Translate

уторак, 21. фебруар 2023.

Dom Ruski, ali bez Rusa ...

 

Rusija, kao i Srbija i sve ostale države na svetu, ima isti problem sa više vekova infiltriranim satanistima koji glume Ruse i Srbe. I ovaj poslednji rat koji se trenutno odvija na Zemlji, nije Rusija protiv Amerike, nije Rusija protiv Ukrajine, niti Amerika protiv Kine, kakvu su nam budućnost planirali satanisti gde bi nas opet nahuškali da se mi međusobno ubijamo, a oni bi se sklonili sa strane i čekali da se sve završi, kako bi se posle rata nametnuli kao neko ko će iz haosa za nas uvesti red. Već je rat isključivo između Dobra i zla u svim zemljama sveta. Između naroda kojima te zemlje pripadaju, protiv takozvanih dubokih država koje deluju u svakoj državi na svetu, tako što su ih okupirale iznutra. Itekako dobro povezane i umrežene u zločinu na globalnom nivou. 
Drugim rečima, neprijatelj Rusiji i Rusima nije Amerika i Amerikanci, već je neprijatelj i Amerikancima i Rusima je  duboka država Amerike i Rusije, koje su povezane i rade na istoj agendi koja je na štetu kako naroda Amerike, tako i naroda Rusije i svih ostalih naroda na planeti. 
Interesi svih naroda na svetu su potpuno isti, da žive u miru, sreći, ljubavi i blagostanju, dok su interesi satanista sasvim suprotni. Da preko globalne nacističke države porobe sve narode u jednu globalnu državu, sa satanom na čelu i satanizmom kao jedinom religijom. Drugim rečima, ne dolazi baš sve loše iz Evrope i Amerike, kao što i ne dolazi baš sve dobro iz Rusije. 
Satanisti vrlo dobro znaju da Srbi vole Ruse mnogo više nego bilo koji drugi narod, te su baš iz tog razloga iskoristili tu ljubav, da u Srbiji napadnu rodoljublje, koje je kod Srba neodvojivo od ljubavi prema Rusima, baš preko Rusije. I to  predstavljajući kao Ruse one koji iz Rusije dolaze, a koji sa Rusima slabo dodirnih tačaka imaju. Kao i one koji su sa njima na vezi u Srbiji kao "ruske ljude", koji su u realnosti potpuno isto sa onima koji dolaze od strane Zapada i istom se "bogu" mole. 
Mnogo im je bilo lakše da to urade na taj način, nego recimo da to urade preko Evrope i Amerike, koji su u realnosti potpuno isto sa onima koji dolaze iz Rusije, a Rusi nisu. Iz razloga što narod u Srbiji prezire sve što iz Amerike, a sada već i iz Evrope  dolazi, i znaju da to ne bi imalo efekta, jer ne bi moglo da prođe. Ruska duboka država je itekako dobro umrežena sa onom iz Amerike i Evrope, i svi oni zajedno rade na potpuno istoj agendi, a ta agenda je Novi Svetski Poredak. 
Ako pogledamo Ruski Dom u Beogradu i sve ono što taj dom promoviše, kao i kakve ljude promoviše, možemo videti da slabo ima dodirnih tačaka sa Rusijom, a sa Rusima još manje. Možda bi mu uz ime najbolje stajao pridev "takozvani". 
Sa Rusijom je povezan jedino preko novca braće Rusa koji ga finansiraju i tako što je rasadnik duboke države Rusije u Srbiji. Izgleda da nam je tako suđeno, nama Srbima, da nas pored ove lokalne duboke države, ujedno okupira i otpad svih imperija na planeti. 
Sada bi neko možda rekao da je to više nego očigledno, ali da nije prioritet. Međutim, problem je taj što se preko ovog lažno Ruskog Doma, Srbima Rusija prezentuje u onakvom svetlu u kakvom ona nije. Prezentuje se umetnost manjine koju oni nazivaju "liberalima" i "petom i šestom kolonom", koja sa Rusijom slabo dodirnih tačaka ima, a sa Rusima još manje. Ali je zato itekako povezana sa Novim svetskim Poretkom, što se da videti preko simbolizma koji koriste, a koji je svima pred očima, samo je pitanje da li želimo da to i vidimo, ili biramo da žmurimo, jer nam je tako lakše. 
Od silne želje da se povežemo sa braćom Rusima, možda i naivno prihvatimo ono što njih nikako ne predstavlja, samo iz razloga što ono što od Rusa stvarno i dolazi, slabo toga u Srbiji imamo danas. Po sistemu, za sada nam je to jedino ponuđeno i prezentovano ovde u Srbiji kao da dolazi od strane Rusije i Rusa, pored Sputnika Srbija i RT Balkan kao medije. 
Da živimo u nekom paralelnom univerzumu, gde nema glume i loših namera koje uz nju idu, verovatno bi Marina Aramović bila proglašena za počasnog člana pomenutog doma, jer se umetnost koja se tamo prezentuje po simbolizmu ne razlikuje od njene. Ovako, oni su "Rusi", a ona na vezi sa "Amerikancima", te baš i nije nekako zgodno, jer mogu da pokvare svoju iluziju glume Rusa Srbima u Srbiji. 
Ako znamo koliko umetnost može da bude opasno oružje po svest jednog naroda kada se zloupotrebi i kontroliše, onda možemo i razumeti o čemu se tu radi. 
I ne samo umetnost koja nije Ruska, preko ovog kvaziruskog doma, koji osim imena nikakve veze sa Rusijom nema, Srbima se lažni Srbi u Srbiji, u realnosti špijuni satanista, prikazuju kao "ruski ljudi" tako što im se daje na značaju preko ovog doma. Te na taj način dovode do zablude ovaj itekako zbunjen i pogubljen narod, koji bukvalno nijedan svoj medij u Srbiji nema, iako svi mediji u Srbiji koriste frekvencije i teritoriju koja Srbima i pripada. 
Ako samo pođemo od RTS-a, koji bi trebalo da bude Srbski  javni servis, jer je 3 puta finansiran od strane ovog opljačkanog naroda, u realnosti RTS je javna kuća, a ne servis. I to ne javna kuća samo onih koji vole suprotan pol, već sve više i onih koji biraju isti pol po uzoru na svog lažnog "boga". Zašto Srbi plaćaju RTS, a u upravnom odboru i među urednicima nema nijedenog Srbina, već su tamo uglavnom pederi ? Srbi i Rusi pederi niti su bili, niti mogu da budu, to je rezervisano za one koji izjedaju kako Rusiju, tako i Srbiju iznutra, jer su se odavno infiltrirali u ova dva velika naroda.  
I čovek ne može a da ne poželi, da Rusi u Rusiji proglase Otadžbinski Rat i da u proglašenom ratnom stanju očiste Rusiju od karcinoma koji je izjeda iznutra, jednom za svagda. A samim tim i pokidaju veze predstavnika ruske duboke države sa istim takvima u Srbiji, bez kojih oni neće moći da funkcionišu. A nakon toga ćemo u Srbiji imati isključivo ono što Rusiju i Ruse predstavlja, bez da mora da brinemo i pazimo, da li će nam uz pomoć zloupotrebe Ruskog imena biti naneta šteta ovde u Srbiji. 
Osim sa Ukrajinskim nacistima, Rusija se trenutno suočava i sa ratom unutar same Rusije protiv istog tog neprijatelja, koji je itekako pustio pipke u čitavom državnom aparatu i u svim institucijama. Baš taj karcinom se je razgranao preko lažnih predstavnika Rusije i u Srbiju i to veoma pogano i kvarno, koristeći za svoje ciljeve sve ono što povezuje Ruse i Srbe u jednu celinu. 
Većina današnjih lažnih patriota u Srbiji je na vezi sa ispostavom ruske duboke države, nama u Srbiji predstavljene kao Ruski Dom. Svi oni viđeniji "Srbi patriote", koji se prezentuju preko ovog doma i kojima ovaj dom daje na značaju, su u realnosti u istoj agendi sa svim satanistima sveta, a ta agenda je veoma loša po Srbe i Srbiju. 
Razlika između imperija tipa Rusija, Amerika i Kina je ta, što imperije imaju ispostave svojih satanista i nacista i u drugim državama sveta, za razliku od recimo Srbije, koja je sve naciste koncentrisala na svojoj teritoriji. Otud nama u Srbiji iz Rusije stiže ne nešto što predstavlja Rusiju, već isključivo izdajnike Rusije, pošto je i sama Rusija u velikom unutrašnjem problemu, koji će veoma brzo biti rešen.
Onaj ko je satanista, ne samo da nije Rus, ili Srbin, nego više ne pripada nijednom narodu, a sam je tako izabrao za sebe. Satanisti nisu deo nijednog naroda, ni nacije, oni su "internacionalisti", globalisti, veruju u "svet bez naroda i nacija" i jednu globalnu državu, preko koje je porobljeno čitavo čovečanstvo. 
Na stranici Ruskog Doma možemo videti kako stalno promovišu "umetnost", u realnosti bljuvotine, gde Ištar/Izida, zauzima centralno mesto. Neretko i deci, preko veštačke inteligencije kao nešto "dobro i pozitivno" i lutke koja liči na "Kip Slobode", koju su prezentovali deci kao robota. 
Promovišu i Jevgenija Vučetića kao "umetnika" i "Rusa srpskog porekla", koji je bio predstavnik  duboke države, a ne Rus i Srbin. Još manje je bio umetnik, jer ta "umetnost" veze nema sa Srbima i Rusima, niti sa njihovom kulturom, tradicijom i verovanjima. Ta religija je rezervisana za uski krug neljudi, a Rusa i Srba, nikako. Ali zato itekako ima veze sa "umetnošću" Marine Abramović, koja se sa njima itekako razume, ma koliko bila "Američki čovek". 
Njegova statua "Majka Otadžina Zove" je ništa drugo do Izida, koja u ruci ne drži mač, već obelisk, što je simbol za Ozirisov polni irgan. A u tom kompleksu se nalazi i "večiti plamen" potpuno isti kao kod "Kipa Slobode" u Americi u vidu baklje, ili štafete, što je takođe Ozirisov polni organ, ali sada izčupan iz njegovog leša od strane Izide, posle odnosa i začeća Horusa. 
Drugim rečima, "Majka Otadžina Zove" je potpuno isto što i "Kip Slobode" u Americi, samo na tlu Rusije. I to je najdublji satanizam, "bogorodica" njihovog "boga" Lucifera, antihrista.
To je potpuno ista "bogorodica" i jezuita, koju ovaj red itekako poštuje, što je samo dokaz koliko su svi oni dobro umreženi i povezani i sve to prezentuju preko svojih simbola u vidu "umetnosti". Tako je ovaj "umetnik", "Rus srpskog porekla", u sred Rusije Rusima postavio istu onu majku Lucifera, koju su francuski satanisti postavili Amerikancima u Njujorku u vidu lažnog "Kipa Slobode". Dok su nesrbi Srbima istu tu postavili na zgradu republičke vlade. 
Takođe treba da znamo, da je komunizam skuvan u jezuitskoj kuhinji, a onda "poklonjen" samo Slovenskim zemljama u Evropi. Potpuno onim istim zemljama u kojima se kasnije uvodi obavezna vakcinacija dece, što nije slučaj sa ostalim državama Evrope. Jezuiti su ti koji su organizovali "revoluciju" prvo u Francuskoj, a kasnije i u Rusiji preko Lenjina koji Rus nije. I napali Božju Rusiju, preko satanističke religije koja javno negira postojanje Boga, a to je komunizam. Istog onog Lenjina čiji je grob ( svetilište satanista ) u sred Moskve, nekoliko puta Putin pokušao da izmesti, ali je nailazio na jak otpor od strane nerusa u samoj Rusiji, gde su oni itekako još uvek jaki i dobro povezani. Procenio je da nije pravo vreme da ulazi u sukob sa njima na tu temu, jer još uvek mora da balansira između raznih interesa u Rusiji, kako ne bi doveo u pitanje konačni i najbitniji cilj koji se tiče Boga i Slobode u Rusiji. Što ne znači da neće biti i uklonjen, čim te i takve stvari postanu prioritet, posle oslobođenja Rusije od unutrašnjeg neprijatelja. 
I sve je to uzročno-posledično samo iz razloga što ljudi koji pripadaju Slovenskim narodima, nisu izabrali da vide i znaju, nego su birali da veruju u sve onako kako im je bilo prezentovano. 
Krajnje je vreme da počnemo da mislimo sami za sebe i da konačno shvatimo, da to ukoliko je neko prezentovan preko Ruskog Doma, ili povezan sa njim, da to ne znači da radi u interesu Srba i Rusa, čiji su interesi potpuno isti. Takođe mora da shvatimo, konačno, da to što je neko profesor, doktor, ili akademik, da to ne znači da bilo šta zna, još manje znači da nije zlonameran, a najmanje da je dobar čovek. I da može sve i svašta da odglumi, kako bi prevario sve one koji mu veruju. 
Da prestanemo da verujemo onima koji su predstavljeni i u medijima stalno promovisani kao intelektualci, ili autoriteti, jer u Srbiji autoriteta nema. Ma od koga i ma kako bili predstavljeni, neretko i od strane "nezavisnih youtube kanala", sa obavezno prikačenom titulom satanističkog sistema koja je tu da nas prevari. I da za nas od lažnih autoriteta stvori  "autoritete" kojima  ćemo verovati, bez da preispitujemo njihovo znanje, namere i delovanje.
Vreme je da svako misli sam za sebe na osnovu argumenata, činjenica i dokaza, a ne na osnovu bilo čijih reči, jer vera u bilo šta, bilo koga i bilo čije reči bez potvrde istinitosti, znanje nije. 
I da svako bude isključivo autoritet samom sebi. U videu ispod nema nikakve umetnosti, pogotovu ne Srbske, ili Ruske. Ta "umetnost" je satanistička, koja je u Rusiji ubačena od strane fanariota, a kasnije i od strane sovjetskih komunista. Kada god podrška Srbima i Srbskim interesima ne dolazi iz Rusije u istoriji, Rusija nije u rukama Rusa, već u rukama infiltriranih satanista. Ma kako sebe nazivali i ma kakva imena nosili, to Rusi nisu, već glume Ruse. Potpuno isto kao i kada u Srbiji isti takvi romani, romeji i fanarioti, uzmu Srbska imena i prezimena. Srbi i Rusi nisu romeji, nisu romani i nisu fanarioti. Srbi i Rusi su Božje Pleme i Srbima i Rusima nikada više neće vladati, kako oni kažu i vole, romani, romeji i fanarioti. Već će Rusija pripadati Rusima, a Srbija Srbima i sami će upravljati svojim životima i svojim državama. Zauvek u budućnosti koja se rađa po volji Boga u ovim misterioznim vremenima u kojima živimo.



Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 

Нема коментара:

Постави коментар