Translate

петак, 17. фебруар 2023.

Putin i Rusija, krivi su za sve ...

 



Putin i Rusija su krivi, što su Srbi svojom dušom prihvatili neke zmije koje nisu iz Naroda Srbskog i dozvolili im da se među njima nasele i uživaju u slobodi.
Putin i Rusija su krivi, što su te zmije poželele da porobe Srbe, među Srbima Srbe glumeći sve vreme. I zmije su u tome i uspele, jer Srbi ne znaju za takve misli i težnje, te su mislili da i drugi takve misli nemaju, polazeći od sebe. 
Putin i Rusija su krivi, što su Srbi ranije živeli isključivo po selima, a neki čudni ljudi fanariotskog nasleđa, od zmija nastali, zadojeni satanizmom preko Bala i Moloha, preuzeli Srbske gradove.
Putin i Rusija su krivi, što su "građani" u dogovoru sa satanistima sa Zapada, uvlačili Srbe sa sela u ratove u kojima su ginuli po pravilu u velikom procentu od trenutnog broja, dok su se oni sklanjali dok je rat trajao, ili sarađivali sve vreme sa neprijateljem, a kasnije se uvek nametali kao neko ko zna da "vlada i vodi Srbe", jer Srbi eto nisu znali da svoj život sami organizuju za sebe.
Putin i Rusija su krivi, što su oni sebe proizveli u "elitu", dodelili sebi lažne titule, a Srbe nazivali stokom i seljacima sve vreme. 
Putin i Rusija su krivi, što su kasnije ti isti uništili sela u Srbiji, navukli u gradove one Srbe koji su Božijom Promisli opstali, da njima služe.  Sve vreme menjajući im svest, časnu i svetlu istoriju, i ubijajući Boga u njima, koji je u Srbima od postanka sveta i veka obitavao.
Putin i Rusija su krivi, što su danas njihovi naslednici i dalje u vrhu države sa istom agendom satiranja Srba, kao i u institucijama i "kulturi", koja veze sa Srbima nema, a još manje sa kulturom.
Putin i Rusija su krivi, što satanistički okot i dalje radi za svoj lični interes po istom viševekovnom receptu, satirući Srbe za račun satanista sa Zapada. Sada poganije i perfidnije preko "obrazovanja" i "medija", trujući Srbima telo, duh i dušu, dok sve vreme među Srbima Srbe i glume. 
Putin i Rusija su krivi, što su oni sve ono što pripada Srbima, kao i teritoriju Srba, otimali, predavali i prodavali svojim šefovima  satanistima sa Zapada, a deo uvek po pravilu od svega toga zadržavali za sebe lično.
Putin i Rusija su krivi, što su sve vreme zaduživali Srbe i preko "državno-privatnog partnerstva" taj novac prelivali u svoje džepove, dok su Srbima dugovi ostajali koje moraju da vrate satanistima sa Zapada.
Putin i Rusija su krivi, što su kasnije raselili Srbe sa svojih vekovnih ognjišta, poslali ih u beli svet, a ovde navukli neke takođe čudne ljude iz Afrike i Azije, te ih nazvaše migrantima.
Putin i Rusija su krivi, što preko lažnih medija na kojima nijednog Srbina nema, Srbima održavaju iluziju, kako se Srbi ne bi osvestili i shvatili gde su se našli. 
Putin i Rusija su krivi, što više nemaju šta da prodaju, niti mogu da se zadužuju, kako bi se održali "na vlasti", svi zajedno umreženi glumeći sve vreme i "vlast" i "opoziciju" i "borce za građanska prava".
Putin i Rusija su krivi, što je "elita" od zmija nastala prodavala Srbe na kilo, nekada žive mere, a nekada i u delovima satanistima sa Zapada. 
Putin i Rusija su krivi, što satanistički izrod prodaje Srbsku decu satanistima sa Zapada, tako što decu kradu po porodilištima i što preko "socijalnih službi" decu otimaju roditeljima, koji su Srbi, ali ne i svoj okot.
Putin i Rusija su krivi, što se njihove vekovne laži u ovim vremenima ruše kao kula od karata i što su totalno ogoljeni, da ih do skoro slepi Srbi konačno vide onakvima kakvi u realnosti jesu.
Putin i Rusija su krivi, što Srbi sada svojim očima mogu da vide da svi oni Srbi nisu i da sa Srbima dodirnih tačaka nemaju.
Putin i Rusija su krivi, što će Srbi sve da ih pohapse, one koje pobegnu da dovuku nazad u Srbiju, da ih zatvore do kraja njihovih bednih života, a ključ bace u istoriju koja će ostati kao crna tačka u istoriji Srba.
Putin i Rusija su krivi, što će Srbi, konačno, preuzeti svoje živote u svoje ruke i svoju imovinu uzeti nazad od nesrba koji su glumili Srbe, a imovinu Srba preveli na svoje lično ime.
Putin i Rusija su krivi, što će Srbi da se obračunaju sa Balovom i Molohovom decom, satanistima, pederima, pedofilima, fašistima, nacistima, komunistima i "demokratama" u vidu psihopata na teritoriji Srbije, koja jedino i samo Srbima i pripada.
Za sve su krivi Putin i Rusija, je l` da ? Ili su krivi Srbi zbog svoje dobrote i Božanske duše, zato što su zmije oberučke prihvatili, srcem i dušom, jer za drugačije ne znaju ?
Jedino okot zmijski nikada nizašta nije kriv, je l` tako ?
Koliko to već traje ? Koliko vekova vi satirete Srbe, a Srbi vam nikada ništa loše nisu uradili, već su vam dozvolili da na njihovoj grbači baš vekovima parazitirate berićetno, bez da bilo šta radite. Da budete "trgovci", "elita", i ubirete kajmak od rada Srba, a njima bacate mrvice ? I da ih sve vreme  perfidno, pogano i podmuklo ubijate i izjedate iznutra kao karcinom ?
Srbi su rešili da karcinom uklone jednom za svagda hiruškim zahvatom, jer izgleda da drugi lekovi ne pomažu. Isti oni Srbi koji vole Putina, a Rusiju obožavaju, jer znaju da istom Rodu koji u sebi nosi Božanski Kod pripadaju.
Znaju da su im Rusi braća i da je vaš okot to isto radio sve vreme i sa Rusima.  
I ? Šta ćete da uradite povodom toga, deco Molohova i Balova ?




**Jednom je jedan čovek ispred svog praga našao povređenu zmiju. Uveo je u kuću, izlečio, napojio, nahranio. 
Kada je zmija ojačala, ona je skočila i ujela ga za lice.
- Zašto si me ujela kada sam bio dobar prema tebi, nahranio te, napojio i dao ti sklonište ? - upitao je čovek.
Zmija je odgovorila:
- Kada si me pustio u kuću, ti si znao da sam ja zmija.***


Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар