Translate

петак, 24. фебруар 2023.

Jazavac pred Sudom ...

 

Ovaj video treba svako da pogleda i vidi šibicarenje na delu od strane idiota koji je u "medijima" prikazan kao "autoritet". Kao i ostale idiote sa titulama antisistema na temu "srpsko nacionalno pitanje", organizovanog "okruglog stola srpskih intelektualaca," koji sa Srbima dodirnih tačaka nemaju. Naravno, ako ima dovoljno jak želudac za još gluposti koje će čuti. Ali eto, "mediji" ih nazvaše Srbima i onda mora da je tako, dalje ne treba preispitivati, pogotovu ne njihova dela. Treba slepo verovati "medijima". 
I sve to pod organizacijom "srpski pokret", ali ne i Srbski,  "Dveri", koji su na vezi sa Sputnikom Srbija i dalje sa "Ruskim" domom, mnogo više nego što Srbi uopšte i sanjaju, ali sa Rusima i Srbima ni najmanje. "Ruskim" domom koji su oformili sovjetski komunisti 1933. , a ne Rusi, na datum koji većini i proseku ne znači ništa, jer misle da je u pitanju "slučajnost", bez da imaju svest da slučajnosti ne postoje. 
I za Anđelkovića će se vezati mnogo ljudi, kao i za ostale "autoritete", većina u Srbiji, zato što je baš on prezentovan kao "autoritet" i "znalac" ljudima, nego što bi se vezalo za bilo koga, koga u "medijima" nema. I prosek i oni ispod proseka u Srbiji će težiti ka njemu i njemu sličnima, a ne ka ljudima koji imaju realno znanje. Iz razloga što i prosek nema osnovno znanje da vidi u čijim se rukama pravo znanje i nalazi. Drugim rečima, većina u Srbiji će uvek između ovog izdajnika i Srbina koji nije preko "medija" prezentovan kao neko ko zna, birati ovog nesrba, koji sa Srbima veze nema. Pre bi bilo u društvu ovog retarda nego sa ljudima koji su dobri i sa kojima su `leba do juče jeli, iz razloga što nemaju ni trunku znanja. Ali u društvu ovakvog daju sebi na značaju, bez da su svesni koju štetu njima samima i njihovom narodu i prave ovakvi "autoriteti". 
Prosek i ispodprosek se uvek vezuje za preko "medija" nametnute "autoritete" i to je u njihovoj srži, jer se slabo od "autoriteta" razlikuju. Teže ka njima, jer i sami imaju volje da budu takvi "autoriteti", ali nisu uspeli da se dovoljno "snađu" u antisistemu u kome su se "autoriteti" i "snašli". A snašli su se uglavnom po genetskoj, naslednoj liniji, ali ne u hrabrosti i junaštvu, već naprotiv. Snašli su se preko genetske linije predaka koji su bili dezerteri i izdajnici Srbije, gde su njihovi naslednici nastavili tamo gde su preci i stali. 
Dok je sve vreme realnost da svako treba da se veže isključivo i samo za sebe i da koristi svoj mozak. Jer ukoliko neko ne koristi svoj mozak za sebe, umesto njega njegov mozak koristiće neko drugi, po pravilu uvek na štetu vlasnika pomenutog mozga. 
Jedan ljigavi pederko, kome čak ne veruje ni onaj koji je sa njim tamo došao, po zadatku, niti želi da ga sluša već se igra telefonom, poslat je da palamudi i lupa kao otvoren prozor, o stvarima o kojima pojma nema, niti može da ima skovan od "vrlina" koje ima u sebi. A ne veruje mu čak ni njegov kolega Račić, jer zna da su obojica tu poslata, da "budu i kažu", to što treba da kažu Srbima. A treba da kažu samo ono što većina želi da čuje, dok iza svojih lažnih reči, kriju svoja pakosna dela da ih Srbi ne bi videli. 
A Srbi nikako da nauče, da se o bilo kome sudi na osnovu njegovih dela, a ne na osnovu reči koje je izgovorio. I lažni analitičar, a i lažni doktor su tamo isključivo kako bi održavali iluziju ovom narodu i skretali pažnju sa bitnih stvari, a samim tim i osvešćivanja ljudi. I onda nesrb sa prezimenom koje podseća na Srbsko, "anal-itičar" Anđelković, peni o nečemu za šta i sam zna da nije istina, ali peni po zadatku. Raspričao se jazavac, jer se jazavcu daje prostora u "medijima", ne zato što bilo šta zna, već zato što jazavac radi na štetu Srba i zato što zamajava ovaj narod glupostima. 
Jer, svi "mediji" u Srbiji, sa Srbima i Srbijom dodirnih tačaka nemaju. Sve su to špijunska propagandna glasila, koja sva zajedno čine zločinačko-propagandnu mašineriju koja satire ovaj narod u svakom pogledu. Mentalno, duhovno, moralno, fizički i materijalno. 
Ovaj gmaz, ne bi mogao da ima znanje ni da mu se znanje u dupe uvuče. Ali, eto, Srbima je prezentovan kao "autoritet koji zna" i Srbi njega slušaju i čekaju da čuju šta će da kaže, bez da imaju svest uopšte da, pre svega, taj gmaz Srbin nije. I da radi na štetu Srba sve vreme, sa svim ostalim glumcima i špijunima koji održavaju iluziju ovom narodu. 
U istu skupinu spadaju i "doktori profesori" Mirović, Ković, Lompar, Koprivica, Antić, Dimitrijević, Bakić i svi ostali "titulaši" antisistema. Neostvareni "revolucionari" koji su imali volje da "povedu revoluciju" u kojoj će Srbi ginuti i stradati, ali ne i oni sami, koji neretko i "patriotizam" glume. Da budu "vođe revolucije" u kojoj oni sami neće učestvovati, već će se skloniti sa strane čim "revoluciju" povedu. 
U realnosti komunistički pederi i izdajnici naroda koga glume, a kome ni po kom osnovu ne pripadaju, osim što su im Srbi platili fakultete i što ih plaćaju svakog meseca za rad koji je na štetu Srba, preko raznih isplata iz budžeta koji je u vlasništvu Srba. Koji bi se posle "revolucije" gde sada Srba ima mnogo manje, ponovo nametnuli kao "intelektualci" koji će Srbe da vode, jer Srbi ne znaju da vode sami sebe. Tu onda, po ko zna koji put, nastupaju organizatori "revolucija" u kojima nikada ne učestvuju, jer oni znaju samo da "vladaju", gde će ih kasnije opet u "vladanju" naslediti njihova deca, koju su napravili po zadatku u pauzama svojih pederskih igrarija. 






Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар