Translate

недеља, 30. јул 2023.

Odbrana i Poslednji Dani ...

 

Kada neko želi da oformi neko društvo, sve što treba je jednoj grupaciji naći zajedničkog neprijatelja. Onda ta grupacija na osnovu zajedničkog neprijatelja, bio on lažan, fiktivan, ili realan, postaje jedno društvo. Ukoliko bilo ko želi da oformi globalno društvo, onda svim ljudima na planeti mora naći zajedničkog neprijatelja, koji je ili nevidljiv, kao nepostojeći virusi, ili vidljiv u vidu "klimatskih promena". Što su u suštini samo anomalije u vremenu na kakvo smo navikli, koje se kroz istoriju ciklično ponavljaju. Ili je pak u pitanju lažna pretnja koja dolazi van Zemlje iz Svemira.
Ovde je bitno ovo kada neprijatelj nije realan, već fiktivan. Tom metodom se koriste manipulatori i prevaranti, teroristi u odelima koji glume predstavnike naroda, kada žele da oni budu ti koji profitiraju na kraju, u bilo kom smislu. Teroristi su iz razloga što izazivaju strah i paniku zarad sprovođenja u delo nekih svojih interesa. Čak i kada žele da uvuku čitavo društvo u komunofašizam na steroidima preko naroda koji čini jednu državu, a koji nije svestan čitave njihove igre. Gde su oni ti koji naređuju na kraju, a narod sprovodi bespogovorno u delo njihove naredbe koje dolaze preko lažnih medija. Naredbe koje su u direktnoj suprotnosti sa Pravima Ljudima od Boga im data. Ne i bez razloga to rade preko lažnih medija, već je to iz razloga što su u realnosti ovi teroristi najveće kukavice i "hrabri su" samo iz razloga što su zaštićeni od strane sistema i što nisu na dohvatu ruke naroda na čiju štetu sve vreme rade.
U narednom periodu, lažna elita u Srbiji u vidu parazita iz medija predvođena politikantima u državnom udaru, pokušaće da se koristi baš ovom metodom.
Vrištaće, pištaće i valjati se po podu svi politikanti, lažni novinari, lažni profesori, lažni akademici, lažni bezbednjaci, lažna nauka i lažni stručnjaci, lažni analitičari i eksperti za sve i svašta, lažni popovi i hodže i sva ostala bagra glumaca onog što nisu, koja se predstavlja umetnicima i elitom, samo kako bi uspeli da ponovo uplaše čitav narod i prikažu bilo koju laž kao zajedničkog neprijatelja i njima i narodu.
Sasvim je nebitno da li je u pitanju lažni virus, lažne klimatske promene, lažni nuklearni ratovi, lažna pretnja iz svemira u vidu asteroida, ili lažna invazija vanzemaljaca, o koju će pokušati svi širom sveta da se okoriste, kako bi uzeli totalnu vlast u svojim rukama. Krajnji cilj je uspostavljanje globalnog robovlasničkog društva, gde više narodi ne postoje i gde su svi pod kontrolom veštačke inteligencije i gde represiju nad svim ljudima sprovode mašine u vidu "pametnih" kamera, "pametnih" dronova i ostale tehnologije.
Jedina realna opasnost, pogotovu po sve njih, biće totalno urušavanje monetarno-finansijskog sistema, koji će takođe pokušati da prikriju i od nemaštine odvuku pažnju narodu na nekog nepostojećeg lažnog zajedničkog neprijatelja.
Koristiće potpuno iste metode kao pre tri godine kada su odigrali predstavu lažna plandemija. I sve će se svoditi na kraju na to, da oni izbegnu odgovornost, da čitavom narodu oduzmu Prava od Boga im data i uvedu čitavo društvo u totalni nacizam, gde će onaj u Nemačkoj tridesetih godina prošlog veka u odnosuu na onaj koji su ovi teroristi stvorili izgledati kao običan vic. Pa čak i da mnogi od njih pobegnu iz Srbije, kada dignu prašinu iza koje mogu da se sakriju, kao iza dimne zavese.
Pokušaće da uvuku čitav narod u totalitarno društveno uređenje, fašizam, nacizam, komunizam, kako god se to zvalo, jer oni svaku situaciju gledaju da okrenu u svoju korist.
Sveže je sećanje na dešavanja u Ribnikaru i Mladenovcu, ma šta da se tamo stvarno dogodilo i desilo.
I kako su iskoristili tu situaciju da krenu na narod i da mu otmu naoružanje, iako je po njihovim rečima to izvedeno od strane njihove parazitske lažne elite, a ne od strane bilo koga iz naroda.
Ne samo kako bi to naoružanje prodali i novac uzeli za sebe, već i kako narod ne bi mogao baš od njih da se brani sutradan, kada ga budu ponovo direktno napali terorističkim metodama. Jer znaju da je narod sada svesniji nego tokom lažne plandemije iz 2020. godine i da neće tek tako moći da ga uvuku u sledeću laž kada im to budu naredili njihovi šefovi, satanisti, decoubice i pedofili sa Zapada.
Konstantnim vrištanjem i izazivanjem panike i straha preko medija, što su teška krivična i zločinačka dela po svim zakonima sveta za koja su prošlog puta iz nekog razloga prošli svi oni nekažnjeno, na šta bi trebalo da odgovore sva tužilaštva u Srbiji, pokušaće da paraliziraju čitav narod novim strahom. Kako bi na kraju narod stradao, a oni se izvukli za sva zlodela koja su učinili prema deci ovog naroda, pa i prema čitavom narodu i dodatno profitirali.
Narod mora da bude svestan, da narod nije isto sa njima. Da su oni koji se obraćaju narodu preko medija uvek u jednom pravcu ustvari teroristi, psihopate, duševni bolesnici, zločinci, fašisti, nacisti i komunisti, kojima bi na duševnim oboljenjima mogao da pozavidi i sam Mao Cedung. Jednom rečju satanisti, deca đavola.
Niti su isto sa narodom, niti mogu biti, a sami su tako izabrali za sebe svojim delima. Oni su ti koji su se ogradili od naroda, a ne narod od njih. A pošto su tako svi oni sami birali za sebe, a za narod govorili da je stoka, sada tako mora i da ostane do kraja. Mnogi od njih će pokušati da lažno pređu na stranu naroda, jer ne znaju šta će biti na kraju, ali im narod to ne sme dozvoliti. Sada je kasno da se menjaju, a te njihove "promene" biće zarad ličnih interesa i kako bi izbegli odgovornost po imenu i prezimenu, koja na kraju neminovno dolazi.
Znači, oni su jedini realni neprijatelj narodu, svi ostali "neprijatelji" na koje oni budu ukazivali vrištanjem i prstom su fiktivni i ne postoje. I to rade samo iz razloga kako bi glumili da su u istom problemu sa narodom, da narod opet ne provali čitavu igru i ko je narodu jedini realni neprijatelj, dok ga na kraju ne odvedu na klanicu. Kao i same sebe bez da su toga i svesni, jer su u pitanju najobičniji retardi, moroni, imbecili, debili i kreteni kakve svet video nije.
Šta narod ne sme nikako da uradi, a šta će ovi izdajnici i bolesnici takođe pokušati da izazovu ? Narod nikako ne sme da krene u sukob sa policijom, žandarmerijom i vojskom, jer su oni takođe deo  naroda i naša braća i sestre. Narod ne sme da dozvoli sebi da ga uvuku u rat sa bilo kojim drugim narodom iz komšiluka, jer će na kraju svi problemi, kako unutrašnji tako i spoljnji, biti rešeni zdravim razgovorima na osnovu činjenica, argumenata i dokaza, a ne bilo kakvim sukobima. A to će se desiti čim svi oni budu bili smešteni u istražnim zatvorima širom Balkana, Evrope pa i čitavog sveta.
Narod ne sme sebi da dozvoli da bude izmananipulisan i uvučen u sukob između sebe, ni po kom osnovu. To će takođe pokušati da izazovu teroristi u odelima sa ekrana i iz novina, a za tako nešto na kraju će svi oni dobiti smrtnu kaznu posle Narodnih Sudova, sa ličnim imenima i prezimenima.
Već narod, gde se računaju i policija, vojska i žandarmerija, mora da oformi narodne milicije i da zauzmu istu stranu. Da se svi naoružaju znanjem pre svega i da brane svoju decu, svoje domove, svoje ulice, svoja sela, svoja naselja, svoje opštine i gradove.
Da izvrše građanska hapšenja prema onima koji su bili na vlasti u njihovim lokalima, sada su na vlasti, ili se nude da u budućnosti budu na vlasti preko lažnih stranaka i lažnih izbora, ukoliko to bude bilo neophodno, ili preko montiranih protesta koji vode u fabrikovane revolucije, sa unapred pripremljenim scenarijom gde po pravilu uvek narod strada, a oni se u gužvi samo zamene i nastavljaju istu agendu. Naravno agendu koja je na štetu čitavog naroda i dece Srbije.
Narod ne sme da bude uvučen u nasilne demonstracije i revolucije, koje će dovesti do nevinih žrtava i kasnije do još većeg problema, posle kupljenog vremena i dogovora iza zavese, daleko od očiju zbunjenog naroda. Da niko ne daje svoja Prava od Boga mu data, ne od strane bilo kakve države, ili lažnog nacističkog rimskog i zločinačkog mornaričkog prava. Nikome i ničemu, već da brani svoje Pravo, da brani svoju decu, svoje domove, ulice, sela, naselja i gradove. Svoje porodice i ljude koje poznaju, poštuju, cene i vole.
Da ne trče za Beograd oni koji tamo ne žive, Beograd će morati da odbrane i preuzmu nazad u svoje ruke Beograđani, a njih tamo ima i više nego dovoljno. Tako što će pohapsiti građanskim hapšenjima zajedno sa pripadnicima službi bezbednosti, sve one koji su u vrhu svih institucija, službi bezbednosti, grada i čitave države. Sve one koji su učestvovali u prošloj lažnoj pandemiji, kao i one koji budu učestvovali u bilo kom širenju straha i panike preko bilo kojih lažnih medija.
Da pohapse sve sa svih medija koji budu širili strah i paniku na osnovu nepostojećih neprijatelja, jer po svim zakonima, kako Zemaljskim, tako i Božjim, imaju Pravo na to.
A sve to isto treba da uradi i narod u svim lokalima gde živi, da pohapsi sve u lokalu koji su ukrali opštine i institucije u lokalu preko lažnih izbora, a realno u državnom udaru. Kao i sve one zločince sa lokalnih medija koji u svemu tome učestvuju.
Narod ima na to pravo čak i po kakvom-takvom Ustavu koji važi u Srbiji, a to se zove pravo na samopomoć, kada institucije ne samo da ne funkcionišu, već su i militarizovane za napad direktno usmeren prema narodu koji ih plaća i koji ih je stvorio.
Ljudi iz naroda nikako ne smeju da pregovaraju sa teroristima u vidu lažne elite i u vidu terorista u državnom udaru, ma kako se predstavljali i ma šta glumili. Sasvim je nebitno da li glume vlast, ili opoziciju, u istoj su agendi i predstavi. Jer se sa teroristima ne pregovara, već se hapse, a kasnije im se i sudi na Narodnim Sudovima, tamo gde su tužilaštvo i sudstvo totalno zakazali.
Svako ko bude pregovarao i dogovarao se sa zaverenicima u državnom udaru, teroristima, ili onima koji njima glume opoziciju, treba ga tretirati na potpuno isti način kao i one sa kojima pregovara. Tu je samo kako bi prevario narod po ko zna koji put i taj i takav nema mandat da pregovara u ime naroda, jer se samim tim svojim postupkom sam deklariše da nije deo naroda.
Svi treba da se organizuju u svojim mestima sa ljudima koje stvarno poznaju, sa kojima žive i koje poštuju, vole i cene, i da spašavaju svoju državu i svoj narod preko lokala u kojima žive.
Da znaju ko je stvarni i jedini neprijatelj, a neprijatelj će se sam identifikovati tako što će učestvovati u širenju panike i straha na osnovu lažne pretnje, ma kakvo ima ona bude nosila.
Da dele ova znanja sa ljudima koje poznaju, da se povezuju i organizuju i da štite svoju decu o svoje domove, zajedno i udruženo.
Da ne daju svoja Prava od Boga im data, kao i svoja prava po svim međunarodnim zakonima i obavezujućim konvencijama, nikome, jer niko ne polaže pravo na Prava Ljudima od Boga data, osim samih Ljudi u čijem su ona vlasništvu.
Da pojasne svim ljudima koji ih okružuju, iz komšiluka, da institucije više ne postoje, da su urušene, a da je to što glumi institucije militarizovano od strane terorista koji se pojavljuju u svim medijima u skupocenim odelima kupljenim parama ovog naroda. I usmereno ka narodu kome bi moralo i trebalo da služe, u nekom normalnom i zdravom društvu i svetu.
Da svi shvate da oni iz medija nisu isto sa narodom, da niko od njih Srbin nije, jer Srbi pre svega ne rade protiv svog naroda i protiv Boga, nikada.
Srbi ne donose i ne izglasavaju zakone koji su u suprotnosti sa Bogom i Ustavom, ma kakav da je taj Ustav, već to rade teroristi koji su ukrali Srbiju od Srba, bez da pitaju za mišljenje Srbe o bilo čemu u njihovoj Srbiji.
Oni nameću svoje protivustavne i protivbožje zakone, a onda ih sprovode u delo na silu, ili na prevaru, na štetu Boga i čitavog naroda.
Donose zakone na štetu Srba i svih Ljudi koji u Srbiji žive, oni koji nisu Srbi, zajedno sa bivšim Srbima koji učestvuju u čitavom zločinu, zarad nekih svojih jadnih ličnih interesa.
Svi takvi se hapse i sudi im se na Narodnim Sudovima, pošto su sudovi i tužilaštva totalno zakazali i zauzeli stranu neprijatelja, svojim izborom da ne deluju prema teroristima, već isključivo prema narodu u Srbiji koji ih plaća.
Svi u Srbiji treba da se drže isključivo Boga i Ljudi koji ih okružuju.
I da veruju samo Bogu i tim Ljudima i nikome više koga u realnosti ne poznaju. Da ne daju na sebe, nikako, i na svoja Prava od Boga im data. Da ne dozvole sebi da ih bilo ko prevari i premanta po ko zna koji put.
Hrabrim Ljudima i Bog pomaže, a onda na kraju i satire sve one koji su na Njega i Njegovu decu krenuli. A Božja su deca svi Srbi i čitav narod koji u Srbiji živi. 
 
 
 
 

 
 
 

 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.


Нема коментара:

Постави коментар