Translate

петак, 23. јун 2023.

Stayin` Alive ...

 

Držite se svojih gradova, svojih sela, svojih naselja, vi koji ste Pozvani. Držite se ljudi koje volite i koji vas vole. Onih koje poznajete čitav svoj život, onih kojima verujete, jer znate  i osećate u sebi da im se može verovati. Onih pred kojima ne morate da pazite šta govorite i koji neće pronalaziti onoga čega nema u vašim rečima. Onih pred kojima možete slobodno da budete to što jeste, opušteni, svoji sa svojima, bez bilo kakvog ustručavanja. Onih koji vas znaju i koje poznajete u duši.  
Koji se ne postavljaju prema vama kao nešto iznad, više i bolje, jer znaju da su isto sa vama. 
Umrežujte se sa takvim ljudima, sa njihovim prijateljima kojima oni veruju, za koje znaju da su dobri ljudi.
Jer, kada Bog bude Intervenisao, neko će morati da se nađe uplašenim i izbezumljenim ljudima. A vi ćete znati šta se dešava i moraćete da pomognete svim tim ljudima, jer ste zato Pozvani. 
Vi ćete biti ti koji će morati da usmeravaju društvo, počev od svoje porodice, preko svog komšiluka, svojih naselja i svojih sela i gradova.
Neko će morati da preuzme upravljanje društvom posle Božje Intervencije. A to ćete takođe biti vi. 
Morate se istaći, istupiti i pokazati u vremenima koja dolaze, da budete Svetionici u mraku onima koji još uvek ne vide. 
Morate pokazati i dokazati Bogu da ste to što jeste.
Mnogi od vas će imati uticaj na ljude i moći, kakve niste ni sanjali da ćete ikada imati. Biće bukvalno Biblijski, kao u vreme Velikog Potopa. 
Trenutak i čas svega toga niko ne zna, osim Boga Tvorca samoga. A biće onda kada zaslužimo. 
Ali vi ste ti zbog kojih Bog neće dozvoliti da čitavo čovečanstvo i ovaj put strada, kako je stradalo do sada već 6 puta u prošlosti o kojoj ništa ne znamo.
Mnogi od vas koji su čvrsto u Bogu i Veri, biće nalik Svecima sa Ikona. Najbolji od vas imaće moći koje je imao i sam Hrist. 
Mnogi od vas imaće moći da naređuju demonima da napuste Zemlju, jer je to Vaše Pravo, od Boga Vam dato. Zemlja je na poklon Vama data od Boga, bezuslovno. I da njome upravljate po svom nahođenju, a sa takvim Pravom ide i ogromna Odgovornost. .
Svako će imati svoju ličnu dramu kroz koju će morati da prođe, ovde nikakvi saveti nisu korisni. Ali vi ćete lako znati da se snađete, jer ste to što jeste, za razliku od još uvek opijenih ljudi. 
Sve ovo u ovim vremenima dolazi od Boga, i Bog je taj koji Pobeđuje, na Kraju. Nijedan čovek neće, niti može, uzeti zasluge Bogu.
Ako se nađete u situaciji za koju mislite da je bez rešenja, bezizlazna, sve što treba je Iskreno se obratiti Bogu za Pomoć, i ona će doći istog trenutka. Mnoge stvari će se dešavati u treptaju oka.  
A do tada, pazite na sebe, svoje zdravlje i svoju bezbednost. 
Hrabre Ljude i Bog čuva sa čitavom svojom Hijerarhijom, tako da ne treba niko da brine, niti za sebe, niti za svoju porodicu.
Verujte u Boga i Bogu, jer je to jedina opravdana Vera. 
 
 

 

 

 
 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 
 

 

Нема коментара:

Постави коментар