Translate

субота, 4. март 2023.

Lajte pseta, izdajnička ...

 

Jedino Ujedinjenje po Bogu, Ljudima i prirodi, genetici i Narodu, je ujedinjenje za početak svih danas nazvanih Slovenskih Naroda. To je Jedan Narod, deljen milenijumima smišljanjem raznih nacija. Religija ne čini jedan Narod, jer religija nije sastavni deo Ljudskog Bića.
Satanisti, nacisti, beogradske ustaše, pederi, raspale bolesne kurvetine, duševni bolesnici i psihopate, koje lažni mediji predstavljaju "elitom" u Srbiji, a koji pre svega Srbi nisu, nikada neće uspeti da usade mržnju među Srbima u odnosu na Braću Ruse sa kojima imaju iste korene i poreklo. Srbi i Rusi i svi ostali Sloveni, jedan su Narod, Rod, Rasa, Raseni. 
Srbi ne mrze nikoga, a pogotovu ne Ruse, niti će ikada mrzeti bilo koga, a Ruse ni u najluđim snovima bolesnika koji pokušavaju da mržnju i stvore. To je samo dokaz da o Srbima ništa ne znaju, iako generacijski već nekoliko vekova među Srbima parazitiraju. Da su loši analitičari i promatrači, jer da znaju bilo šta o onima koje glume dok su im zauzdali državu i institucije, znao bi ovaj šejtanov okot, da Srbi za mržnju ne znaju, niti mogu da znaju. 
Umreženi sa njihovim kolegama iz Rusije, koje braća tamo nazivaju "petom i šestom kolonom", a isto tako i sa satanistima sa Zapada, svi zajedno,  prioritetni cilj im je da izazovu mržnju u Srbima kada su Ruska Federacija i braća nam Rusi, kao narod, u pitanju. Uzalud se trude i gube vreme, koje za njih nezaustavljivo teče. I svi će odgovarati, bez izuzetaka. Prelepo je to što su sve fekalije same isplivale na svetlo i same se pokazale, da ih dobro vidimo. Čak i one "namazane fekalije" koje se koriste forama kako ne bi provalili njihovo delovanje, glumeći "rusofile" i "srbende" sve vreme, sada su već svima vidljive. Možda ih većinski narod još uvek ne vidi, ali većina ionako nije bila ta koja se je ikada pitala za bilo šta. Hvala svima što su isplivali u ovim vremenima, da ih vidimo i dobro zapamtimo. A čitav narod će ih uskoro takođe videti skroz ogoljene, uz Božju Pomoć. 
U njihovim namerama uspeti neće, ali oni koji prežive period koji dolazi, uspeće da do kraja života u Srbiji rade najteže poslove za tri obroka dnevno. To im je zagarantovana sudbina na Zemlji, a po odlasku će takođe imati još većih problema, sa onim koga Bogom nazvasmo, a protiv koga su oni svesno ustali. 
To što će mnogi tvrditi, kako su "stari i penzioneri", te "ne mogu da rade", neće im biti od nikakve koristi. Pošto nisu stari da danas laju, dok sve vreme nezasito sisaju krv Srbima, i da se bave zločinačkim radnjam na štetu Srba, neće biti ni stari da dok hodaju i dišu, kopaju po rudnicima u Srbiji. Prvenstveno u onim rudnicima na Kososvu i Metohiji, da odozdo kao pacovi iz rupe, što u realnosti i odgovara njihovom "karakteru" koji je uvek na prodaji, gledaju kako nisu uspeli da ukradu ovaj deo Svete Srbske Zemlje i predaju ga svojim šefovima, satanistima iz beloga sveta. Da odozdo, iz zemlje koja predstavlja materiju za koju jedino znaju, gledaju svoj neuspeh. 
Nijedno izdajničko kopile, koji Srbi nisu, ali se tako predstavljaju i rođeni su na prostoru Srbije,  neće uspeti da se izvuče i prođe nekažnjeno. Sav svoj lavež na štetu Srba i Srbije, pogotovu ovaj gde "svojim mišljenjem" i narativom pokušavaju da menjaju svest ljudi u Srbiji i izazovu mržnju prema Rusiji i Rusima, okopavaće po Srbiji preko dana, a u zatvorima će samo spavati. I tako do kraja svojih bednih, izdajničkih i ljigavih, a ujedno danas parazitskih života. Da vide malo kako je to kada se realno radi neki posao, kako ga oni fensi nazvaše, a njime se nikad ne baviše, jer su paraziti koji krv sisaju, posao "proizvodnje i usluga". 
Svi će "profesori i doktori" i ostale "struke" od kojih smo u Srbiji imali samo štetu, a nikakve koristi, na čelu sa "akademicima" uz pesmu kao lažni proleteri čiju genetiku izdajničku nose, odraditi u zatvorima ne samo plate i ono što su pokrali od ovog naroda, dok sve vreme rade na njegovu štetu. Već će odraditi i fakultete koje su im platili naši preci, a koje su oni kasnije, kao i kupljene diplome parama naroda, koristili kao oružje protiv tog istog naroda. I to sve sa kamatom, a kamata će se određivati i po broju izlajanih reči koje su koristili kako bi izazvali mržnju među Srbima, prema bilo kome i bilo čemu. Pogotovu prema braći Rusima i čitavom narodu Ruskom. 
Takođe će im biti zaplenjena sva imovina za koju veruju da je njihova danas, a ovde se računa i ona koju su nasledili, od istih takvih "akademskih" roditelja koji su pokrali tu imovinu od naših predaka, sve vreme radeći na njihovu štetu, preko njihovih para od poreza. 
Zato neka laju što više, da se lepo pokažu, da ih čitav narod vidi. A posle zločina zna se.
Sledi Kazna, jer je jedino tako ispravno i jedino se tako neće pojaviti ponovo kao zlo seme u budućnosti koja dolazi, kada znaju da će svako njihovo zločinačko delovanje biti kažnjeno.
Jedino je odgovarajuća Kazna koja sledi za počinjeni zločin, Pravda. Sve ostalo je izbegavanje odgovornosti, gde zločinac pošto nije odgovarao, nema namere da sa zločinom i prestane. Već je uvek sledeći zločin u kome učestvuje po pravilu i veći i teži od onog prethodnog.
Lajte pseta izdajnička, da vas čitav narod vidi. Danas lajte, sutra ćete plakati. 




Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар