Translate

среда, 26. јул 2023.

Crvena Basna ...

 

Izbori su samo šarada, predstava, iluzija za narode, kako bi verovali kao da oni tu nešto biraju. "Svako ima pravo da bira i bude biran", ali tek pošto počne da radi za neprijatelja svog naroda, bio on iz inostranstva, ili matične zemlji, i bude pod njegovom kontrolom. Onda može daq bude "biran", postavljanjem na neku od pozicije moći od strane onoga ko ga kontroliše.
Realnost je da nikakav izbor ne postoji nigde u svetu, već da je sve unapred dogovoreno još i pre održavanja lažnih izbora. Da postoje stvarni izbori, ovi i ovakvi smradovi koji nam uništavaju državu i živote preko 30 godina, nikada ne bi mogli ni da se kandiduju.
Ako uporedimo "parlamentarnu demokratiju" gde su sve takozvane stranke i partije ustvari neprijatelj naroda koga navodno zastupaju, i komunizam, ma koliko zlo bio taj komunizam, on barem u sebi nema tu dozu licemrja koju ima lažna parlamentarna demokratija.
Komunizam kaže, čemu izbori kada nije bitno ko glasa, već ko broji glasove. Pa ako je već uvek iza svakog društvenog uređenja veleizdaja i tiranija, onda barem ne troše energiju i novac naroda na lažne izbore. Jer razlike među strankama ne postoje, sve su pod kontrolom samog đavola i u istoj agendi koja se kosi sa interesima, Srba u Srbiji, tako i svih ostalih naroda na planeti u njihovim državama.
Jedna od takozvanih stranaka koja nastaje od komunista, ali ne i jedina, zove se SPS. SPS je ustvari skraćenica od stranka pedofila Srbije. Što ne znači da i u ostalim strankama nema pedofila, kao što ne znači da među strankama postoje razlike - razlike su veštačke, u realnosti ih nema. Još jedna od svrha lažnih razlika je ta kako bi delili narode. Po sistemu, zavadi, podeli, drži u strahu, kontroliši i vladaj.
Stranka pedofila i duševnih bolesnika koji kao životinje zaskaču tuđu decu od 13, 14 i 15 godina, jer znaju samo za životinjske nagone koje ne žele da kontrolišu, već su takvim nagonima vođeni. Ovi bednici zlostavljaju tuđu decu, dok za to vreme paze na svoju i pune ih novcem ovog naroda već tri decenije, bez da je bilo ko od njih ikada bilo šta i radio u svom ljigavom životu gmizavaca.
Neko bi osuđivao tu decu koja su učena da treba da "se snađu" u životu i da su sama kriva što su se našla na mestu gde ovi i ovakvi manijaci i pedofili mogu da ih zlostavljaju, ali ovde su za osudu isključivo pedofili u vidu ovih kvazipolitičara, jer su oni nametnuli takve norme u društvu u Srbiji, kako bi mogli da se do kraja izraze trenirajući svoju bolesnu prirodu nad decom Srbije. Najobičniji smradovi i klošari, indijanci i ljigavci, koji postaju "mangupi" novcem koji pokradu od ovog naroda, u trećoj, četvrtoj, petoj i šestoj deceniji života.
Postaju "švaleri" na grbači ovog naroda u društvu u kome se samo novac ceni, ali ne i način na koji je neko došao do tih po pravilu krvavih para. Da je društvo zdravo, takvi bi barem od društva dobili osudu ako ništa drugo. Ovako, takvi se u bolesnom društvu slave i cene.
Dok je realnost da u normalnom svetu o sve njih nijedna žena ne bi ni bicikl oslonila, kamoli sa bilo kojim klošarom od njih imala bilo šta.
Iz tog razloga preživljavaju u zrelim godinama dečačke snove u bolesnom društvu koje su oni stvorili po svojim merilima, jer dok je društvo bilo iole zdravo, takve smradove žene nisu ni smatrale za muškarce. Došlo je njihovih 5 minuta koji dugo već traju, u kojima su izrazili sve svoje devijacije do kraja, bez bilo kakve odgovornosti. 5 minuta koje su ovaj narod i ovu državu odveli u provaliju i koji su za ovu državu itekako pogubni.
Ne znači da su svi pedofili u SPS-u, ali i oni koji nisu, čovek ne može da se ne zapita šta traže u istoj prostoriji sa ovim bolesnicima, od kojih pre svega nijedan Srbin nije ? I kako mogu sa takvima da udišu isti vazduh ? Šta je to što dobijaju za sebe, toliko vredno, da sa pedofilima sede u istim prostorijama ? I kako misle da sutradan stanu ispred Boga, kada znaju da su podržavali to što su podržavali zarad svojih ličnih interesa ?
Naslednici komunista i najgoreg šljama Srbije, koji Srbi nisu, učestvuju već 30 godina u svakom zlu usmerenom ka Srbima, a sebe nazivaju SPS.
Glume povezanost sa Rusijom, dok je realnost da su oni na vezi isključivo sa dubokom državom kako  Rusije, tako i one sa Zapada. I koja je neprijatelj i naroda sa Zapada i Rusije i Ruskog Naroda. Njihovi su preci raskrstili odavno sa Rusijom, posle sukoba između Staljina i Tita, sve posle toga je gluma iz razloga što znaju da su Srbi dušom vezani za Ruse i Rusiju.
Zadnju deceniju u uništavanju Srba su u koaliciji sa strankom nacista Srbije, SNS, i sav novac koji pripada ovom narodu, a u njihovim je rukama, krvave su pare. Nije im strana nijedna koalicija te iz tog razloga su skoro pa neprekidno u državnom udaru 30 godina u Srbiji, samo da se dokopaju energije Srba, na kojoj berićetno obitavaju već 30 godina, dok Srbija za tih 30 godina ubrzano sve više propada i nestaje.
Oni su idejni tvorci i lažnog nacionalizma, i lažne zelene agende i lažnog socijalizma. Kod njih je sve lažno, jedino su izdaja i veleizdaja verodostojne, jer itekako dobro mogu da se naplate.  Mogu da budu sve po potrebi, sve dok pljačkaju životnu energiju Srba, kojima oni ne pripadaju i toga su svi od reda svesni.
Srbima nekako slabo ide to osvešćivanje i shvatanje kakav ih to karcinom izjeda iznutra sve vreme kao narod, dok među njima taj isti karcinom glumi Srbe.
Ovi poslušnici satanista iz belog sveta koji rade sve vreme na štetu Srba, najveći su promoteri i saradnici na agendi 2030, kada je Srbija u pitanju i oni to i ne kriju. Što je samo fensi naziv za novi svetski poredak u kome više Srba nema i u kome Srbi po tim planovima ne postoje.
Agendi koja se sprovodi po nalogu i diktatu satanističkog UN-a, SZO-a i sada i SMO-a, svetske meteorološke organizacije.
To su sami za sebe govorili, sami se deklarisali kao najveći vernici agende 2030. Samim tim se i sami deklarisali kao fašisti koji glume socijaliste, a mi Srbi, konačno, mora da otvorimo oči, progledamo i vidimo ono što nam je pred očima sve vreme.
Mora da vidimo i dobro da zapamtimo i kako je "veliki sportista" Vlade Divac zajedno sa svojom suprugom u istoj agendi. I kako je teroristima sa Kosova i Metohije omogućio da uđu u sportske međunarodne institucije.
Kada je njegova supruga u pitanju, zanimljivo je to što je ona po sopstvenom priznanju stalno sanjala dečaka koji je ubijen mini-morisom u Beogradu na mostu, a onda je za taj zločin osuđen neko ko to dete sanjao nije. Zašto bi ona sanjala to dete koje ne poznaje ? Da nije možda zato što je ona u to vreme vozila mini-moris ? Da li je iz tog razloga njen suprug zajedno sa njom u agendi 2030 ?
Nijedan hohštapler od ovih pedofila i duševnih bolesnika iz SPS-a, kao i iz vrhova svih ostalih lažnih poltičkih partija u lažnoj parlamentarnoj demokratiji, ne sme da prođe nekažnjeno i da se izvuče, već svi mora da odgovaraju za svoja zlodela. Do poslednjeg, ukoliko se samo jedan od njih izvuče, to se neće zvati Pravda i Srbi i Srbija će nestati u bliskoj budućnosti.
Još malo im je ostalo vremena da se dobro pokažu da ih i slepi vide onakvima kakvi zapravo jesu, ali uskoro dolazi vreme naplate, gde svi moraju da plate svoje račune.
Ni sanjali nisu da će doći do odgovornosti, zato su se bavili time čime su se bavili.
Zato sada dobijamo lažnu ministarku Slavicu Đukić Dejanović u lažnoj vladi, baš iz SPS-a.Pokazala se kao vrlo korisna kada je satiranje Srba u pitanju, mora da nastavi svoju agendu tamo gde je stala. Sada preko dece Srbije i lažnog obrazovanja, u realnosti programiranja dece za potrebe novog svetskog poretka. Jer budućnost Srbije pripada baš toj Srbskoj deci.
Koja je eto rođena da bude ministarka za sve, pa i savetnik u vladi za agendu 2030, novi svetski poredak, koji treba i mora da samelje sve Srbe i sve Srbsko u Srbiji. Da uništi sve Srbsko. Kulturu, istoriju, nasleđe, veru, tradiciju, psihu, moral, obrazovanje i čitav Srbski identitet, pa i same Srbe na kraju. I što je najbitnije da Srbe odvoje totalno od Boga i uvuku ih u čist materijalizam. A ako pogledamo današnju situaciju u Srbiju, ne možemo a da ne primetimo da su izvanredan posao uradili, baš preko svoje udarne pesnice, SPS-a. Udarne pesnice koja je svojim delovanjem dovela do neverovatnog posrnuća Srba u svakom pogledu.
Ovo su im poslednji trzajevi, čekić Pravde samo što nije udario kako u svetu, tako i u samoj Srbiji. A taj čekić mora da dođe od nas Srba u našoj Srbiji i da jednom za svagda raskrstimo sa ovim šljamom, sve im zaplenimo što su od nas pokrali, strpamo ih u zatvore na doživotne robije i organizujemo ih da rade najteže poslove u Srbiji. Malo za promenu, da i od njih bude neke koristi.
Svi treba da prate Rusiju i šta se tamo dešava u ovim vremenima, koji zakoni i kakve se odluke donose, kada je društvo u pitanju. Jer ono što se tamo danas dešava, biće recept za društvena uređenja širom sveta u bliskoj budućnosti koja nezaustavljivo dolazi.
Svet po Bogu i Ljudima, gde pedofilima niti sme, niti će mesta biti. 
 
 
 

 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 




Нема коментара:

Постави коментар