Translate

уторак, 18. октобар 2022.

Okupirana Srbija ...


 

Dok okupator sprovodi vojnu operaciju usmerenu prema Narodu Srbije u vidu zapošljavanja svojih "vojnika" u ionako prepunom državnom parazitsko-zločinačkom aparatu koji izdržava Narod Srbije, kao i preko 25 "ministarstava" u kojima će biti preko medija prikazani kao "ministri" zaverenici u državnom udaru, vojska, policija i BIA se prave mrtvi.
I dok se okupator u vidu "predsednika i vlade" sprema da napadne ovaj narod sa svojom vojskom uhlebljenih vojnika u "državnom sektoru" koji će izvršavati bez pogovora po ko zna koji put zločin nad Narodom Srbije, a tu spada i represija nad domaćim stanovništvom, mrtvi se prave i tužioci i sudije. 
Iako veći deo Srbije zna da nikakvih izbora nikada nije ni bilo, već da živimo u konstantnom državnom udaru zadnjih par decenija, kao i da u biračkom spisku postoji preko 2 miliona mrtvih glasača, ovi koji "samo rade svoj posao" treba da znaju da je za izdaju u ratu i dezerterstvo zagarantovana smrtna kazna. A Narod Srbije je napadnut specijalnim metodama propagandnog i psihološkog ratovanja, kao i hemijsko-biološkim i tehnološkim sredstvima zabranjenim po Ženevskoj Konvenciji. 
"Brzi internet 5G" je zločinačko vojno oružje koje je po čitavoj Srbiji raspoređeno preko vojne operacije okupatora, u vidu "repetitora" i "LED uličnog svetla", dok ujedno nema nikakvog odgovora od strane vojske, policije i BIA, koji svi zajedno "hrabro žmure" na ovaj napad na čitav Narod Srbije. 
Srbija je okupirana od strane okupatora koji je prekršio sve kodekse i tačke Ženevske Konvencije, bez da se identifikuje za čiji je račun okupirao Srbiju, iako po međunarodnom ratnom pravu to mora da uradi u roku od najviše godinu dana, ukoliko od samog starta ne nosi uniformu vojske kojoj i pripada. Pošto okupator i dalje odbija da se identifikuje već koristi civilna odela bez oznaka, legalna je meta kako vojske, tako i policije i BIA. Bez da treba da čekaju na bilo čije odobrenje i nalog, po međunarodnom ratnom pravu i Ustavu RS imaju pravo da deluju prema njima. 
Oni koji "samo rade svoj posao", to im neće biti olakšavajuća okolnost sutradan već nasuprot, jer oni svoj posao mora da rade po Ustavu RS, a ne po nalozima bilo koga i bilo čega. 
Tačno je da oni "samo rade svoj posao", ali ga rade selektivno. Rade ga prema Narodu Srbije koji ih plaća i koga potkradaju i uništavaju korupcijom, ali taj njihov posao nikako da urade prema onima koji su okupirali Srbiju. Itekako su ažurni kada treba da se uništava Narod Srbije, ali kada treba da se procesuira neko od zaverenika u državnom udaru uz toliko dokaza koje sada već vidi i čitav Narod Srbije kome to posao nije da vidi, a za koje se prave da ih ne vide oni kojima je posao da ih vide, nekako im slabo ide to njihovo "samo radimo svoj posao". 
Učinak "radnje svog posla" je da nijedan od okupatora Srbije za zadnjih 20 godina niti je odgovarao, niti je procesuiran, iako su u konstantnom državnom udaru preko lažnih izbora i u delima zločina protiv čovečnosti i genocida nad Narodom Srbije, počev od 5. oktobra 2000. 
Imaju još malo vremena svi oni, kako pripadnici vojske, policije i BIA u vidu visokih oficira, tako i tužioci i sudije. A onda će i oni biti tretirani kao okupatori Naroda Srbskog i biće im suđeno za zaveru protiv i okupaciju Naroda Srbije, te genocidu i zločinu protiv čovečnosti.
Biće stavljeni u isti koš sa okupatorom u vidu "vlasti", "opozicije" i "medija" u Srbiji i biće od Naroda na čijoj grbači berićetno obitavaju dok ga kao karcinom izjedaju iznutra, tretirani potpuno isto kao i ostali pomenuti koji se nisu identifikovali i obukli "uniformu" da čitav Narod vidi ko ga je to okupirao i sa kime i čime ima posla.
Na Narodnim Sudovima i prema Ženevskoj Konvenciji, svim okupatorima koji rade za strane službe, tajna društva i ostale takozvane međunarodne institucije i korporacije, a koji se i dalje ne deklarišu, biće suđeno i dobiće doživotne kazne zatvora i smrtne kazne streljanjem, ili smrtonosnom injekcijom, po izboru.
Ukoliko se svi pobrojani ne deklarišu odmah javno za čiji su račun okupirali Srbiju, kako bi Narod Srbije znao kako da se prema njima postavi, ili ne počnu da rade svoj posao po međunarodnom pravu i Ustavu RS oni koji ga ne rade, uskoro Narodu Srbije neće biti potrebne njihove dobro plaćene usluge kojima i dalje odbijaju da se bave, ali novac redovno uzimaju od Naroda Srbije, jer će za oslobađanje od okupacije dobiti pomoć od Ruske Federacije i Sjedinjenih Američkih Država.
A onda će i svi pobrojani odgovarati na Narodnim Sudovima i dobiti kazne onako kako i zaslužuju.
Iza Naroda Srbije stoji međunarodno pravo, Ženevska Konvencija, međunarodno ratno pravo, uticajni ljudi na strani Dobra širom sveta, čitava Ruska Federacija i najbitnije od svega, Božiji Zakoni.
Narod Srbije će se prema okupatoru odnositi nemilosrdno i nijedan učesnik okupacije, izdajnik i strani špijun se neće izvući i proći nekažnjeno. Bekstvo iz Srbije će se tretirati kao otežavajuća okolnost i svi do jednog biće vraćeni u Srbiju da im se sudi. Neće biti mesta na planeti gde će moći bilo ko da se sakrije, jer se promene trenutno dešavaju na čitavoj Zemlji po istim pravilima i istim principima i merilima. 
Biće razmena zločinaca i izdajnika među svim narodima, tako da svako ko bude pružio utočište u Srbiji na svoju ruku bilo kom izdajniku i okupatoru bilo kog naroda sveta, odgovaraće i za to zlodelo.
Ratnim zločincima se ne sme pružati utočište, genocid i zločin protiv čovečnosti ne zastarevaju.
Svako ima lično ime i prezime, tako će mu biti i suđeno i to javno da čitav Narod gleda u realnom vremenu umesto raznih rijaliti programa, za koje će takođe biti suđenja onima koju su ih organizovali, emitovali i promovisali. Bez mogućnosti da se bilo ko sakrije iza bilo kog neživog entiteta, bilo koga, bilo čega, ili bilo gde. Već će svako biti tretiran po imenu i prezimenu, jer svako odgovara samo i isključivo za sebe. Za svoja dela i nedela, svoja činjenja i nečinjenja. 
Svako mora da izabere stranu sam za sebe, a vremena je sve manje i manje. Za izbor je ostalo još 5 dana. Bog, ili Đavo ?  
Srbija uvek iznad svega. Samo Bog zauvek iznad Srbije.






I am my Brother's Keeper, and I shall not fear ...


Нема коментара:

Постави коментар