Translate

четвртак, 16. фебруар 2023.

Lažni Srbi, Lažne Patriote ...

 
Ako zagledamo malo bolje na svim slikama u ovom tekstu, oblik lica i poglede onih koji su na slikama, možemo jasno videti da među njima Srba nema. 
Sve što treba je da dobro pogledamo, da imamo volju za tako nešto i da to i uradimo. A onda će nam sve i postati jasno. 
Kako ono kažu, Đavo se uvek krije u detaljima. I svi sa slika u ovom tekstu su dobro umreženi i povezani, iako možda na prvi pogled te veze i konekcije ne vidimo. 
Šta znači kada neko u današnjim vremenima bilo koga etiketeraju kao "udbaša" ? To je potpuno isto kao ono "teoretičar zavere", kako bi se bilo ko diskreditovao, kada ne postoje argumenti da se njegove reči pobiju. UDBA odavno ne postoji, tako da ne postoje ni "udbaši". Drugim rečima, ko ne kaže kada nekoga etiketira "pandurska drukara", "biaš", "voaš", ili "vebeaš", znači da laže i da se služi manipulacijom. A neretko je po sistemu, "drž`te lopova", gde baš "udbaš" takvog istog svog kolegu tim imenom namerno i etiketira. 
Odbojka je lep sport. Uglavnom se igra tako što jedan igrač podiže loptu na smeč, dok drugi skače i udara volej. Naravno da je juče Aleksandra Musliu imala mnogo više igrača koji su joj na smeč loptu i podigli. Pored lažnih Srba sa Kosova i Metohije, tu si bili i lažni Srbi iz Beograda. 
Mnogi bi se zaprepastili kada bi znali da mnogi od onih koji su se promovisali juče na "protestu" kao "ruski" ljudi, ne samo da nisu Srbi, već su većina i pederi. Naravno da sve ovo nije slučajno, jer uglavnom takve prikazuju sve vreme kao "ruske" ljude, iz razloga kako bi pokazali "eto kakvi podržavaju Rusiju" i "eto kakvi su srpski rodoljubi", koji u realnosti sa Srbima dodirnih tačaka nemaju. A samim tim i ogadili Srbima braću Ruse, što ne znači da će uspeti u svojim namerama. Ali je bitno da se trude, jer najverovatnije veruju da će i uspeti.
 
Većina "novinara" sa "nezavisnih youtube kanala" su takođe pederi, iako glume "srbende", što je nepovezivo jedno sa drugim. 
Neugledni i nedopravljeni gmazovi koji opet ponavljam nisu Srbi, su namerno instalirani od strane satanističkih delova službi bezbednosti u Srbiji da glume "ruske" ljude, kao i one koji imaju "podršku Rusije". A sa kojima se normalan čovek nikada ne bi ni rukovao, kamoli kafu sa takvima popio. 
Realnost je da su svi oni u glavama invalidi i da ne podržavaju Rusiju, već rade kako na štetu Srba, kojima ne pripadaju, tako i na štetu Rusa. Oni podržavaju isključivo sebe, mnogi ucenjeni od "službi bezbednosti" baš zbog svoje pederastije od ranije. 
Čak i neki koji glume muškarce i sve vreme ih kao takve prikazuju "nezavisni" youtube "mediji" pod kontrolom Aleksandre Musliu i satanista iz službi bezbednosti, uopšte nisu muškarci, samo tako izgledaju. Neki od njih imaju i žene, koje su im samo maska iza koje kriju svoje pederske devijacije. Potpuno isto kao što im je i maska "patriotizam" i "ljubav prema Srbiji i Rusiji". 
Mnogi od njih pored toga što se predstavljaju kao Srbi, a nisu, kao i pored toga što su pederi, čak su i narkomani navučeni na kokain. 
Većina ljudi zna da je kokain skupa droga, ali to za njih nije problem. Izdaja je jedan od najplaćenijih "biznisa". A do kokaina dolaze uglavnom izdajom, na način što su direktno, ili preko mame, tate, politikanstva, kao i preko "službi bezbednosti"  vezani za budžet Srbije. Iz koga sisaju kao nezasite vaške novac koji njima ne pripada, sve vreme radeći na štetu Srba, koji su jedini vlasnici tih para. 
Pravo je pitanje koje Srbi treba da se zapitaju, kako to da su oni stalno po "protestima" i "ulicama", dok su baš ti isti Srbi sve vreme na poslu ? Otkud ovim "patriotama i borcima" para da izdržavaju sebe i svoje porodice, kada su stalno na ulici ? Kada oni rade ?
Neki od njih imaju i ekskluzivno pravo da preko svojih firmi postavljaju 5G repetitore, kojima treba da se špijuniraju, totalno porobe i ubijaju Srbi na teritoriji koja Srbima pripada, a koju su ovi i ovakvi uzurpirali glumeći Srbe sve vreme. 
Oni mogu sve da odglume i osim ličnog interesa, ništa drugo im sveto nije. 
Naravno da nije slučajno što je jedan drogirani peder koji glumi alfa mužjaka i Srbina, poslat pre toga da poseti Vagner u Rusiji. To je urađeno iz razloga kako bi se Aleksandri Musliu podigla na smeč lopta, da sada ovu privatnu vojsku i napada preko medija. Potpuno isto kao i afera "Ruski Špijun", u kojoj nije bilo nijednog Rusa, kao i nijednog Srbina. Sve je bio rijaliti kako bi se Ruske Službe koje trenutno održavaju u životu ovaj narod i bave se poslom onih koji se tako samo zovu u Srbiji, a plaća ih narod Srbije, a svoj posao ne rade. Oni su zauzeti rijaliti programima koje prave Srbima sada već decenijama, a  kojima Srbima nanose štetu sve vreme, zbunjujući ih i držeći ih uspavane preko njihovih rijalitija. U takozvanim službama bezbednosti u Srbiji, svega i svačega ima, ali Srba ni za leka. I oni su ti koji su najodgovorniji zbog toga u kakvoj se nezavidnoj situaciji Srbija  našla, sa čitavim Narodom Srbskim.
Jedan od takvih rijalitija videli smo i juče. Sve je bilo lažno, nigde istine bilo nije. Pored toga je u "protest" bio uključen i satanizam, bili oni koji su juče u svemu tome učestvovali svesni toga, ili ne. 
Potpuno isto kao i "litije", gde su u satanizmu direktno svesno  učestvovali i mnogi koji su u vrhu SPC-a, kao i oni koji se preko "nezavisnih youtube kanala" promovišu kao "veliki vernici". Vernici, ali najviđeniji među njima su vernici u Đavola, samo glume vernike i "istaknute pripadnike" Pravoslavlja, koji su "vezani za crkvu i manastire". 
Pored štete koju su juče napravili oni koji Srbi nisu, ali jesu izdajnici Srbije, namestili su i jednog čoveka iz Bačke Palanke da bude uhapšen za "pripremu atentata" na Aleksandru Musliu. Ili nisu, možda je i on sa njima u igri ? Da sačekamo pa da vidimo. 
Ti bajni lažni borci za Kosovo i Metohiju, među kojima su čak i izdajnici sa Kosova i Metohije u jučerašjem "protestu", imali su ulogu isključivo da naprave štetu Rusiji, Srbiji, Rusima i Srbima. Nikakve veze sa Kosovom i Metohijom jučerašnji "patriotski protest" veze imao nije. A svi treba dobro da zapamte sve one koji su učestvovali u kampanji pozivanjem naroda da se ovaj "protest" i sprovede u delo, kao i sve one "viđenije mudrace sa youtube-a", koji su usvemu tome učestvovali. 
Kao i da naprave štetu Vagner privatnoj vojsci iz Rusije, koja će najverovatnije posetiti Srbiju, a onda će oni morati da im objasne, zašto su se bavili time čime su se bavili. 
I sve to čime se sve vreme bave, rade isključivo u korist Aleksandre Musliu na više frontova, jer oni kada rade, rade za sve naše pare. Pokrivaju joj razne teme odjednom, koje kada se sliju u jedan levak, nekako uvek po pravilu nanose štetu Rusima i Srbima. Danas za nju, sutra za one koji budu instalirani umesto nje "na vlasti" od strane satanističkih delova lažnih službi bezbednosti u Srbiji. Ili se oni barem tome nadaju.
Mogli smo da primetimo da su među "protestantima" bili mnogi oni koji se time profesionalno bave, iliti ne idu na "proteste" bez masnih dnevnica. Protestanti na žetone, profesionalci u svom "poslu". Išli bi na "protest" da ih i sam Đavo pozove, samo ako dobro plati. 
Među njima su bili i uvek dobro namireni lažni navijači, a u realnosti izdajnici Srbije koji su na platnom spisku satanističkih delova službi bezbednosti, koje ih plaćaju parama nas Srba. I preko kojih "službe bezbednosti" rasturaju heroin, kokain i ostale droge po ulicama Srbije i truju decu Srba narkoticima. 
I to kao jedan, "navijači" Zvezde, Partizana i Rada. Odjednom je velika ljubav među njima procvetala, pogotovu ako je ta ljubav dobro plaćena, opet, parama Srba. 
Čak je bio prisutan tu i lažni borac sa Košara, da upriliči i uveliča ovo "slavlje" satanista u Srbiji. Gde ćeš bez "borca" sa Košara, kakav bi to "patriotski skup" bio ? 
Koji je u svom izlaganju perfidno pravdao "specijalce" koje Aleksandra Musliu planira da oformi, predstavljajući to kao nešto "dobro", ali ne i dovoljno. 
Čitav ovaj skup nakaza i izdajnika upriličila je i satanistička pevaljka izvodeći najcrnje i najgore satanističke "pesme", koje nisu Srbi pisali, a još manje ih u Srbiji promovisali, a najmanje sa Srbima bilo kakvih dodirnih tačaka imaju. Njihova šarada može potrajati najduže do jeseni, a onda će nastupiti najteži septembar i oktobar u njihovim životima. 
Sve u svemu, još jedna šarada i rijaliti program, potpuno isto kao i "napad u skupštini na Aleksandru Musliu" nekoliko dana pre toga. Jedina je razlika što su oni u skupštini bili u skupocenim odelima kupljenim parama Srba, a ovi "organizatori protesta" i "youtube nezavisni novinari" u nešto jeftinijoj garderobi, ali zato sa džepovima punim kokaina kupljenim takođe parama Srba. 
Naravno da to ne znači da su oni u skupštini u odelima bili praznih džepova, bez kokaina u njima. Jedina razlika među njima su ta prokleta odela i prokleta sedišta u skupštini kojima svi oni teže. Kako oni u odelima, tako i oni koji se tim odelima nadaju u bliskoj budućnosti, dok za to vreme glume Srbe preko "protesta" u zemlji u kojoj izgleda kao da Srba više i nema.
Bitno je da su smečeri podigli loptu na smeč Aleksandri Musliu. Bila je presrećna u sinoćnjem "izlaganju" posle "protesta", jer je mogla odlično da smečuje. Samo što se onako nakurvičava, nije nasmejala od sreće i doživela orgazam, jer će nastaviti još neko vreme da satite ovaj narod.  
Ali njoj uskoro dolazi kraj u svakom slučaju i ide u kopove Aleksinačkih Rudnika, tamo gde je pripadnik BIA bio postavljen kao "direktor" i pobio one ljude u rudniku, i naravno, za to se izvukao preko "tužilaštva i sudova" u Srbiji. 
Svi će jazavci, pacovi, gmazovi i bubašvabe koji se kriju u mraku biti izvučeni na svetlo i odgovaraće za svoja zlodela, bez izuzetaka. Trenutno nisu prioritet, što ne znači da uskoro neće prioritet i postati. 
Čak i oni organizatori "iz senke", koji misle da su dobro sakriveni u mraku. A satanisti gube garant, to je sada već očigledno, uzalud se sve dublje i dublje uvlače u zločin, moleći Srbe da ih streljaju javno, da se čitav svet seiri. 
Za ovo što su uradili sinoć, svi smradovi iz "službi bezbednosti" u Srbiji, nacisti, satanisti i izdajnici iz raznih loža... Kao i sve ono što su radili pre toga da ove pedere, bagru i nedopravljene i mentalno zaostale retarde prikažete kao "ruske" ljude, kako bi "pokrili" stvarnu volju i ljubav naroda u Srbiji prema Rusima i kako bi diskreditovali i naneli štetu Srbskom i Ruskom narodu, treba da budu svesni da se sve vidi i da je sve totalno ogoljeno. I da će svi oni odgovarati za njihove bolesne igrarije koje ne prolaze više ni kod dece, dok je narod koji ih plaća sve vreme na vetrometini i napadnut kako od stranog neprijatelja spolja, tako i od njih iznutra, otpada ovog društva. A to što danas nisu prioritet, to ne znači da neće doći na red da ih Srbi i Rusi totalno pokidaju. 
A još manje ne znači da neće već, najkasnije, krajem ove godine da ih pravi Srbi bukvalno za uši izvuku iz mraka, gde se kriju kao najobičnije ljigave pičkice, što oni u realnosti i jestu. Normalni ljudi nikada ne bi učestvovali u izdaji svog naroda, zato i u "službama bezbednosti" danas ima mnogo pedera, što nije slučajno i što je posebna priča. 
A onda će javno, pred čitavom Srbijom da pričaju, zašto su radili, to što su radili. Na svim nacionalnim frekvencijama će biti direktan prenos, gde će sami da pojašnjavaju čime su se to bavili. A zatim idu u rudnike i na njivama, zajedno sa njihovim "penzionerima", na čelu sa ovnom predvodnikom Dušanom Mihajlovićem, čija je inteligencija baš na nivou ovna, backa. 
Dok budu disali svi oni kopaće i radiće najteže fizičke poslove. Neće im pomoći ni to što neki od njih imaju preko 70 i 80 godina da se izvuku, da konačno nešto korisno urade za Srbiju. Za Srbiju koja im je uvek bila u ustima, ali nikako u srcu, dok su je sve vreme, kao karcinom, izjedali iznutra. 
Sve što su pokrali i sve plate koje su primili, odradiće sa kamatom, jer su radili protiv interesa Srba. Gde oni stanu, kada ih smrt odvede kod Šejtana, nastaviće njihova deca i unuci. Biće im  zaplenjena sva imovina za koju slepo veruju da je njihova, neće im ostati ni ono što su nasledili od istih takvih predaka, izdajnika. Drugim rečima, jebaće im mater satanističku i izdajničku pravi Srbi u Srbiji, koja njihova nije, niti može ikada da bude. Pravi Srbi koji će veoma brzo ustati. 
I svi će oni iz zatvora, u kojima neće da leže nego da rade dok budu mogli da hodaju i dišu, gledati kako im pravi Srbi vaspitavaju decu i unuke, da nikada ne postanu kao njihovi preci, zločinci.
Da ne budu satanisti, pederi, izdajnici i otpad roda ljudskog.

             
Ovako je servirana "vest" u medijima. Nijedan Srbin nikada ne bi zloupotrebio bilo čije gostoprimstvo. Ali, ovaj koji Srbin nije, namerno je išao da poseti Vagner po nalogu "službi bezbednosti", kako bi ga "mediji" kasnije povezivali sa Vagnerom u negativnom kontekstu. Ovaj izdajnik nikakvih dodirnih tačaka ni sa Srbima ni sa Vagnerom nema, osim nekoliko snimaka koje je snimio u prostorijama Vagnera i zloupotrebio Rusko gostoprimstvo. 
Moje saučešće kada Vagner grupa bude došla u Srbiju. A izgleda da će najverovatnije doći kada za to dođe vreme, laž je da se trenutno nalaze u Srbiji. 



Ovakve "vesti" su davno pripremane od strane satanista u "službama bezbednosti" u Srbiji. Šta ih košta, većina su postali  multimilioneri pokradenim parama Srba i švercom narkotika, oružja i dece. Ionako nemaju šta drugo da rade na poslu, osim da prave štetu onima koji ih plaćaju, koje potkradaju i koje truju narkoticima. A svako ko ima imalo mozga, zna da su veliki problem napravili svojim delovanjem. 
Saučešće i njihovim porodicama kada Rusi zajedno sa Srbima budu rešili da ih reše.  Još uvek nisu prioritet.
 

 
Ova "vest" u tekstu sa slike iznad je formulisana od strane BND ( nemačka tajna služba pod kontrolom satanista, "novine Blic" ) tako da kaže sledeće: 
"Eto šta radi najveći srpski patriota, povezao se sa Vagnerom ( čitaj Rusima ) i organizuju zajedno atentat na Aleksandru Musliu. Takvi su svi Srbi patriote, koji podržavaju Rusiju i zajedno sa Rusima hoće da izvrše atentat na preCednika Srbije. Kakvi su tek ostali, ako je ovaj najveći i najbolji patriota među njima ovakav ".
Istina je da ovaj jadnik pre svega nije Srbin, a još manje patriota, a najmanje podržava Rusiju. On podržava jedino sebe i svoju mamu koja je visoko pozicionirana u Dačijevom ( Ivica Dači, koji nije Srbin kao ni Bratislav Gaši ) SPS-u. I koja je preko nekoliko plata od kojih ne zaslužuje nijednu, vezana za budžet Srba. I u odličnim je odnosima sa Aleksandrom Musliu, pored toga što je i koalicioni partner.
Svim ostalim izdajnicima saučešće kada ih Srbi budu dohvatili. 

 
 
Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije. 
 
 


Нема коментара:

Постави коментар