Translate

петак, 14. јул 2023.

Novosađani: "Seljaci", ili Intelektualci ?

 
Ovde su imena sasvim nebitna, to će biti posao onih koji će voditi istragu u budućnosti i dovesti do Pravde.
Kada su "gradski oci" Novog Sada dali 80 hiljada evra para Novosađana Marini Abramović za njenu "umetnost", ljudi koji žive u Novom Sadu su se pobunili rečima "zašto se naš novac daje za satanizam Marine Abramović, kada imamo toliko problema u gradu koji nisu rešeni" ?
Kada god je nestajala bilo koja civilizacija, na kraju su sve u toj civilizaciji uvek po pravilu preuzimali najgori. Uvek su fekalije svakog društva isplivavala na površinu, te je isti slučaj i danas.
Naravno odgovor Novosađanima najgorih koji su zauzdali Novi Sad bio je da su "Novosađani seljaci koji ne znaju šta je umetnost" i ostalo je na tome da je njihova životna energija izražena u vidu novca, suprotno njihovoj volji ipak data ovoj "umetnici".
Šta će biti ovde Pravda u budućnosti ?
Odgovorni moraju posle istrage biti privedeni Srbskom Sudu i Srbskom Sudiji i moraju im biti postavljena pitanja, zašto su Novosađane nazivali tim nazivom i zašto su njihovu životnu energiju u vidu novca dali Marini Abramović.
Ukoliko odgovor bude bio "naredio nam Vučić", ili bilo ko drugi, Srbski Sudija na Srbskom Sudu mora postaviti sledeće kontrapitanje: "Vi ste imali zakone i Ustav koji vam naređuju, a ne bilo koji pojedinac u čijem domenu to nije. Da vam je bilo koji pojedinac naredio da skočite sa mosta u Dunav, da li biste skočili ?"
Što se tiče Pravde, ona mora ići u sledećem pravcu. Prvo, da se taj pojedinac, ili grupa njih koji su odgovorni, prvo sprovedu u pratnji policije do današnjeg RTS-a posle presude, a tada će zvati  Srbska Televizija, gde će pojedinac, ili grupa, biti u zatvorskim odelima. I onda da se prvo izvine Novosađanima zbog uvrede i što su njihovu životnu energiji u vidu novca, iako su oni bili protiv toga, ipak dali Marini Abramović i da traže oproštaj.
Zatim, ukoliko je u to vreme realna prosečna zarada u Srbiji bila 5 hiljada evra na godišnjem nivou, prvo da se izračuna kamata na 80 hiljada evra za vreme koje je prošlo po tadašnjim zvaničnim kamatama, a onda da se podeli ta suma sa 5 hiljada i dobiju godine zatvora.
Ukoliko je sa kamatom to 100 hiljada evra, znači 20 godina. Zatim da se ponudi pojedincu, ili grupi, da mogu tih dvadeset godina da odrade na poljima Vojvodine kada budu otišli na izdržavanje zatvorske kazne, ukoliko žele. Mora im se ostaviti izbor zbog Božjeg Zakona Slobodne Volje. Ukoliko ne žele da rade, tih 20 godina moraju biti duplirane na 40. Ako je u pitanju pojedinac, znači 20 godina da radi na poljima Vojvodine, a da se to što zaradi uplaćuje u budžet Grada Novog Sada na mesečnom nivou. Ako pak ne želi da radi, dobija 40 godina robije.
Ukoliko ih je dvoje, troje, ili ma koliko ih bilo u delu, kazna od 20, ili 40 godina, se raspoređuje ravnomerno.
Naravno da ovo trenutno nije prioritet, ali će doći dan kada će biti.
A onda će se jedino ovakvo postupanje zvati Pravdom, sve ostalo se Pravdom neće zvati. 
 
 
 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

 

Нема коментара:

Постави коментар