Translate

петак, 28. јул 2023.

Izvođači radova u satiranju Srba ...

 

Izvođači radova na terenu su najbitniji. Ujedno i najveći problem, jer su od Srba ukrali sve ono što Srbima pripada. Ono što služi da se jedan narod sačuva, očuva i opstane, a to se zove država i institucije koje državu čine.
Ne mogu belosvetski zločinci i satanisti da urade bilo šta na štetu Srba, ukoliko na liniji ne drže izvođače radova na terenu u Srbiji.
Drugim rečima, ne može Srbima ništa da urade nikakvi Rotšildi, Rokfeleri, Soroši, Švabovi, nikakva crna plemstva, Vatikan i jezuiti, i nikakva tajna društva iz sveta, bez direktnih izvršilaca zločina nad Srbima na terenu u njihovoj Srbiji. 
Nad Srbima kojima izvođači radova na terenu ne pripadaju i oni su svesni toga sve vreme, ali Srbi nikako da vide i shvate, iako je već sve ogoljeno. 
Srbi se za to vreme bave namerno bačenim koskama koje su im bacili ovi satanisti i zločinci koji ih kao karcinom uništavaju i izjedaju iznutra. Koskama koje ih dele, svađaju i okreću jedne protiv drugih, kako bi se zaokupljeni borbom međusobom, ne bi osvestili i shvatili, odakle jedino problem i dolazi. I kako ne bi shvatili koji je taj prioritet, uzrok sveg stradanja u Srbiji, koji na kraju reševa sve posledice koje su iz tog jedinog problema proizašle.
Oni pripadaju samom đavolu, to su balova deca. Oni su ti koji su opisani u Bibliji kao balove sluge, koje su se kasnije sa Bliskog Istoka razmilele preko Rima kao države širom Evrope i sveta. Preneli svoju religiju, doktrinu i učenje o balu, đavolu, širom Evrope i sveta, a sa svojom genetikom doneli pederastiju i ostale devijacije i duševne bolesti, od koji pogotovu Srbi nikada nisu bolovali. A koje onda zdravim ljudima nameću kao "evropske vrednosti".
Oni su ti koji su stvorili Bugarsku, Rumuniju i Moldaviju od Srba na teritoriji Srba, gde bi ustvari trebalo da bude granica koja ne postoji između Rusa i Srba.
Oni su ti koji su odvojili Ruse od Srba i izvršili genocid nekoliko puta kroz istoriju, kako nad Srbima, tako i nad Rusima. Opet po sistemu, podeli pa vladaj. Sve što je loše za Srbe došlo kroz istoriju iz Rusije, došlo je isključivo od njih, jer su uspeli da ogade i zagade kako rusku državu, tako i Rusku Pravoslavnu Crkvu.
Oni su ti koji su na vlasti u Ukrajini, gde se Rusija bori protiv samog đavola za slobodu svih ljudi na planeti. Rusija se na nivou države i u samoj Rusiji istovremeno bori protiv ovih balovih misionara, za ustoličenje Boga na Zemlji i uništavanje đavola.
Oni su ti koji su od Srba stvorili sve veštačke nacije na Balkanu, a onda ih huškali jedne na druge preko veštačkih razlika koje su među njima stvorili, da se međusobno satiru. 
Oni su ti koji su silovali i ritualno ubijali Srbsku Decu vekovima na teritoriji Srba, uvek po pravilu za njihove zločine upirući prstom u nekog drugog, neretko i u same Srbe.
Oni su ti fanarioti, ti nacisti i ti izdajnici Srbije, ali ne i Srbi. I krajnje je vreme da se osvestimo i shvatimo, odakle problem dolazi. I da shvatimo da je neprijatelj među nama.
Svaki onaj ko Srbima ne govori ko su, šta su i koji je njihov način i metode delovanja u Srbiji, sa njima je u njihovoj agendi, ma kako se predstavljao i ma šta glumio.
Svaki onaj ko izaziva svađe i deljenja među Srbima, ne pominjući ovaj okot satanin, radi u njihovu korist. Svako onaj ko se bavi neprioritetnim glupostima namerno odvlačeći pažnju Srbima da ne vide odakle dolazi jedini problem Srba, a ne prioritetom, radi za njih.
A Srbi sve što treba za sada je da gledaju i slušaju. U narednom periodu će se svako pokazati sam onakvim kakav zapravo jeste. Srbi sve što treba je da imaju oči da vide i uši da čuju.
A kada se budu osvestili i shvatili, sledeće što treba je da pohapse sve njih i sve izdajnike koji su izdali i Srbe i Boga, a sa njima su na vezi, u vidu "političara" i lažne elite na teritoriji kako čitave Srbije, tako i na lokalnim nivoima. I da ih strpaju u zatvore sve do jednog, a onda i uposle na najtežim poslovima, gde će da odrade sva svoja zlodela i svoj viševekovni parzitizam na grbači Srba. I da uzmu nazad sve ono što su vekovima od Srba krali ovi otpadnici od Boga Živoga, zaplenom i konfiskacijom svega što su pokrali na čitavoj teritoriji Srbije.
A onda i da konačno Srbi počnu da žive zdravim i bezbrižnim životima u svojoj Srbiji, kao Srbi sa ponosom u srcu, sa svim ostalim dobrim ljudima koji sa Srbima žive.
Jedino će tako Srbija biti iskonski Slobodna i jedino na taj način će se Srbi vratiti pravdi, moralu i Bogu.
 
 


Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.  


Нема коментара:

Постави коментар