Translate

среда, 28. јун 2023.

Bog, Srbi i Njihovo Pravo ...

 

Srbi su suvereni na svojoj Teritoriji od Boga im Datoj, a čitav Srbski Narod je nosilac suvereniteta Srbije. Srbi i Srbski Narod sami odlučuju kako će živeti na Svojoj Teritoriji.
Svako ko pokušava bilo šta da nametne Srbima i Srbskom Narodu na prevaru, lažima, manipulacijom, na svoju ruku, ili silu, u ovim vremenima Oslobađanja čitavog čovečanstva, ili bilo kada u budućnosti koja dolazi, biće tretiran kao neprijatelj Naroda Srbskog. I kao takav snosiće posledice svog delovanja, po Srbskim Pravilima, Srbskom Pravu i Srbskim Zakonima, u skladu sa Bogom i Božjim Zakonima.
Bog je taj koji Srbima poklanja Slobodu, koja im je u prošlosti ukradena od strane nesrba preko kojih deluje đavo na Teritoriji Srba, a ne bilo koji narod, nacija, centar, grupa, ili pojedinac. U ovim vremenima Srbi i Srbski narod raskrstiće sa svima onima, koji su Srbima krali sve ono što im po Božjim Zakonima i Božjem Pravu pripada.
Srbi u svojoj Srbiji, na svojoj teritoriji od Boga im datoj bezuslovno na Poklon, u skladu sa svojom Slobodnom Voljom, sami će odlučivati u većini, kako i pod kojim će pravilima živeti. Kao i u kakvom društvenom uređenju.
Javnim raspravama, zdravim razgovorom, sučeljavanjem mišljenja na osnovu dokaza, činjenica i argumenata, uvek javno i transparentno u Istini, sve do konačnog dogovora po Božjem Dopuštenju, u čemu će učestvovati svi Srbi i čitav Srbski Narod. 
Sve ono što se radi tajno, sa sakrivenom agendom, ili na prevaru, a tiče se Srba i čitavog Srbskog Naroda, za Srbe nije, niti će biti obavezujuće i validno.
Ničije lažno pravo nije iznad Božjeg i Srbskog Prava na Teritoriji koju je Bog poklonio Srbima sa svim Srbskim  Pravima koja uz to idu. A koja dolaze kao bezuslovni poklon od strane Boga, a ne od bilo kog pojedinca, centra, grupe, drugog naroda, ili nacije.
Srbi ne podležu bilo čijim pravima i zakonima, već imaju svoje Pravo po Bogu, od Boga im Dato. Nijedan pojedinac, grupa, centar, ili bilo koji drugi narod, ili nacija, nije iznad Srba i Srbskog Naroda na Teritoriji Srba, niti može da određuje Srbima pod kojim i kakvim će Pravilima živeti. Srbima neće određivati i davati Pravo na Život i Slobodu bilo koji predstavnici sveta koji se ruši. Sveta koji je ustrojen po zakonima i pravilima samog đavola.
Bilo kakav dokument sveta po đavolu nema pravno dejstvo na Srbe i Srbski Narod, jer Srbi se povinuju jedino Bogu, Božjem Pravu i Božjim Zakonima. Đavo Srbima ne može vladati, niti uspostvljati na silu, ili prevaru, bilo kakva pravila u svetu koji nastaje. Srbi će sami upravljati svojim životima na Svojoj Teritoriji, od Boga im Datoj na Poklon. A đavo sa svim svojim propratnim elementima, moraće u prošlost po Naredbi Srba, koji polažu Pravo na upravljanje svojom Teritorijom i svojim Životom.
Po Božijoj Hijerarhiji, Srbi su na svojoj Teritoriji iznad đavola i bilo kog drugog čoveka, ili grupe, osim Boga, Tvorca. Veza između Boga i Srba je neraskidiva, a svako ko pokušava da sebe nametne između Boga i Srba kao bilo kakvu kariku, u bilo kom obliku, neprijatelj je i Boga i Srba. Taj i takav ne dolazi od Boga, ma kako se predstavljao i ma šta glumio.
Srbi će sami određivati u kakvoj Srbiji će živeti i kakvo će društveno uređenje stvoriti za sebe. Nijedan dokument, bio on od strane britanskog dvora, Vatikana, Centralnog Londona, ili bilo kog drugog pojedinca, centra, entiteta, ili grupe, nema pravno dejstvo na Teritoriji Srba, Srbe i Srbski Narod. A teritorija Srba je ona na kojoj trenutno žive Srbi, sve dok se Srbima ne vrate i pokradene teritorije od strane samog đavola preko svojih vojnika i predstavnika u ovom svetu materije.
Srbi ne priznaju bilo čije lažno pravo na tron Srbije, jer Srbi sami biraju i odlučuju kako će živeti, sami određuju Pravila u svojoj Srbiji, u skladu sa Bogom koji je Srbima dao Slobodnu Volju i Pravo upravljanja svojim životima i Srbskom Teritorijom. Pravo na tron Srbije je u rukama Srba i tu se sve završava.
Iznad Srba u Srbiji niko nije, nijedan pojedinac, grupa, ili bilo koja druga nacija. Srbi ne priznaju nikakvog kralja, ili cara, koji želi na silu, ili prevaru da se nametne Srbima kao vladar.  Jer se Srbima ne vlada, Srbi sami upravljaju svojim životima.
Kralj, car, ili bilo kakav drugi vladar, može biti iznad Srba jedino ukoliko Srbi i Srbski Narod to odluče većinom, u Istini, bez bilo kakve sakrivene agende, prevare, ili nametanjem na silu od strane bilo koga.
Srbima niko ne može da vlada, Srbi sami utvrđuju kako će upravljati svojim životima i pod kojim će pravila živeti po Pravu od Boga im dato, ne od bilo kakvog pojedinca, grupe, centra, drugog naroda, ili nacije. 
Srbi se bezuslovno povinuju i veruju samo i isključivo Bogu, Tvorcu, i nikome više. Srbi sve drugo preispituju i sami za sebe donose zaključke, u skladu sa interesima Srbskog Naroda. Srbi sami misle za sebe, svojom glavom.
Srbi ne priznaju nikakve Karađorđeviće, Obrenoviće i sve pojedince koji se pozivaju na poreklo cara Dušana Silnog, ili druge Nemanjiće, kao i na poreklo dinastija pre Nemanjića.
Nikakvi dokumenti, pečati, povelje koji ne dolaze od strane Srba u Srbiji i koji su kreirani po volji većine Srba i Srbskog Naroda, za Srbe i Srbski Narod ne važe. Srbima niko ne daje pravo na Život i Slobodu, osim samog Boga Tvorca. Srbima niko ne vlada, Srbi sami upravljaju svojim Životom, svojom Državom i svojom Teritorijom. Srbi su ti koji sami vladaju sobom u svakom smislu te reči.
Karađorđevići nisu Srbska Dinastija, Obrenovići nisu Srbska Dinastija, već nametnute dinastije Srbima od strane tajnih društava, koja nisu po Bogu i u Bogu. 
Aleksandar Karđorđević nije Srbski Kralj, Miroslav Popović nije Srbski Car. Niti će ikada moći da budu, niti bilo ko drugi, dok to Srbski Narod i Bog ne odobre. A ne bilo koja crkva, bilo koji pojedinac, ili grupacija. 
Ma šta tvrdili, na ma koje se "njihovo pravo" pozivali, i ma koje "dokumente" predstavljali Srbima kao "relevantne". Srbi u kreiranju tih i takvih dokumenata nisu učestvovali, samim tim za Srbe su nevažeći. Takvi dokumenti za Srbe, na Srbskoj Teritoriji, nemaju pravno, ili bilo koje drugo dejstvo.
Satanisti i zločinci iz vrha "Spske Pravoslavne Crkve", koji su Srbima ukrali imovinu u vidu Srbske Pravoslavne Crkve, koji Srbi nisu, ne mogu da krunišu bilo koga za Srbskog Kralja, ili Cara, koji po Čistoj Krvi i Bogu Srbin nije. I koji nema odobrenje za tako nešto od strane Srba i Srbskog Naroda, isključivo i samo u Istini sa Božjim Dopuštenjem.
Srbska Pravoslavna Crkva je Srbski Narod u kome stanuje Hrist Spasitelj, a čitava imovina koju su uzurpirali satanisti koji Srbi nisu i koriste tu imovinu protiv Boga, Vere i Morala Naroda Srbskog, pripada Srbskom Narodu. A satanisti će zbog svog delovanja odgovarati i Bogu i Srbima.
Srbi se ne bave ritualima, Srbi se ne bave bilo kakvom magijom, Srbi nisu na vezi sa centrima zla ni u kom smislu. Srbi ne priznaju bilo kakve rituale smišljene od strane onih koji Srbi nisu. Za Srbe su jedini "rituali i magija", Bože Pomozi i Neka Bude Volja Tvoja. 
Srbi i Srbski Narod ne priznaju ništa što nije  i ne dolazi od Srba, Srbskog Naroda i Boga. Za Srbe je merodavno jedino Pravo Srbima od Boga im Dato. A po tom Pravu, Srbi žive u Slobodi, sami odlučuju o svojim životima, na svojoj Teritoriji.
Ko god da je, kome god davao bilo kakve dokumente, lažne kraljevske i carske titule i "pravo" na Srbiju, Srbe i Srbski Narod, mogao je to da radi samo i isključivo u svoje ime, nikako u ime Srba i Srbskog Naroda, koji o svemu sami odlučuju, a u tako nešto učestvovali nisu. Takav neka vlada grupacijama koje su mu takvo "pravo" dale i odobrile.
Od Srba jedino Bog ima mandat, a Srbi od Boga imaju mandat na svoju Srbiju. I tu se sve završava.
Srbi i Srbski Narod nisu bilo čiji robovi, već Slobodni Ljudi po Pravu Boga i Božjim Zakonima. 
Romani, Romeji i Fanarioti, njihovi potomci, kao i pripadnici bilo kog drugog naroda, ili nacije, ne mogu vladati Srbima, Srbskim Narodom i Srbskom Teritorijom. Srbi sami upravljaju svojim Životima i Svojom Srbijom, na svojoj Teritoriji.
I odgovaraju samo i isključivo Bogu za svoje stavove, svoje reči i svoje delovanje. Nijednom pojedincu, grupaciji, bilo kojoj crkvi, tajnom društvu, drugom narodu, naciji, ili bilo kakvom lažnom i veštačkom centru, gde god se on nalazio i kakvo god ime nosio.
Srbi su u Srbiji na vrhu. Iznad Srba je samo Bog. I niko i ništa više.  
Srbski Kralj, ili Car, može biti samo Srbin, u čitavoj svojoj porodičnoj Krvnoj Liniji. Bez bilo kakvih veza, krvnih, ili bilo kojih drugih sa drugim narodima i nacijama, Vatikanom, crnim plemstvom i tajnim društvima.
I to samo i isključivo ukoliko mu Srbi, Srbski Narod i Bog daju Mandat, i nikako drugačije.
Svojom Slobodnom Voljom i jedino u Istini.
 
 

 

Srbi, Srbski Narod i Srbija uvek iznad svega. Samo Bog zauvek iznad Srba, Srbskog Naroda i Srbije. 


Нема коментара:

Постави коментар