Translate

уторак, 20. јун 2023.

Najbolje Rešenje je uvek Najprostije Rešenje ...

 


 Sve što treba da se Srbija vrati na pravi put, a svi Srbi pravim vrednostima, jesu prosti i svima jasni zakoni, koji će se sprovoditi u delo bez praštanja bilo kom pojedincu. Drugim rečima sprovoditi do kraja, praštanja nema, ni po babu, ni po stričevima. I koji će biti obelodanjeni preko svih medija, da ih čitav Srbski Narod čuje i upozna. A posle kažnjenih najviše troje pojedinaca za svaki prekršeni zakon, više niko neće smeti da se bavi nemoralnim i nelegalnim poslovima.
Evo kako bi to trebalo otprilike da izgleda. Naravno da to treba da rade stručnjaci, a Srbi to onda i odobre dogovorom, ali evo nekih primera.


"Ko zloupotrebi službeni položaj radi ucene seksom suprotnog pola, kazniće se kaznom zatvora od 10 godina i zabranom rada u državni sistem".

"Ko seksualno zlostavlja dete, ili siluje, kazniće se doživotnom kaznom zatvora sa prinudnim radom i hemijskom kastracijom."

"Ko prevari bračnog partnera, kazniće se kaznom zatvora od 3 godine. Ukoliko u braku postoji dete, kazniće se kaznom viđanja deteta 3 godine nakon odsluženja kazne. Ukoliko postoji dvoje dece, kaznom viđanja oba deteta 6 godina. Za svako sledeće dete kazniće se dodatnom godinom viđanja sve dece."

"Ko ukrade ( bukvalno tim rečima, ne "otuđi" ) novac koji pripada Srbskom Narodu zloupotrebom službenog položaja, kazniće se kaznom zatvora od 10 godina ukoliko je krađa do milion dinara i zaplenom imovine koju je stekao. Ko ukrade više od milion dinara, kazniće se kaznom zatvora od 20 godina sa prinudnim radom, zaplenom čitave imovine računajući i onu koju je nasledio, i gubljenjem Srbskih Prava".

"Ko javno, preko medija i društvenih mreža, vređa Srbe i Srbski Narod, kulturu, tradiciju i nasleđe Srba, kazniće se kaznom zatvora od 2 godine, ukoliko je državljanin Srbije".

"Ko učestvuje u izdaji, veleizdaji, špijunaži, zločinačkom udruživanju protiv Srba i Srbskog naroda u Srbiji, a državljanin je Srbije, kazniće se smrtnom kaznom streljanjem, ili smrtonosnom injekcijom, po sopstvenom izboru. Strani državljani za ista zlodela kazniće se kaznom doživotnog zatvora sa prinudnim radom".

"Ko siluje ženu u Srbiji, kazniće se kaznom od 20 godina zatvora sa prinudnim radom, hemijskom kastracijom i gubljenjem Srbskih Prava."

"Ko bude lagao na sudu, ili lažno svedočio na Srbina i van suda, kazniće se kaznom zatvora od 3 godine."

"Ko bude lagao preko medija, uključujući i društvene mreže, ili lažno svedočio na bilo kog Srbina javno, kazniće se kaznom zatvora od 3 godine i zabranom pojavljivanjem u medijima i korišćenja društvenih mreža 10 godina nakon odslužene kazne."

"Ko u Srbiji bude prodavao bilo koji nelegalni narkotik, kazniće se kaznom zatvora od 5 godina do 100 grama narkotika. Ukoliko prodaje više od 100 grama, kazniće se kaznom zakona od 20 godina sa prinudnim radom i gubljenjem Srbskih Prava. Ukoliko je pripadnik državnog aparata, kazniće se kaznom doživotnog zatvora sa prinudnim radom, bez obzira na količinu i vrstu narkotika."

"Ko iz državnog aparata pomogne bilo kom izvršiocu da izbegne suđenje i kaznu za počinjeno zlodelo, kazniće se kaznom zatvora koja je predviđeno za to delo, a izvršilac biti oslobođen."

"Ko u državnom aparatu uposli bilo koga na svoju ruku, mimo zakona zloupotrebom službenog položaja, kazniće se kaznom prinudnog rada na dodatnom poslu, a zarada od tog posla biće isplaćivana onome koga je uposlio mimo zakona. Neka bude pravi džek, lako je biti "džek" novcem ( životnom energijom i utrošenim vremenom u realni rad ) Srbskog Naroda."

"Ko zavodi čoveka, ili ženu, koji su vezani brakom, i deluje destruktivno na bilo koji način na njihov brak, kazniće se kaznom zatvora od 3 godine."

 


Eto nekih primera, a ima ih još mnogo. Bitno je da sve to bude bez latinskog, bez "političke korektnosti" i "pravnog" jezika. Da sve to bude onako kako treba, po Srbskm Pravu i Srbskom Jeziku, svima razumljivom.
Može tako, ali i ne mora. Sve je stvar dogovora, jer Srbi treba da se dogovaraju i drže datu reč, to im je i u tradiciji, a i u krvi. 
Srbi su nekada živeli sa sličnim načelima, normama, pravilima i shvatanjima, koji su se sami po sebi podrazumevali. Bez bilo kakvih zakona na te teme. 
Srbi nikada nisu bili lopovi, prevaranti, pohotne životinje koje ne kontrolišu svoje nagone, već sebi dozvoljavaju da budu vođeni tim istim nagonima. Kao i bolesnici koji siluju decu, to im je sve nametnuto spolja, od strane onih koje su Srbi primili na svojoj teritoriji širokog srca i duše. 
Srbi nisu to ni danas, danas su takvi "građani" u Srbiji, ma šta glumili, a u stanju su sve da odglume. Svi smo svedoci kako glume i "evropejce" i "patrijote", kako se pravi Srbi ne bi iskazali i pokazali. Sve sfere društva pokrivaju svojom glumom i svojim dobro umreženim igračima. Ukrali su od Srba čitavu državu, a onda i preko medija rade na menjanju Srbske Svesti, prikazujući im sve ono bolesno, kao normalno i prihvatljivo. Sve vreme ne radeći ništa, već kao paraziti koji sisaju krv zakačeni za budžet Srba, gde sisaju Srbima životnu energiju, kao vaške, ili vampiri. Nezasiti i pohlepni, što nije odlika Srba, uvek uzimaju više za sebe ono što im ni po kom osnovu ne pripada, dok za Srbe od njihove životne energije izražene u vidu novca, ostaju po pravilu uvek samo mrvice.
Zbog "građana" mora Srbi da se dogovore i da ih zaustave u svom ludilu, jer "građani" nisu pri čistoj svesti i zdravoj pameti. "Građani" će Srbe odvesti u totalnu propast i totalno Srbe odvojiti od Boga, a uvući ih u pakt sa đavolom.
Pravo je pitanje, da li su Srbi danas spremni na ovakve promene ? Na promenu načina življenja i ponašanja, koji su im nametnuti od strane onih koji Srbi nisu ?
Srbi su naravno spremni, jer je Srbima čast i poštenje u genetskom kodu.
A da li su spremni "građani" za takve promene, koji su u manjini ? Da li bilo kakva pravila u Srbiji treba da donose Srbi koji su većina, ili da za njih pravila donose "građani" koji niti su većina, a još manje Srbi ?
I da li manjina treba da živi po pravilima većine, ili obrnuto ? Da li Srbija pripada Srbima, ili "građanima" ?
Svako treba da misli sam za sebe.


 


Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар