Translate

недеља, 2. октобар 2022.

Srbija Iznad Svega - Samo Bog Iznad Srbije ...

 

Satanistička agentura Srbiju razvaljuje već vekovima. To su operacije koje traju i koje se nikada ne završavaju. Njihov je završetak predviđen kada Srba više ne bude bilo.
Iz tog razloga mi u Srbiji moramo raspustiti sve izbušene i preuzete operacije koje zovemo "službama bezbednosti", oformiti potpuno nove koje će ginuti i ujedati za Srbe i Srbiju. Zakoni moraju biti donešeni na takav način da više nikome ne padne na pamet da bude bilo čiji špijun na štetu Srbije, dok u Srbiji međ` Srbima Srbina glumi. 
Po uzoru na Ameriku, moramo pod hitno doneti zakone koji će garantovati smrtnu kaznu za bilo čije špijunsko delovanje i koji će garantovano biti sprovođeni u delo do kraja. 
Po nekim internacionalnim pravilima agentura drugih država se ne sme eliminisati, ali ta pravila ne važe za domaće špijune, izdajnike, koji su našli za shodno da na štetu Srba rade, a za strani, satanistički, interes. 
To su strani agenti, državljani drugih država koji u Srbiju dolaze kao "ambasadori", ili prateće "osoblje ambasade", koji onda vrbuju domaće izdajnike, ili uspostavljaju vezu sa onima koji su ranije vrbovani. Takođe se pojavljuju i kao vlasnici, ili direktori stranih firmi i ostali "strani investitori", te razni "novinari", što im je samo "maska" preko koje mogu da deluju u Srbiji i rade na štetu Srba.
Naravno da strana agentura u vidu "ambasadora", "osoblja" i "stranih investitora" ne bi mogla da ima ama baš nikakav uticaj na Srbiju bez saradnika u Srbiji koji Srbe glume, a njihov naziv je špijuni i nikako drugačije. Dakle, špijuni su oni koji rade za strani, uglavnom satanistički interes, a na štetu naroda na čijoj grbači obitavaju i među kojim glume da su isto što i taj narod. Danas je politička scena u Srbiji, kao i vrh svih službi i institucija, pod totalnom kontrolom stranih špijuna koji među nama glume Srbe. Ovi i ovakvi najglasniji su kada se Srbija pominje, ali samo na rečima. Pozivaju se na Srbiju, usta su im puna Srbije, dok sve vreme rade na štetu naroda koji u Srbiji živi i vode taj isti narod na klanicu u bilo kom obliku. 
Naravno da mi ne smemo biti naivni, već treba da pratimo njihove poteze i dela, a ne da verujemo njihovim rečima. I ovi i ovakvi moraju biti sečeni i eliminisani u startu svog delovanja, bez da se bilo kome prašta, ili da se bilo ko od njih koristi kao dupli špijun za kontraobaveštajni rad, jer ta jedna "otvorena vrata" koja im dozvoljavaju da se izvuku kada budu bili uhvaćeni u zlodelu, ostavljaju mogućnost da dolazi i dalje do ovakve pojave u društvu. 
Po uzoru na Ameriku na koju se sve vreme pozivaju kao na "kolevku demokratije" špijuni u vidu "predsednika", "premijera" i "ministara" u Srbiji zadnjih 40 godina, mi Srbi u Srbiji kao većina moramo doneti zakone koji će podrazumevati obaveznu smrtnu kaznu za strane špijune, a naše državljane, ma koje vere, ili nacionalnosti bili, ma kako i koga glumili. 
Nema ovde ničeg okrutnog, baš naprotiv, ovo je zaštita većinskog naroda u Srbiji. Ovde su u pitanju prosti brojevi i prosta matematika, po sistemu bolje 10 špijuna, izdajničkog okota, da izgubi život po zakonu, nego da njih 10 svojim delovanjem odvede u smrt stotine hiljada Srba.
Špijuni se vrbuju tako što se ili ucenjuju zlodelima u kojima su uhvaćeni, ili tako što se usnime dok se bave nedozvoljenim polnim radnjama, ili tako što se plaćaju za svoj rad. Sasvim je nebitno da li je neko vrbovan na osnovu nečasnog dela koje je izvršio, ili plaćen da radi na štetu Srba dok među Srbima Srbina glumi, takav sebe nije smeo da dovede u poziciju da može da bude vrbovan, ili plaćen, a onda zarad ličnog interesa  odvede u smrt nedužne ljude kako bi on opstao. Jadni su oni koji zarad svog izdajničkog dupeta odvedu u smrt hiljade, desetine, ili stotine hiljada nedužnih ljudi u bilo kojoj državi. Ne postoji gori nesoj od ovakve gamadi i ovakvog šljama jednog društva. 
Isključivo je njihov problem i sami mora da snose posledice ukoliko su dozvolili sebi da budu ucenjeni, a ne kakav je slučaj danas gde ti i takvi ne samo da ne snose posledice za špijunažu, već se pored toga što prolaze nekažnjeno za zlodela još i bogate na račun ovog naroda, jer im je to dozvoljena "isplata" za posao koji obavljaju za satanističke službe i tajna društva sa Zapada. 
Iz tog razloga mora da se donese zakon o smrtnoj kazni i nijedan blaži, za sve špijune u Srbiji i mora biti sprovođen po hitnom postupku i do kraja, bez praštanja bilo kome. 
Ovo je jedini način da se ova pojava koja je itekako zahvatila društvo iskoreni, jer kada budu videli svi kako se prolazi za ovaj zločin, više nikome neće pasti na pamet da se tim izdajničkim delatnostima bavi. 
Baš iz razloga što ne samo da su već dva veka prolazili nekažnjeno u Srbiji izdajnici Srbije, već su bili i nagrađivani ogromnim bogatstvom i privilegijama, u Srbiji se je špijunaža odomaćila.  Postala je primamljiva, poželjna i itekako prihvatljiva, kao način bogaćenja bez da se bilo šta radi u životu. 
Zato smo se danas našli tu gde jesmo, da skoro pa čitava lažna elita u Srbiji rade kao špijuni za strane, satanističke, interese, a na ogromnu štetu Srba u Srbiji. 
Iz tog razloga se pod hitno mora stati na put špijunima koji su uništili skoro do kraja ovaj narod, ne samo finansijski, već i duhovno i moralno. Mi moramo jednom za svagda srediti svoju Srbiju i poslati poruku u budućnost svima kojima padne na pamet da rade na štetu ovog naroda, dok sve vreme glume kao da su deo naroda i da rade u njegovu korist, kako će proći ukoliko se usude da rade za strane interese, a na štetu naroda na čijoj grbači berićetno obitavaju kao paraziti. 
Bez da su bilo šta korisno uradili u svojim jadnim i bednim, klošarsko-izdajničkim životima baš za taj isti narod.
Ukoliko ne obavimo ovaj prljav posao uz obavezne zakone koji predviđaju smrtnu kaznu i jake rodoljubivo orjentisane službe bezbednosti, kako civilne, tako i vojne, možemo se oprostiti i od države i od naroda i od imena Srbin, jer svega toga biti neće u bliskoj bududćnosti ukoliko postojeće stanje ostane još neki vremenski period. 
Dokle god ne samo da prolazi nekažnjeno najgori izdajnički okot špijunski, već su i nagrađivani za zločinačko delovanje prema Srbima u Srbiji, ovaj problem nikako nećemo rešiti i nestaćemo veoma brzo kao narod i država.
Zločin i kazna je jedino ispravno, zločin bez kazne nije Pravda. 
Jedino po Pravdi i jedino kako treba i mora da bude. 
A moto u glavama svih Srba u Srbiji mora biti sledeći, uvek i zanavek:
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 




I am my Brother's Keeper, and I shall not fear ...

Нема коментара:

Постави коментар