Translate

субота, 24. јун 2023.

Udar Svetog Đorđa ...

 


Raduju se i likuju mnogi idioti. Veruju u bajke da se išta u Rusiji događa bez dogovora i kontrole. Bez da su svesni da ne bi mogli da shvate šta se dešava u Rusiji, čak i da im se crta danima. Ali, eto, raduju se bez svesti, da se ujedno raduju i ličnoj propasti. Jer kada bi se u nekom ludilu i desilo, da se u Rusiji dešava to kako se dešava u lažnim medijima, to bi veoma brzo značilo kraj i onih imbecila koji se raduju takvim događajima u Rusiji. Dokle god postoji Rusija kakva je danas, dotle je zagarantovano postojanje čovečanstva. A intelektualno  jadni kakvi jesu, ne shvataju da oni o tim događajima "znaju" isključivo preko dezinformacija koje dolaze od strane lažnih medija i preko društvenih mreža. Što bi se reklo, raznih vrsta propagande.
Mnogi zauzimaju stranu, gde strane ne sme da bude. Rusi su jedan narod, Rusija je jedna država i zemlja. I to će tako ostati, jer tako mora da ostane, kako bi opstalo čitavo čovečanstvo.
To je isti narod, ista vojska, isti junaci, isti ljudi. Zvao ih neko Ruska Vojska, ili Vagner Grupa.
Mnogi viđeniji satanisti se uvlače u čitavu priču, onako kako oni vole da rade. Da sebe predstave kao da oni bilo šta kontrolišu, "dajući podršku" ovome, ili onome, tamo gde oni ne kontrolišu ama baš ništa. Niti će ni u najluđim snovima ikada moći bilo šta da kontrolišu ti i takvi u Rusiji, neprijatelji kako čitavog čovečanstva, tako i same Rusije i Rusa, naše braće po Rodu i Krvi.
Kako bi delovalo kao da se po "njihovom nalogu" dešava bilo šta u Rostovu i čitavoj Rusiji. I kao da su oni "bitni" faktor koji je "probio" zaštitu Rusije, te sada oni "sprovode" u delo svoje namere, što je naravno laž i gluma.
Da Rusiju prikažu kao državu gde može svaki kreten da vršlja kako želi, što je naravno daleko od realnosti i zdravog razuma. Jer Rusija nije banana republika, kao što su one "države" odakle se ti i takvi moroni javljaju i oglašavaju.
Naravno da su to sve samo dezinformacije, ali je dobro to što će se svako sada sam pokazati, onakvim kakav zapravo jeste i šta stvarno misli o Rusiji i našoj braći Rusima. Da se zapiše svako onaj, pogotovu oni koji su po bilo kom osnovu vezani za Rusiju, a nisu na teritoriji Rusije, šta o Rusima i Rusiji stvarno i zapravo misle.
I svako njihovo delovanje je sa nadom da će podeliti Ruski Narod, a onda preko izazvane podele, praviti probleme Rusiji i Rusima u budućnosti.
A jedina realnost je ta, da su Rusi pobedili u Ukrajini i da će sada očistiti potpuno svoje redove od, za početak, najvećih izdajnika i zločinaca, koji Rusi nisu. A kada to urade, dok se deca bave onim manjim izdajnicima koji su bili pod kontrolom očišćenih, najvećih, čike iz Rusije će krenuti da čiste čitav svet od najjačih satanista, koji do tada nekako uspeju da preteknu.
I realnost je ta, da je u Moskvi sada takva panika i bežanija pacova, izdajnika Rusije, da bi se potpuno isto penjali na krila aviona kao izdajnici Afganistana pre više od godinu dana kada su hteli da pobegnu sa svojim šefovima iz NATO-a, samo da takvi avioni iz Moskve i lete.
Rusija će ostati Jedinstvena. Ruski Narod je jedan narod bio, jeste i biće. Bez bilo kakvih podela. Rusija je celina u Bogu, Ruski Narod deo je Boga.
Rusi će očistiti najveće i najopasnije sataniste širom sveta, zajedno sa svim dobrim ljudima iz svih današnjih država kada krenu bankroti tih lažnih država, što će Rusija, naravno, izbeći. I zajedno sa svim dobrim ljudima širom planete, osloboditi čitavu planetu i čovečanstvo od zla. Jednom za svagda.
A satanistima  i izdajnicima svih naroda na planeti, koji se raduju dešavanjima u Rusiji, slepo verujući da će Rusija biti destabilizovana u ovim i ovakvim vremenima Božanskih Promena, pritom sve vreme verujući u bajke, da ponovimo poruku.
Imate sreće što je Putin na čelu Rusije i to je jedini razlog što ste još uvek na slobodi i u životu. Molite Boga, ma kom se bogu molili, da to tako ostane što duže i da potraje.
Jer, ukoliko Rusi reše da Medvedev zameni Putina, teško da ćete dugo živeti. Putin je ne samo veliki čovek, već i garant vaših života. Putin je pravi predstavnik Ruskog Naroda u Bogu.
A zagarantovano ćete veoma brzo završiti na robiji, do kraja vaših bednih, ljigavih, života beskičmenjaka, oni koji uspete da preživite "Medvedeva".
I svi treba da znaju da: Sveti Đorđe kada ubija aždaju, ne ubija je samo izvan Rusije. Već i u samoj Rusiji. U Moskvi. 
Bog neka čuva i blagoslovi Ruski Narod i Svetu Rusiju.

 

  



 


 

 

Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.



 

Нема коментара:

Постави коментар