znamo više od svih njih.
Naše je Znanje bitno. Znanje nas koji smo pozvani od strane Boga pre nekoliko decenija, da učimo i znamo šta ćemo i kako da radimo u ovim Vremenima. I ne prestajemo da učimo svakodnevno, jer imamo svest da je Znanje toliko ogromno, da u suštini ne znamo skoro pa ništa, za razliku od većine koja lažno veruje za sebe da bilo šta zna. Većina koja veruje u bajke i dalje.
Deca nad kojom se iživljavaju zveri u telima humanoida u ovim vremenima su najbitnija, jer su najbliža Bogu. Sve ostalo nije bitno u poređenju sa Decom koja pate. Sve može da sačeka, za sve ima vremena. 
Šta to radi Ruska Vojska u Ukrajini ? Zašto vrište mediji dok Ruska Vojska razvaljuje naciste ? Šta je u Bahmutu, zašto je toliko bitan ?
U suštini, nema Rusije, nema Amerike, nema Kine, nema Srbije, kada je prioritet u pitanju. Ta podela nije pravilna, iako je neretko koriste oni koji ne znaju, a predstavljeni su i sami sebe predstavljaju kao da bilo šta znaju. Svaka država na planeti ima svoj unutrašnji problem sa zlom, koje je vrlo dobro umreženo na globalnom planu, a narodi u čijim se državama zlo nalazi, nisu tako dobro umreženi. A globalni problem iziskuje globalno rešenje. 
 

Nema Rusija i Srbija su dobre, Amerika i Kina nisu, svuda obitava zlo koje ćemo oduvati sa Zemlje u narednom periodu.
Postojimo samo "Mi" sa Bogom na čelu, koje je Bog i pozvao na svoju stranu, i oni na čelu sa Đavolom. Svako u sebi sam za sebe bira, da li je "Mi", ili "oni". Da li će se odreći Đavola sam za sebe slobodnom voljom, stvarno i iskreno, ili ne.
A od Đavola se odriče tako što ne radimo ono što nam prvo padne na pamet, pre nego što dobro razmislimo. Ma koliko to bilo korisno po nas lično i ma koliko bilo u našem ličnom interesu i ma koliko opravdavali svaki svoj postupak iz razloga što taj postupak dolazi od nas lično. Već prvo dobro razmislimo koje će biti posledice u budućnosti, našeg delovanja u sadašnjosti. I da li će posledice biti na štetu Boga i njegovih Ljudi.
Ne polazimo od sebe i svoj lični interes kao osnove našeg delovanja i sagledavanja stvari, već mislimo prvo na ostale Ljude, a onda i na čitav živi svet.
Deca su u jačoj vezi sa Bogom od nas odraslih, ma koliko se dnevno mi klanjali, ili ljubili ikone po crkvama. A onda izađemo iz građevina od drveta, cigli i betona za koje verujemo da su crkve i džamije, i odmah po izlasku ulazimo u satanizam, bez da smo toga i svesni. A u satanizam ulazimo na taj način što smo sebi uvek na prvom mestu i što znamo samo za svoj lični interes. I u tom slučaju za nas "cilj opravdava sredstva", bez da razmislimo kojim se i čijim sredstvima služimo.
To je glavna i prva odlika satanizma, a ne klanjanje Bafometu i mantranje u pentagramu. Bez da imamo svest da smo crkva mi, kao Ljudi, u kojoj obitava Duh Božji, a ne građevine u vidu crkava i džamija i popova i hodža. Te građevine pripadaju nama, a njima su date samo na korišćenje, jer su te građevine u vidu crkava i džamija izgradili naši preci. I tada, kao i sada, popovi i hodže su bili paraziti koji ništa ne proizvode i uvek su bili finansirani parama od poreza naših predaka. Čak i bilo čije zadužbine nisu njihove lične, već naše, jer je takođe izgradnja tih zadužbina finansirana novcem naših predaka od poreza, koji su realno proizvodili dobra preko poljoprivrede i stočarstva.
Zveri u telima humanoida preko bola Deci žele da nenasu bol direktno Bogu, jer znaju da Deca znaju, vide i osećaju mnogo više od nas odraslih. Da su u mnogo jačoj vezi i povezanosti sa Bogom od nas odraslih. Zato biraju uvek što mlađu Decu, kako bi što veći bol naneli Bogu.
Jer što su deca mlađa, to su Bogu bliža. Nisu prošla našu "obuku", preko koje ih od Boga sve više udaljavamo našim "vaspitanjem", a približimo što bliže Đavolu preko našeg "znanja" i naših "društvenih normi" koje im namećemo, usađujemo i kojima ih učimo. Norme po kojima je svako sebi uvek centar Univerzuma i uvek svako od nas polazi od sebe i svog ličnog interesa.
Satanisti ismevaju Boga koristeći metode koje većina ne može da vidi, jer većina niti je želela, niti je imala vremena da nauči i zna, ma šta mislila o sebi. Iz razloga što većina već misli da sve već najbolje zna, da nema dalje, dok je realnost da pojma nema o bitnim stvarima, a one su vezane isključivo za Boga i način Njegovog Delovanja. 
 


"Do duhovnog razvoja se dolazi na dva načina. Tako što služimo drugima, ili što služimo sebi". Poznato ? 
Većina bira uvek ovo drugo, bez da razmisli da li u ovome ima uopšte istine, a nema.
"Radi onako kako tebi odgovara i neka ti to bude jedini zakon"- Alister Krouli, sa nadimkom Zver.
Ko danas ne živi po Krolijevom uputstvu ? Kroli je jedan od najvećih satanista 19. i 20. veka.
To što idemo u crkve i džamije, ili što govorimo ispravno, a ne živimo ono što govorimo, prvi mi sami, gde nas to svrstava ?
Đavo dolazi na misteriozne načine. Opasno šapuće i savetuje. Sami biramo da li ćemo prihvatiti njegove "savete", ili ne. 
I odgovornost je u isključivo u našim rukama, ne u njegovim. Đavo je toga vrlo dobro svestan i dobro pazi da njegov posao mi uradimo za njega, dok je odgovornost u našim rukama.
Bez naših postupaka njega ne bi ni bilo. Naši izbori i postupci prema drugim Ljudima su uzrok njegovog postojanja, iako nas je ubedio da ne postoji. I niko nije nevin kada je ovo u pitanju.
Ništa nije završeno, tek predstoji težak period. Nismo još na nivou kada ćemo svi, zajedno, da naučimo najbitniju lekciju i da shvatimo da Bog zaista postoji. Da znamo u svakom momentu, a ne da verujemo u bilo šta. Moramo se izlečiti pohlepe, egoizma, hedonizma, zlobe, ljubomore, spletkarenja i ogovaranja. Moramo odrasti i postati Ljudi.
Svako treba da se zagleda u sebe, jer će Bog, pre ili kasnije, intervenisati na Zemlji. I treba biti spreman za njegovu Intervenciju, srcem i dušom, a ne džakovima brašna u podrumu, koji nam neće biti od nikakve pomoći.
A sat i čas Njegove Intervencije ne zna niko osim Njega Samog.
Svako od nas odgovara isključivo i samo za sebe. Tako da upiranjem prstom u bilo koga, ne rešava naš lični problem, samo ga produbljuje. Najlakše je druge ljude optužiti i to radi većina. Ali to zamagljuje naš razum, našu samokritičnost i odvlači nas od jedinog pravog puta.
A taj put je da krenemo isključivo od sebe i da sebe menjamo na bolje. Jer se svet menja na bolje samo i jedino kada menjamo nas same. Kada svoje srce i dušu preko uma očistimo od zla, koje se u svakom od nas krije i sakriva u manjoj, ili većoj meri.

 

Ono što slave bolesnici koji trguju, zlostavljaju i siluju decu, to i zaslužuju.
A to će i dobiti u Srbiji, a ne nanogice, svi do jednog. Nijedan se neće izvući.
Smrtna kazna na Narodnim Sudovima pedofilima, zlostavljačima i trafikantima Decom.
 
 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар