Translate

субота, 4. фебруар 2023.

Denacifikacija Srbije ...

 

Mnogi govore da SNS nema ideologiju, da su to sakupljeni zločinci sa koca i konopca, ali da li je to istina ? Ili je istina da je SNS ustvari samo levak koji je trebalo u jednu "stranku" na kraju da sakupi sve naciste, dok u vrhovima ostalih ostaju isti takvi koji su dokazani kao nacisti u prošlosti svojim nedelima ?
"Okrivi drugog za ono za šta si ti kriv", reče nekada Jozef Gebels, šef nacističke propagande u nacističkoj Nemačkoj. Kao po pravilu Gebelsa, Srbija sada već četvrtu deceniju živi po njegovom postulatu. Jer posle komunista na scenu života kao lažni spasitelji preko takozvanog višepartijskog sistema u kome su svi pod istom kontrolom, prvi nastupiše Milošević i SPS. Glavno pravilo propagande ove kriminalne grupe je bilo "komunisti i Tito su krivi su za sve". I dok su ratovi besneli širom nekadašnje Jugoslavije pod organizacijom i sprovođenjem u delo britanske MI6 i američke CIA, kao i inflacija nezabeležena ikada u istoriji čitave planete, floskula o krivici komunista i Tita mogla se je čuti sve vreme, ne samo u Srbiji, već i čitavom nekadašnjom Jugoslavijom. To su ponavljali ne samo Milošević i njegova kriminalna grupa, već i Drašković, Šešelj i ostala "demokratska" banda u Srbiji. A svojstveno svima njima zajedno je bilo to, da su baš oni ti komunisti koje sve vreme optužuju, umreženi i u dogovoru sa ostalim komunistima čitave Jugoslavije, koji su sve to isto sprovodili u delo u svojim novonastalim kvazidržavama. Pljačka naroda i organizovani kriminal su se svakodneno sve više i više usavršavali, dok je istovremeno u svim kvazidržavama odzvanjalo "komunisti i Tito krivi su za sve". Bratstvo i jedinstvo od Vardara do Triglava među zločincima, nikad nije prestalo.
Ujedno se je rađala nova zločinačko-kriminalna grupa uz održavanje postojećih, pod nazivom JUL. Iz koje su kasnije proistekli mnogi današnji "junaci" sa ekrana, kao i vlasnici tih istih ekrana kao glavni propagandisti novonastale "elite" koji su uništavali svest i moral ovog naroda preko takozvanih medija. Bez da je bilo ko odgovarao, što bi sprečilo bujanje zločinačko-kriminalnih grupa koje nazvaše političkim partijama, tako je nastajala sa progresijom i nova "elita". Dojučerašnja bagra postade "gospoda" i "gospoda" nije prestajala da se stvara sve do današnjih dana. Zločinačka naprava sa fensi nazivom, "parlamentarna demokratija", mlela je ljude na svim prostorima nekadašnje Jugoslavije.
Naravno da se narod ne bi osvestio i provalio njihovu igru, morali su da se menjaju u zločinu koji sve vreme sprovode prema tim istim narodom. Tako su okupljene "demokrate" instalirane umesto SPS-a i JUL-a, od kojih su mnogi baš iz tog JUL-a i potekli, čiji koreni takođe vode sve do tada za sve krivih komunista. Osim što je floskula sada zamenjena sa onim da su komunisti i Tito krivi za sve, sa onom "za sve su krivi SPS, JUL i Milošević".
Nekako kao po pravilu vezani za budžet Srbije, novac koji pripada narodu, kao i za imovinu koja je počela "privatizacijom" da se otima od naroda i prelazi u njihove ruke bez da je bitno ko je sada koji "dres" i obukao, sve vreme su plivali u mutnom Šešelj i Drašković sa svojim lažnim radikalima i lažnim četnicima, u originalu svi od reda  nekadašnji komunisti sa tendencijom da sada prerastu u naciste. Sada obrnuto od onoga kako su njihovi preci pred kraj II Svetskog Rata, zamenili nacističke uniforme komunističkim uniformama. 
U tom periodu izrodio se je i jedan za koga današnja većinska Srbija tvrdi da je "dobar političar koji je uvek na vlasti", bez da ta ista Srbija ima svest da to ne znači dobar političar i da nije reč o političaru, već o politikantu. Najbolji plivač koji je spreman da pliva u najdubljem mulju, za koga se je većinska Srbija vezala preko verovanja da je "dobar političar", dok je realnost da je instaliran i uvek "na vlasti" iz razloga što je spreman na sve izdaje, ne zato što je posebno pametan, a njegovo ime je Ivica Dačić. 
I sve vreme do današnjih dana odjekivalo je Srbijm "ti li ne bi krao da si na vlasti", što je naravno u narod plasirano od strane onih koji kradu, što je isplata za njihov zločin prema narodu koga potkradaju, kako bi narod mislio da se bez njih ne može i da je nemoguće da bude bolje. Istovremeno pravdajući svoje izabranike koji su se sami nametnuli u vidu "političara" sa podrškom isključivo u lažnim medijima, preko svih novonastalih partija "parlamentarne demokratije" u Srbiji, perfektno i bez greške povezanih i umreženih u satiranju naroda Srbije.
I dok su više od deset godina na grbači naroda berićetno obitavali oni uz floskulu "Milošević, JUL i SPS su krivi za sve", svi od reda potekli od komunista, JUL-a, SPS-a i ostalih radikala i SPO-a, vreme je bilo da se ponovo zamene. Sada su na red nastupili novonastali SNS i mogla je da krene nova floskula "žuti i Tadić su krivi za sve". Floskula koju naravno živimo i do današnjih dana, dok većinu mladih u današnjoj Srbiji slobodno možemo nazvati decom floskula koje su za njih stvarali zločinci koji su im upropastili živote pre nego što su se i rodili.
A ko je to ostao potpuno sakriven svih ovih godina kako bi mogao da preuzme scenu života i nastupi u ovim najjeftinijim vremenima ? Tako je, bili su to nacisti. 
Oni su se provlačili sve vreme sakriveni kroz sve partije, a onda su se svi zajedno slili u SNS, čije je stvarno značenje, stranka nacista Srbije. 
Nikada nisu mogli da dođu do izražaja u svim partijama u kojima su bili, jer su u tim partijama bili uvek na marginama. Kuvali kafe, podizali rampe, išli po burek za svoje šefove. Ogovarali jedni druge, tužakali i špijunirali, a onda "podatke" prenosili svojim šefovima stranaka, kako bi im se dodvorili i kupili za sebe mesto pod Suncem u budućnosti. 
Čekali su svojih 5 minuta kupujući lažne diplome fakulteta, menjajući partije sve vreme, jer su životinjskim instiktom znali da će doći njihovih 5 minuta. Da će doći vremena toliko jeftina i jadna, u kojima će se izraziti njihove "vrline". A to su vremena najvećih zločina prema narodu Srbije u kojima niko normalan ne bi pristao da učestvuje. 
Ta vremena su današnja vremena, vremena u kojima živimo. Svi koji su danas na vodećim pozicijama u državi su nedovršeni kao ljudi, sa poreklom iz svih partija u Srbiji, počev od komunista. Tu su i dalje i Šešelj i Drašković, i Dačić i Đilas, i Dinkić, Mišković, Kostić... Svi od reda, jer da nisu to što jesu, ne bi mogli da uđu u nacistički sistem, bili bi sprečeni. 
Sa svim svojim pratećim nacistima skovanih od najgorih mana, u kojima vrlina nema ni za lek. Muškim ženama i ženskim muškarcima, gde niti su žene žene, niti muškarci muškarci, kao i nacisti u periodu pre i za vreme Drugog Svetskog Rata. Sve sama "elita" u svim segmentima današnjeg društva, u svim institucijama i svemu onome što je vezano za budžet i Srbiju. 
Njihov najvidljiviji predstavnik i izdanak je Aleksandar Musliu, lažno Vučić. To šta je sve taj bolesnik istrpeo da mu radi isti takav bolesnik Šešelj, koji je inače takođe jedan od nacista sa nacističkim poreklom, nijedna životinja sa kičmom ne bi istrpela. Pobunila bi se svaka koja ne spada u grupu beskičmenjaka, posle toliko ponižavanja i omalovažavanja. Ali ovaj nacista je trpeo, ćutao i čekao svojih 5 minuta, kada će propaganda početi da ga prikazuje kao "najboljeg studenta pravnog fakulteta", što je laž, kao i "vođu navijača", što je takođe laž. A to se naziva propagandom i prikazivanjem lažima "oca nacije" sa ekrana onakvim kakav on nije, ali kakvog bi narod voleo da ima, gde se pokriva svaki stalež društva na taj način da u njemu vidi sve ono što i želi da vidi. I "školovan" i "alfa mužjak", dok je realnost da niti je školovan, a još manje mužjak, već najobičnija kurvica koja voli muški polni organ, a mnogo manje ženski.
Propagandom preko koje treba da spoje "pametnog Vučića" sa "Vučićem muškarcem", gde su naravno i jedno i drugo laž, od njega su lažni mediji sve vreme stvarali ono što bi on mogao da bude tek kada se ponovo rodi. 
Niti je bio najbolji student, već mu je mama preko američke ambasade i RTS-a na kojima je radila duboko bila vezana za MI6 i CIA, te mu je završila fakultet preko veza sa svojim kolegama, špijunima koji rade na štetu Srbije, a koji su bili predstavljeni kao "profesori" na pravnom fakultetu. Niti je bio vođa bilo kakvih navijača, već je bio tretiran od koliko-toliko muškaraca sa Novog Beograda, potpuno isto kao i od strane Šešelja kasnije. Šamarao ga je ko je kako stigao, ponekad i duplo niži od njega, bez da je imao ono između nogu da bilo kome uzvrati. Iako je imao prednost visine i dužih ruku u odnosu na one koji su mu pljuskali šamare, nije imao ono među nogama što imaju pravi muškarci. Ćutao je i molio se u sebi, da što pre prestanu sa šamarima oni koji su ih sa njim nesebično delili. 
Niko iz tog perioda od ljudi koji su išli na utakmice Crvene Zvezde, niti ga poznaje, niti je čuo za njega kao za navijača, kamoli kao za nekakvog vođu istih.
Takva gradacija propadanja Srbije i naroda koji u njoj živi po svakom osnovu i usvakom segmentu društva, morala je na kraju da izbaci iz sebe sve ono najgore. Sve ono što nikada ništa nije želelo da realno radi, već se je bavilo "politikom". "Politikom" za koju oni smatraju da je to spletkarenje, tužakanje, nameštanje i ogovaranje onih koji ih okružuju, bez da uopšte imaju svest šta je to ustvari politika. I sve to dok se ne "upišu" da rade za neku stranu službu takođe nacističku, od koje će imati zaštitu da ne odgovaraju za svoja zlodela. Iz tog razloga su postajali "mangupi i šmekeri" u četvrtoj, petoj i šestoj deceniji života, jer dok su iole mogli da odgovaraju za svoja zlodela, naravno da nisu imali ono među nogama da se takvim stvarima bave. Sada kada znaju da neće odgovarati za sve što rade, postajali su "mafija" i proživljavali sve ono što nisu mogli u mladosti, iako su imali volje. Ali prokleti šamari od strane onih koji su ih šamarali, i mogućnost da odgovaraju za svoje postupke, držali su ih podalje od mangupluka, a približavali spletkarenju i ogovaranju po raznim zločinačkim udruženjia pod nazivom političke stranke. 
Sav šljam, otpad i talog ovog društva, dobro potkovan svim manama koje jedan pojedinac može da ima u sebi, a da ipak ostane živ, danas je preko nacizma zauzdalo Srbiju. Oni su svuda u svim institucijama u državi, oni su "vlast i opozicija", oni su "biznismeni", oni su "profesori", oni su "političari", oni su "načelnici", oni su "direktori", oni su "tajkuni", oni su "doktori", oni su "umetnici", oni su "novinari; oni su ta "elita". Svi dobro umreženi u satiranju naroda i svega onoga što je Srbsko, jer jedino na taj način može njihova igra da se održava.
Bez realnog izbora koji je Srbima dat, a gde bi sada oni bili ti koji bi glasali za Srbe. 
Ne, oni su uvek na vlasti, oni presvlače svoje dresove i vrebaju svoja vremena, dok Srbima sve vreme organizuju lažne izbore, čiji je ishod već unapred dogovoren. Vremena nacista i nacizma u kojima danas živimo, gde i dalje Srbi idi na "izbore" i za njih "glasaju", a nikako da se uloga promeni, barem na kratko, gde bi za promenu oni malo za Srbe glasali. 
Oni su sve zauzdali i ne daju da se Srbi bilo gde iskažu, jer bi svetlo Srba zasenilo njihov mrak u kome jedino mogu da obitavaju. Mrak koji stvara taj najgušći i najcrnji mulj u kome su izuzetno dobri plivači i gde nijedan Srbin ne može da se spusti toliko nisko, da kroz taj mulj sa njima zajedno i pliva. 
Da li ćemo se probuditi, pobuniti i preuzeti svoje živote i svoju državu u svoje ruke ?
Ili ćemo čekati da nas nacisti "spasu" tako što će nam smisliti novu prevaru i totalno nas odvesti u nestanak, zajedno sa njima bez da su toga i svesni ?
Izbor je na nama. Ovaj put postoji izbor, sve što treba je da shvatimo da će nam bez svih njih biti mnogo bolje. Da ćemo zabraniti zločinačko- kriminalne grupe kao što su političke stranke i partije, a svi oni odgovarati za svoje zlodela. Gde će svi oni, zajedno, sa svojim floskulama "krivi oni pre nas", odraditi u zatvorima sve ono što su potrošili, a pripada nama, i otuđili za ove sada već 4 decenije, a ne može nikako drugačije da se naplati. Sa kamatom, naravno. 
Gde će svi oni koji su se ogrešili o ovaj narod raditi najgore i najteže poslove, a sada mi biti ta gospoda koja uživa u životu. To se zove Pravda, sve ostalo ne može pravdom da se zove. 
Ili ćemo ćutati i gledati ih kako nam i dalje razvaljuju živote i državu, dok nama serviraju preko lažnih medija priče koje želimo da čujemo, sve vreme optužujući nas za stanje do kojeg su oni doveli ?
Na nama je, izbor postoji. Sve što treba je da izaberemo svako za sebe. 
Denacifikacija Srbije dolazi, na ovaj, ili onaj način. Mnogo je bolje da je sami obavimo, nego da je neko drugi radi umesto nas.
Jer je najbolji onaj posao koji čovek sam obavi. I rezultati njegovog ličnog rada su uvek miliji, od rezultata ako njegov posao umesto njega obavi neko drugi.





Srbija iznad svega. Samo Bog iznad Srbije.

Нема коментара:

Постави коментар