Translate

среда, 21. јун 2023.

Srbska Deca nisu na prodaju.

 

Lovićemo vas kao pacove. Do poslednjeg. 
Porediti vas sa pacovima je uvreda za pacove, i toga treba da budete svesni. Ili bilo kojom drugom životinjom. Vi ste gori od pacova, oni su za vas plemenite životinje. Elita, gospoda su pacovi, ne vi. Vi ste lažna elita i lažna gospoda.
Vi ste otpad, šljam, bagra, okot satanistički, smradovi, skotovi, indijanci i najobičnija gamad, nusproizvod  ljudskog roda. Vi ne da niste ljudi, vi ste ispod biljaka i životinja. Ispod bakterija. Ispod virusa, postojali oni, ili ne.
Vi kojima je već "suđeno" za zlodela učinjena prema bilo kom detetu, te mislite da ste odslužili svoje nanogicom od godinu dana i da ste se izvukli, biće vam opet suđeno, ali po Pravdi. Po Pravdi Božjoj i Srbskim Zakonima, Pravu i Pravilima. Niste vi još uvek vratili dug Bogu za zlostavljanje bilo kog deteta.
Neće postojati kamen na Zemlji ispod koga ćete moći da se sakrijete, gde vas nećemo naći. A onda ćemo sve da vas zatvorimo, hemijski kastriramo i uposlimo u rudnicima do kraja vaših bednih života. Ili da vas osudimo na smrtnu kaznu, a biće onako kako Srbi u Srbiji, Rusi u Rusiji, Kinezi u Kini i Amerikanci u Americi odluče. Što se Srbije tiče, kako odluči Srbski Narod, tako će i biti. 
Vaša deca i unuci biće obeleženi kao deca i unuci satanista, najgoreg šljama koji je mogla Zemlja da izbaci. Vaše će komšije, rođaci, prijatelji i čitava Srbija saznati, ko je, šta je i kako radio sa decom od svakog od vas, po imenu i prezimenu. Bićete popularni, jer to obožavate, znaće svaka glava u Srbiji za vas poimence. 
Ostaćete upisani u istoriji kao nejnečasnija gamad koja je hodala ovom planetom i ovom Svetom Srbijom. A vaša će Kazna biti opomena svakome u budućnosti, ko se drzne da takne bilo koje dete. Da zna kako će proći i kako će završiti, te i da mu se ne isplati da na taj put i kreće.
Sve vas pedofile, ubice dece, zlostavljače dece, silovatelje, trafikante, "socijalne radnike" koji ljudima otimaju decu, a onda ih prodaju bolesnicima iz belog sveta da ih ubijaju i nad njima se iživljavaju, zatim pripadnike raznih tajnih društava i lažnih službi bezbednosti, koji ste u lancu krađe, otimanja, prodaje, zlostovljnaja, silovanja i ubijanja dece u vašim bolesnim ritualima, tražićemo, jurićemo, hvataćemo, dok vas ne pohvatamo sve do poslednjeg.
Sve vas lažne političare, umetnike, profesore, novinare, doktore i babice, lažne kriminalce, čitavu vašu bolesnu "elitu", kako sebe volite da nazivate... Sve vas koji ste izazivali ratove na prostorima bivše Jugoslavije, kako bi krali decu i ljudima čerupali organe... Sve vas koji glumite plemenitost i dobrotu preko medija, a u ovim ste zločinima ...
Jurićemo, tražićemo, nalazićemo, hvataćemo, nećete moći nigde da se sakrijete. Prevrnućemo svaki kamen na Zemlji, u Sunčevom sistemu, u Galaksiji, u Svemiru, dok vas sve do jednog ne nađemo i pohvatamo, a onda za uši i ne dovučemo u Srbiju, da vam po Pravdi Božjoj i Srbskoj i presudimo. . 
Možete da bežite, ali da se sakrijete ne možete. Nikako. Vaše će bežanje biti otežavajuća okolnost, jer je to dokaz da se niste pokajali za svoja zlodela.
Jedino što možete da uradite i pokažete malo časti, ukoliko znate šta to znači i ukoliko je barem mrvica u vama ima, je da sami sebi presudite. Jer ovo ide na Svetlo širom sveta, nijedan u lancu od vas neće ostati sakriven i nijedan pojedinac se neće izvući. 
Ko god bude pokušao bilo kome od vas da pomogne da izbegne odgovornost, da pobegne, ili da se sakrije, odgovaraće za isto delo zajedno sa vama, iako ga nije počinio.
O svima vama se sve zna, postoje podaci i dokazi o svakome, do poslednjeg. Dokazi su prikupljani više od 10 godina, svi ste mapirani do jednog širom sveta. 
A dokazi i podaci su i kod Boga, Tvorca.
I posle smrti ćete biti kažnjeni, idete u ambis odakle ste i došli. Vraćate se na ono mesto koje jedino zaslužujete, dok je kraja sveta i veka. Dok postoji vreme, tamo ćete biti i ostati. Do kraja.
Idete u ponor gde vas čeka onaj kome ste služili ovde na Zemlji, tamo gde nema nikakvog smisla, da tamo boravite u večnosti, jer ste sami po sebi deo besmisla i laži. Kod vašeg "boga", đavola. 
I na teži način ćete naučiti da se ...
Božja Deca ne siluju, zlostavljaju, ubijaju, otimaju i kradu.
I da Srbska Deca nisu na prodaju.
 

 
 


 


 
Srbska Deca iznad svega. Samo Bog iznad Božje Dece.

Нема коментара:

Постави коментар