Translate

субота, 1. октобар 2022.

Srbi u Srbiji ...



Zašto nacisti u državnom udaru u Srbiji koji su ukrali Srbiju od naroda, stalno imaju potrebu da prete Srbima ? 
Čemu ucene, pretnje, što su sve teška krivična dela ? Zašto tužilaštva i sudovi ćute na sve ovo, dok nacisti u državnom udaru prete Srbima u Srbiji ? Zašto ćute na najteža krivična dela, kome oni služe, dok ih Srbi plaćaju ?
Zašto prete Srbima u Srbiji nacisti u vidu "vlasti" i "institucija", dok su svi ostali koji nisu Srbi itekako zaštićeni ? Svi ostali u Srbiji imaju "svoja prava",  jedino se Srbima u Srbiji preti i jedino se Srbi u Srbiji ucenjuju od strane nacista sve vreme. 
Čemu ucene i pretnje oko medikamenata koje Srbi ne žele u svom telu, pretnje Srbima sa Kosova i Metohije da "glasaju" u Vranju, špijunaže za strani intreres koje nazivaju "popisom", ako su ispravni i rade u interes Srba ? Zašto nisu pretili i ucenjivali "migrante" medikamentima, nego ostaše bez medikamenata u svojim telima ?
Zašto su teroristi u vidu "migranata" u Srbiji zaštićeni ? Zašto se parama Srba plaćaju "migranti" iz budžeta Srba koji su i dalje većina, hvala Bogu, u Srbiji ? Gde je pravo većine i gde su svoji na svome ?
Zašto se Srbi zadužuju kod belosvetskih lihvara kako bi se novac dao "migrantima" ? Zašto se teroristima daje veći novac od onog koji u Srbiji Srbi dobijaju u vidu plate i penzije na mesečnom nivou ?
Zašto nacisti koji su ukrali Srbiju od naroda sa Vučićem i Brnabić na čelu, rade sve protiv Srba u Srbiji ?
Zašto predstavnici Rusije uvek prilikom razgovora i pregovora pitaju sagovornike, "da li vi imate podršku naroda koji predstavljate za to što tražite od nas, kao i za to što radite" ?
Da li ovaj šljam ima podršku Srba za njihova zlodela kojim se bave, a koja su na štetu Srba u Srbiji ?
Čemu pretnje i ucene od strane "države" i "institucija" usmerene ka Srbima u Srbiji na čijoj se teritoriji "institucije" koje Srbi plaćaju nalaze ?
Prete onima čiji su preci prvo stvorili, a onda i ginuli za ovaj narod, zemlju i državu ? Čija je Srbija država ?
Zašto nema "izbora" na Kosovu i Metohiji ? Zašto nema "popisa" na Kosovu i Metohiji ? Da li će učestvovati u "popisu" braća Albanci koji žive na Jugu Srbije ? Da li su ikada učestvovali ?
Ko će da im naplati "kazne" ? Ko sebi daje uopšte za pravo da preti nekakvim kaznama Srbima u Srbiji ?
Ko će sutradan da upregne itekako ažuran satanistički sistem u vidu "sudova" kada su Srbi u Srbiji u pitanju, da Srbima "sudi" ? Itekako ekspeditivni kada treba satrti Srbe na čijoj su teritoriji "sudovi", a nikako da svoj posao obave prema nacistima koji su ukrali Srbiju od Srba ? 
Za čiji račun sude "sudovi" u Srbiji ? Ko to sebi daje za pravo da Srbima u Srbiji sudi ? Srbima na njihovoj teritoriji ? 
Čija je ovo država ? Kome oni prete, koga oni plaše, koga oni ucenjuju ?
Šta to rade nacisti i strani špijuni Srbima u Srbiji, a Srbi ćute sve vreme ? 
Dokle će Srbi da ćute dok im bagra, šljam, nacisti, pederi, seksualni manijaci, pedofili, kurvetine i narkomani prete "kaznama" ako nešto ne urade, tamo gde treba da budu svoji na svome ? 
Tamo gde ako bilo ko treba da preti bilo kome su baš ti Srbi u Srbiji, koji treba da prete nacistima koji su im ukrali sve što imaju, pa i živote ?
Vreme je da Srbi ne prete, nego da sprovedu u delo hapšenja nacista , špijuna i izdajnika u Srbiji i da ih strpaju na doživotne kazne zatvora, a da ključ bace u ambis. 
Ma koliko ih bilo, Srbi mora da urade to što pre i da ih sve pohapse i osude po ubrzanom postupku, a treba krenuti od "ustavnog suda".
Da se jednom za svagda reše tog najgoreg okota izdajničkog, ubačenog kao kukavičje jaje ovom velikom narodu koji je stvorio civilizaciju Evrope i sveta.
Vreme je da se Srbi konačno osveste, ustanu i uzmu u svoje ruke ono što im je ukradeno i oteto od strane nacista i satanista, preko države koja mora biti u rukama Srba i institucija koje moraju biti Srbske i nikako drugačije.
Krajnje je vreme da Srbi budu Srbi i da sami počiste gamad nacističku koja je uzurpirala njihove živote, državu i institucije.
Rusi su završili posao u Ukrajini. Nemaju potrebe da više sprovode specijalne operacije osim u ponekom lokalu, jer će sada ostatak Ukrajine sam da priđe Rusiji. 
Sada je pravi istorijski trenutak da se Srbi osveste i shvate ko je gazda, vlasnik i šef u Srbiji, a ko je ukrao državu od Srba. 
Da konačno shvate čija je ovo zemlja i da više nikada ne sme biti nikako drugačije. Da više nikada ne smeju da dozvole da ih prevarom i lažima porobi otpad ljudskog roda u vidu nacista. 
A braća Rusi će sada imati vremena da pomognu svojoj braći Srbima, čim Srbi i postanu, jer su Rusi postali ponovo Rusi.  
Uvek u životu postoje prioriteti, a prioritet je bio Ukrajina i on je završen. Laboratorije su izolovane, deca spašena iz katakombi, trgovina organima nedužnih ljudi je zaustavljena. Sada Rusi mogu da se posvete svim nacistima širom sveta, uz pomoć svog ogromnog obaveštajnog aparata i da po Bogu i zakonu satru sve naciste na planeti.
Hrabrim Srbima i Bog pomaže, a takođe i braća Rusi.
Vreme je da Srbi budu Srbi, a za ostalo će se Bog pobrinuti. Ali Srbi moraju sami da ustanu za ono što je njihovo i da satru jednom za svagda naciste koji su uništili u Srbima sve ono što ih je nekada krasilo, pre svega.
Na kraju Bog Pobeđuje. 
Sa Srbima u svojoj Srbskoj Carevini.
Sa Bogom UVEK i ZAUVEK na vrhu. 

I am my Brother's Keeper, and I shall not fear ...

Нема коментара:

Постави коментар