Translate

среда, 15. март 2023.

Vreme Odgovornosti je tu, na Pragu ...

 

Prvo što svi mora da znaju je da je prioritet Sloboda i Oslobađanje od špijuna satanista, koji među Srbima glume Srbe, a koji Srbi nisu. I svi mora da znaju, da niko od njih ne bi učestvovao u tome u čemu su učestvovali,  da su znali da će odgovarati. Slepo su verovali da su zaštićeni, ni sanjali nisu da će se njihovi šefovi sa Zapada naći u istom loncu sa njima. U loncu u kome ne mogu pomoći ni sebi i zaštititi ni sebe, kamoli svoje piune, ove gmazove koje su postavili i instalirali u Srbiji u svim sferama društva, kao i svim institucijama.
Satanisti će u lažnim medijima u Srbiji, koji su svi do jednog pod njihovom kontrolom, optuživati sve i svakoga za ekonomsku situaciju u kojoj ćemo se naći. Rotšilde, Rokfelere, Rusiju, specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, razne Putine, razna ministarstva i stranke, ali ne i "ministre" u realnosti satanističke špijune, državne institucije, "Srbiju", vanzemaljce, sve nežive entitete u kojima obitavaju paraziti sa ličnim imenima i prezimenima, samo kako bi svoja imena i prezimena izbegli. Sakrivaće se iza svega i svačega da premantaju narod i opet ga prevedu žednog preko vode. Biće tu i "to je zato što nismo predali Kosovo i Metohiju", kao i "to je iz razloga što nismo uveli sankcije Rusiji".
Optuživaće sve i svakoga, samo neće odgovorne i realne krivce za stanje u kome će se naći čitava Srbija. Biće svakojakih predstava na Pinku, RTS-u, N1, Hepiju i ostalim "televizijama", kako bi pokrili sve vrste publike. Biće i predstava po raznim "nezavisnim jutjub kanalima", kako bi zamajavali one ljude koji donekle shvataju gde je problem.
Srbi u Srbiji i sav narod koji u njoj živi, mora da znaju u svakom momentu, da je za stanje u finansijama Srbije koje dolazi, glavni i odgovorni krivac, glavom i bradom, poluretard sa imenom i prezimenom Jorgovanka Tabaković na prvom mestu. I odgovornost za sve što će uslediti je u najvećoj meri u njenim rukama. Ona je ta koja je sprovodila u delo naloge satanista, među prvima, koji ne bi bili sprovedeni u delo da nje nije bilo.
Da li bi to radio neko drugi da je ona rekla "Ne", drugo je pitanje, ali znamo da rekla "Ne" nije, nego je pristala da učestvuje u zločinu nad Srbskim Narodom. Dok je sve vreme primala samo mesečnu platu od 5 hiljada evra u zemlji u kojoj većina radi za 300 evra, ne računajući šta je sve pokrala od Naroda Srbije, a njoj ne pripada. Ovaj poluretard satro je privredu i ekonomiju Srbije po nalogu satanista sa Zapada. Znači, da nema nje i njoj sličnih "ministara", koji ne pristaju da učesttvuju u zločinu nad Narodom Srbije, nikakvi Rotšildi, Rokfeleri i ostali, ne bi mogli ništa da urade.
Odmah posle nje, sledeći odgovorni su Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i Siniša Mali i svi oni imaju svoja imena i prezimena. Nije odgovoran ni NALED, ni USAID, ni SNS, ni Trilateralna Komisija, ni Ist-Vest Bridž, ni Rimski Klubovi, Malteški Vitezovi, Masonerija, već isključivo ovi gmazovi i retardi koji, gle čuda, svi imaju svoja imena i prezimena.
Da su znali da će se Srbija naći u situaciji u kojoj će se naći, ni pod pretnjom zatvora ne bi prihvatili da se bave time čime su se bavili. Prihvatili su da satru ovaj narod samo iz razloga što su verovali da je "odgovornost" samo reč, da neće nikada odgovarati, a da će tu reč koristiti da zamajavaju narod. Potpuno isto kao kada se neki klinac koji ima starijeg brata koji ga brani, kurči nad svojim vršnjacima, jer zna da mu ne smeju ništa zbog brata.
Vreme odgovornosti dolazi, a "starijeg brata" više nema. A pored pobrojanih su odgovorni i svi ostali lažni ministru zadnjih 30 godina, svi u vrhovima svih institucija, vojske, svih službi bezbednosti, sudovima i tužilaštvima, medijima kako sa nacionalnom frekvencijom, tako i oni u lokalu, razne lažne opozicije, profesori na svim državnim fakultetima, lažna akademija SANU, svi vodeći iz "kulture", svi lažni biznismeni, tajkuni i čitava ostala lažna "elita", sve sami gmazovi, nesrbi, nacisti, satanisti, drogirani pederi i prostitutke, sa fensi nazivima i titulama koje su dobili baš od tog kvarnog antisistema za čiji račun rade. Otkud fensi nazivi ?
Pa baš iz razloga kako bi narod mislio da su "nešto iznad", "nešto posebno", "bolji i drugačiji",  "elita", dok je jedina istina da su to sve sami pedofili, pederi, psihopate, poluretardi, narkomani i prostitutke.
Šta je dobro u svemu ovome ? Dobro je to što svi oni imaju svoja lična imena i prezimena po kojima se raspoznaju i po kojima ih narod poznaje. I što za sve njih i njihova zlodela postoje neoborivi dokazi. Za svakog od njih, ponaosob, ima dokaza kao Mont Everest kada bi se naslagali jedan na drugi u vidu papira.
I čitav narod mora dobro da pazi, da mu ne uvale neke druge teme koje će narodu odvratiti pažnju, a sakriti njih kao odgovorne krivce.
Svi ti bahati, nevaspitani, prosti, osioni i poluretardirani drogirani paraziti, u zemlji koja nema ni privredu, ni poljoprivredu, sve vreme su primali ogromne plate i dodatno zarađivali krađom imovine ovog naroda, tako što su prodavali budzašto imovinu koja pripada Narodu Srbije. I tako što su zaduživali pokolenja Naroda Srbije, koja još nisu ni rođena.
Otud je dolazio novac za njihove ogromne plate, dok su na ovaj narod ujedno nahuškali "bankare", "izvršitelje", "sudije" i policiju da na silu i sprovodi u delo njihove zločinačke zajedničke "odluke" koje su protivustavne. Šljam i bagra koja glumi sudije, izvršitelje, bankare i načelnike policije, koja je vrlo dobro umrežena, otimala je i dalje otima imovinu i nekretnine ljudima u Srbiji, koji su tu imovinu sticali generacijama. Otimali i otimaju imovinu u koju su generacije ulagale čitave svoje živote, a onda je prevodili i prebacivali na svoje lično ime, sve to lepo zavodeći u "digitalnom katastru".
Za par hiljada evra izmišljenim i "kamatama" nakalemljenim lažnim dugovanjima prema svemu i svačemu, otimali su za sebe višestruko vrednije nekretnine i direktno pljačkali ovaj narod. Otimali mu i ono crno ispod nokta, bez imalo stida, srama i empatije, takvi kakvi jesu, dno dna ovog društva u svakom pogledu. Nedopravljeni i retardirani drogirani bolesnici, pederi i najobičnije prostitutke.
Znači, narod čiju su zajedničku Narodnu Imovinu prodavali budzašto da bi imalo para za njihove plate, i narod koji su zaduživali po bolesnim kamatama kod belosvetskih hohštaplera pod nazivom "bankari" da bi oni primali plate, sada su napali i direktno organizovani po zločinačko-kriminalnim grupama, da mu otmu i to malo što ima. Sve vreme zaštićeni u svojim zločinačko-kriminalnim delima od strane lažne države, koja je totalno urušena po svim šavovima korupcijom i kriminalom i koja kada je dobrobit naroda u pitanju, više ne postoji. To sve govori o "karakterima" te bagre drogirane, takođe parama naroda kupljenom drogom.
Narod u Srbiji mora da bude svestan, da njegov neprijatelj nisu nikakvi Rotšildi i Rokfeleri, niko preko 7 mora i 7 gora, nego isključivo ta bagra izdajnička koja se uvukla među njega, koja mu je u komšiluku. I koja je svojim postupcima nad ovim narodom izvršila egzodus i genocid u zanjih 30 godina na ovim prostorima.
Nema više zamajavanja i trikova kojima će da odvlače pažnju ovom narodu, vreme odgovornosti za koje nisu ni sanjali da će doći, dolazi. Mora da odgovaraju svi do jednog za svoje zločine, kojima se nikada ne bi bavili, da su znali da će i odgovarati.
Narod ne sme da uzima pravdu u svoje ruke, bez Narodnih Sudova i Ženevske Konvencije, koja odlično uređuje odnos namesničke okupatorske vlade prema stanovništvu koje je okupirala. Deklarisala se ona kao namesnička, ili ne, ona jeste okupatorska i jeste prekršila sve članove Ženevske Konvencije.
Svi oni, kao strani špijuni, su okupatori Srbije postavljeni na pozicije moći u državi, a ne birani na bilo kakvim izborima, jer u Srbiji nikada pravih izbora nije ni bilo. I za to takođe postoje neoborivi dokazi, da su "izbori" uvek bili samo šarada, a da se i pre "izbora" znalo ko će i koju poziciju moći u Srbiji zauzeti od strane okupatorskih špijuna, koji imaju svoja imena i prezimena. I Biće im suđeno po Ženevskoj Konvenciji koja za neka njihova dela predviđa i smrtnu kaznu, a za ostala dela doživotne robije uz zaplenu imovine koja je stečena kriminalom i zločinom, a koja će biti vraćena pravim vlasnicima uz kamatu koju će odraditi po zatvorima.
Tako da narod nema potrebe da prlja ruke ovim gnjidama, već mora sve da ih pohapsi, da im zapleni sve što su pokrali i da im sudi na Narodnim Sudovima. Oni koji budu pobegli iz Srbije, biće vraćeni mnogo brže nego što misle, tako da ti i takvi ne treba nikoga da brinu. A ta bežanija će im biti upisana kao otežavajuća okolnost.
Nikakve "revolucije" i nasilje, jer ukoliko do toga dođe, to je prevara kako bi se najodgovorniji krivci koji se kriju u mraku koji upravljaju čitavom predstavom na tlu Srbije izvukli, tako što će žrtvovati ove za koje narod već zna da su zločinci, a oni opet iz mraka svojim novim igračima nastaviti da upravljaju državom u pravcu gde za njih odgovornosti i robije nema.
Znaju se i sva njihova imena, za njihovo zločinačko delovanje takođe postoje neoborivi dokazi. Neće se nijedan pojedinac od njih izvući, šanse nema.
Ovaj put ne smemo dozvoliti da nas opet preveslaju i namagarče "protestima" i "revolucijama", kao što su nam to uradili 5. oktobra 2000. godine.  
Već da konačno svi do jednog, sa svojim imenima i prezimenima, odgovaraju za svoje zločine i zlodela koje su počinili prema ovom narodu, pred Narodnim Sudovima sa Porotama i po Zakonu.
Jedino je to Pravda i jedino po Bogu. Narodni Sudovi i Ženevska Konvencija.
  


Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар