Translate

уторак, 11. октобар 2022.

Z - 23 ...



Svi visoki oficiri Vojske Srbije mora da znaju da su po međunarodnom ratnom pravu namesnici okupatora u vidu političara, sudija, tužilaca, doktora, vlasnika televizija, urednika i novinara u Srbiji legitimne mete, jer se i posle godinu dana okupacije nisu deklarisali za čiji račun su okupirali Srbiju. Nisu "obukli" uniforme, što su dužni da po ovom pravu i urade posle godinu dana okupacije. Ujedno su prekršili sve članove Ženevske Konvencije koja je međunarodno obavezujuća i potpisana od strane svih država na svetu posle Drugog Svetskog Rata, a samim tim su u zločinima prema narodu za koje je predviđena smrtna kazna. Narod Srbije nikoga od njih nije birao, već su preko tajnih operacija "izbori u Srbiji" postavljani na pozicije moći kao špijuni neprijatelja koji je napao i preko njih okupirao Narod Srbije. 
Srbija je u neobjavljenom ratu, a narod Srbije je direktno napadnut od strane okupatora preko njihovih namesnika, državljana Srbije koji se i dalje ne deklarišu. 
Deo Srbije je okupiran od strane neprijateljske vojske uz pomoć gore pomenutih, a taj deo se zove Kosovo i Metohija, bez da su proglasili okupaciju ovog dela Srbske teritorije. 
Krajnje je vreme da se prema okupatoru u vidu neprijateljskih namesnika i špijuna u Srbiji, Vojska Srbije postavi onako kako treba, jer je narod Srbije napadnut od strane pomenutih specijalnim metodama ratovanja i ne zna da je u ratu, kako bi uopšte mogao da se brani. Dok ujedno posao odbrane naroda ne rade oni koji su za to zaduženi, a to su visoki oficiri Vojske Srbije sa imenima i prezimenima. Niti je narod obučen za tako nešto i nema na raspolaganju metode odbrane od ovakvih vrsta napada.
Ukoliko pripadnici vojske ne rade svoj posao po Ustavu Srbije i međunarodnom pravu, a to je odbrana naroda Srbije od strane okupatora i unutrašnjeg neprijatelja, umesto njih posao će odraditi Ruska Vojska u bliskoj budućnosti, jer je većina pomenutih takođe u zločinu i protiv Ruskog Naroda propagandom i nelegalnom trgovinom oružjem. Oružjem koje prodaju nacistima i teroristima u Ukrajini, sa kojima je Ruska Vojska u sukobu, a onda će i visoki oficiri Vojske Srbije biti tretirani kao okupatorski namesnici pod lažnom zastavom. Biće tretirani zajedno sa gore nabrojanima u Srbiji na ratnim vojnim sudovima, uspostavljenim od strane Ruske Vojske i osvešćenog Srbskog Naroda. 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.
 


I am my Brother's Keeper, and I shall not fear ... 

Нема коментара:

Постави коментар