Translate

субота, 18. фебруар 2023.

Pratite Vodu - Godina 23 ...

 


Tramp kaže da treba uvesti smrtnu kaznu za određena dela za koja nije trenutno predviđena, kao i da treba uvesti streljačke vodove prilikom izvršenja.
Smrtna kazna po Ženevskoj Konvenciji za zločin protiv čovečnosti i genocid nad narodom u Srbiji - lažna plandemija, lažne vakcine, lažna medicina, propagandno-psihološki rat protiv Naroda Srbije.  
Poslednji poziv za zauzimanje strane, uskoro će biti kasno. 
Bog, ili Đavo ? Neće biti neutralnih, ko ne zauzme stranu sam, biće svrstan na onu koju zaslužuje. Svako bira sam za sebe. A tako će i odgovarati.
Zločin i adekvatna Kazna, jedino je Pravda.



Vavilon se ruši.


Epštajn ponovo na sceni.


Lažni novinari, propaganda i psihološki rat za račun satanista.



Zemlja je trenutno na udaru X2 "Oluje" sa Sunca. Ići će još jače, ovo je samo početak. Promene na Zemlji niko i ništa ne može da zaustavi.









Saslušanje u američkom kongresu o "cenzuri" doktora na Tviteru u vezi plandemije, lečenja i lažne vakcine, od strane satanističke agenture i FBI, koji nisu doktori. Ovakva saslušanja prethode suđenjima. Niko ne dobija propusnicu, svi koji su učestvovali u ovom zločinu protiv čovečnosti i genocidu, odgovaraće sa imenom i prezimenom. Neće moći da se sakriju iza bilo koga, ili bilo čega. Amerika je veoma bitna, jer je stvorena od svih naroda sveta. I ono što se dešava u Americi utiče na čitavo čovečanstvo. Pokradeni izbori, neizvršavanje naredbe Predesednika Trampa od strane "službi bezbednosti", da se dostave i prezentuju javnosti dokazi o umešanosti kineske komunističke partije i mešanje stranih vlada u američke izbore. O krađi glasova, štelovanju izbora i izbegavanja prezentovanja dokaza od strane onih koji su plaćeni od naroda da to urade, u Americi se zove Izdaja, a za to je predviđena smrtna kazna. Mešanje stranih vlada u izbore, potpuno je izjednačeno sa vojnim napadom na Ameriku. Ameriku je napala i "vlada" iz Srbije mešanjem u njihove izbore. 



Video o saslušanju "struke i eksperata" za cenzuru.



Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар