Translate

четвртак, 23. фебруар 2023.

23*2 = 2*23.


 Dobrodošli na naš teren, "revolucionari" i "pobunjenici protiv Boga", baš na ovaj naš datum. 
Naš je broj 46, 2 puta 23, a vi to vrlo dobro znate. Kao što znate  da to nije i vaš broj. A znate i vrlo dobro da se razlikujemo od vas, da smo mi Deca Božija, a vi deca Satanina. Vrlo dobro znate da ni po genetici, a ni po duši mi nismo isto, niti možemo da budemo. 
Dobrodošli na naš datum, u našu godinu, po našim brojevima i pravilima Zemaljaskim po Zakonima Božjim, a ne vašim. Po našim brojevima koje ste izokrenuli i Božjim Zakonima koje ste izvrgali ruglu, sve vreme rugajući se Bogu. 
Dobrodošli polutani Luciferovi na naš teren, na našu Zemlju, koju je Bog nama dao na upravljanje, a ne vama, okotu najgorom. Ovo je naša planeta, a ne vaša, gmazovi jedni bolesni. I nikad neće da bude vaša, vi ste na Zemlji nepoželjni.  
Dobrodošli okotu nefilimski, pedofili i pederi, zlostavljači i ubice dece, psihopate, duševni bolesnici i demonizovani ljigavi smradovi. 
Ovo je tačka totalnog preokreta. Od danas pa nadalje, vaš se Vavilon ruši totalno i ubrzano, a vi ćete svi od reda odgovarati za vaša zlodela. Sa svim izdajnicima našeg roda koji su zauzeli vašu stranu, dobićete zaslužene kazne, nijedan se neće izvući. 
Prvo ćete biti totalno ogoljeni, do gole kože i do kraja, da vas čitav svet vidi onakvim kakvi zapravo jeste, bolesnici jedni retardirani. Za početak. 
Da vidi da niste Ljudi i da sa nama nemate dodirnih tačaka, već da ste okot Đavolov najobičniji. 
Dobrodošli humanoidi, ali ne i Ljudi, sa svim vašim hibridima, pederima i pedofilima, koji nisu od naše, Adamove loze. Sada ste došli na naš teren posle toliko hiljada godina, bićete totalno izbačeni na svetlo i raskrinkani za sva vaša zlodela. I to ne možete nikako da zaustavite, možete samo da gledate i plačete. Da umirete od straha, jer vi samo za strah i znate. 
Gde su vam Mesec i Saturn sa svojim demonima ? Gde vam je Šejtan, da vas zaštiti ? 
Slabo vam rade rituali i okultizam, je li ?
Je l` pratite Vodu ? Šta kaže Sunce ?
Kako ono kažete, "ljubav i praštanje" ? Ili ono, još bolje, "zlo ne postoji, to je samo neznanje, odsustvo znanja". 
Dobar vic, nije zlo zlostavljati i ubijati decu, to je "neznanje", otpadu jedan najgori ? 
Zar mislite da ćete na te jeftine fore da se izvučete ?
Nema praštanja. Nikome. Zločin i Kazna - Pravda.








Srbija iznad svega. Samo Bog iznad srbije. 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар