Translate

недеља, 19. фебруар 2023.

Stabilan Kurs - Genocid u Srbiji ...

 


Jedan od najvećih problema u Srbiji i svim ostalim državama sveta su takozvane centralne banke koje kontrolišu protok ne novca, nego valuta bez pokrića. Usmeravanjem protoka novca u jednom pravcu, a stopiranja u drugom, a u našem slučaju i veštačkim održavanjem "stabilnog kursa" na 117 dinara za evro, vrši se genocid i raseljavanje stanovništva na jednoj teritoriji. Jer se na taj način uništava domaća proizvodnja, privreda i izvoz, a pospešuje uvoz koji opet kontrolišu i na njemu lično zarađuju satanisti u državnom udaru u Srbiji. Usmeravanjem protoka novca ka određenim centrima, a blokadom ka drugim, novac se koristi kao oružje protiv naroda u Srbiji. 
Takozvana narodna banka Srbije nije u našem vlasništvu, a ni pod našom kontrolom. Kontrolišu je ECB i BIS iz Bazela, koje dalje kontroliše Centralni London kao finansijski centar satanista, gde kada ulaze britanski monarsi ( čak i Elizabeta II dok je bila živa) mora da se izuju, jer su "na svetom tlu". I mora da poljube prsten gradonačelniku Centralnog Londona, a onda dobiju naloge i naređenja. 
To što se "stabilni kurs" održava baš na 117 dinara, u pitanju su satanizam i okultizam. To nam je osveta za oboreni F-117, jer "117" je simbol za "Oziris/Satana ustaje". Muški princip njihovog "boga sa 1000 imena" je Oziris/Bal/Moloh, ženski Izida/Ištar/Astarta, a princip "sina" Horus/Antihrist. To je njihovo "sveto trojstvo" u satanizmu. 
Mi smo im oborili "Ozirisa", "nevidljivi F-117", barem je tako prikazano u medijima, a onda preko sada vidljivog  "stabilnog kursa" od 117 dinara za evro, nevidljivi Oziris vaskrsava i sveti se, nama Srbima. I sve to uz pomoć domaćih satanista i nacista u Srbiji, jer bez njihovog učešća u svemu ovome, to ne bi ni moglo da se sprovede u delo. 
Ne samo da smo im uništili projekat u koji su uložili milijarde dolara u vidu aviona F-117, već smo im i naneli veliku štetu kada su njihova religija i simbolizam u pitanju, što je satanistima itekako zasmetalo. 
Treba samo pogledati adrese na kojima se nalaze institucije i policijske stanice u Beogradu, to nije slučajno, jer slučajnosti ne postoje. Uglavnom ćemo naći brojeve 1, 11, 13, 33, 107, gde se "0" ne računa, tako da je to "17" ( Area 51 je 3x17, a množe sa "3" zbog "maksimalne magije" ), broj koji takođe označava Ozirisa, kao i 14 ( 13+1 ) i.t.d. 
To su sve brojevi koji imaju određeno značenje na njihovoj religiji i jeziku brojeva, koje koriste za komunikaciju svima pred očima, a da retki vide i znaju o čemu se tu radi. A sve to nema nikakve veze sa numerologijom, to je njihov tajni jezik kojim komuniciraju koristeći mitove iz svoje religije i unapred određenog značenja brojeva. Ovde je u pitanju to da su brojevi univerzalni jezik čitave planete, jer se svuda na svetu isto pišu i imaju isto značenje. 
Tako da, ukoliko želimo da identifikujemo jedan od najvećih problema u Srbiji, to je lažno narodna banka Srbije, koja sa Srbijom nikakvih dodirnih tačaka nema. 
Ispod teksta se nalazi link do njihovog filma na temu njihove religije, koji retko ko razume, a da nije iz njihovih krugova. Film koji je urađen 1972., a prikazan 1980. 
To što je urađen 19(72), takođe nije slučajno, jer "72" je broj prinčeva pakla ( najmoćnijih demona ). Taj broj je i 3x9, gde je broj "9" jedan od njihovih omiljenih pošto predstavlja završetak ciklusa i obrnutu šesticu. U "u ogledalu" 27 ( Klub 27, takođe je i simbol Meseca - Izida je "boginja Meseca", kao i broj "322", Lobanja i Kosti ), a isto tako na pentalfi ( petokraka, simbol Lucifera), uglovi su pod 72 stepena. Ujedno "27" može biti i "117". 
Nije slučajno ni to što su se mnoge stvari loše po čovečanstvo dešavale 19(47) i 19(67). 19 je broj moći, zato je Srbiju 1999. napalo 19 zemalja NATO-a, a ne 20, ili 18. A ostali brojevi koji se nadovezuju na 19 takođe imaju značenje, kao i njihovo sabiranje i množenje. 6 je broj čoveka, 7 broj duge, svetlosti, a zajedno daju Lucifera. Dajana je imala genetiku 6 porodica od 13 porodica Crnog Plemstva, a Čarls 7, te je njihovim spajanjem nastao Will I Am, rođen na pomračenje Meseca na letnjoj dugodnevnici. 6x7 daje "42= 14 x 3", što je ugao pod kojim se svetlost prelama na 7 boja, te je po njihovoj religiji Lucifer i "Gospodar duge". Ima tu mnogo toga i sve zavisi u kom se kontekstu i sa čime povezani koriste brojevi. 
Trenutna valuta, ali ne i novac u Srbiji RSD, je Ponzijeva šema, piramidalna prevara. I zasniva se isključivo na dugu i zaduživanju. Nema realnu vrednost, vredi samo toliko koliko ljudi veruju u taj papir da vredi. Tako da bilo ko ko tvrdi da sa ovom valutom i ovom "centralnom bankom", može da popravi stanje u Srbiji, ili laže, ili ne zna, ma koliko delovalo da bilo šta zna.
Sa ovakvom valutom na kojoj se nalaze razni simboli kojima tamo mesto nije, koja nema pokriće ni u čemu, nemoguće je popraviti situaciju i zaustaviti negativni prirodni priraštaj. 
Tu leži glavni problem bele kuge u Srbiji i raseljavanja naroda sa ovih prostora, a sve "mere" koje će to da "spreče", su samo zamajavanje naroda. Jedino rešenje da se ovaj zločin spreči je da se ova "narodna" banka ugasi, a oformi Srbska Centralna Banka. 
Srbi mora da oforme svoju Srbsku Centralnu Banku, ovu da ugase i pohapse zločince i sataniste koji su doveli do genocida i egzodusa sa ovih prostora preko "narodne" banke Srbije. I da odštampaju novac, a ne valutu, koji će imati realno pokriće u zlatu, a još bolje u srebru. 
Ovakav realni novac se ne može zloupotrebljavati i koristiti kao oružje protiv naroda Srbije i jedino na taj način se može doći do Pravde za sve ljude u Srbiji. 
Nikakvo spašavanje ove valute RSD, a još manje uvođenje digitalnog dinara, ne mogu da reše bilo koji problem sve dok postoji "narodna" banka Srbije kao uzrok svih ekonomskih  problema. 
Jedino je preko realnog novca i Srbske Centralne Banke pod kontrolom naroda koji sam izdaje svoje novčanice pokrivene plemenitim metalima, moguće povećati prirodni priraštaj i vratiti ljude koji su se odavde raselili po belom svetu.
Najveći problem je monetarni sistem u Srbiji kojim može da se manipuliše. Mnogo veći od poltikanata i svih ostalih izdajnika koji su sa njima u delu satiranja Srbije.
Jer, bez ovakvog monetarnog sistema preko valute RSD i ovakve "narodne" banke, oni neće ni postojati.
"Dajte mi kontrolu nad protokom novca u jednoj zemlji i neće me zanimati ko donosi zakone" - jedan od začetnika dinastije Rotšild.  
 
Da bi se pogledao video, mora se logovati na YouTube mail adresom:



Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар