Translate

четвртак, 13. октобар 2022.

Trio Fantastiko ...

 


Povećanje kamatne stope od strane ne "narodne" banke Srbije ( koja u realnosti ne postoji, jer nije živi entitet te iz tog razloga ona i ne može da povećava kamatnu stopu, već se iza njenog naziva kriju oni koji imaju lična imena i prezimena ) dva puta u poslednjih 3 meseca sa tenedencijom da se ponovi, već glavom i bradom od one koja nosi ime Jorgovanka Tabaković, dovešće do povlačenja novca iz opticaja, smanjiće likvidnost, što će dovesti do urušavanja mnogih radnih mesta i povećanja nezaposlenosti, recesiju i povećanja siromaštva. 
Ovo neće zaustaviti inflaciju, već će se odraziti na dalji rast cena, a para će u opticaju biti sve manje, što dirktno vodi u siromaštvo čitavu Srbiju. 
Veštački održavani kurs više neće moći da se održava, jer više neće moći da nas zadužuju kod belosvetskih lihvara, te će realnost u vidu realnog kursa dinara biti otrežnjujući udar na stanovništvo u Srbiji. Shvatiće da su im plate, realno, 100-150 evra, a ne onako kako im to predstavljaju "stručnjaci" sa TV-a. 
Odgovorna za buduće stanje koje neće biti nimalo zavidno kada je životni standard u Srbiji u pitanju, pored Siniše Malog i Aleksandra Vučića, biće i Jorgovanka Tabaković.
To su ta tri imena koja svako treba da zapamti, čije su reči lažne, ali one koje Narod želi da čuje, a sakrivena dela itekako štetna po Narod u Srbiji. 
I treba ih držati odgovorne za ono što će uslediti sa ekonomskom situacijom u Srbiji već ove jeseni, bez da im se dozvoli da bilo gde pobegnu i odu iz Srbije. 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

I am my Brother's Keeper, and I shall not fear ... 


Нема коментара:

Постави коментар