Translate

петак, 23. јун 2023.

Zauzimanje Strane ...

 

Imaćete Istinu o trgovini i zločinu nad decom, istovremeno iz Amerike i Rusije. Biće to "Savršena Oluja".
Imaćete premijeru filma u Americi 4. Jula o trgovini decom širom sveta, "Zvuk Slobode". A toga dana je u Americi Dan Nezavisnosti, a znamo da slučajnosti ne postoje.
Po vašem pravom, Srbskom Kalendaru, Jul je 4. mesec, a broj 4 je broj baze, temelja, osnove. 
U ovim vremenima se postavlja temelj zdravom, Novom Svetu po Bogu i Njegovim Zakonima, u kome neće biti trgovine decom i zlostavljanje dece po bilo kom osnovu. A Srbi bi trebalo da učestvuju u izlivanju tog temelja, ako su Srbi. 
Ovaj problem je globalnog karaktera, rešenje mora biti na globalnom nivou, sa lokalima umreženim u Istini. Ujedno je to trenutno i najveći problem. 
Prioritet su utamničena deca i prekid te prakse pod hitno, ne bilo čije finansijsko blagostanje, ili bilo šta drugo. Bez toga nema Slobode na Zemlji, ma ko u šta verovao. Dokle god se deca muče i zlostavljaju, Slobodu nećemo osetiti.
Da li postoji bitnija tema za čovečanstvo u ovim, i bilo kojim drugim vremenima, od zaštite nejake i nedužne dece ?
Satanisti imaju medije, vama mediji nisu potrebni. Imate društvene mreže i čitav internet i Pravo na svoju Misao, Stav i Reč. 
Satanisti vrište gde god mogu i stignu i nameću svoju bolest većini, iako su u manjini, čak promovišući i pedofiliju kao "izbor". U nekim delovima sveta još uvek podlo i polako, u koracima, kvarno, a u nekim već otvoreno i javno nameću svoju bolest. A mi i dalje ćutimo i gledamo sebe. Sebi smo i dalje najbitniji.
Da li ćete vi zdravi koji ste u većini ćutati, a samim tim i prihvatiti da se slažete sa bolešću koju manjina nameće većini ?
Gde ćete vi biti u ovim vremenima ? Koju ćete stranu zauzeti i izabrati ?
Svako bira sam za sebe i svačiji glas mora da se čuje. U skladu sa onim kako je izabrao.
Oni koji ćute, takođe su izabrali stranu. 
A ta strana nije strana Boga, jer je to jednostavno tako po Božjim Zakonima.  
Zlo može pobediti Dobro, samo i isključivo u slučaju ako Dobro ne uradi ništa. 
Zašto satanisti zlostavljaju, siluju i ubijaju nedužnu decu ? Zašto ih prinose kao žrtve ?
Jedan od razloga je i taj što su deca najbliža Bogu, jer nisu uprljana zlom i grehom. 
I na taj način najjače povređuju Boga.
 
 

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

 
 

 


 




 P.S: Tek kada se odgovornost spusti na lični nivo,  ime i prezime, tek onda ćemo imati Pravdu. Da nije onih koji prodaju Srbski Narod za šaku dolara, ne bi mogao niko tom narodu da nanosi zlo. Krivi su izvođači radova na terenu, izdajnici u Srbiji, možda i više nego nalogodavci. Koji mogu biti iz Srbije, a mogu i iz inostranstva, sasvim je nebitno. 
Jer da izvođača radova na terenu nema, ništa ne bi ni moglo da se sprovede u delo. 
Da li bi nacista Vučić sam, ili bilo ko drugi, mogao bilo šta da uradi na štetu Srba, da nije onih koji svojevoljno i svesno sve to sprovode u delo po njegovom, ili bilo čijem nalogu ? Naravno da ne bi mogao, niti on, niti Ivica Dačić, koji uništavaju Srbski Narod 4 decenije. Ali, ne sme sve da bude svaljeno na njih, a da se njihovi saradnici aboliraju i izvuku. Oni odgovaraju isključivo za sebe, njihovi saradnici sa druge strane za svoja zlodela. Moraju uz njih da odgovaraju i svi oni koji su njihove naloge sprovodili u delo. Po istom principu i po istim zakonima. A to su zakoni za veleizdaju u ratu.
Đavo nudi i kuša, sami prihvatamo i odbijamo, po svojoj savesti i Slobodnoj Volji. A po svojim izborima ćemo i odgovarati Bogu. Svi do jednoga. 
Ali pre toga, mora doći do lične odgovornosti i na Zemlji, po Srbskim Pravilima, za izdaju i veleizdaju u specijalnom ratu protiv Srbskog Naroda.  
 




Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.
 
 
 

2 коментара: