Translate

субота, 25. фебруар 2023.

Lažne smrti u Lažnim medijima ...

 


Svaki rijaliti u narednom periodu, onih u državnom udaru koje lažni mediji nazivaju "vlast i opozicija", da predstave u lažnim medijima kako je neko "umro" na bilo koji način, kako bi pobegao iz Srbije i negde u belom svetu se pojavio pod novim identitetom, je samo produžavanje agonije. Još teže delo je ako na osnovu "svoje smrti" pokuša da ustoliči u kontinuiranom državnom udaru "opoziciju", ili bilo kog drugog zločinca da nastavi da satire ovaj Narod, za šta će dodatno odgovarati. Ujedno je i klizav teren, jer "pravno preminulog" može da eliminiše bilo ko, bilo gde u svetu, a da ne odgovara. 
Svako ko bude pobegao na ovaj, ili bilo koji drugi način, biće pronađen gde god se krio na planeti Zemlji i vraćen da mu bude suđeno na Narodnom Sudu. 
Svi koji su učestvovali u zločinu, a već su prikazani u lažnim medijima kao da su "preminuli", takođe će sve "smrti" svih zločinaca biti preispitane i istražene. Te ukoliko za bilo koga bude bilo ustanovljeno, da je izrežirao svoju "smrt" i pobegao bilo gde pod drugim, lažnim, identitetom, takođe će biti dovučen u Srbiju da oseti Pravdu.
Te fore su poznate sada već mnogim ljudima u Srbiji i nijedna od njih neće proći. Tako da, bilo kakav rijaliti na ove teme, kako bi se izbegla odgovornost za genocid i zločin protiv čovečnosti nad Narodom Srbije od strane nacista u državnom udaru u Srbiji, neće proći, već će biti tretiran kao otežavajuća okolnost. 
Kome od zločinaca nije jasno, da se na Zemlji sve menja i da će sve što je sakriveno biti vidljivo i svima jasno, treba da se zapita za svoje mentalno zdravlje. Svaki nacista, fašista i satanista, koji je učinio zločin nad ovim narodom bilo koje vrste, niti može, niti će moći da se izvuče i prođe nekažnjeno. Fore njihovog ideološkog oca, Hitlera, koji je iscenirao svoju smrt i pobegao u Argentinu, kod Srba ovaj put neće proći. Svaki zločinac , zmija, biće otkriven i pronađen, gde god da se je sakrio, ispod bilo kog kamena, i biće za uši dovučen u Srbiju da mu Narod sudi, ukoliko mu Tvorac ne presudi pre toga.



Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар