Translate

субота, 4. март 2023.

Il` si Srbin, il` si peder !


Izdajnici u vidu politikanata, mogu da ukinu zakone koji regulišu ubistva, na način da svako ko je zaposlen u državi ne odgovara za ubistvo. A onda i da počnu da ubijaju ljude po ulicama.
Da ubiju bilo kome nekog bližnjeg, da li bi rekao, "nema veze, to je po zakonu" ?
Isto važi i za zakone o izdaji, veleizdaji i podrivanju ekonomske bezbednosti zemlje.
To što su ih pederi, zločinci u državnom udaru zadnjih 30 godina ukinuli, to ne znači da neće odgovarati za ta zlodela baš po tim zakonima, jer su ih ukinuli sa namerom kako bi ta najteža krivična dela i činili. I to treba da bude svima jasno, iako mnogi veruju da žive u bezakonju i anarhiji. Ovo su samo vremena u kojima će se svako pokazati onakvim kakav zaista jeste. 
Odgovaraće svi u lancu ukidanja i kršenja tih zakona, počev od onih koji su sastavljali Ustav, predlagača, preko nameštenih i postavljenih lažnih poslanika koji su ih izglasavali, bez da će moći bilo ko da se izvuče. Nijedno izdajničko pseto neće dobiti propusnicu. 
Biće im zaplenjana sva imovina za koju veruju da je njihova, kao i veći deo onoga što su nasledili ukoliko su im preci bili u "privatno-državnom partnerstvu", jer njihova nije i radiće najteže fizičke poslove, ukoliko žele da izađu iz zatvora. Ukoliko ne rade, biće u zatvorima doživotno.
Što se tiče Kosova i Metohije, to je tema na kojoj će se videti ko je Srbin, a ko peder. U koš pedera idu i svi oni koji se "ne zameraju" i  "gledaju sebe", ovde neutralnih nema, niti može biti.
Nema sredine, po sistemu "malo sam peder, a malo Srbin", sve zavisi kako mi odgovara u datom momentu i u kom pravcu ide talas. Svako ko podržava i promoviše odricanje od Kosova i Metohije, u medijima i na društvenim mrežama, odgovaraće takođe za izdaju, jer je u istom delu sa onima koji izdaju sprovode u delo i operativno.
Lepo je što svako ima svoje mišljenje, ali ono treba da bude zasnovano na činjenicama, argumentima i da ne nanosi štetu narodu i državi u vidu promocije i podrške izdaji. U ovom slučaju ovo pedersko mišljenje "pametnih" koji promovišu odricanje od Kosova i Metohije, vodi ka tome da ovaj narod potpuno nestane. To što je neko peder, ili retard, a ima pristup medijima, ili društvenim mrežama, to ne znači da može da laprda šta želi, pogotovu ako je u pitanju nestanak ovog naroda. 
Tada sledi odgovornost za izgovorene i napisane reči, u veoma bliskoj budućnosti, iako mnogima deluje kao da niko, nikada, nizašta neće odgovarati. Neka nastave da žive u svojim zabludama, svaki peder će odgovarati za svoja dela, mnogo brže nego što misli. I nijedan peder više neće moći da bude zaposlen u poslovima koji se tiču države, to takođe mora da im bude jasno. 
Teško delo je i promocija odricanja Srba od Kosova i Metohije, jer se to zove psihološko-propagandni rat, protiv naroda Srbije. A ukoliko to radi neko ko je državljanin Srbije, samim tim krši Ustav i mnoge zakone, koji se tiču teritorijalne celovitosti Srbije. 
Tako da, pre nego što bilo ko, bilo gde, bilo kada, iznosi svoje mišljenje na temu Kosova i Metohije, ma koliko ono bilo "pametno i radikalno", treba prvo dobro da razmisli, da li je to mišljenje i stvarno njegovo i da li ne podržava izdaju, a samim tim u izdaji i učestvuje. I da li je spreman da zbog današnjeg "svog mišljenja", sutradan kopa po rudnicima za tri obroka dnevno i spavanje u zatvorskoj ćeliji. I to baš po rudnicima koji se nalaze na Kosovu i Metohiji, da gleda u realnom vremenu, srećan narod koji tamo živi u okviru svoje Srbije. 
I svi treba da znaju, da sve što je izrečeno, napisano, u bilo kojim medijima i na bilo kojim društvenim mržama, ostaje zauvek zapisano kao dokaz. Nemoguće je obrisati potpuno. 
Takođe treba svima da bude jasno kao dan, u svakom momentu, Kosovo i Metohija jesu, bili su i biće zauvek deo Srbije. Kome ovo ne odgovara, a želi da bude "građanin" sa "svojim mišljenjem", široko mu polje. Pasoš ima, a "građanska" Evropa mu je tu na pragu.
Ovo je Srbija, država Srbskog Naroda koji je pored Rusa jedini državotvorni Narod u Evropi, i manjina koje sa Srbima žive milenijumima na ovim prostorima, u kojoj su Kosovo i Metohija sastavni deo bili, jesu i biće zauvek. Tu se sve završava. 
I tu nema razgovora, pregovora i odricanja. Tako je bilo, tako je danas, a tako će zauvek i biti.



Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар